bişey soracagım yeni saç çıkması bu kadar mucizevi ve zor bişey gibi gelmıyor bana cunku saç zaten dökülünce yerıne yenisi gelıyor gelmese kel kalırdık hele benim gibi saçları cansız birinin bile saçları cıkıyorsa herkesın cıkar heralde:)bunu şu anlamda söyluyorum ben benım diplerden ufak saçlarım gelıyor yani gelmeyende cıkmayanda olabiliyor mu önemli olan onun düzgün uzaması ama işte o duzgun uzamıyor bende inceliyor uzadıkca dipleri iyi ama uçları accık kalıyor
canım ben doktorumla konuştum bana şöyle dedi dökülen her saç çıkar ama uzayıp aynı boya gelmesi seneleri alabilir o yüzden dipten uca doğru az görünebilir ama diplerin gür olduktan sonra sorun yok dedi..
ben ne yapacağımı şaşırdım artık..yaptırmadığım tahlil kalmadı herşey normal demir demir bağlamam normal feritin normal troid yok birtanede fana diye bir tahlil istedi dr onun sonucunuda çarşamba günü alıcam ama eminim oda normal çıkacak fakat bu dökülme özellikle bnyo yaparken avuç avuç elime süzülüyor bunalıma girdim inanın.doktorum bana revigen tablet elocon ve dermovat saç losyonu verdi kullananınız varmı ne olur cvp yazın çok üzülüyorum
priorin kullandım monoxil diye saca dökülen bir damla vermişti ,cinko hapları ,bioxsin,restorex bu ikisinin sampuanını kullandım ama restorex sacımın dahada dökülmesini sagladı...kullandıgım ampuller tresan diye sampuana karıstırılan bebanten,2 tane daha vardı ama unuttum hatırlarsam yazarım...
bitanem ilgilendiğin için çk teşekkür ederim..evet bu priorin hiç birşeye yaramadı bende,demir hapı kullandım şmdi demirim normal ama sana sormak istediğim şu ,ben daha 2 gün önce kerastasın saç dökülmeleri ile ilgili şampuanını ldım 40 milyon verdim
şimdi onu kullanmasammı acaba,yada onun içine kırsam olurmu vitamin ampullerini?bahsettiğin şampuanı eczacı bir arkadaşmda söyledi fakat bulmak zormuş sanırım internetten sipariş falan bana zor geldi,acaba prozinc nsıl?onada iyi diyorlar
restorex iyi gelmedi yani:uhm:
hayatsa bugün organicum şampuanı araştırdım çok iyi diyorlar içinde slikon olmayan ender şampuanlardanmış sadece bitki.ben alıcam sende saç kontürelinde dr ne diyecek bana yaz merak ettim .aman dikkat et arkadasım kortizon etkisi varmıs fazla kullandıgındayararı olacak derken zararı dokunmasısın bende bugün ögleden sonra sac kontrolüm var dr. bakalım neler diyecek...özellikle bir bayan için o kadar zor ki sanki herkes bana bakıyormus gibime geliiyor senağlama
i pekcim organicumu kaç gündür kullanıyorsun birde ben karar veremedim saçlarım aşırıo yağlı değil fakat uçları çok kuru hangisini almalıyım?rica ederim canım benim ,valla bahsettiğin şampuanları kullanmadım hiçbir fikrim yok inan , ben organıcumu kullanıyorum sende bulabilirsen çok güzel bir şampuan %100 bitkisel fiyatı 19 tl.şimdi krea.s.mi de çıkmış hemen alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?