Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.421
Bende kan hapımı bırakmıştım işe yaramıyor diye
başlıyayım bari ne yapım
hiç ümidim yok ama inş.biraz olsun düzelir

valla kansızlık saç döküyo diye bilinen bi gerçek var.
bana bi doktor kullan diyo öteki kullanmana gerek yok diyo 2 ay kullanıp kontrole gidicem ben (normalde 6 ay kullanılcak dedi doktor) 2 ayda etki göremessem bırakırım..
doktordan başka bişi isterim dökülmem durmaz ise eğer..
benimde dökülme devam ediyo durduğu yok şuan..
medobiocoplex die bi ilaç varmış doktora onu sorcam içinde hem çinko hem biotin hemde başka vitaminlerded varmış saça iyi geliyomuş erkek ve bayan diye ayrı ayrı satılıyormuş
şimdi bunu araştırıyorum bana mantıklı geldii
birde çinko ve vitamin içeren bitkisel şampuan kullanmalıyız doktor piyasa şampuanlarını bırak dedi..

• #1.422
yalnız sana şunu söylim kan hapı 2 ayda etki etmiyor maalesef
Bide seviyen düşükse eğer 1 seneyi buluyomuş ki benimde 3 ay oldu ama hala değişme yok
sanırım sabırlı olmak lazım

• #1.423
yalnız sana şunu söylim kan hapı 2 ayda etki etmiyor maalesef
Bide seviyen düşükse eğer 1 seneyi buluyomuş ki benimde 3 ay oldu ama hala değişme yok
sanırım sabırlı olmak lazım

banada 6 ay kullan dedi..
bende içinde olmak üzre hepimiz 10 günde etki bekliyoruz..
ben öyleyim şahsen 2-3 gün yuttum hala dökülüyo saçımm bak etkisi yok diyorum hemen..
en az 2-3 ay kullanıcam bende yapcak bişe yok dışardan dökülmeyi durduramadığımıza göre ilaçlardan medet umcaz..
en azından ilaç kafamızı rahatlatır hani bak ilaçlarımı kullanıyorum durucak biticek gibi..
bende bazen boşunamı içiyorum acaba ya durmassa diye tereddüt ediyorum sonra aklıma sivilce tedavim felan gelyio..
1 yıl tedavi oldum hem dışdan hem içten sivilcelerim için..
o yüzden uzun zamana yayılması normal şıp diye hiçbişe kesmiyor..
ve saç 1 defa dökülmeye başladımmı(şidettli dökülme) devamı geliyor durmuyor bunu öğrendim..

• #1.424
Aynen öyle canım ya
valla allah sabır versin bize
ama 2-3 ayda zerre bir iyileşmedemi göstermez yok
hala cansız ve ölü gibi sürekli sökülüyor
inşallah bu ilaçlar etkisini gösterir
etkisi olursa zaten hemen paylaşıcam

• #1.425
yaa kafayıı yicemm bu yasımaa kadar gür ve kalın telli olan saçlarım artık yokk bu sonbahar o kadar döküldükii hiç böyle olmamıştıı suana kadar ve artık saclarım cok kırıkk ince telli ve az..gürlüğü gittii.. bayanlar basına böyle bişi geleneniz varmı ya nasıll düzeltcemkii ben bunuu acaba bir daha eskisi gibi oluur mu ??

• #1.426
kızlar saç dökülmesinin çok nedeni var mesala bende pko dan kaynaklanıyordu. erkek tipi bir dökülme varsa büyük ihtimal pko hastalığından oluyor ve ihmale gelmiyor.

• #1.427
evingen bemiks bepanten + badem yağı kullanıcam bakalım işe yarar umarım

• #1.428

aynen benimde öyle oldu.. şu yaşıma kadar hiç bu kadar dökülmemişti saçım. bu sene bişey oldu her saçımı yıkamamda avcumun içi tamamen saç oluyo:2: yavaşça elimle dokunuyorum yine birsürü geliyo elime. aktardan tarçınlı ballı sabun aldım ama çok sertleştirdi diye bıraktım. ne yapsam bilmiyorum

• #1.429

bu sene inanınkiii 10 bayan gördüysem 8 i saçım dökülüyor diyor..
ne var ben anlamadımm bişe varrr..
herkesmi saçım dökülüyo der yaa 3-5-10 hatta 30 dökülse inanın ben ses etmicem ama çok faslası dökülüyo bende..
3 tel saçı dökülen saçım dökülüyo diyince benim şarteller atıyoo saç dökülmesi görmemeiş bunlar diyorum..
ama şiddetli dökülenlerde çok fasla..

• #1.430

Cnm benim,bak senin suan kullandign sampuanida cok begeniyo millet:d iyi yorumlar var.nasil memnunmusun $uan ne durumdasn cnm benim?

• #1.431
Arkadaşlar meraba.ben size bir şampuan önermek istiyorum.garlex.internet sayfasından sipariş ettik. eşimin saçları çok dökülüyordu o çok meşhur serumları da kutu kutu bitidik. yılan otlu sabunlar vs vsss. neler neler denemedikk.en son olarak internette araştırrken garlexin sayfasını buldum...ben sayfadaki yazılmış yorumlara güvenmiyorum sonuçta sayfayı hazırlayanlar da yazmış olabilr diye.ama fiyatı da çok pahalı değildi.battı balık yan gider deneyelim dedik.sipariş ettik losyonu ve şampuanı geldi.aman nazar değmesin onca serumla şampuanla sabunla başaramadığımızı başardık.1 haftada saç dökülmesi kesildi.yeni saç çıkar mı bilmem ama sanrm dökülen saç sayısı en az %80 azaldı.eskiden yastığın üstü saç dolu olurdu.şimdi saysam 5i geçmiyor çok şükür.kendi nazarmdan korkuyorum :) keşke eşimin saçlarına dha erken müdahale edebilseydik ama bilmiyorduk garlexi.hem de kokmuyor merak etmeyin.losyonu çok yoğun iöçerikli olduğu için 2 günde bir kullanmak gerkiyr.şampuanı da ister günlük kullanın isterseniz de losyonu yıkama vakti geldiğnde.gerçi içerisinde bütün açıklamalar yazıyor.sadece ben bunu yazmayı kendime görev bildim.çünkü eşim de bu sorunu yaşadığı için sizi anlıyorum.ben tavsiye ediyorum.herkeste aynı etkiyi yartır mı bilmem ama biz çok memnunuz

• #1.433
Mecitefendi saç bakım yağını alıyosun birde sarımsak şampuan

önce saç bakım yağı ile 15 dk masaj yapıyosun en az haftada iki kere ve iki saat sacında beklet vaktin yoksa akşam sür sabah mecitefendi sarımsak şampunla yıka sarımsak şampuanı normal şampuan gibi kullan bende alırken çekindim ama sarımsak gibi kokmuyo düzenli olarak kullan önece dökülmen azalır sonra durur sonra saç oluşumu başlar ufak tüyler olur sanra güçlenir saç gibi olur bende saç kalmamışdı neredeyse kullandım çok memnunum saçım okadar gür ve sağlıklıki kırılmada olmaz saçında tararken kırılıyorsa mecitefendi saç bakım maskesini kullan çok ürün kullandım ama bunun gibi sonuç vereni pek yok

• #1.435
ya çok düzleştirmekten saç dökülür biliyorum ama ben 2 3 gündür günde 3 4 kere tarıyorum we her seferinde çok dökülüyo napmam gerek düzlertirmekten bu kadar çok dökülür mü

• #1.436
ya çok düzleştirmekten saç dökülür biliyorum ama ben 2 3 gündür günde 3 4 kere tarıyorum we her seferinde çok dökülüyo napmam gerek düzlertirmekten bu kadar çok dökülür mü

hem döker hem inceltir saçı hemde zayıflatır...sakın yapma bırak doğal kalsın sonra benim gibi çook pişman olursunn....((

• #1.437
ben de saç dökülmesinden doktora gittim B12,çinko takviyesi verdi bana.Bir de Kafur,alkol karışımı verdi saç diplerini bunu sür diye ama ben bunu kullanmalıyım bilmiyorum hiç duymadığım birşey.aklımda soru işareti oluşturuyor açıkçası??

• #1.438
Arkadaşlar, çevremde sık rastlar oldum. Mevsim değişikliğinden mi? sulardan mı? bilemiyorum. Saçım dökülüyor diye dert yananlar çoğaldı. Aklıma herşey geliyor ama çözüm yok henüz. Benimde çok gür ve kıvırcıktı saçlarım. Şimdi kuru ve inceldi. Fırsat buldukça yağ bakımları yapıyorum. Saçlarımın nem dengesini sağlayamıyorum.

• #1.439
Bende öyle Rosee34 .dipler yağlı uçlar kuru cansız ne yapcağım bilemiyorum.yanlış şampuanmı kullanıyoruz acaba.organicum almaya düşünüyorum genelde beğenilmiş bu şampuan.

Son düzenleme:
  • #1.440
Bende öyle Rosee34 .dipler yağlı uçlar kuru cansız ne yapcağım bilemiyorum.yanlış şampuanmı kullanıyoruz acaba.organicum almaya düşünüyorum genelde beğenilmiş bu şampuan.

Ben uzun süre bioblast şampuan kullandım ama sonradar kuruttu o da saçımı bir işe yaramadı. Şimdi Elseve kullanmaya başladım. Bitkisel şampuana göre daha iyi geldiğini söyleyebilirim. Ama denicem daha iyi bişey bulursam beğenilen ve yağ dengesini sağlayan değiştiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…