Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Mhaşallah çok güzel uzamış.Bende diğer pazartesiden itibaren her pazartesi foto paylaşırım.

çok teşekkür ederim arkadaşım...temmuza kadar uzaswın iyice yaa...
bazen çok sabırsızlanıyorum...ama olacak sanırım....

Olur cnm olur inşallah olacak ki senin boyalı olduğu halde ne güzel uzuyor maşşallah, ben artık boyamıyorum da kendi saçım uçlarında kaldı boya biraz daha uzasın onlarıda kestirip atıcam inş.

eski fotom düzgün değil die bunu başlangıç alıyorum ben
1.si 15mayıs
2.si 5mayıs 'dipten biraz uzama oldu ama koptumu noldu bilmediğim saçım Doktora gidiyoruz sıkıntısnı da çözersek İnşallah güzel güzel uzayacaklar...

Eklentiler

• $5mayýýýs.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $15mayýs.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Olur cnm olur inşallah olacak ki senin boyalı olduğu halde ne güzel uzuyor maşşallah, ben artık boyamıyorum da kendi saçım uçlarında kaldı boya biraz daha uzasın onlarıda kestirip atıcam inş.

Ya ben çok imreniyorum boyatıpta kendi saçına sabırla dönenleri... sonradan saçım bende istiyorum çok ama koyu kahve saçım sarı boya boyalı kısmı koyultup mu bırakıyosunuz kendi haline Sanki göz zevkime dokunmaz öle dönebilirim gibi...Böyle bakıma alıp sonra her ay saçımı boyatıp yıpratmym istiyorum Sizin saçınız nasıldı nasıl geçer bu süreç acaba???

Bu sürece nasıl tahammül ediyosunuz imreniyorum bana da öğretin ya Bende doğal halime dönsem derim hep ama Saçım koyu kahve boya sarı uzadıkça komik olmazmı kulak hizasına gelinceye kadar en azından Koyultup boyalı kısmı öle mi yapsam ki acaba çok göz zevkimi bozmaz böylece

Benim de saçım sarıydı önceden sonra kuaföre gittim koyu istiyorum dedim boyadı tutmadı uçları yine açık kaldı 1 ay sonra başka bir kuaföre gittim orda boyattım ve tam da benim saçımın renginde oldu.bi daha boyamasaydım nolurdu alttan yine sarılar belli olur muydu bilmiyorum çünkü hazır koyuya boyamısken 2 sefer de mavi siyaha boyadım saçımı hevesimi aldım kestire kestire bi baktım kendi saçıma dönmüşüm bi daa da boyatmadım zaten bu süreç 2,5 3 yılımı aldı .

Cok guzel uzamis arkadasim daha ne olsun.....Masllah diyelim

Arkadaslar su ana kadar saclarimin ilk ve onceki halini paylasamadim....
Yaptigim kurler ise yaridi mi, evet hem de cokkk. Ama saclarim o kadar yipranmis o kadar kotu bir durumdaydi ki, uclari surekli koptu uzamasini ancak diplerinden gorebildim:))
Diplerinden uclarina kadar saglikli saclara kavusana kadar da boydan uzamasini biraz zor gorecegim sanirim...

Neyse...Yaptigim bakimlari yani sinameki ve saclarima kullandigim ne kadar yag varsa hepsini kinayla karistirdim (cam terebentin bile)
saclarima bir guzel surdum ve 16 saat beklettim:)
O yoluk yoluk cansiz saclar gitti yerine hayat dolu saclar geldi. Artik parmaklarimin arasinda kalan kirik kopuk saclar yok.. cok mutluyum:)) Iyi ki bakimlarimin arasina kinayi da katmisim

Cep telefonuyla cekmeye calistim o yuzden goruntu biraz bozuk olabilir..
Ilk fotoda acimasizca kopan saclarimin 1 hafta onceki hali, ikinci fotoyu ise bu sabah cektim. Daha coook yolum var benim ama uzayacaklar insallah.
Yorumlarinizi bekliyorum ...

Çok güzel olmuş canım uçlardaki o yolukluğu gitmiş rengi de canlanmış güle güle kullan

Mhaşallah çok güzel uzamış.Bende diğer pazartesiden itibaren her pazartesi foto paylaşırım.

günaydın canım sağol...bekliyoruz fotolarını..

günaydın arkadaşım...teşekkürler..evet röflesi çok yoğun ama
röfle yapılırkende yapıldıktan sonrada bakım buhar uyguluyo kuaför...yıpratmamaya çalışıyor...
ama en büyük kurtarıcılarım kürler ve yağlar oldu...

maşallah maşallah...Allahım görecek miyim şöyle sırtımdan salınmalarını...

Cok guzel uzamis arkadasim daha ne olsun.....Masllah diyelim

canım arkadaşım günaydın...teşekkür ederim...çok sabırsızlanmaya başladım son günlerde...
yaz coşturdu içimi ondan sanırım:)))

ayyy arkadaşımmm ışıl ışıl...çok sağlıklı görülüyor...
2 foto arasında nasıl bir fark var öyle..maşallah canım...
böyle sağlıklı daha kolay uzatırsın canım....

günaydın,

maşallah saçlar kendini göstermeye başlamış :)

banucum çok güzel uzamışlar darısı herkesin başına :)

foto ekleyemiyorum canım çünkü en son eklediğim fotodan sonra çekmedim foto. çrş günü inş sinameki yapcam ondan sonra çekerim tatlım.

bencede saçını koyu renge boya beyaz saç yok ise böyle devam edersin yalnız sonra açık renk kullanırım diyorsan riskli olabilir

enseden uzadığı belli oluyor 1 hafta için ço güzel bence :))))

[/QUOTE] Banu_

ayyy arkadaşımmm ışıl ışıl...çok sağlıklı görülüyor...
2 foto arasında nasıl bir fark var öyle..maşallah canım...
böyle sağlıklı daha kolay uzatırsın canım....[/QUOTE]

Cok cokkk tesekkurler canim. Saclarim sagligina kavustuguna gore uzamamasi icin bir sebep yok artik:))

enseden uzadığı belli oluyor 1 hafta için ço güzel bence :))))

Cok tesekkurler canim:)) bakimlarin faydasini diplerin uzamasindan gorebiliyordum ama uclari kopuyordu hep.
Artik boyundan da gorebilirim umarim:))

merhaba bunlarda benim fotolr birincisi 30 nisan 2, si bu sabah 15 mayıs :)))
Eki Görüntüle 416329

Canim saclarin kisa bir surede belirgin bir uzama kaydetmis.
Sac kesimin de cok hos cok yakismis soylemeden gecemeyecegim:))
Gule gule kullan canim

teşekkür ederim canım Allah tez zamanda uzatmak nasip etsin hepimizin saçlarını:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…