Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.521
kızlar ben de saç dökülmesini çok rahatsız edici bir boyutta yaşayanlardanım. insanın buzdolabından bile saçı çıkar öı ya ( her yerde benm saçlarım ( çok mutsuzum . salicade dermozin,c falan kullandım. dermoziniz sprey yni saç çıkardı ama bir şişe btnce tekrar almdm ve şu aynı durumdayım. lacinia diye bir ürün duydum amerikada falan da çok isim yapmış bir formülmüş. aranızda kullanan ve kullan diyen biri var mı

• #1.522
bioxcin'i önerebilirim.ben kullandım bir ara.iyi de gelmişti.

• #1.523
arkadaşım soft to plus diye 5 çeşit yağ içeren bir şampuan önerdi bildiğin saç çıkarıyor dedi hatta saçları aşırı gürleşmiş ben de deneyeceğim bakalım sonucu burdan paylaşırım yine...

• #1.524

malesef ben kullanıyorum 2 haftadır ama saç dökülmem inalılmaz arttı. müşteri hizmetlerindeki bayan ise çok sağlıksız bilgilerle geçiştirmeye çalışıyor .sorunuma çözüm bulacak iyi tecrübeli bir muattap bulamıyorum lacinianın ne sitesinde ne de telefonla.....((

• #1.525
arkadaşlar; yaklaşık 5-6 senedir saç dökülmem var geçen seneye kadar evde çözüm olmaya çalıştım kendi kendime...geçen sene medicalpark göztepe hastanesi can cengiz hanıma gittim..test sonuçlarımla birlikte gittim kendisine derdimi anlattım bir kaç soru sordu...saçlarıma bakıcak mısınız demesem kendi saçlarını aç demiycek gibi duruyordu:)saçlarıma sadece uzaktan baktı...dökülme tipiyle ilgili açıklama yapmadan recete yazdı...yaklaşık 2-3 ay kullandım ama verdiği tedavi beni tatmin etmemişti bıraktım...kendisine saçlarımda olan yoğun kaşıntıyı söylemeyi unuttum..bu sıralar iyi bir doktor arıyorum saç dökülmesiyle ilgili uzman ya da profosör...bazı yerlerde bununla ilgili saçtan örnek alıp biyopsi bile yapıyorlarmış...tanı için bu kadar olanak varken uzaktan bakınca ne olduğu anlaşılıyor mu:)neyse velhasıl....sizin bana tavsiye edeceğiniz uzmanlık alanı saç ve saçlı deri olan doktor var mı...sigortadan testlerimi yaptırabileceğim özel muayanesi olan doktor tavsiyelerinizi bekliyorum...şimdiden çok teşekkür ederim..öpüyorum sizi:)

• #1.526

Eger istanbulda yasiosan iki doktor onerebilirim sana. Sac hastaliklarini kuran turkiyede iki doktor ikiside cerrahpasanin doktorlari. Prof oya oguz ve prof server serdaroglu ama cerrahpasada bakmiyorlar ozel muayanede bakiyorlar bence kesinlikle gidebiliyorsan iksiden birine gitmelisin islerinde en iyileri sac hastaliklariyla ilgilenen internetten adreslerini tlf ogrenebilirsin

• #1.527
2010'un yazından beri saçlarım dökülüyo. bi gün 1 döküldü, sonra durmadı devamı geldi. zeytinyaği badem yağı sarımsak ne varsa kullandım bitkisel şampuanlar... azalarak bitiyo saçlarım resmen. bi gram saçım kadı (((((((((

• #1.529
arkadaşlar benim bu aralar saçlarım çok dökülmeye başladı yahu( ne yapsam bilemedim, duşta bi ton saç dökülüo, bitmio evin heryerinde benim saçlarım, mevsim değişikliği deyip geçmek istemiyorum, öle saç jölesi gibii şekillendirici de kullanmıorum. Diorumki bi vitamin eksikliği olabilirmi acaba? ne yesem içsem ii gelir sizce??

• #1.530

bence ilk önce tahlil yaptır vitamin eksikliği olabilir mesela b12 eksikliğinde saç dökülmesi oluyomuş ama önce nedenini öğren

• #1.531
bende kel kaldım kalıcam neler kullandınız kızlar banada ayrdım edin

• #1.532
bende kel kaldım kalıcam neler kullandınız kızlar banada ayrdım edin

canım bu yorumu daha öncede yazdım sana şunu diyeyim badem yağı+bepanten evigen bemiks diye başlık var burdaki yorumları oku benimde var yorumum ama şunu söleyeyim kullandığın zaman eminim işe yarıcaktır çünkü ben çoğunluğunun memnunluğuna bakarak ve doktorun önerisine göre öneriyorum önerdiğim arkadaşımda kullanıyo bende kullanıyorum çok şükür dökülmem azaldı sen o başlıktaki yorumlarıda oku sonrasında karar senin...

• #1.533
kızlar bende de dökülme hep vardı artık seyreldi saçlarım.bi arkadaş abisine yapılan sarımsaklı bi kürden bahsediyordu içine bişeyler katılıp püre gibi lapa gibi bişey oluyormuştu onla iyileştirmişlerdi.şimdi ben o sayfayı bulamıyorum işim vardı sonra bakarım dedim kaç gündür arıyorum bulamadım yardımcı olun kızlar bi el atın bulsam deniycem hemen bulamssamda kendim bi sarımsaklı küre başlıycam artık yoksa kellik yakın

• #1.534
Arkadaşlar, saç mezoterapisi yapıyorlarmış. Direkt kafa derisine vitamin enjekte ediyorlar, hiç yaptıran var mı? Laf aramızda bana göre bayaa pahalı, sordum seansı 150 dolar dediler.

benimde çok dökülüyodu mezoterapi yaptırdım çok da fark etmiyo ilaç kullan daha ii

• #1.535

minoxili denemediyseniz onu da deneyin çok iyi bi ilaç bi de biotin 5 mg

• #1.536
arkadaslr 3yıldır deli gibi saç dökülmem var
ve ilk gittiğimde demir eksikliği dediler ferritin değerim 10du
doktor demir depolarımın boşaldıgını söledi
neyse bikaç ay demir hapı kullndım ve dahiliyeye gittim ki hata yaptım
ferritinim 30cıktı..doktor normal dedi..buna bağlı değil boşuna demir hapı kullanma dedi...
ve şampuanlarla falan gidermeye calıştım demir hapını bıraktım..neyse saçlarım dökülme hızı arttıkça arttı
her yag sürmem de ya da farklı bişi de coştukça coştu
neyse tekrar cildiyeye gittim
mayısta kan testi yaptım
demir 24cıktı referans aralığı ise 60-180
doktor demirin yerlerde dedi...
ve şimdi 4aydır gyno ferrp sanol kullanıyrm
hala dökülmem durmadı

bikaç foruma baktım
ferritinin en az 50olması gerekişr diyor

size sorum şu
demiri ferritini ne zaman yükseltebilirim
4ay oldu ilaç kullanıyorum
ve dökülmede azalma yok
ilaçları çok düzenli kullandım ama daha bi faydasını göremedim...tecrübelerinize dayanarak yorum yapar mısınız
içinizde demir ilacı kullanıp saçı düzelen var mı
ve kaçıncı ayda fayda gördünüz

• #1.537
minoxili denemediyseniz onu da deneyin çok iyi bi ilaç bi de biotin 5 mg

ben minoksille ve badem yağı+bepanten, evigen, bemiks karışımını kullanıyorum çok şükür çok memnunum minoksilide kullanıyorum ama minoksili bırakınca dökülme artıyo ve hamilelikte kullanılmıyo ona göre başlayın derim... ben minoksili uygularken her gün yapmıyorum saçım alışmasın diye yani bi gün akşam yapıyosam 2. gün akşam yapmıyorum yada 2 gün yapıyosam 2 gün yapmadığım oluyo bırakırkende seyrek yaparak bırakıcam birden bırakmak daha çok döker diye düşünüyorum

• #1.538
Kızlar saç dökülmesinin durması ve dökülenlerin yerine tekrar çıkması için forumda okuduğum bir çok şeyi deniyorum.maya maskesi,sirke maskesi,yağlar,sarımsaklı yağlar,şampuana çam terebentin. bunların hepsi aynı anda ayni mesela bir hafta arayla sırayla hepsi.yeni şeyler duyup onları denemek istiyorum ama sizce böyle her şeyi bir arada kullanmak doğru mu? biri bir diğerinin etkisini azaltır mı? yada yorar mı ?
kullandıklarımın da dökülmeye etkisi var mı yok mu tam bir şey söyleyemesemde daha parlak ve sağlıklı göründüğü kesin.

• #1.540

sğol canım denemdim ben iyi ki denememişim bi kaç kişi daha yanısını dedi bugn yeni bişey denycm aldıktan sonra söylerim sizede katı şampuan doğal şu an markasını unuttum. ankara ve eskşhr de var o markanın şubeleri sanırım istnbldaki kapanmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…