Az önce elseve de gönderdiğim teşekkür yazımı sizlede paylaşmak istedim arkadaşlar ben dökülme karşıtı olan şampuanından çok ama çok memnun kaldım.
Aslında yorum yazmak istedim ama ilgili bir alan bulamadım ben dökülme karşıtı şampuanınızı kullanıyorum ve çok memnunum istedim ki ne kadar iyi bir buluş olduğunu herkes bir kullanıcının ağzından duysun yıllardır saç dökülmeme çare olmamıştı 32 yaşındayım ergenlikten bu yana sürekli saç dökülmesi sorunum var saç kadının bütün havasını değiştiriyor bu yüzden 7 yıldır saçlarıma kaynak yaptırıyorum çünkü kendi saçlarımın zayıf ve az görüntüsünden dolayı uzatamıyordum ayrıca kaynakla biraz daha gür gözükmesini sağlayabiliyordum bu gün kendi saçlarımı uzatma kararı aldım her banyoda topak halinde elimde kalan saçlar yoktu çünkü artık. Ben kendi adıma bu buluşu gerçekleştirenleri tebrik ve teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
Loreal Elseve Arginin
bumudur..
selam kızlar ..oğlumun doğumundan sonra yaklasık 3 aydır saçlarım çoook dökülüyor. kel kalacagım diye korkuyorum. çaresini bilen varsa yardım eder misiniz?[/Qslm slm kızlar benim de doğumumdan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı oğlum şu anda 7 aylık ve benim saçlarım 5 aydır dökülüyor kedi kuyruğu gibi kaldı çok cansız saçlarımı açık bıraksam dökülüyor topladığımda ise resmen saçlarımın kökten toptuğunu hissediyorum sabah elimi yüzümü yıkamadan yastığımdaki yorganımaki saçları topluyorum aktardan sarmısak özlü şampuan aldım hiç işe yaramadı aksine sanki dahada fazla dökülmeye başladı bende çaresini arıyorum ama daha bulamadım
selam kızlar ..oğlumun doğumundan sonra yaklasık 3 aydır saçlarım çoook dökülüyor. kel kalacagım diye korkuyorum. çaresini bilen varsa yardım eder misiniz?[/Qslm slm kızlar benim de doğumumdan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı oğlum şu anda 7 aylık ve benim saçlarım 5 aydır dökülüyor kedi kuyruğu gibi kaldı çok cansız saçlarımı açık bıraksam dökülüyor topladığımda ise resmen saçlarımın kökten toptuğunu hissediyorum sabah elimi yüzümü yıkamadan yastığımdaki yorganımaki saçları topluyorum aktardan sarmısak özlü şampuan aldım hiç işe yaramadı aksine sanki dahada fazla dökülmeye başladı bende çaresini arıyorum ama daha bulamadım
Hemen bir doktora gidip hormon ve vitamin testi yaptırmanızı öneririm, aksi halde giden saç geri gelmiyor. Hamilelik sonrası hormon değişimi oluyor ve hormonlar çok etkili! Çok çektim biliyorum. Lütfen geç olmadan hemen iyi bir doktora gidin.
Ben bunu deniyorum ve herhangi bir şekildede bir yan etkisiyle karşılaşmadım. Gerçi ben doğum kontrol hapı kullandığım zaman da herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamıştım. Kaldıki bir çok konuda hormon düzenleyici olarak bu ilacı veriyorlar. Ama zaten bu kullanımda içmek kadar etkili olduğunu sanmıyorum. Normalde ben saçları aşırı derecede dökülen biriyim. Bu şekilde kullanımda tabikide 0 dökülme olmuyor illaki dökülme var saçımda. Fakat eksiye kıyaslarsak yok denecek kadar az. zaten ilacı dövdüğünüz zaman o kadar az bir miktar çıkıyor ki vucutta yan etki edicek kadar olmadığını farkedersiniz.
Bu arada kirpiklerim de badem yağından ötürü resmen fışkırdılar. Saçıma süremiyorum kirpiğime sürdüpüm gibi çünkü çok yağlanır ve sürekli yıkamak gerekir ama kirpiğime rimel sürer gibi bünde 5-6 defa sürüp akşam sadece yüzümü yıkıyorum jelle. 1 haftada sonuç aldım.
Of kadınlar ne garibiz bi taraftan tüyleri yok etmeye çalışıyoruz bi taraftan da çok çıksın istiyoruz :)
Selam Kizlar.. ne olursunuz bana akil verin kafayi yicem
Benim derdim cok buyuk artik resmen her banyodan sonra agliyorum sacimi tararken.. Saclarim kalin, hemde asiri kalindi, ve asiri uzundu.. hic boya yada kimyasal bi sey uygulamadigim icin cok saglikli saclarim vardi.. ama son 1,5 yildir acayip sac dokulmesi basladi.. bende saclarimi belime gelicek sekilde kestim.. ki zaten ondan once ayda bir defa ucundan aliyodum.. ama ise yaramadi git gitde tepemden hafifledi.. doktora gittim demir eksikligi dedi.. ilac aldim, b vitaminleri, bitkisel sampuanlar, turkiye geldigimde aktardan bir suru dogal karisimlar maskeler.. anlicaginiz denemedigim sey kalmadi... ve forumda gorudugum bi suru maskeleri denedim yaptim.. ama biktim artik degisen bi sey yok.
1 yilda sacimi tam 7 defa kestim.. ve simdi o belden asagi olan uzun saclarim omuzuma bile degmiyor.. ve incecik.. tepmenden bakinca acilan bølge gorunuyor.. sacimi hep arkaya dogru tariyorum kisa oldugu icinde toplayamiyorum.. Yakinda tamamen kel olmaktan korkuyorum..Simdi yine doktora gitmeyi dusunuyorum dusunmesinede yurtdisinda pek ilgilenmiyorlar bu sorunlarla.. Kafa derim resmen aciyo tararken.. artik fon duzlestiriciyi nerdeyse 1 yildir kulanmiyorum boya felanda.. ama degisen bi sey yok..
Bana akil verin kizlar, bu durumu yasiyipta kesin bi cozumunu bulan var midelirmek uzereyim..
çok üzüldüm durumunuza. doktordan demir eksikliği teşhisini aldıktan sonra, verdiği ilaçları düzgün kullandınız mı? tedavi kürünüz bittiğinde kan değerlerinizi ölçtürmüş müydünüz? demiriniz olması gereken seviyeye gelmiş miydi?
arkadaşlar benim uyguladığım bi formül var ve gerçekten işe yarıyor saçlarım artık dökülmüyor :) üstelik ucuza geliyor
1 tane havuç
1 tane yeşil elma
1 tane kırmızı pancar
Orta büyüklükte olmalılar bunları katı meyve sıkacağı ile sıkıcaksınız ve aşağı yukarı 1 bardak çıkıcak. Gece yatmadan önce içilecek ve üstüne başka bişey yiyip içilmeyecek. Ayrıca 15 gün boyunca içiceksiniz, 15 gün boyunca içmeyeceksiniz. Ben genelde ayın 1.günü başlayıp 15. günü bırakıyorum..
İnanın bana saçlarınızın 2 ay içinde dökülmesi duracak ve çıkmaya başlayacaklar ben 6 aydır içiyorum ve sonuç gerçekten çok iyi
Selam Kizlar.. ne olursunuz bana akil verin kafayi yicem
Benim derdim cok buyuk artik resmen her banyodan sonra agliyorum sacimi tararken.. Saclarim kalin, hemde asiri kalindi, ve asiri uzundu.. hic boya yada kimyasal bi sey uygulamadigim icin cok saglikli saclarim vardi.. ama son 1,5 yildir acayip sac dokulmesi basladi.. bende saclarimi belime gelicek sekilde kestim.. ki zaten ondan once ayda bir defa ucundan aliyodum.. ama ise yaramadi git gitde tepemden hafifledi.. doktora gittim demir eksikligi dedi.. ilac aldim, b vitaminleri, bitkisel sampuanlar, turkiye geldigimde aktardan bir suru dogal karisimlar maskeler.. anlicaginiz denemedigim sey kalmadi... ve forumda gorudugum bi suru maskeleri denedim yaptim.. ama biktim artik degisen bi sey yok.
1 yilda sacimi tam 7 defa kestim.. ve simdi o belden asagi olan uzun saclarim omuzuma bile degmiyor.. ve incecik.. tepmenden bakinca acilan bølge gorunuyor.. sacimi hep arkaya dogru tariyorum kisa oldugu icinde toplayamiyorum.. Yakinda tamamen kel olmaktan korkuyorum..Simdi yine doktora gitmeyi dusunuyorum dusunmesinede yurtdisinda pek ilgilenmiyorlar bu sorunlarla.. Kafa derim resmen aciyo tararken.. artik fon duzlestiriciyi nerdeyse 1 yildir kulanmiyorum boya felanda.. ama degisen bi sey yok..
Bana akil verin kizlar, bu durumu yasiyipta kesin bi cozumunu bulan var midelirmek uzereyim..
valla arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum heleki kızımın doğumundan sonra bir feleket birçok şampuan denedim ama fayda etmedi kısa bir süre önce derya baykalın programında bir bayan ilginç bir yöntem söyledi henüz denemedim ama denemek istiyorum şöyle dedi kuru mayayayı ıslatıp saç diplerine sürün bir süre bekletip uygun şampuan ile yıkayıp durulayın anında saç dökülmesi kesilecektir denemekle birşey kaybetmeyiz değilmi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?