Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.481
Bunun yanında ampul aldı tabikide onuda içine katıp karıştırdı

• #1.482
kızlar benimde saçım inanılmaz dökülüyor zaten saçım seyrekti artık yok diyebilirim yani psikolojim bozuldu elime saçıma attıkça aglayasım geliyorbanyo yapmaya taramaya korkuyorum 4.5 ay önce dogum yaptım vitaminsizlikten ve kansızlıktan mı olabilir acaba diye düşündüm ama kan degerlerim iyi çıktı kullandıgınız ve sonuç aldıgınız ilaç losyon var mı çıktıgım doktor bana anastım flakan yazdı kullanan var mı

• #1.483

Canim sanada gecmis olsun.. Bizim bu yurt disindaki doktorlar hic bir sey bilmiyor.. yapabildikleri tek sey vitamin ve demir hapi vermeleri.. Bende hormon bozuklugu cikti.. ve pco's ama doktor genelde o hastaligin fazla sac dokmez dedi.. ve sac dokmenin neden kaynaklandigini anlamiyorum dedi.. hay ben boyle doktora bu guatr konusunu bir arastiricam.. ve bir sure sonra turkiye geliyorum ozaman orda doktora gorunmeyi dusunuyorum.. Turkiyedeki doktorlar bin kat daha iyi.. icim disim vitamin haplari, demir hapi oldu yahu..

Son düzenleme:
  • #1.484

dökülmenin nedeninin bulunması çok önemli bende de aşırı dökülme vardı. günde 200-300 tel. ben de pko denkaynaklı erkeklik hormonlarım yüksek. Doğum kontrol hapıyla düşürdük. Şuan şaçların iyice seyrekleşti. ama dökülmem durdu. banyodan sonra 30-40 tel dökülüyor. D.k. hapını hala kullanıyorum. Ama bırakınca yine herşey eski haline dönecek. daha önce bunu yaşadım çünkü.Bu da beni çok üzüyor. Ömrümüün sonuna kadar bu hapı mı kullanacağım(

• #1.485
mrb kızlar benımde saclarım cokk dokuluyor uzattıgım zaman da ucları seyrek oluyor kestırdım dun sacımı ama tepesı acıldı daha 18 yasındayım hormonlardan mı dıcem bılemedım zaten kuvet hep sacla doluyor ıkı uc kere kuvetın delıgın saclarla kapanıyor eczaneye gıttım bana sırf dogal sampuan verdı onu kullandım daha bır azaldı sımdı saclarımda kısa gene devam edcem bıde kızlar ben o sampuanı kullandıktan sonra onumde cok gur bır sekılde kısa saclar cıktı bu ıyı bırsey mı anlamadım ama dun kauforde soyledı anlamadım sımdı :)

• #1.487
Acillllllllll yardım edin saçlarım çokk dökülüyor... Neden bu kdar çok dökülüyor bende anlamadımm.çözüm önerisi olan arakadaşalr var mı

• #1.488
Arkadaşlar ALLAHIN izniyle bu yazdılarımı uygulayın saç dökülmeniz 3. kez yapışınızdan sonra dökülme azalıyor ve farkedilir şekilde saçlarınız tekrar çıkmaya başlıyor ayrıca çabuk uzamasını sağlıyor hmm belirtmeliyimki biraz yağlanma problemi oluyr saçlarınızda ancak o kadarınada katlanalım deriM ben haftada 2 kez yaptım tabi 1 kez yapsanızda olur evet veriyorum tarifi inşallah sizinde işinize yarar... 1 tane bepanten ampul. 1 tane evigen ampul. 1 yumurta sarısı. 1 tatlı kaşığı zeytin yağı. çam terebeti yağı 1 kapak. sarımsak yağı 1 kapak. badem yağı 1 kapak. hepsini iyice karıştırın bulamaç haline getirin ve saç diplerinize sürün bir not verym saçın alt ksıımlarına sürmenize gerek yok bayan olsun erkek olsun herkesn saçları genede üst kısımlardan dökülür kel erkekleri göz önüne getrn ve alt ense tarafı ksımlara bence sürmesenizde olur ama tercih sizin neyse inşallah sizde faydasını görürsünüz duacım olur bi ALLAH RAZI OLSUN dersiniz sağlıcakla kalın...

• #1.489
cimcime benim de feci saçım dökülüyordu. o kadar ki elimdeki saçlara bakıp ağlamak geliyordu içimden artık. bir süredir bioxin serum kullanıyorum şampuanıyla beraber. saç maskesi yapıyorum. dökülme azaldı ve canlanamaya başladı saçım.fakat bende kansızlık olduğundan istediğim etkiyi alamadım henüz. en azından etrafta saçlarımla karşılaşıp merhabalaşmak zorunda kalmıyorum. :)

• #1.491

kesinlikle cok sacma sacla ne ilgisi var ki

• #1.493
kızlar bnımde kendımı bıldm bılelı sacm dokulur amaazalmazdı sımdıyse cok azaldı dr a gttım kan thlılı normal çıktı bana minoxil %2 verdi
ama ben bu tarz seylere guvenemıyorum pek bıoksın gıbı bıseydr heralde sacıma hıç bısey kullnmadm sımdye kadar
burdan baktgım yorumlara gore ampuller daha ıse yarıyo sanırım nasıl kullanılıyo ampuller ne kadar kullanılıyo minoksıl yerıne ampullerden kullnsam olmazmı

• #1.494
saçından en çok çekenlerden biri bendim.Felaket derecede saçlarım dökülüyordu.Günde en az 100 tel hiç abartmıyorum saçım dökülüyordu.Başkası söylese asla inanmazdım:)ama öylesine denediğim zeytinyağı sabunu sayesinde saçlarımın dökülmesi azaldı.Şimdi çok az dökülüyorlar ve daha sağlıklılr.İlk 4-5 yıkamada sertlik oluyor ama onun tek nedeni şampuana alışmış saçı sabuna alıştırmaya çalışmaktır.Çünkü alıştıktan sonra eskisinden çok daha yumuşak oluyor.Bir daha asla şampuana dönmem,imkanı yok.Ben senelerdir saç dökülmesinden çekerken şimdi kurtuldum:=)DARISI BAŞINIZA.(SABUNUNRENGİ KREMRENGİ AMA YAMUK YUMUK ZEYTİNYAĞI SABUNU VE MARKASIZ AKTARLARDA SATILANLARDAN)

• #1.496
slm kızlar doğum yaptıktan sonra saçlarım çok fazla dökülüyor.okadar dökülüyorki açılmalar oldu.şöyle düşünün elinizi saçına her değdiğinizde ele gelen en az 10 saç.ve sadece ele gelen değil,evin heryerinde saçlarım var.anlatılamaz bir şey.çok sıkıldım.saçlarım çenemde.uzun değil.saçlarımı iyice kısa kestirip boyatmak istiyorum.açık kestane saç rengim sarı yapmak istiyorum.rengini açınca daha çok dökülrmü?yada kırmızıya boyatıcam.açıcı veya boya daha fazka kel bırakırmı bu ilk sorum,ikinci sorumsa bu saç dökülmem ne zaman duracak yada durduracak birşey varmı acil yardım lütfen

• #1.497

meraba canım geçmiş olsun.ben de bildikleriimi aktarmak istedim sana umarım yardımcı olurum bende uzun zamandır aynı problemle uğraşıyorum en önemli etkisi stres stresten uzak durmalısın. ve ben revigen saç toniği aldım eczaneden bana çok iyi geldi saçların uzunsa eğer birazda boylarından kestir..bu benim denediğim bişey ve olumlu sonuç aldım ve beslenmeme özen gösterdim şu an çok şükür kurtuldum

• #1.498
doktora gidiyosun anlaşmalı oldukları şirketler var sizin sağlık probleminiz umrunda değil onların ürünlerini öneriyor. ürünü satan eczanelerin oldugu kagıda kaşesini vurup postalıyor sizi. buraya giriyorsunuz millet kendi sattıgı ürünün reklamını yapıyor. saclarımı cocuklugumda yaptıgım gibi sabunla yıkasaydım boyle bi problemim de olmıcaktı. hep bizi bu reklamlar mahvetti aslında

• #1.499

aynen canım haklısın saçlar çok öenmli o yzden dikkat etmemiz lazım

• #1.500
paylasmak ıstedıgım sey ESTER C ısımlı bıtkısel bı takvıye

benım sacım asırı derecede dokuluyordu. bı arkadasımın tavsıyesı ıle gunde bır adet kullandım ve bırkac gun ıcınde etkısını gordum. resmen 1 tane bıle gelmıyor elıme bu ınanılmaz. ucuz da bısı 8 -9 tl . dunya para harcadım sımdıye kadar.arastırınca da ester c formulunun demır emılımını cok kolaylastırdıgını gordum. ınsallah sızler ıcın de ıyı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…