Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Merhabalar kizlar

Bu aralar hastalik su bu derken pek giremedim siteye ama sac bakimlarimi ihmal etmedim herseye ragmen:))
Sinamekinin sekizincisini bu cuma uygulayip iki hafta ara verecegim bakalim uzama olacak mi...

Banu, saclarindaki uzama gayet belirgin. Sadece diplerinden degil boyundan da gorulebiliyor.

Kizlar hic denediniz mi bilmiyorum ama kina da sac uzamasinda oldukca etkili. Ben 8-10 yildir ara sira yaparim uzun sure ayni renkte kalmayi sevmedigim icin surekli boyarim, yanarlar ve bu yuzden de saclarimi kestirmek zorunda kalirim. Kinayi saclarima surdugum donemlerde isil isil isildayan, yumusacik ve canli saclar elde etmisimdir. Ozellikle boyadan yipranmis saclarimi kinayla kurtardim.
Su son iki aydir saclarima her ne kadar bakim yaptiysamda, yumusamasina ve diplerinden uzamasina ragmen boyali yerlerin kopmasini engelleyemedim bu yuzden saclarimin boyu ayni yerde sayiyor Son careyi yine kina da buldum bugun yapip, kafamda sarili yatacagim ve sabah uyaninca yikayacagim:) Biraz zahmetli oluyor ama sonuclarini gorunce tum zahmetlerine degiyor. Uzatiyor, parlatiyor, dis etkenlere karsi saci koruyor ve uzlarinin kirilip kopmasini engelliyor..

Canım hint kınası mı yakıosun normal kına mı ? boya gibi mi oluyor hani bi kaç ay sonra boya soluklasır diplerden gelenlerden sonra boya olduğu anlaşılır ya bunda da oluyo mu böyle? benim saçımda hiç boya yok ama maşa yapıodum 5 6 ay öncesine kadar uçları açıldı yanık gibi oldu şimdi kına yakarsam turuncu olur mu acaba ? ayy cok soru sordum galiba:26:

Dax bile sürdüm arada yine de olmadı olmadı işte (( neyse belki beklediğim için saçlarım özlemiştir sinamekiyi yapmaya başlayınca coşarlar inşşşşşşallahh :)))
Amiiiiin yapmadığımız bakım ve şebeklik kalmadı (saçlarım uzamadı değilde bu ara fotojenik değil diyorum ara ara çekilmekten hoşlanıyo sevmez çok foto) Bakımsa deli gibi bakıyoruz... Umuyorum diliyorum istiyorum artık bi zahmet yani 2.küre yüzümüzü güldürsünler

Teşekkürler bilgilendirdiğin için bende kopma sorununu aşamadın ama kınayı bi kere denedim ı ııh ama düşünenler için sevindirici bi haber

Zaten kestirmek zorundayım biraz off of (( ben bi kaç haftaya havuçlu suyu denicem turp gibiymiş o da turp bulabilirsem onu da yaparım belki daha çok işe yarar belki sinamekiden bozdum kafayı yaaa yaşlanmadan saçımı bir kere belimde görmek istiyorum

Canim hint kinalarini kullanmanda bir sakinca yok yalniz bodyart quality diye geciyor eger internetten alirsan bilmiyorum turkiye'de nasil. Ben sade kinalari tercih ediyorum icinde boya karisimi olanlar, yani kutunun uzerinde sari, kizil, kahve, kestane, siyah kina yazanlardan ozellikle uzak durmani tavsiye ederim cunku bu kinalarin icinde kimyasal boyalar vardir ve saclari besleme yerine yipratir, yakar. Acikta satilan kinalardan ya da Jamilla kutu kinalardan, yemen kinasindan rahatlikla kullanabilirsin.
Saclarin dogal rengiyse diplerinden gelen saclarin belli bile olmaz. Kina zemin rengine gore isiltili, kizilimsi bir renk verir.
Ben saclarim kinaliyken rahatlikla masa ve fon makinesi kullanabiliyordum.
Saclarina bir yada iki haftaya bir kina yakabilirsin. Her seferinde daha saglikli canli ve parlak oluyor.
Rengini de ayarlayabilirsin icine koydugun malzemelerle. Istersen yardimci olabilirim canim.

Aynen diyorum msjım gitti bağlantı kopup tekrarlamıyım moralsiz bi msjdı çünkü ii uykular ii sabahlar size

Çok sevinirim canım :)) nasıl ayarlıcam rengini ben çok belli bir kızıl olmasın istiyorum koyu kahve gibi olsun olabilir mi ki :26:

Çok sevinirim canım :)) nasıl ayarlıcam rengini ben çok belli bir kızıl olmasın istiyorum koyu kahve gibi olsun olabilir mi ki :26:

Oncelikle saclarin su an koyu kahveyse rengini fazla etkilemeyecektir ama isik altinda kina kizil rengi verir bunu unutmamak lazim.
Ben kendi deneyimlerimden ornek vereyim istersen kinanin icine her turlu karisimi denedim neredeyse:))
Su yerine limon suyu ve yag karisimlari koyuyorum macun kivamina gelene kadar. Saclarinin boyuna gore ense uzerindeyse 100 gr kina yeterli gelir (ben bolca suruyorum sac tellerine iyice nufuz etsin diye) kullandigim yaglar; zeytinyagi, badem yagi, susam yagi, hindistan cevizi yagi, avokado yagi vs. Turuncu rengi bastirmak icin; nescafe, demlenmis cay suyu, biraz tarcin ve 3-4 damla lavanta esansi ilave ediyorum. Ceviz kabugunu 15-20 dk kaynatip, ilininca suzup suyunu ekleyebilirsin koyu kahve rengi verir.
Kina durdukca rengi koyulasir yikadikca parlaklasir. Ust uste haftada iki kez uygulanabilir.
Koyu kizil icin kirmizi saraptan cok hos sonuclar aldim.
Takildigin yerler olursa sorabilirsin canim. Kolay gelsin:))

Son düzenleme:
Çok çok çok teşekkür ederim canım kopyaladım bi yere bu yazdıklarını çayı cevizi duymuştum kınanın içinde denemek daha iyi sonuç verir sanırım bol bol dua edicem sana sağol tatlım :)))))

Teşekkürler bilgilendirdiğin için bende kopma sorununu aşamadın ama kınayı bi kere denedim ı ııh ama düşünenler için sevindirici bi haber

Maalesef canim kopan saclar yuzunden uzatamiyorum. Sac uclarindan kopuyorsa dipleri uzamis neye yarar(
Aslinda sari saci cok seviyorum herkes yakistiriyor ama sagliksiz olmasindansa koyu renge raziyim.
Kina benim saclarima gercekten yariyor bu gibi durumlarda kurtaricim olmustur hep:))

Çok çok çok teşekkür ederim canım kopyaladım bi yere bu yazdıklarını çayı cevizi duymuştum kınanın içinde denemek daha iyi sonuç verir sanırım bol bol dua edicem sana sağol tatlım :)))))

Rica ederim canim benim umarim istedigin sonucu alirsin.
Ha bu arada ne kadar cok bekletirsen sonuc o kadar iyi olur. İlk yikamada sampuan kullanmamani tavsiye ederim. Bol bol sac kremiyle masaj yaparak sicak suyla yika. Sonuclari paylasmayi unutma lutfen:))

Tabiki paylaşırım ama yaz tatilinde yapmayı düşünüyorum sonuçları görmek için biraz beklicez :)))

Anne olan ve anne adaı olan tüm arkadaşlarımın
anneler gününü yürekten kutluyorum...
Allah evlatlarımızla sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam versin inş....

arkadaşım günaydın...teşekkür ederim...kırılarak kopmanın önüne geçince belli
oluyor saçın uzadığı...ben de o nedenle yağlıyorum napimm...uçlar da onarılsın die...
kına yapmayı nasıl istiyorum ama sarı saç olur turuncu..çok besleyici ve
koruyucu olduğunu annemden biliyorum...yaşına rağmen kuvvetli saçları vardır hep....ama
dedim ya rengimden dolayı yapamıyorum

canım neden bu kadar karamsar gördüm seni?
uzama oluyordur olmasına da az öncede yazdığım gibi kopuyor mu acaba uçlardan...
işte o zaman hiç uzamıyor gibi geliyor...
bakımlara başlamadan önce her taramada santim santim uçlardan kopuyordu..
üstüm başım kırık kırık saç oluyordu...şimdi onun önüne geçtim ve doğal olarak uzamayı da
daha rahat farkediyorum canım...
hızlanması cabası oldu bana....

süpermiş bende turunculuğunu sevmediğim için kına yapmıyordum verdiğin bilgiler çok güzel artık yaz tatilinde birgün gözümü karartıp yapacağım

Bende bugün sinameki kürüne başlıyorum.
Şuan pazar ve dün gece karar verdiğim için evde bemiks ampul yok.
Badem yağı ve sinameki var.
Şimdi sinamekiyi bir çezve suya bir tutam atarak kaynattım ve süzdüm
şuanda soğumaya bıraktım.
Sonra içine bir miktar badem yağı döküp karıştırıp saçlarıma sürücem.
Doğrumu bu yöntem yanlış birşey yapmıyım.
Saçımda ne kadar süre beklemeli ve saç diplerinede sürülecekmi?

bemiks olmadan hiç uygulamadım,eğer yapmaya başlamadıysanız bemiks alıp yarın yapın derim ben.tabi tercih sizin.bu kür zaten saç diplerine uygulanan bir kür ancak bizim saçlarımız kısa olduğu için bütün saçımıza yetiyor.saç diplerinize iyice yedirdikten sonra streç filmle sarın,üstüne de havlu ya da tülbent...biz 4 saatten az bırakmıyoruz kürü.sonrasında da rutin yıkama yapıyoruz.umarım siz de faydasını görürsünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…