Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar eczacı bir hanımla konuştum saç analizi makinesi varmış yanına çağırdı saçınıza bir bakalım dedi,
çünki kullandığım elocon losyon saç derisinde herhangi bir hastalık yoksa kullanmamak gerekirmiş!!
birazdan gidicem bakalım ne çıkacak birde ben diaformin kullanıyordum şeker hapı oda saç döküyormuş yaa bakarmısınız gittiğim 2 doktorda bana bunu söylemediler eğerki öyleyse hemen kesicem o ilacı inanın şeker falan hiç umurumda değil artık
aynaya baktıkca bu saçları gördükce zaten şekerim oynuyor(

i pekcim organicumu kaç gündür kullanıyorsun birde ben karar veremedim saçlarım aşırıo yağlı değil fakat uçları çok kuru hangisini almalıyım?

canım 2 çeşit var yeşil olan yağlı saçlar için diğeri benim kullandığım normal kuru saçlar için mavi olanı.Ben sana mavi olanı öneririm çünkü benim saçlarımda röfleli ve çok kuruydu ama bu şampuan sayesinde nemlendi
ben 6 ay olmuştur kullananlı.

İnternetten fitoval şampuanın bilgilerini bulabildim ama televium tablet diye bir şey bulamadım.Biraz daha açarmısınız?Acaba tam adı nedir?
a.s.

arkadaşlar ben bugün saç analizi yaptırdım gözenekler kapalıymış saç derimde.
bunun için ne yapılabilir bileniniz varmı?

arkadaslar dr degiştirdim bugün özel hastaneye gittim aslında diger dr dan farklı birşey demedi ama eger dökülme minoxılden sonra da devam ederse mezoteopiye baslayacakmıs...

mezoterapi igneyle sac köklerine ilac verilerek sac dökülmesinin önüne gecelmesi...

son carem bu kaldı artık su saclarımızdan cektigimiz nedir arkadaslar.. senağlama

sizin saç dökülme şikayetiniz ne zamandır var ve ne kadar dökülüyor öğrenebilirmiyim?

canım tahmin ediyorsundur aşağı yukarı günde kaç tane saçın dökülüyor?ben geçen hafta oturdum ve üşenmedim saydım 329 tane saç telim dökülmüş taradığım havlunun üstüne.
çıldıracaktım

gecen gün bende banyoda saymıstım 250 yi gecince saymayı bıraktım...

arkadaşlar elocon losyonla dermovateyi dönüşümlü olarak kullanıyorum sabah akşam.ama anlayamadığım şey dr bana bunları verdide benim saçımda egzama vs gibi rahatsızlıklar yokki

arkadaşlar elocon losyonla dermovateyi dönüşümlü olarak kullanıyorum sabah akşam.ama anlayamadığım şey dr bana bunları verdide benim saçımda egzama vs gibi rahatsızlıklar yokki

Bana da elocon vermişti...Her gün kullanmam için.Kullandığım sürece saçımda dökülme azalmıştı.Bıraktığım anda fazlasıyla devam etti.O yüzden o tür kortizon içerikli şeyleri sürmüyorum artık saçıma.Egzama ve saçkıran gibi hastalıkların dışında tedavi edici olduğunu zannetmiyorum saç dökülmesi konusunda.Benimki zaten saçkıran değil...

İnternetten fitoval şampuanın bilgilerini bulabildim ama televium tablet diye bir şey bulamadım.Biraz daha açarmısınız?Acaba tam adı nedir?
a.s.

pardon yanlış yazmışım..telovium kapsül olarak bakın bir de..

bersucum peki şimdi nasıl dökülmelerin ben korktum yaa allah kahretsin zaten dökülüyor birde bu ilacı bıraktıktan sonra ne olucak

bersucum peki şimdi nasıl dökülmelerin ben korktum yaa allah kahretsin zaten dökülüyor birde bu ilacı bıraktıktan sonra ne olucak

Canım kötü dökülmelerim.Cinsiyet hormonlarına bakıldı bir şey çıkmadı.Tiroidler yine öyle.Lupus hastalığı dökermiş.Doktor onun için de baktırdı anti-dna diye bir maddeye o da çıkmadı.Bir şey çıkmaması iyi de 10 aydır bu saçlarım birdenbire dökülmeye başlayıp neden hala dökülüyor?Revigen tablet kullandım 3 ay.Bir faydasını görmeyince bırakmamı söyledi doktor.Kimyasal madde içermeyen katkısız bir şampuan kullanıyorum.Sonuç ise,senağlama ilerleme yok malesef.Sen hiç korkma canım.Herkesin dökülmesi aynı değildir sabret.

kızlar fikirlrinize ihtiyacım var... basımda dökülen yerlerde seyrelmeler farkediliyor saclarımı boyasam acaba bir miktar kapatır mı??zararı ne olur???

canım yaa bende revigen kullanıyorum ne olcak peki eloconda kullanıyorum ama 2 hafta olucak neredeyse hiç bir azalma yok..
organicum şampuanada başladım.çok moralim bozuk kuran çarpsın

kızlar fikirlrinize ihtiyacım var... basımda dökülen yerlerde seyrelmeler farkediliyor saclarımı boyasam acaba bir miktar kapatır mı??zararı ne olur???
boyamakla hiç bir şey farketmiyor bana inan.heleki koyu renk boyarsan saç derin dahada belli oluyor..ama sana tek tavsiyem bitkisel boya kullan lütfen.ben organik marka boya yaptırdım tamamen bitkisel yada tierra diye bir marka varmış galibe,,yani araştır ve bitkiselden vazgeçme çünki sıfır amonyak var içinde

Son düzenleme:
arkadaslar fön cektirince de ertesı gunler falan saçlarınızı taradıgınızda dökülme oluyormuu bende hiç olmuyorda saçlarım karışıp dolaşmadıgı için heralde sizlerde nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…