Bende kan hapımı bırakmıştım işe yaramıyor diye
başlıyayım bari ne yapım
hiç ümidim yok ama inş.biraz olsun düzelir
yalnız sana şunu söylim kan hapı 2 ayda etki etmiyor maalesef
Bide seviyen düşükse eğer 1 seneyi buluyomuş ki benimde 3 ay oldu ama hala değişme yok
sanırım sabırlı olmak lazım
yaa kafayıı yicemm bu yasımaa kadar gür ve kalın telli olan saçlarım artık yokk bu sonbahar o kadar döküldükii hiç böyle olmamıştıı suana kadar ve artık saclarım cok kırıkk ince telli ve az..gürlüğü gittii.. bayanlar basına böyle bişi geleneniz varmı ya nasıll düzeltcemkii ben bunuu acaba bir daha eskisi gibi oluur mu ??
aynen benimde öyle oldu.. şu yaşıma kadar hiç bu kadar dökülmemişti saçım. bu sene bişey oldu her saçımı yıkamamda avcumun içi tamamen saç oluyo:2: yavaşça elimle dokunuyorum yine birsürü geliyo elime. aktardan tarçınlı ballı sabun aldım ama çok sertleştirdi diye bıraktım. ne yapsam bilmiyorum
bu sene inanınkiii 10 bayan gördüysem 8 i saçım dökülüyor diyor..
ne var ben anlamadımm bişe varrr..
herkesmi saçım dökülüyo der yaa 3-5-10 hatta 30 dökülse inanın ben ses etmicem ama çok faslası dökülüyo bende..
3 tel saçı dökülen saçım dökülüyo diyince benim şarteller atıyoo saç dökülmesi görmemeiş bunlar diyorum..
ama şiddetli dökülenlerde çok fasla..
ya çok düzleştirmekten saç dökülür biliyorum ama ben 2 3 gündür günde 3 4 kere tarıyorum we her seferinde çok dökülüyo napmam gerek düzlertirmekten bu kadar çok dökülür mü
Bende öyle Rosee34.dipler yağlı uçlar kuru cansız ne yapcağım bilemiyorum.yanlış şampuanmı kullanıyoruz acaba.organicum almaya düşünüyorum genelde beğenilmiş bu şampuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?