LÜTFEN YARDIM EDİN. SAÇLARIM ÇOK DÖKÜLÜYOR. GÜNLÜK YAKLAŞIK 200 TEL CİVARIDIR BELKİ. SABAH BİR KALKIYORUM YASTIĞIMIN ÜZERİNDE BİR SÜRÜ SAÇ TELİ VAR. NASIL ÖNLEYEBİLİRM BUNU? TOPLU MU DURSA AÇIK MI DURSA HİÇ BİLMİYORUMKIRILMASIN DİYE TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA ENGELLEYEMİYORUM DÖKÜLMELERİNİ İŞE YARAYACAK BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR KARIŞIM YADA ECZANEDEN ALABİLECEĞİM BİR İLAÇ VAR MI?
geçen yıl saçlarım inanılmaz döküldü kel kalmaktan korktum ve saçım gürleşsin dökülmesin diye sıfıra vurdum yani kel oldum saçlarım 6 ayda abartmıyorum 1 cm uzadı ve yine dökülüyordu sonunda aktardan saç bakım yağı aldım fiyatı şimdi 8.50tl saçlarıma inanılmz iyi geldi gürleşti dökülmüyor dayımın oğluna tavsiye ettim onada çok iyi geldi almak isteyenler için sabuncu handa girişte soldaki ilk aktarcı
LÜTFEN YARDIM EDİN. SAÇLARIM ÇOK DÖKÜLÜYOR. GÜNLÜK YAKLAŞIK 200 TEL CİVARIDIR BELKİ. SABAH BİR KALKIYORUM YASTIĞIMIN ÜZERİNDE BİR SÜRÜ SAÇ TELİ VAR. NASIL ÖNLEYEBİLİRM BUNU? TOPLU MU DURSA AÇIK MI DURSA HİÇ BİLMİYORUMKIRILMASIN DİYE TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA ENGELLEYEMİYORUM DÖKÜLMELERİNİ İŞE YARAYACAK BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR KARIŞIM YADA ECZANEDEN ALABİLECEĞİM BİR İLAÇ VAR MI?
mrb kızlar benımde saclarım cokk dokuluyor uzattıgım zaman da ucları seyrek oluyor kestırdım dun sacımı ama tepesı acıldı daha 18 yasındayım hormonlardan mı dıcem bılemedım zaten kuvet hep sacla doluyor ıkı uc kere kuvetın delıgın saclarla kapanıyor eczaneye gıttım bana sırf dogal sampuan verdı onu kullandım daha bır azaldı sımdı saclarımda kısa gene devam edcem bıde kızlar ben o sampuanı kullandıktan sonra onumde cok gur bır sekılde kısa saclar cıktı bu ıyı bırsey mı anlamadım ama dun kauforde soyledı anlamadım sımdı :)
aah ah ben de 17 yaşındayım saçlarımın tepesi nerdeyse açıldı bu yaşta kel kaldımşampuanın markası ne acaba öğreenebilir miyim
Naturaderm Cam Yagi Sampuan i ve Naturaderm Cam Yagini kullanabilirsin. Suan cok popüler bir ürün ve tamamen bitkisel. Tavsiye ederim. Sac dökümünü önlüyür ve kökleri kuvvetlendiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?