Mrh kızlar kürümü yaptım saçımı yıkadım ilk haftaEki Görüntüle 413590
ne için ki bu losyon ?? Eki Görüntüle 413864
Otu da var ama zehirli diye kullanan da var korkup yanaşmayan da...Losyonu zehirinden arındırılmış sağlık bakanlığı onaylı düzenli kullanımda uzama hızını arttırıcı özelliğiyle bizi cezbeden bi saç bakım losyonu böyle bi topicte var incelersen çok çok daha faydalı olur 1kere kullanmış biri olarak çok tatmin edici cevaplar veremem tabiii sadece es geçmiyim dedim
teşekkr ederm bilgi için, forumu inceliyorum sürekli ama bazen kaçırıyorum , bulamıyorum bazı şeyleri.. ilk defa duydum bunu, kullandıkca fikirlerini paylaşır mısın, işe yararsa biz de alalım Eki Görüntüle 413884
24.04 de saçımın resmini çekmiştim bugün tekrar çektim ama gözle görülür bi uzama olmuş sanki 2 parmak kadar 18 günde hemde ama benim saçım bu kadar uzamaz ki fark etmedim bile bana hep aynı geliyordu .
en son kesimi mi şubat'ta yapmıştım çokk kısa olmayarak sağ tarafım kulak arkasındaya sol tarafta kulaktan aşağı keşke ozaman da resmini çekseydim . şubattan bu yana yaptığım bakımlar dan yenimi uzamaya başladı ölemi oluyor :S
ilk foto 26 mart
ikinci foto 18 nisan
üçüncü foto 10 mayıs
sizce nasıl?
İyi pazarlar canım 190.sayfa yeniyim daha biliyosun başka ayrıntı verebileceksemde bilmiyorum kusuruma bakma:26:
24.04 de saçımın resmini çekmiştim bugün tekrar çektim ama gözle görülür bi uzama olmuş sanki 2 parmak kadar 18 günde hemde ama benim saçım bu kadar uzamaz ki fark etmedim bile bana hep aynı geliyordu .
en son kesimi mi şubat'ta yapmıştım çokk kısa olmayarak sağ tarafım kulak arkasındaya sol tarafta kulaktan aşağı keşke ozaman da resmini çekseydim . şubattan bu yana yaptığım bakımlar dan yenimi uzamaya başladı ölemi oluyor :S
canım teşekkür ederim...sayfa nosunu söylemen yetti buldum tatlım...
Saçlarıma ısıtılmış zeytinyağını sürdüm. Sabah biyotinimi de içtim. Rapunzel olacağım ben de
Canım sorunu çokta iyi anlamamış olmakla birlikte uykusuz olmamda buna etken olabilir tabiii...
Boyasız sanırım saçların ki dipten takip edemiyosun ve genelde rapunzel saç boyuna odaklı olduğumuz içinde uzamayı farkedemeyebiliyoruz Öncesi sonrası resimlerine bakınca farkı görüyorsun...Şubat ve Nisan ı kıyaslayıp bakımların arasından sana iyi gelenler uzama hızını tetiklemiş olanlar da olabilir tabi...
Canım sorunu çokta iyi anlamamış olmakla birlikte uykusuz olmamda buna etken olabilir tabiii...
Boyasız sanırım saçların ki dipten takip edemiyosun ve genelde rapunzel saç boyuna odaklı olduğumuz içinde uzamayı farkedemeyebiliyoruz Öncesi sonrası resimlerine bakınca farkı görüyorsun...Şubat ve Nisan ı kıyaslayıp bakımların arasından sana iyi gelenler uzama hızını tetiklemiş olanlar da olabilir tabi...
bir de değişikli olarak yine bu forumdan okuduğum şampunımın içine 7 8 diş sarımsak rendeledim 1 er tüp ampüllerden kırdım badem yağı hint yağı jojoba yağı ekledim 2 haftadır bunu kullanıyorum belkide bu etkili oldu bilemedim bende :)
İnşallah boool bol şok yaşayarızboyalıydı saçım kutu boyalarla kendim evde boyarım normal seyrinde uzuyolardı ayda 1 cm yani ama yağlar falan rengini çabuk soldurduğu için koyulaştırdım ilk çektiğim fotoda soluk bi renkti koyu renge boyadım bende bugünde çektim farkı görünce bende şaşırdım duruşumdan falanmı dedim ama dik durup çektirdim . bu işte bi entrasanlık var ama bende anlamamakla çokta sevindim:) keşke resim yükleyebilsem 18 gün sonra tekrar çekicem ekleyebilirsem burayada eklicem fotoları inşallah 18 gün sonra tekrar bi şok yaşarım :)
Normaldir tatlım Daha tecrübeli olanlar maya konusunda aydınlatırlar tabi Ama bende kaşıntı oluyo çok rahatsızlık duyarsan eğer sirkeli suyla durula saç diplerini nazikçe ovalayarak işe yarıyo
ohh ne güzel yarasın arkadaşım...uzasın saçların sırma olsunSaçlarıma ısıtılmış zeytinyağını sürdüm. Sabah biyotinimi de içtim. Rapunzel olacağım ben de
burdan bakıp evde kendi başıma bakımlarla boğuşup off uzamıo die üzülüp dururdum tamam herkesin yorumuna bakardım ama üye olduktan sonra buraya yazıp evet bende de bu dertten var bende saçımı uzatmaya çalışıyorum deyip bana yorum yapılması gerçekten çok güzel . bunun için yorum yapan herkese teşekkür ederim. banu_yada bu konuyu açıp resimlerle benide tevşik ettiği için tbi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?