Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

canım ben sinameke otu içindeyken soğumaya bırakıyorum çünkü
bu tür otların 5-6 dakika demlenmesi halinde işe yaradıklarını biliyorum...
ılısın sonra süzersin....

Teşekkür ederim.Bende böyle yaparım artık.Başka püf noktalar varsa paylaşırsanız sevinirim.Ben bir çezve suya bir tutam sinameki atarak kaynattım.İçine bir bemiks ampul kırılacak dimi bir kapakta badem yağı.Hepsinin karıştırıp saça uygulanıp bekletilip sonra yıkanacak.

Ben bugün sinamekiyi kaynatmıştım ama bemiks ampul yoktu evde bende yarın başlamaya karar verdim sonra dedim nede olsa duşa giricem sinameki ziyan olmasın yinede sürdüm saçıma.İlk denemede bile saçlarımda yumuşaklık hissettim

Saçlarımın ilk kür sonrası fotoğrafı

Üstteki fotoyu az önce çektim saçlarım tepeden dağınık topuzdu açınca böyle biraz karışık göründü

Diğer fotoğraf yaklaşık bir ay önceki fotoğraf ama biri ıslak biri kuru uzama belli olmaz zaten bir aydır kürde kulanmıyordum yeni başladım.

Eklentiler

• $IMAG0150.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Saçlarınızın uzaması, vücut kimyanızın dengesiyle yakından ilişkilidir. Belli bir noktadan sonra saç uzaması yavaşlar.

Kısa zamanda saç nasıl çabuk uzar diye merak ediyorsanız sabır ve iyi bakımın saçın uzamasında en önemli etken olduğunu unutmamanız gerekir.

Kırık uçların temizlenmesi çok önemlidir. Doğru şampuan, saç kremi ve şekillendirme ürünleri kullanarak kırık uçların önüne geçmelisiniz.

Saç nasıl çabuk uzar; Dengeli beslenmeli ve sağlıklı uzun saç için gereken vitaminleri beslenmenize eklemelisiniz. Unutmayın, saçlarınız doğal tellere sahiptir ve bunlar sağlığınızın ve iyi olmanızın yansımasıdır. Eğer vücudunuza iyi bakmazsanız, saçlarınız istediğiniz gibi görünmeyecektir. Vücudunuza iyi bakmalı, bir saç bakım programı uygulamalı ve beslenmenize vitamin katkısı sağlamalısınız. Biraz dikkat ve bakımla saçlarınızın harika bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz.

Uzun saç düşmanları; kırılma, uçuşma ve kırık uçlardır. Uyandığınız andan itibaren, uyanıkken ve hatta uyurken saçlarınızın kırılmasına yol açan bir çok etken vardır. En çok görülenler yanlış fırçalama ve yıkama, uçlarını gereken sıklıkta kısaltmamaktır. Saç şekillendirme, yanlış beslenme ve huzursuz uyumak da saçta kırılmaya neden olabilir. İnsanların, saçlarına iyi geleceğini düşündükleri şeyler saçlara zarar verebilir. İyi bakım; basit, ancak doğru bakım ürünleri uzun, güzel ve sağlıklı bir saç a kavuşmanızı sağlar.

Sizlerlede paylaşmak istedim.

Son düzenleme:

güzel bilgiler

günaydın canım..iyi yapmışsın..
ama sinameke kürünün tarifine ve her hafta aynı gün olmasına
dikkat edersen çok daha güzel sonuçlar alırsın canım...

canım Allah'tan daha ne istiyorsun..maşallah harkulade saçların...bayıldım...

çok çok teşekkürler arkadaşım..paylaşım için..
ben bir tek kırık aldırma kısmına çok ama çok soğuk bakıyorum...
canım çok yandı bu anlamda...ucundan kesmeyi kuaförler öğrenmediği sürece
dokundurmıcam...
beslenmenin önemine sonuna kadar katılıyorum. özellikle şok diyet yapan
arkadaşlarımız bilmeli ki saçlarında dökülme ve kırılmalar olacaktır.

Senin de belirttigin gibi turp suyu saclari kuruttugu gibi uclarini kopariyor ama hizli uzatiyor gercekten.
Bu kur yiprais saclara iyi gelmiyor diye dusunuyorum. Saclarim sagligina kavusur kavusmaz ilk isim turplu suya baslamak olacak.

Oooh ooh görülmez mi artık ben burdayım diyolar bende bugün test saatini kaçırdım doktorla konuştum saçım koparak dökülüyo inceldi uçları içten ve dıştan her türlü takviyeyi bakımı yapıyorum ama önleyemedim deride kuruluk(bunu keselenmeme yormuştum ben) tırnaklarım (hep çok güçlüydü) hafif kırılmalar başladı Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ben İnternetten baktım belirtiler biotin eksikliği diyo Doktor Bey bir kan testi yaptırıp bilinçli sorun neyse önlemimi alıyım istiyorum dedim Tabi dedi bakalım guatr varmıydı diye sordu Hayır dedim Yarın sabah test yaptırıcam sonuçlara göre...Doktora söylemek bile rahatlattı içimi İnşallah basit birşeydir de reçeteli devam diyip sonra da sağlıklı bi şekilde uzatırım bende

Son düzenleme:

Rica ederim cnm ne demek saç uçlarını kestirmek saçı çabuk uzatıyor diye birşey yokmuş bazıları böyle sanıyor saç dipten uzar uçlar çatal çatal gözükmesin sağlıklı gözüksün diye kestirilmeli ben uçlarını 4-5 ayda bir kestiririm oda kuaför kesene kadr kısa kesme diye diye neyse ki birde şunu söyliyim bilirmisiniz bilmem ama hamişlerin kullandığı folik asit hapı varya oda saçları çabuk uzatıyormuş çünkü vitamin ya ben hamişken içiyordum gerçi bebişi kaybettim ama neyse o ara içtigimde birden saçlarımın daha uzadıgını fark ettm, biyerde de okuyunca içmeye başladım gene deneyin isterseniz.

Allahım sana geliyorum

o nasıl saçlarrr......... üstelik de kendi saçları tek kelimeyle mükemmel ve bayıldımmmmmmmmmmmm

(kendi güzelliği de ayrı tabi)

biçok ünlü postişli çıtçıtlı bu kızın kendi saçları ve ne kadar sağlıklı,uzunluğu çok yakışmış çünkü çok sağlıklı görünüyor,rengi,dolgunluğu harika

bayıldımm yaaaa paylaşmak istedim kızlar

Son düzenleme:
Bu gece son sinamekimi yaptım uygun bi zamanda yıkarım...
Sonra iki haftalık bi ara vericem...
Ara bittikten sonra foto eklerim artık...

canım Allah'tan daha ne istiyorsun..maşallah harkulade saçların...bayıldım...

Teşekkür ederim.Ama boyadan çok yıprandığı için uzun bir süre her ay uçlarından kestirdim.Artık bakım yaparak eski uzunluğuna gelmesini istiyorum.Çok özledim eski saçlarımı.

Arkadaşlarım merhaba,
İlk-Son foto toplu paylaşımımızı başlatıyorum...
tarihlerini ve kaçıncı kür olduğunu yazarak ilk ve son fotomuzu paylaşalım...
Çiçek bahçemizin güzel saçlı hanımları hadi bakalımmm....
İçimiz açılsın, moral bulalım...

Ben 8.kürü cumartesi yaptım. 2 haftalık aradayım...
ilk fotom 2 Nisan -son fotom 14 Mayıs:))

Son düzenleme:

çok güzel parlak ve bakımlı duruyorr MAŞALLAHHH :)
bende resim yüklemek için msj sayımı doldurmaya çalışıyorum bi bölüm var orda kendi kendime yazıp duruyorum

çok güzel parlak ve bakımlı duruyorr MAŞALLAHHH :)
bende resim yüklemek için msj sayımı doldurmaya çalışıyorum bi bölüm var orda kendi kendime yazıp duruyorum

canım teşekkür ederim...
fotolar eklenmeye başlar..hem her birine yorum yapmış olursun hem de
mesaj sayın yavaş yavaş dolar..
merakla bekliyorum canım saçlarını....

mükemmel

Çok güzel, çok hızlı uzamış cnm süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…