Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.721
benimde saçlarım çok dökülüyor kafaya takmamaya çalışıyorum delircem 3 sene oldu nerdeyse ve baya azalma oldu moralim çok bozuk hayatıma engel artık sevinemiyorum arkadaşlarımda saçların azalmış diyo her banyodan sonra ağlamaktan bıktım nolur yardım edin çok şey denedim çok para harcadım hiç bişey yaramıyooo delircem

• #1.722
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için siteyi inceliyeceğim :)

• #1.723
kızlarrrr yılan yağı kullanmaya başladımm ama saçlarım fena halde dökülüyor neden oldu anlamadım :S ne yapsam?

• #1.724
ne sürersem süreyim ki kafama sürmediğim bişey kalmadı yeminle dökülüyor neler kullandım neler..şampuanlar cabası yağlar yumurtalar..ampuller..son zaman zeytinyağı yumurta badem yağı sürüyorum streçleyip bekliyorum haftada bir o biraz iyi geldi..çörekotu yağını duydum aldım ama daha kullanmadım bilemiyorum..

• #1.725
sanırım artık kimsenin saçları dökülmüyor
kimse gelmediğine göre

• #1.726
Benimde dökülüyordu yaklaşık 1 aydır bende senin gibi yumurta sarısı+bal+badem yağı +argan yağı(ama içinde yüzdesi az zeytinyağı daha çok ) vede banyodan önce marketlerde satan saç bakım yağını sürüyor 20 dk bekletiyorum gerçi bunu geçen hafta yaptım azaldı şuanda şampuanıda değiştirdim avondan bakım onarım keratin power 7 li şampuanını ve naturels balm kullanıyorum devam edeceğim inşallah elektriklenmeside geçerse tam olacak

• #1.727
Saçlarınız çok dökülüyorsa kan tahlili yaptırın b12 eksiklği olabilir, bunun için iğne ya da hap veriyorlar. kanınızda problem varsa dışarıdan saça sürülen hiçbir şey dökülmeyi durdurmaz

• #1.728

kesinlikle doğruu..bende yaptırdım ama bişey çıkmadıı

• #1.729
merhaba arkadaşlar saçlarım son üç yıldır çok dökülüyordu dün doktora gittim b12 ferritin hemoglobin d vitamini tsh vs...herşeyime bakıldı sonuç normal olmayan tek değerim vitamin d çıktı ..4,17 ..en düşük sanırım internette Ciddi eksiklik 0-10 Orta düzey eksiklik 10-24 Optimal düzey 25-80 Muhtemel toksisite >150 yazıyoır muhtemelki dökülmem d vitamini eksikliğine bağlı daha sonuçlarımı göstermedim bakalım nasıl bir tedavi uygulanacak

• #1.730
D
D vitamini verecektir kullandıktan sonra buraya dökülmem geçti veya geçmedi diye yazarsanız minnettar oluruz

• #1.731
D

D vitamini verecektir kullandıktan sonra buraya dökülmem geçti veya geçmedi diye yazarsanız minnettar oluruz

merhaba evet dedğiniz gibi d vitamini yazdılar ayrıca biyotin içeren serum ve şampuanda verdi doktorum..annemdede saç dökülmesi var 30 senedir hatta artım tepesinde saçları yok denecek kadar az ondada d vitamini eksik çıktı d vitamini yanında anneme erkek tipi minpxil sprey yazdı..ayrıca bir karışım yazdı eczane hazırlayacak bepanthen ampül e vitamini bemix ve çam terebentin yağı var galiba içinde daha yaptırmadık saça uygulanacakmış birkaç saat saçta kalacakmış bakalım inş bir sonuç alırız 3 ay sonra tekrar kontrolümüz var

• #1.732
D vitamininize hiç baktırdınız mı ,baktırın sacta etkili kesinlikle

• #1.733
Merhaba son durumunuz ne?saç dökülmeniz ne durumda?

• #1.734
Merhaba son durumunuz ne?saç dökülmeniz ne durumda?
,
merhaba d vitaminini ayda bir kez alacak şekilde..biotin b12 ve atkılı kompleksi içeren bir şampuanım ve hapları var onları kullanıyorum şimdilik dökülmem baya bir azaldı diyebilirim ama ben saçta çıksın istiyorum ..3 ay bu şekilde kullanacağım tekrar doktora gideceğim ..yıllardır tahlil yaptırıyorum hiç d vitaminme bakılmamış sıkıntı oymulş.inşallah normal değerlere yükselir .yukarda bahsettiğim bir karışım daha vardı çam terebentin bebanten vs ..onu aslında doktor anneme vermşti ama bende yapacağım inşallah ..birde hormon tahlillerinide yaptırmak gerekiyor bana gerek görmedi ama annem için yazmıştı..30 yıldır dökülüyor annemin saçı büyük ihtimal hormonlarındada sıkıntı var

• #1.735
merhaba arkadaşlar bir sorusormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim.. saçım için çörekotuyağı badem yağı gibi yağlar kullanmak istiyorum watsonsda rastladım shiffa marka kullanan var mı ya da sizin kullandığınız yağlar veya saçınıza uyguladığınız bakım var mı yardımcı olrsanz minnettar kalırım..

• #1.736
Ya bi sonuc Alan varmi?? Varsa allah rizasi icin yazsin lütfen

• #1.737
7-8 yıldır saçlarım dökülüyor arkadaşlar evde çeşitli bakımlar yapıyordum ama sonuç vermiyordu iki ay önce aktardan mecitefendi saç bakım yağı aldım haftada iki gün uyguladım iki haftada birde kendi hazırladığım defne yağı, çam terebentin yağı, zeytinyağı, bemiks ampul, iki diş sarımsağı ezip bunları karıştırıp saç derime uyguladım. saç dökülmemde gözle görülür şekilde azalma oldu senelerdir ilk defa sabah uyandığımda yastığımda saç teli görmüyorum artık dökülmüyor diyorum :) sizlere de öneriyorum arkadaşlar...

• #1.738
Hanımlar mezoterapi yada prp yaptıranlar sonuçları yazabilir mi?

• #1.739
Kizlar merhaba
Benim de sac dökülme sorunum vardi su an azalmis durumda size birkaç öneri verebilirim
İlk olarak sunu söylemeliyim ki yumurta sarimsak yilan yagi çörek otu yagi vb şeylerin saca pek bir faydaai yoktur. Çünkü saçlar içsel sebeplerden dolayi dökülür. ( b12,vitamin, demir , çinko eksikliği) bu yüzden bence öncelikli olarak bu değerlerinizi kontrol ettirin. Çünkü ailenizde genetik kellik yoksa kesinlikle saciniz bu ve hormanal sebep lerden dolayi dökülüyordur. Veya polikistik over sendromundan. Ben uzun ve bilinçsiz diyetler yüzünden saclarimi döktüm uzun suredir her gün b12 ve demir hapi kullaniyorum ve faydasini gördüm. Günde 50 80 arasi en fazla dökülüyor. Ayrıca minoksil kullaniyorum bir aydir. Onun da faydasini goreceğine inanıyorum. Dünyada sac cikaran kanitlanmis bi şey ama düzenli kullanilmazsa sac döktüğü de söyleniyor. Ben çikan saclari b12 ve demir hapiyla destekleyeyip düzenli kullanicam. Ayrica kizlqr su içmek de önemli günde 8 bardak.

• #1.740
Merhaba d vitamini için kullandığınız ilacın adını öğrenebilir miyim?benim de d vitaminim 10 çıktı eksik sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…