Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Günümüz kutlu olsun arkadaşlar...
Rabbim evlatlarımızı bize,bizleri de onlara bağışlasın.(amin)
Hepinize gönlünüzce geçireceğiniz bir gün diliyorum...

Rica ederim canım.Umarım işini görür..

O zaman ben yarın uygulamaya başlıyım.Çünkü şimdi 4 saat saçımda bekleticek zamanımda yok.En iyisi yarın eşim işteyken sürer 4 saat bekletirim hemde bemiks ampulde almış olurum.teşekkürler cevap için.Benim saçlarım omuzlarımdan biraz aşağıda o zaman bende komple saçıma uygulayabilirim.Zaten çok uzun sayılmaz saçlarım.

kızlar iyi hoş da saçın uzaması metabolizma ile alakalı değil mi ? yani ben geçen bu konuda araştırma yaparken, bir uzman ile konuştum. bunun mümkün olmadığını söyledi bu metabolizma işiymiş. metabolizma hızlanırsa, böyle birşeyi yapan etki saçı hızlı uzatır çabuk kilo verdirir dedi, yani dıştan mümkün olamayacağını söyledi, sadece bu işle uğraşanların, e vitamini, bemix ve badem yağı gibi saçın kırılmasını engelleyecek bakımlar yaptığımızı dolaysıyla normal hızında uzayan saçımızı koruduğumuz için kırılmadan uzatabildiğimizi ve bunu saçın daha hızlı uzaması olarak algıladığımızı söyledi.

Çok çabalıyorum ama tam bi verim alamadım henüz o yüzden arada bi karamsarlık yaşıyorum 2.küre daha da umutlu başlıycam Alışma süreci belki duraklama evresiydi diye sürekli bahaneler üretiyorum Tam bi yüzüm gülemedi bi türlü İnşallah ben ve benimle aynı durumda olan herkesin yüzünü güldürecek sonuçlar alırız Baktım bugün mayısın başından beri ölçmüyorum dipleri Annemden de rica ettim önler 2 cm arkaya indikçe 2.5 enseye doğru 3 cm diye değişiyo Moral oldu biraz sanki....

bence beslenen saç daha hızlı uzuyor

mitoz sayısının artması kesinlikle metabolizmayla ilgili, ama büyüme sadece bölünmeyle bitmiyor, bölünme öncesi ve sonrasında hazırlık fazı vardır, burada uygun koşulları ve gelişimi sağlayan hücre döngüsünü hızlandırır.. dediklerinizin doğruluk payı var tabiki örneğin hipotiroidisi olup da metabolizması yavaş olan kişinin vücudundaki bütün döngüler yavaşlamıştır, burada hepimizin sağlıklı olduğunu düşünüyor ve öyle umut ediyoruz :)

Kopması uzatma çabası aşamamı baltalıyo olabilir dediğin gibi seninle bu konuda msjlaştığımızdan beri badem yağı uyguluyorum özellikle yıkadıktan sonra kurumak üzereyken sürüp badem yağını uçlara öle tarıyorum çok azcık farketti sanki Ben en iyisi şu kan testinden sonra kendimle ilgili yorumda bulunayım içtende çok beslendiğim halbuki Onun için spor yapıyorum zaten ama yine de bi eksiklik vardır belki bilmediğim

metabolizma ile hiç alakası yok. benim metabolizmam çok hızlıdır..hiç kilo almam ..ayrıca yediğim yiyecekleri de çok çabuk sindiririm.. 4 saatt snra tuvalette olurlar :))))
ama gel gör ki ne saçlarım ne de tnaklarım uzar.. saçım ayda 1 cm uzuyor.. birçok durumun metabolizma ile alakasız olduğunu bir çok kişi kabul ediyor

kızlar turplu su yapıcam ilk kez saçıma.
siz nasıl hazırlıyosunuz turplu suyu ve nasıl uyguluyosunuz biraz bilgi verirmisiniz

kızlar turplu su yapıcam ilk kez saçıma.
siz nasıl hazırlıyosunuz turplu suyu ve nasıl uyguluyosunuz biraz bilgi verirmisiniz

canım hadi yarasın diyelim şimdiden..ben de birazdan yapıcam...
ben benim nasıl yaptığımı anlatayım uygulamak ya da uygulamamak sana kalsın:))

turpu rendeleyip 2-3 bardak suda yarım saate yakın kaynatıyorum..ılıyınca süzüp içine
bir yumurta sarısı koyuyorum...biraz badem yağı, biraz zeytinyağı ekliyorum...bu akşam bir iki yağ daha ekicem..
çünkü turp biraz kurutuyor...

saçımın önce diplerine uyguluyorum..ucuna denk getirmemeye çalıuşıyorum ama malesef ucuna da geliyor.
ben tüm bakımlarımı8 bir parça pamuk yardımı ile yapıyorum. pamuğu karışıma batırıp öyle sürüyorum diplerime
çok kolay geldi bana böyle...sprey şekli, dökme falan zor geldi beceremedim..
pamukla tampon yaparak uyguluyorum, heryerine de sürülüyor..öneriydi sadece....

sonrada bekliyorum 3-4 saat kadar...ohhh mis...sonra da sırma saç....

çok sağol canım. baktım bende forumda buldum turplu su topiğini ama sen sürekli yapıyosun deneyimli kişinin uyguladığı şeyi yapmak istedim :)
aynı söylediğin tarifi yapayım bende. uçlara neden getirmemeye çalışıyosun kurutup kırdığı için mi ?
inşallah faydası olur bakalım ilk kez yapıyorum artık devamı gelir :)
birde ben kırmızı turp bulabildim onunla yapıcam etkisi olur yinede dimi ?:44:

arkadaşım, umudum 77 arkadaşımız gönderene kadar
bende kırmızı turpla yapmıştım hep...ilk kez kara turp denicem...
evet uçları kurutup kırdığından dolayı uçlardan uzak tutmaya çalışıyorum
ama zeytin ve badem yağı bir derece koruyor.ilk turpu yaptığım zamanı anlatayım sana...
yapmadan ölçmüştüm, sabaha tekrar ölçtüğümde 2 mm uzamıştı...
hatta aless arkadaşımıza yazmıştım özelden...
kimseyi heveslendirip emin olmadan paylaşmayayım diye...
sonraında da güzel uzadı ve ben 2-3 hafta turp bulamadım...şiömdi
tekrar başlıyorum hazır sinameke kürü molasındayken yapayım:)))

waooooovvv sabaha kadar 2mm uzama turp ile öyle mi
bayıldım yaaa
ayyy inşallah benimkilerde uzar . ozaman ne yapıp eder bulurum bende turp artık
çok teşekkür ederim canımm

Bu aralar sık giremiyorum fakat takip etmeye çalışıyorum genede topiği saçlarım 1.5 haftada 1 cm uzadı şükür vallahi
Salı günü sinameki günüm iple çekiyorum inanın
Birde diyete başladım umarım saçlarıma etki etmez 2 günde 2 kilom gitti çünkü
bir yandan sevinip bir yandan üzülüyorum

arkadaşlarım...5 mayıs dip boyasından sonra bugün itibari ile güncel dipler...
8. gün 8 mm....
yanlış ölçmüş olsam bile nasıl görülüyor...
Yorumları alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…