Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.461
Az önce elseve de gönderdiğim teşekkür yazımı sizlede paylaşmak istedim arkadaşlar ben dökülme karşıtı olan şampuanından çok ama çok memnun kaldım.

Aslında yorum yazmak istedim ama ilgili bir alan bulamadım ben dökülme karşıtı şampuanınızı kullanıyorum ve çok memnunum istedim ki ne kadar iyi bir buluş olduğunu herkes bir kullanıcının ağzından duysun yıllardır saç dökülmeme çare olmamıştı 32 yaşındayım ergenlikten bu yana sürekli saç dökülmesi sorunum var saç kadının bütün havasını değiştiriyor bu yüzden 7 yıldır saçlarıma kaynak yaptırıyorum çünkü kendi saçlarımın zayıf ve az görüntüsünden dolayı uzatamıyordum ayrıca kaynakla biraz daha gür gözükmesini sağlayabiliyordum bu gün kendi saçlarımı uzatma kararı aldım her banyoda topak halinde elimde kalan saçlar yoktu çünkü artık. Ben kendi adıma bu buluşu gerçekleştirenleri tebrik ve teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

• #1.462

Loreal Elseve Arginin
bumudur..

• #1.464

• #1.465

• #1.466
düşüncen için teşekkür ettim tugbaaa dr. gittim kansızlık var bende doktor ondan olabilir dedi bende hamileliktede vardı kansızlık ilaç kullandım kansızlık geçmedi bıraktım andız pekmezi bitirdim 2 tane banamısın demiyor dökülüyor zaten kel kalcam yakında

• #1.467
arkadaşlar benim derdime çare hiç ummadığım bir yerden geldi.

tüm sonuçlarım normal çıkmasına rağmen saç kaybına engel olamıyordum. demir eksikliği yoktu. çinko ve magnezyum normal gözüküyordu. sonra magnezyum/çinko haplarının saç dökülmesine iyi geldiğini öğrendim. ama bu takviyeleri dışardan hap halinde almak istemiyordum, çünkü hap ile aldığımız şeylerin biyoyararlılığı pek az. atıyorum 100 kapsül c vitemini yutsanız, vücudunuz onun ancak 2 kapsülünü falan kullanabiliyor. geri kalan tuvaletle vücuttan atılıyor. hal böyle olunca çinko ve magnezyumun doğal olarak hangi besinlerde var olduğunu araştırmaya başladım.

araştırmalarım maalesef beni haklı çıkardı. çinko ve magnezyum doğal olarak sadece hayvan sakatatlarında bulunuyormuş. halbuki ben hayatım boyunca bu besinleri bir kerecik ağzıma koymamıştım. ciğer, dalak, böbrek, bağırsak bütün bunlar demir, çinko ve magnezyum dolu ve hem saçlara hem tırnaklara çok iyi geliyor. artık haftada bir kere fazlaca kavurup vitamini öldürmeden ciğer yiyorum. çok da nefret ediyorum ama burnumu tuta tuta yiyorum ne yapayım:) şifa sonuçta. artık saçlarım normal dökülmeye başladı. aşırı dökülmeden kurtuldum ve aç diplerimden yeni yeni bebek saçların çıktığını görebiliyorum:)

• #1.468

ya violet hangi marka badem yağı kullanıyorsun özelden atsana bana, benim mesaj hakkım yok. kirpiğime sürmeye uğraştım bir tane badem yağını rimel fırçasıyla ama çok gözümü yaktı. kör oluyordum yani o derece. nasıl srüyorsun? hangi marka kullanıyorsun? acı badem yağı mı yoksa tatlı badem yağı mı?

• #1.469
yeşil sabun tercihim süper oluyor.

• #1.470
Benim saçlarımda da yaklaşık bir senedir dökülme vardı.6 aydır sadece saf zeytinyağlı sabun kullanıyorum(doktorum alerjik dermatit ve sedef olduğunu söyledi o yüzden kimyasal içeren bir şampuan kullanamıyorum) ve 2 haftadır neredeyse saçlarım hiç dökülmüyor.Ben bu şekilde bir etki yapacağını düşünmemiştim,gerçi bu kadar uzun bir süre zeytinyağlı sabun kullanmamıştım saçları keçe gibi yapıyor diye fakat o bile olmuyor saçlarım toparlandı neredeyse.

• #1.471
Selam Kizlar.. ne olursunuz bana akil verin kafayi yicem

Benim derdim cok buyuk artik resmen her banyodan sonra agliyorum sacimi tararken.. Saclarim kalin, hemde asiri kalindi, ve asiri uzundu.. hic boya yada kimyasal bi sey uygulamadigim icin cok saglikli saclarim vardi.. ama son 1,5 yildir acayip sac dokulmesi basladi.. bende saclarimi belime gelicek sekilde kestim.. ki zaten ondan once ayda bir defa ucundan aliyodum.. ama ise yaramadi git gitde tepemden hafifledi.. doktora gittim demir eksikligi dedi.. ilac aldim, b vitaminleri, bitkisel sampuanlar, turkiye geldigimde aktardan bir suru dogal karisimlar maskeler.. anlicaginiz denemedigim sey kalmadi... ve forumda gorudugum bi suru maskeleri denedim yaptim.. ama biktim artik degisen bi sey yok.

1 yilda sacimi tam 7 defa kestim.. ve simdi o belden asagi olan uzun saclarim omuzuma bile degmiyor.. ve incecik.. tepmenden bakinca acilan bølge gorunuyor.. sacimi hep arkaya dogru tariyorum kisa oldugu icinde toplayamiyorum.. Yakinda tamamen kel olmaktan korkuyorum.. Simdi yine doktora gitmeyi dusunuyorum dusunmesinede yurtdisinda pek ilgilenmiyorlar bu sorunlarla.. Kafa derim resmen aciyo tararken.. artik fon duzlestiriciyi nerdeyse 1 yildir kulanmiyorum boya felanda.. ama degisen bi sey yok..

Bana akil verin kizlar, bu durumu yasiyipta kesin bi cozumunu bulan var mi delirmek uzereyim..

Son düzenleme:
  • #1.472

çok üzüldüm durumunuza. doktordan demir eksikliği teşhisini aldıktan sonra, verdiği ilaçları düzgün kullandınız mı? tedavi kürünüz bittiğinde kan değerlerinizi ölçtürmüş müydünüz? demiriniz olması gereken seviyeye gelmiş miydi?

• #1.473

Hayir ondan sonra gidip hic bi kontrol yapmadim.. 3 aydir araliksiz demir ve kansizliga karsi ilac aliyorum.. yarin doktorda randevum var bu dediklerini ona soylicem bakalim
yeniden test yapilsin.. baska hastalik cikicak diye korkar oldum artik

• #1.474
arkadaşlardan biri reklam yapıyorsunuz gibi birşey yazmış bana önceki yazdığım mesaj için ama kim nasıl anlarsa anlasın.eşimin saç dökülme sorununa tek iyi gelen garlex sarımsak şampuanı oldu. internttn sipariş ettik.eskiden yastık saçla dolardı şimdi tek bir tane bile yok. çok şükür.aldıktan sonra keşke dah önce alsaymışız dedik.çok da pahalı değil.dökülmeyi çok kısa sürede durduruyor.artık yeni saç oluşumlarını bekliyoruz.tavsiye ediyorum

• #1.475
arkadaşlar benim uyguladığım bi formül var ve gerçekten işe yarıyor saçlarım artık dökülmüyor :) üstelik ucuza geliyor
1 tane havuç
1 tane yeşil elma
1 tane kırmızı pancar
Orta büyüklükte olmalılar bunları katı meyve sıkacağı ile sıkıcaksınız ve aşağı yukarı 1 bardak çıkıcak. Gece yatmadan önce içilecek ve üstüne başka bişey yiyip içilmeyecek. Ayrıca 15 gün boyunca içiceksiniz, 15 gün boyunca içmeyeceksiniz. Ben genelde ayın 1.günü başlayıp 15. günü bırakıyorum..
İnanın bana saçlarınızın 2 ay içinde dökülmesi duracak ve çıkmaya başlayacaklar ben 6 aydır içiyorum ve sonuç gerçekten çok iyi

• #1.476

canım yaaa inş. ben deniycem bu formülünü, umut oldun şimdi bana... nasıl çoktu saçlarım toplayamazdım, şimdi ise toka sıyrılıp gidiyo,ön taraflar iyice açıldı ... çok üzülüyorum....

• #1.478

ben de almanya da bircok doktora gittim. banyoda avuc avuc sac geliyordu ellerime resmen. doktorlar demir eksikligi dediler hep. bir suru demir hapi yuttum. hicbir etkisi olmadi. sonra bir doktora gittim guatr varmis bende simdi o haplari kullaniyorum dökülme gittikce kesiliyor suan cok az bi dokulme var. hint yagi kullaniyor. dabur amla oil diye birsey saclara cok iyi geliyor. tavsiye ederim.

• #1.479

bu bildigimiz hamurda kullandigimiz maya mi sadece bu kadar mi ? peki denediysen ise yaradimi bilmek isterim benimde saclarim cok dökülüyor

• #1.480
Meraba kızlar sizin gibi anneminde çok dökülüyordu ve yanlarında hiç saç kalmamıştı bir tutam saçı kalmıştı sonunda işte gitti kuaföre bi yağ vermişler adı THEMRA Hindistan cevizi özlü bi yağ

İÇindekiler: Çam terbentin ,fındık yağı , zeytinyağı , ceviz yağı ,menekşe yağı , papatya yağı, portakal yağı , biberiye yağı,mersin yağı , ylang ylang yağı, buğday yağı, ısırgan tohumu yağı, sarımsak yağı ,hindistan cevizi yağı, jojoba ve aleovera yağı var içinde.
Ve gerçekten etkili annem 5-6 defa sürdü saçına masajla beraber yedirdi. 1 saat falan saçında bekletti boneyle. artık güzel dolgun saçları var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…