kızlar ben de saç dökülmesini çok rahatsız edici bir boyutta yaşayanlardanım. insanın buzdolabından bile saçı çıkar öı ya( her yerde benm saçlarım ( çok mutsuzum . salicade dermozin,c falan kullandım. dermoziniz sprey yni saç çıkardı ama bir şişe btnce tekrar almdm ve şu aynı durumdayım. lacinia diye bir ürün duydum amerikada falan da çok isim yapmış bir formülmüş. aranızda kullanan ve kullan diyen biri var mı
arkadaşlar; yaklaşık 5-6 senedir saç dökülmem var geçen seneye kadar evde çözüm olmaya çalıştım kendi kendime...geçen sene medicalpark göztepe hastanesi can cengiz hanıma gittim..test sonuçlarımla birlikte gittim kendisine derdimi anlattım bir kaç soru sordu...saçlarıma bakıcak mısınız demesem kendi saçlarını aç demiycek gibi duruyordu:)saçlarıma sadece uzaktan baktı...dökülme tipiyle ilgili açıklama yapmadan recete yazdı...yaklaşık 2-3 ay kullandım ama verdiği tedavi beni tatmin etmemişti bıraktım...kendisine saçlarımda olan yoğun kaşıntıyı söylemeyi unuttum..bu sıralar iyi bir doktor arıyorum saç dökülmesiyle ilgili uzman ya da profosör...bazı yerlerde bununla ilgili saçtan örnek alıp biyopsi bile yapıyorlarmış...tanı için bu kadar olanak varken uzaktan bakınca ne olduğu anlaşılıyor mu:)neyse velhasıl....sizin bana tavsiye edeceğiniz uzmanlık alanı saç ve saçlı deri olan doktor var mı...sigortadan testlerimi yaptırabileceğim özel muayanesi olan doktor tavsiyelerinizi bekliyorum...şimdiden çok teşekkür ederim..öpüyorum sizi:)
arkadaşlar benim bu aralar saçlarım çok dökülmeye başladı yahu( ne yapsam bilemedim, duşta bi ton saç dökülüo, bitmio evin heryerinde benim saçlarım, mevsim değişikliği deyip geçmek istemiyorum, öle saç jölesi gibii şekillendirici de kullanmıorum. Diorumki bi vitamin eksikliği olabilirmi acaba? ne yesem içsem ii gelir sizce??
bende kel kaldım kalıcam neler kullandınız kızlar banada ayrdım edin
Arkadaşlar, saç mezoterapisi yapıyorlarmış. Direkt kafa derisine vitamin enjekte ediyorlar, hiç yaptıran var mı? Laf aramızda bana göre bayaa pahalı, sordum seansı 150 dolar dediler.
evet kızlar 4 aylık mucadelemi burda sonlandırıyorum artık pesss ediyorum... Denemediğim karışım, şampuan, yağ vs. Kalmadı her yola başvurdum dünya kadar ilaç kullandım bi o kadar doktora gittim ama nafile sonuç kuyruk kadar kalan saçlar dibe vuran bi moral ve boşalan bi cüzdan senağlama hiç bişey fayda etmedi sarımsak için ümitlenmiştim ama oda bu akşam hüsranla sonuçlandı artık çok yoruldum ben,bütün hepsi dökülecek yapacak bişey yok çiikin bi kız olucam. Umarım siz saç dökülmesiyle baş edebilirsiniz paylaştığınız değerli bilgiler için hepinize teşekkürler..:a015::a015::a015:
minoxili denemediyseniz onu da deneyin çok iyi bi ilaç bi de biotin 5 mg
malesef ben kullanıyorum 2 haftadır ama saç dökülmem inalılmaz arttı. müşteri hizmetlerindeki bayan ise çok sağlıksız bilgilerle geçiştirmeye çalışıyor .sorunuma çözüm bulacak iyi tecrübeli bir muattap bulamıyorum lacinianın ne sitesinde ne de telefonla.....((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?