i pekcim organicumu kaç gündür kullanıyorsun birde ben karar veremedim saçlarım aşırıo yağlı değil fakat uçları çok kuru hangisini almalıyım?
arkadaşlar doktor bana televıum tablet ile fitoval şampuan vermişti..3 haftadır kullanıyorum..her yıkayışımda küvette bir sürü saç olurdu..bu sabah yıkadığımda hiç saç yoktu..tararken biraz döküldü yine ama eskisi gibi değil..fitoval şampuanı tavsiye ederim..doğal ve krem gerektirmiyor..
arkadaslar dr degiştirdim bugün özel hastaneye gittim aslında diger dr dan farklı birşey demedi ama eger dökülme minoxılden sonra da devam ederse mezoteopiye baslayacakmıs...
mezoterapi igneyle sac köklerine ilac verilerek sac dökülmesinin önüne gecelmesi...
son carem bu kaldı artık su saclarımızdan cektigimiz nedir arkadaslar.. senağlama
canım tahmin ediyorsundur aşağı yukarı günde kaç tane saçın dökülüyor?ben geçen hafta oturdum ve üşenmedim saydım 329 tane saç telim dökülmüş taradığım havlunun üstüne.arkadaslar dr degiştirdim bugün özel hastaneye gittim aslında diger dr dan farklı birşey demedi ama eger dökülme minoxılden sonra da devam ederse mezoteopiye baslayacakmıs...
mezoterapi igneyle sac köklerine ilac verilerek sac dökülmesinin önüne gecelmesi...
son carem bu kaldı artık su saclarımızdan cektigimiz nedir arkadaslar.. senağlama
canım tahmin ediyorsundur aşağı yukarı günde kaç tane saçın dökülüyor?ben geçen hafta oturdum ve üşenmedim saydım 329 tane saç telim dökülmüş taradığım havlunun üstüne.
çıldıracaktım
sizin saç dökülme şikayetiniz ne zamandır var ve ne kadar dökülüyor öğrenebilirmiyim?
arkadaşlar elocon losyonla dermovateyi dönüşümlü olarak kullanıyorum sabah akşam.ama anlayamadığım şey dr bana bunları verdide benim saçımda egzama vs gibi rahatsızlıklar yokki
İnternetten fitoval şampuanın bilgilerini bulabildim ama televium tablet diye bir şey bulamadım.Biraz daha açarmısınız?Acaba tam adı nedir?
a.s.
bersucum peki şimdi nasıl dökülmelerin ben korktum yaa allah kahretsin zaten dökülüyor birde bu ilacı bıraktıktan sonra ne olucak
canım yaa bende revigen kullanıyorum ne olcak pekiCanım kötü dökülmelerim.Cinsiyet hormonlarına bakıldı bir şey çıkmadı.Tiroidler yine öyle.Lupus hastalığı dökermiş.Doktor onun için de baktırdı anti-dna diye bir maddeye o da çıkmadı.Bir şey çıkmaması iyi de 10 aydır bu saçlarım birdenbire dökülmeye başlayıp neden hala dökülüyor?Revigen tablet kullandım 3 ay.Bir faydasını görmeyince bırakmamı söyledi doktor.Kimyasal madde içermeyen katkısız bir şampuan kullanıyorum.Sonuç ise,senağlama ilerleme yok malesef.Sen hiç korkma canım.Herkesin dökülmesi aynı değildir sabret.
boyamakla hiç bir şey farketmiyor bana inan.heleki koyu renk boyarsan saç derin dahada belli oluyor..ama sana tek tavsiyem bitkisel boya kullan lütfen.ben organik marka boya yaptırdım tamamen bitkisel yada tierra diye bir marka varmış galibe,,yani araştır ve bitkiselden vazgeçme çünki sıfır amonyak var içindekızlar fikirlrinize ihtiyacım var... basımda dökülen yerlerde seyrelmeler farkediliyor saclarımı boyasam acaba bir miktar kapatır mı??zararı ne olur???
kızlar fikirlrinize ihtiyacım var... basımda dökülen yerlerde seyrelmeler farkediliyor saclarımı boyasam acaba bir miktar kapatır mı??zararı ne olur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?