- Konu Sahibi cimcimebenim
-
- #1.541
arkadaşım soft to plus diye 5 çeşit yağ içeren bir şampuan önerdi bildiğin saç çıkarıyor dedi hatta saçları aşırı gürleşmiş ben de deneyeceğim bakalım sonucu burdan paylaşırım yine...
Kizlar benim de sacim asiri dokuluyor acaba mevsim degisikligi mi bilemiyorum.simdi zinco kullanmaya basladim bir de badem yagi , bephanten ampul ve bal karisimi suruyorum saclarima ins ise yarar.
arkadaslr 3yıldır deli gibi saç dökülmem var
ve ilk gittiğimde demir eksikliği dediler ferritin değerim 10du
doktor demir depolarımın boşaldıgını söledi
neyse bikaç ay demir hapı kullndım ve dahiliyeye gittim ki hata yaptım
ferritinim 30cıktı..doktor normal dedi..buna bağlı değil boşuna demir hapı kullanma dedi...
ve şampuanlarla falan gidermeye calıştım demir hapını bıraktım..neyse saçlarım dökülme hızı arttıkça arttı
her yag sürmem de ya da farklı bişi de coştukça coştu
neyse tekrar cildiyeye gittim
mayısta kan testi yaptım
demir 24cıktı referans aralığı ise 60-180
doktor demirin yerlerde dedi...
ve şimdi 4aydır gyno ferrp sanol kullanıyrm
hala dökülmem durmadı
bikaç foruma baktım
ferritinin en az 50olması gerekişr diyor
size sorum şu
demiri ferritini ne zaman yükseltebilirim
4ay oldu ilaç kullanıyorum
ve dökülmede azalma yok
ilaçları çok düzenli kullandım ama daha bi faydasını göremedim...tecrübelerinize dayanarak yorum yapar mısınız
içinizde demir ilacı kullanıp saçı düzelen var mı
ve kaçıncı ayda fayda gördünüz
minoxili denemediyseniz onu da deneyin çok iyi bi ilaç bi de biotin 5 mg
Evet biotin miktarı cok önemli, ama bızım esımle kullandığımız şampuanda bıotınıl ust formulu olan bıotınıl trıpeptıt 1 formunda sac hucrelerı peptıt formunu cok severmıs , denedıkte gercekten ılk yıkamada ınanılmaz etkısını gorduk , cok sıkıntı yasadık dokulmeyle ılgılı ama cok sukur gozle gorulur bır sonuc elde ettık... bu arada sampuanımız Humic yenileyici günlük şampuan , ayrıca kepek ve yaglanmadada ınanılmaz etkılı deneyın derım gönül rahatlıgıyla... fıyatı 28 tl , sadece eczanelerde satılıyormuş. eczacım öyle söyledi...
LÜTFEN YARDIM EDİN. SAÇLARIM ÇOK DÖKÜLÜYOR. GÜNLÜK YAKLAŞIK 200 TEL CİVARIDIR BELKİ. SABAH BİR KALKIYORUM YASTIĞIMIN ÜZERİNDE BİR SÜRÜ SAÇ TELİ VAR. NASIL ÖNLEYEBİLİRM BUNU? TOPLU MU DURSA AÇIK MI DURSA HİÇ BİLMİYORUMKIRILMASIN DİYE TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA ENGELLEYEMİYORUM DÖKÜLMELERİNİ İŞE YARAYACAK BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR KARIŞIM YADA ECZANEDEN ALABİLECEĞİM BİR İLAÇ VAR MI?
aynen benımde ole ya cok uzuluorum aktarda sarımsak sampuanı varmıs ıyı gelıomus denemek lazım
ben de şuanda 2 aydır maltofer kullanıyorum. bundan önceki iki yıl 4,5 aylık süreçlerle kullandım. benim sürekli tekrar eden bir demir eksikliğim var son yıllarda. buna bağlı olarak mı bilmiyorum ama yoğun bir saç dökülmem de vardı. ilacı kullandıktan sonra sanırım beş altı ayda dökülme azalmıştı. ama sonra yine tekrarladı. ve mayıstan beridir de çok yoğun dökülüyor. ağustos başında yeniden demire başladım. saçım şuan çok fazla dökülüyor. ben artık başka nedenden olduğunu düşünmeye başladım. psikolojik olabilir mi diyorum. çünkü bir süre önce çok üzüldüğüm bir ayrılık yaşadım. şuanda da henüz atlatamadım.
bugün yeni birşey denedim, ceviz yapraklarını kaynatıp durulama suyuna ekledim, saçımı onunla duruladım. gazetede dökülmeyi azalttığı yazıyordu. bakalım buna bir süre devam edicem.
Kızlar biz eşimle çözümü Humic saç yenileyici şampuanda bulduk, İçinde Procapil ve humic asit varmış,
Saçın uyuyan hücfrelerini uyandırıp sac folıkulu cıkarıyormus ve mevcut sac folıkullerını de sac derısıne sabıtıyormus, ayrıca ılk kullanımda kepek ve yağlanmayada ınanılmaz bır etkısı oldugunu gorduk deneyın derım 300ml 28 tl sadece eczanelerde satılıyormus yenı bır urun ama ınanılmaz etkılı deneyın derım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?