Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sevgili bayanlar uzun süreden beri dökülen saçlarımın durması ve yeniden gürleşmesi için bir saç bakımı kürü yapıyorum sizlerle bunu paylaşmak istedim...
İyi bir aktardan sarımsak yağı, yılan yağı, tatlı badem yağını alıp karıştırıyorsunuz haftada üç gün yada 1 gün 2-3 saat saç diplerinize masaj yaparak bektiyorsunuz. Sonra bitkisel şampuanı kuru olarak saç diplerinize uygulayarak bol suyla yağları akıtıp durulayın.Bence sonuç süper saçlarım artık dökülmüyor ve yeni saçlar çıkmaya başladı... 3 aydır uyguladığım bu kürü sizde deneyerek görebilirisiniz...hihoyyyt

bişey soracagım yeni saç çıkması bu kadar mucizevi ve zor bişey gibi gelmıyor bana cunku saç zaten dökülünce yerıne yenisi gelıyor gelmese kel kalırdık hele benim gibi saçları cansız birinin bile saçları cıkıyorsa herkesın cıkar heralde:)bunu şu anlamda söyluyorum ben benım diplerden ufak saçlarım gelıyor yani gelmeyende cıkmayanda olabiliyor mu önemli olan onun düzgün uzaması ama işte o duzgun uzamıyor bende inceliyor uzadıkca dipleri iyi ama uçları accık kalıyor

canım ben doktorumla konuştum bana şöyle dedi dökülen her saç çıkar ama uzayıp aynı boya gelmesi seneleri alabilir o yüzden dipten uca doğru az görünebilir ama diplerin gür olduktan sonra sorun yok dedi..

anladım canım işte aynen benimki gibi benım dökülen saçlarımın yerine yenılerı cıkıyor ama uçları incecik görunuyor ama dipleri gür o zaman sorun olmaması sevındırıcı zaten katlı kesilmiş gibi duruyor bi sorun olmuyor cok tşkler birde bişe daha sorucam bazen dipten yenı uzayan saçlarımında döküldügü oluyor ince ve ufacık bu heralde saglıksız olanlardır diilmi her uzayan yenı saç dökülse kel kalırdım heralde bide günde 100 tel dökülme normal dıyolar doktor sana bu konuda bişey söledimi

ben ne yapacağımı şaşırdım artık..yaptırmadığım tahlil kalmadı herşey normal demir demir bağlamam normal feritin normal troid yok birtanede fana diye bir tahlil istedi dr onun sonucunuda çarşamba günü alıcam ama eminim oda normal çıkacak fakat bu dökülme özellikle bnyo yaparken avuç avuç elime süzülüyor bunalıma girdim inanın.doktorum bana revigen tablet elocon ve dermovat saç losyonu verdi kullananınız varmı ne olur cvp yazın çok üzülüyorum

arkadasım inan ki benm de durumum senin gibi yaptırmadıgım tahlil yok gibi sonuc hepsi normal benim ki strestenmiş...özelikle banyoda o kadar cok dökülüyorki hıckıra hıckıra aglagımı bilirim banyo yaparken,dr bana da revingen verdi ama kullanmadım ama kullanmıs oldugum ilaçları ben bile hatırlamıyorum artık pek bi fayda görmedim 5, ayım olacak tedavide son 1,5 aydır sampuana karıstırılan ampullerden kullandım p.tesi dr gidicem bakalım sonuc nasıl basımın yukarı bölgesi baya acıldı bu beni pskolojik olarak cok yıpratıyor diger bi baslıkta sarımsakla ilgili bi yazı var onu deneyecegim ilaçlardan bıktım artık

eğer kullandığın ilaç priorinse hiç bir işe yaramıyor ayrıca bioxsin daha fazla döktü benim saçlarımı birde dünya kadar para verdim ampullerine

cnm seni anlıyorum aynı sorunu bende yaşadım ilk banyoda tutam tutam döküldü geçer sandım sonra kuruyken saçımı salamz olmuştum elimi attiğimda tutamla geliyordu psikolojim acayip bozulmuştu yeni yeni topladım kendimi 3 dermatolog gezdim sorunum kansızlıktı ama sıkıntı da yaşamıştım büyük çaplı ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum ilk önce sana deneyimlerimden yola çıkarak şunları tavsiye ediyorum
her ne kadar saçını düşünmemeye çalış desemde düşünceksin çünkü kendimden biliyorum ama olabildiğince umursama çünkü umursayınca inan daha bir dökülüyor
ben priorin tablet içtim 4 ay kan ilacı kullandım sana önerim şampuanın bitkisel değilse derhal değiştir organıcum önerebileceğim dökülme üzerine süper bir şampuan içine bepantene ve bemiks ampullerini kır,içeriden destek olarak çinko kapsul öneririm priorin bana iyi gelmişti ama 4 ay sonrasında etki etti srtesten uzak dur uyku düzenini ayarla
şimdilik önerebilceğim bunlar sorun olursa cevaplarım
benim dökülen saçlarım çıktı ve çıkmaya devam ediyor kafam hiç seyrelmedi şükürler olsun hatta o kadar saçım döküldü kimse anlamıyor saçımın azaldığını
sağlıklı ve mutlu kal...

bitanem ilgilendiğin için çk teşekkür ederim..evet bu priorin hiç birşeye yaramadı bende,demir hapı kullandım şmdi demirim normal ama sana sormak istediğim şu ,ben daha 2 gün önce kerastasın saç dökülmeleri ile ilgili şampuanını ldım 40 milyon verdim
şimdi onu kullanmasammı acaba,yada onun içine kırsam olurmu vitamin ampullerini?bahsettiğin şampuanı eczacı bir arkadaşmda söyledi fakat bulmak zormuş sanırım internetten sipariş falan bana zor geldi,acaba prozinc nsıl?onada iyi diyorlar

priorin kullandım monoxil diye saca dökülen bir damla vermişti ,cinko hapları ,bioxsin,restorex bu ikisinin sampuanını kullandım ama restorex sacımın dahada dökülmesini sagladı...kullandıgım ampuller tresan diye sampuana karıstırılan bebanten,2 tane daha vardı ama unuttum hatırlarsam yazarım...

restorex iyi gelmedi yani:uhm:

rica ederim canım benim ,valla bahsettiğin şampuanları kullanmadım hiçbir fikrim yok inan , ben organıcumu kullanıyorum sende bulabilirsen çok güzel bir şampuan %100 bitkisel fiyatı 19 tl.şimdi krea.s.mi de çıkmış hemen alıcam.

restorex iyi gelmedi yani:uhm:

yok arkadasım iyi gelmedi ama saclarım sanki daha cabuk uzattı hatta dr baktı restorex bazılarına iyi geliyor ama senin hemen o sampuanı kullanmayı bırakman gerek dökülmen daha da artmıs dedi tresan sampuan verdi

arkadaşlar çok üzülüyorum inanırmısınız gece rüyalarımda saçlarım hiç yok görüyorum.organicum şampuanı alıcam en kısa zamanda fakat şimdi prozinc şampuan var onu kullanıcam daha yeni başladım.doktorum bana elocon losyon vermişti arkadaşımda M-FRO losyon kullanmış ikisininde içeriği aynıymış ve kullanan arkadaşımın saç dökülmeleri durmuş.bende şu anda elocon kullanıyorum ama 15 günden fazla kullanılmamalıymış çünki kortizon içeriyor.sabah elocon akşam dermovate losyon verdi doktor deniyicem faydası olduğunu gördüğüm anda burda pankart açarım inanın:)) fakat revigen tablette içiyorum bu 3 ilaç iyi geldiği anda size yazıcam.henüz cuma günü başladım çok gür ve uzun saçlarım vardı inanırmısınız şu anda bir bebeğin saçları kadar saçım kaldı..

aman dikkat et arkadasım kortizon etkisi varmıs fazla kullandıgındayararı olacak derken zararı dokunmasısın bende bugün ögleden sonra sac kontrolüm var dr. bakalım neler diyecek...özellikle bir bayan için o kadar zor ki sanki herkes bana bakıyormus gibime geliiyor senağlama

hayatsa bugün organicum şampuanı araştırdım çok iyi diyorlar içinde slikon olmayan ender şampuanlardanmış sadece bitki.ben alıcam sende saç kontürelinde dr ne diyecek bana yaz merak ettim .
kullandığın ilaç varmı?

i pekcim organicumu kaç gündür kullanıyorsun birde ben karar veremedim saçlarım aşırıo yağlı değil fakat uçları çok kuru hangisini almalıyım?

arkadaşlar doktor bana televıum tablet ile fitoval şampuan vermişti..3 haftadır kullanıyorum..her yıkayışımda küvette bir sürü saç olurdu..bu sabah yıkadığımda hiç saç yoktu..tararken biraz döküldü yine ama eskisi gibi değil..fitoval şampuanı tavsiye ederim..doğal ve krem gerektirmiyor..

kızlar bugün saraçoğul dedi ki saçı dökülenler aynı şampuanı uzun süre kullanmasınlar sık sık değiştirsinler fark edermiş.mesela aldığınızda küçük boy alırsınız ya da eşinizin şampuanıyla değişip kullanırsınız gerçi bence hiç şampuan kullanılmamalı ama neyse ben duyduğumu paylaşmak istedim ayrıca lavanta da iyi gelirmiş dökülmeye...geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…