aaa bişi aklıma geldi...
ben hiç saçımı ıslakken fotoğraflandırmadım...bugün son kürümde böyle bir değişiklik
yapayım....ıslakken paylaşayım...gerçi evin ışıkları çok müsait olmuyor, cepten çekiyorum
ne kadar net olur bilemiyorum ama
bi görelim dimi arkadaşlarım :76:
iyi akşamlar....
arkadaşlarım öncelikle galatasaraylı arkadaşlarımı kutluyorum...
8. kürümü tamamladım ve 24 martta başlayan serüvenimde tam ortaya geldim...
saçlarımı hiç ıslak paylaşmadığımı yazmıştım az önce ve paylaşıyorum arkadaşlarım...
şaşırdığım şu oldu ben bu boyda olduğunu
inan farketmemiştim,
ıslakken gerçek boyu çıktı ortaya çok ama çok mutlu oldum...
yorumlar?
Eki Görüntüle 414274
iyi akşamlar....
saçlarımı hiç ıslak paylaşmadığımı yazmıştım az önce ve paylaşıyorum arkadaşlarım...
inan farketmemiştim,
yorumlar?
Eki Görüntüle 414274
sağol canım benim...ben de çok şaşırdım...Amanınnn canım saçların sırtına gelmiş nerdeyse maşallahh çok güzel uzamışlar
bu kadar sürede gerçekten harika bi uzama elde etmişsin
arkadaşlar kullanıp da memnun kaldığınız saç serumları var mı? bana hangi ürünleri tavsiye edersiniz? ben avonun saç serumunu kullanıyorum ama yeni şeyler de denemek istiyorum :44::44:
Banu ben bi daha ara vermicem bu arada hiç uzamadı benim saçlarım foto da çektim karşılaştırdım sanırım arada saçlarım bana küsüyor niye benim sinamekim yok bana niye sinameki vermiyorsun diye
canım ben hiç serum denemedim..ama serum gibi ciddi bir ürün kullanacaksan, bilindik ve
kaliteli bir marka seç...serumlar beni her zaman tedirgin ediyor..
tatlım neden tedirgin ediyor ki olumsuz bişeyle mi karşılaştın? saç uçlarımın kırılmamasını istiyorum sen daha önceden badem yağını tavsiye etmiştin ama o yağlı olduğu için hergün kullanamıyorumbana günlük kullanım için birşeyler tavsiye edebilir misin peki...
canım arkadaşım her hangi bi kötü deneyimim olmadı serumlarla...
sadece yoğun bakım olduklarından dolayı tedirginim. daha önce güzellik uzmanlığı eğitimi almıştım ve cilde uygulanan serumlar yoğun
ürünlerdi. saç içinde öyledir diye hiç kullanmadım.
badem yağını çok rahat kullanıyorum ancak ben saçımı dinlendirmek için föne ara verdim. postiş kullanıyorum. postişin altında
yağlı ya da yağsız olması farketmediğinden kolay kullanıyorum...
sana başka ne önerebilirim düşünüyorum ama bulamıyorum. çünkü
benim gözüm çok kara ben gündüz de bademyağlı, haşhaş yağlı, gliserinli
gezebiliyorum...valla bu süreçte kocam laf etse onu bile takmıcak kadar
konsantre oldum amacıma...
aaa gerçekten mi?
valla ben tarife harfiyen uymak adına ara vericem..
ama dediğin de doğru olabilir...ben diğer bakımlarıma devam edeceğim için şimdilik sorun etmiyorum ama
ara vererek denemek zorundayım...arkadaşlarıma
ara verildiğinde ne olduğunu göstermem lazım...topici bu amaçla açmıştım canım..
senin sürecin nedir hatırlatır mısın bana? yani ne zaman başladın, kaç kür yaptın,
şuan ne aşamada?
:81:
süpersinben araştırmaya devam edeyim o zaman :) bu arada gliserini kullanırken dikkatli ol canım ben saç uçlarıma vede çok az saç boylarıma sürüyordum ama bıraktım çünkü kullandığım zamanlarda saçlarımın dökülmesine neden oluyordu tabii bunu keşfetmem 2 haftamı aldı tabii sadece bende böyle bir etki yaratmış olabilir seninde başına gelsin istemem dikkatli ol...
anladım tatlım...ben normal 2 hafta vericem arayı...kural ihlali yapmayayım..:)))Ben 8 kür yaptım 8 hafta yani şuan aranın 3. haftasındayım ilk 2 hafta uzama farketmeyince 1 hafta daha uzatayım dedim öyle yazıyodu bir yerde ama uzamadı yine de(
Ben 8 kür yaptım 8 hafta yani şuan aranın 3. haftasındayım ilk 2 hafta uzama farketmeyince 1 hafta daha uzatayım dedim öyle yazıyodu bir yerde ama uzamadı yine de(
Maşallah canım Gs lı olarak teşekkür ediyorumiyi akşamlar....
inan farketmemiştim,
yorumlar?
Eki Görüntüle 414274
Canım üzüldüm tabii en az kendim kadar ama bi yandan da yazmadan edemedim aynı durumdayım yalnız olmadığını bil Nedendir bilmiyorum bi bilsem fark atsaydı arada öle deniyodu ya ona odaklamıştm kendimi az uzayan ara verince coşar v.s... Yani açıkçası moralim bozulmasın die ölçmedim belki yarım cm uzuyodur göz yanılması vardır die kandırmacalar mı dersin moral bozmıyım die 15mayıs foto gününe birlikteliğimiz adına paylaşıcam ama neyi bilmiyorum öncesi sonrası( eee hani duruyo)bakalım ne diyim ne biliiim aynen;( ne hissediyosan aynen yani... napalım biz yine inatla devam edelim yılmadan kısmet hayırlısı falan da filan Yaw şampiyon olduk konvoyda maskeliydi kafam üstünde sarı bere altta streç olduğu için rüzgarda kaymış ben laylaylay Yanımdaki araba dikkatli bakınca farkettim bi baktım berem uçmk üzere kaymış streçli kafa benDaha napıyım bu kadar yani Araysa onda da boş durmadım ....İnşallah 2.küre inatlaşırlar a sahip uzayınca böle uzarım ben diye ....İnşaallaaaah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?