canım ben sinameke otu içindeyken soğumaya bırakıyorum çünkü
bu tür otların 5-6 dakika demlenmesi halinde işe yaradıklarını biliyorum...
ılısın sonra süzersin....
Saçlarınızın uzaması, vücut kimyanızın dengesiyle yakından ilişkilidir. Belli bir noktadan sonra saç uzaması yavaşlar.
Kısa zamanda saç nasıl çabuk uzar diye merak ediyorsanız sabır ve iyi bakımın saçın uzamasında en önemli etken olduğunu unutmamanız gerekir.
Kırık uçların temizlenmesi çok önemlidir. Doğru şampuan, saç kremi ve şekillendirme ürünleri kullanarak kırık uçların önüne geçmelisiniz.
Saç nasıl çabuk uzar; Dengeli beslenmeli ve sağlıklı uzun saç için gereken vitaminleri beslenmenize eklemelisiniz. Unutmayın, saçlarınız doğal tellere sahiptir ve bunlar sağlığınızın ve iyi olmanızın yansımasıdır. Eğer vücudunuza iyi bakmazsanız, saçlarınız istediğiniz gibi görünmeyecektir. Vücudunuza iyi bakmalı, bir saç bakım programı uygulamalı ve beslenmenize vitamin katkısı sağlamalısınız. Biraz dikkat ve bakımla saçlarınızın harika bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz.
Uzun saç düşmanları; kırılma, uçuşma ve kırık uçlardır. Uyandığınız andan itibaren, uyanıkken ve hatta uyurken saçlarınızın kırılmasına yol açan bir çok etken vardır. En çok görülenler yanlış fırçalama ve yıkama, uçlarını gereken sıklıkta kısaltmamaktır. Saç şekillendirme, yanlış beslenme ve huzursuz uyumak da saçta kırılmaya neden olabilir. İnsanların, saçlarına iyi geleceğini düşündükleri şeyler saçlara zarar verebilir. İyi bakım; basit, ancak doğru bakım ürünleri uzun, güzel ve sağlıklı bir saç a kavuşmanızı sağlar.
Sizlerlede paylaşmak istedim.
Teşekkür ederim.Bende böyle yaparım artık.Başka püf noktalar varsa paylaşırsanız sevinirim.Ben bir çezve suya bir tutam sinameki atarak kaynattım.İçine bir bemiks ampul kırılacak dimi bir kapakta badem yağı.Hepsinin karıştırıp saça uygulanıp bekletilip sonra yıkanacak.
Ben bugün sinamekiyi kaynatmıştım ama bemiks ampul yoktu evde bende yarın başlamaya karar verdim sonra dedim nede olsa duşa giricem sinameki ziyan olmasın yinede sürdüm saçıma.İlk denemede bile saçlarımda yumuşaklık hissettim
Saçlarımın ilk kür sonrası fotoğrafı
Eki Görüntüle 415019
Üstteki fotoyu az önce çektim saçlarım tepeden dağınık topuzdu açınca böyle biraz karışık göründü
Diğer fotoğraf yaklaşık bir ay önceki fotoğraf ama biri ıslak biri kuru uzama belli olmaz zaten bir aydır kürde kulanmıyordum yeni başladım.
Saçlarınızın uzaması, vücut kimyanızın dengesiyle yakından ilişkilidir. Belli bir noktadan sonra saç uzaması yavaşlar.
Kısa zamanda saç nasıl çabuk uzar diye merak ediyorsanız sabır ve iyi bakımın saçın uzamasında en önemli etken olduğunu unutmamanız gerekir.
Kırık uçların temizlenmesi çok önemlidir. Doğru şampuan, saç kremi ve şekillendirme ürünleri kullanarak kırık uçların önüne geçmelisiniz.
Saç nasıl çabuk uzar; Dengeli beslenmeli ve sağlıklı uzun saç için gereken vitaminleri beslenmenize eklemelisiniz. Unutmayın, saçlarınız doğal tellere sahiptir ve bunlar sağlığınızın ve iyi olmanızın yansımasıdır. Eğer vücudunuza iyi bakmazsanız, saçlarınız istediğiniz gibi görünmeyecektir. Vücudunuza iyi bakmalı, bir saç bakım programı uygulamalı ve beslenmenize vitamin katkısı sağlamalısınız. Biraz dikkat ve bakımla saçlarınızın harika bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz.
Uzun saç düşmanları; kırılma, uçuşma ve kırık uçlardır. Uyandığınız andan itibaren, uyanıkken ve hatta uyurken saçlarınızın kırılmasına yol açan bir çok etken vardır. En çok görülenler yanlış fırçalama ve yıkama, uçlarını gereken sıklıkta kısaltmamaktır. Saç şekillendirme, yanlış beslenme ve huzursuz uyumak da saçta kırılmaya neden olabilir. İnsanların, saçlarına iyi geleceğini düşündükleri şeyler saçlara zarar verebilir. İyi bakım; basit, ancak doğru bakım ürünleri uzun, güzel ve sağlıklı bir saç a kavuşmanızı sağlar.
Sizlerlede paylaşmak istedim.
arkadaşlarım...5 mayıs dip boyasından sonra bugün itibari ile güncel dipler...
8. gün 8 mm....
yanlış ölçmüş olsam bile nasıl görülüyor...
Yorumları alabilir miyim?
Eki Görüntüle 414813
bencede maşallah çok güzel uzuyor ıslak haldeki fotoda uzadığı daha çok belli boy anlamında:))))
arkadaşım, umudum 77 arkadaşımız gönderene kadar
bende kırmızı turpla yapmıştım hep...ilk kez kara turp denicem...
evet uçları kurutup kırdığından dolayı uçlardan uzak tutmaya çalışıyorum
ama zeytin ve badem yağı bir derece koruyor.ilk turpu yaptığım zamanı anlatayım sana...
yapmadan ölçmüştüm, sabaha tekrar ölçtüğümde 2 mm uzamıştı...
hatta aless arkadaşımıza yazmıştım özelden...
kimseyi heveslendirip emin olmadan paylaşmayayım diye...
sonraında da güzel uzadı ve ben 2-3 hafta turp bulamadım...şiömdi
tekrar başlıyorum hazır sinameke kürü molasındayken yapayım:)))
arkadaşlarım...5 mayıs dip boyasından sonra bugün itibari ile güncel dipler...
8. gün 8 mm....
yanlış ölçmüş olsam bile nasıl görülüyor...
Yorumları alabilir miyim?
Eki Görüntüle 414813
çok çok teşekkürler arkadaşım..paylaşım için..
ben bir tek kırık aldırma kısmına çok ama çok soğuk bakıyorum...
canım çok yandı bu anlamda...ucundan kesmeyi kuaförler öğrenmediği sürece
dokundurmıcam...
beslenmenin önemine sonuna kadar katılıyorum. özellikle şok diyet yapan
arkadaşlarımız bilmeli ki saçlarında dökülme ve kırılmalar olacaktır.
canım Allah'tan daha ne istiyorsun..maşallah harkulade saçların...bayıldım...
Arkadaşlarım merhaba,
İlk-Son foto toplu paylaşımımızı başlatıyorum...
tarihleri ve kaçıncı hür olduğunu yazarak ilk ve son fotomuzu paylaşalım...
Çiçek bahçemizin güzel saçlı hanımları hadi bakalımmm....
İçimiz açılsın, moral bulalım...
Ben 8.kürü cumartesi yaptım. 2 haftalık aradayım...
ilk fotom 2 Nisan -son fotom 14 Mayıs:))
Eki Görüntüle 415956 Eki Görüntüle 415954
çok güzel parlak ve bakımlı duruyorr MAŞALLAHHH :)
bende resim yüklemek için msj sayımı doldurmaya çalışıyorum bi bölüm var orda kendi kendime yazıp duruyorum
Arkadaşlarım merhaba,
tarihlerini ve kaçıncı kür olduğunu yazarak ilk ve son fotomuzu paylaşalım...
Arkadaşlarım merhaba,
tarihlerini ve kaçıncı kür olduğunu yazarak ilk ve son fotomuzu paylaşalım...
Çok güzel, çok hızlı uzamış cnm süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?