- 23 Kasım 2014
- 28
- 11
- 86
- 29
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
- #1.721
Saçlarınız çok dökülüyorsa kan tahlili yaptırın b12 eksiklği olabilir, bunun için iğne ya da hap veriyorlar. kanınızda problem varsa dışarıdan saça sürülen hiçbir şey dökülmeyi durdurmaz
D vitamini verecektir kullandıktan sonra buraya dökülmem geçti veya geçmedi diye yazarsanız minnettar oluruzmerhaba arkadaşlar saçlarım son üç yıldır çok dökülüyordu dün doktora gittim b12 ferritin hemoglobin d vitamini tsh vs...herşeyime bakıldı sonuç normal olmayan tek değerim vitamin d çıktı ..4,17 ..en düşük sanırım internette Ciddi eksiklik 0-10 Orta düzey eksiklik 10-24 Optimal düzey 25-80 Muhtemel toksisite >150 yazıyoır muhtemelki dökülmem d vitamini eksikliğine bağlı daha sonuçlarımı göstermedim bakalım nasıl bir tedavi uygulanacak
D
D vitamini verecektir kullandıktan sonra buraya dökülmem geçti veya geçmedi diye yazarsanız minnettar oluruz
Merhaba son durumunuz ne?saç dökülmeniz ne durumda?merhaba evet dedğiniz gibi d vitamini yazdılar ayrıca biyotin içeren serum ve şampuanda verdi doktorum..annemdede saç dökülmesi var 30 senedir hatta artım tepesinde saçları yok denecek kadar az ondada d vitamini eksik çıktı d vitamini yanında anneme erkek tipi minpxil sprey yazdı..ayrıca bir karışım yazdı eczane hazırlayacak bepanthen ampül e vitamini bemix ve çam terebentin yağı var galiba içinde daha yaptırmadık saça uygulanacakmış birkaç saat saçta kalacakmış bakalım inş bir sonuç alırız 3 ay sonra tekrar kontrolümüz var
,Merhaba son durumunuz ne?saç dökülmeniz ne durumda?
Merhaba d vitamini için kullandığınız ilacın adını öğrenebilir miyim?benim de d vitaminim 10 çıktı eksik sanırım,
merhaba d vitaminini ayda bir kez alacak şekilde..biotin b12 ve atkılı kompleksi içeren bir şampuanım ve hapları var onları kullanıyorum şimdilik dökülmem baya bir azaldı diyebilirim ama ben saçta çıksın istiyorum ..3 ay bu şekilde kullanacağım tekrar doktora gideceğim ..yıllardır tahlil yaptırıyorum hiç d vitaminme bakılmamış sıkıntı oymulş.inşallah normal değerlere yükselir .yukarda bahsettiğim bir karışım daha vardı çam terebentin bebanten vs ..onu aslında doktor anneme vermşti ama bende yapacağım inşallah ..birde hormon tahlillerinide yaptırmak gerekiyor bana gerek görmedi ama annem için yazmıştı..30 yıldır dökülüyor annemin saçı büyük ihtimal hormonlarındada sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?