Arkadaşlarım merhaba,
İlk-Son foto toplu paylaşımımızı başlatıyorum...
tarihlerini ve kaçıncı kür olduğunu yazarak ilk ve son fotomuzu paylaşalım...
Çiçek bahçemizin güzel saçlı hanımları hadi bakalımmm....
İçimiz açılsın, moral bulalım...
Ben 8.kürü cumartesi yaptım. 2 haftalık aradayım...
ilk fotom 2 Nisan -son fotom 14 Mayıs:))
Eki Görüntüle 415956 Eki Görüntüle 415954
çok teşekkür ederim arkadaşım...temmuza kadar uzaswın iyice yaa...
bazen çok sabırsızlanıyorum...ama olacak sanırım....
Olur cnm olur inşallah olacak ki senin boyalı olduğu halde ne güzel uzuyor maşşallah, ben artık boyamıyorum da kendi saçım uçlarında kaldı boya biraz daha uzasın onlarıda kestirip atıcam inş.
Bu sürece nasıl tahammül ediyosunuz imreniyorum bana da öğretin yaOlur cnm olur inşallah olacak ki senin boyalı olduğu halde ne güzel uzuyor maşşallah, ben artık boyamıyorum da kendi saçım uçlarında kaldı boya biraz daha uzasın onlarıda kestirip atıcam inş.
Bu sürece nasıl tahammül ediyosunuz imreniyorum bana da öğretin yaBende doğal halime dönsem derim hep ama Saçım koyu kahve boya sarı uzadıkça komik olmazmı kulak hizasına gelinceye kadar en azından Koyultup boyalı kısmı öle mi yapsam ki acaba çok göz zevkimi bozmaz böylece
Arkadaşlarım merhaba,
İlk-Son foto toplu paylaşımımızı başlatıyorum...
tarihlerini ve kaçıncı kür olduğunu yazarak ilk ve son fotomuzu paylaşalım...
Çiçek bahçemizin güzel saçlı hanımları hadi bakalımmm....
İçimiz açılsın, moral bulalım...
Ben 8.kürü cumartesi yaptım. 2 haftalık aradayım...
ilk fotom 2 Nisan -son fotom 14 Mayıs:))
Eki Görüntüle 415956 Eki Görüntüle 415954
Mhaşallah çok güzel uzamış.Bende diğer pazartesiden itibaren her pazartesi foto paylaşırım.
Olur cnm olur inşallah olacak ki senin boyalı olduğu halde ne güzel uzuyor maşşallah, ben artık boyamıyorum da kendi saçım uçlarında kaldı boya biraz daha uzasın onlarıda kestirip atıcam inş.
eski fotom düzgün değil die bunu başlangıç alıyorum ben
1.si 15mayıs
2.si 5mayıs 'dipten biraz uzama oldu ama koptumu noldu bilmediğim saçım Doktora gidiyoruz sıkıntısnı da çözersek İnşallah güzel güzel uzayacaklar...
Cok guzel uzamis arkadasim daha ne olsun.....Masllah diyelim
Arkadaslar su ana kadar saclarimin ilk ve onceki halini paylasamadim....
Yaptigim kurler ise yaridi mi, evet hem de cokkk. Ama saclarim o kadar yipranmis o kadar kotu bir durumdaydi ki, uclari surekli koptu uzamasini ancak diplerinden gorebildim:))
Diplerinden uclarina kadar saglikli saclara kavusana kadar da boydan uzamasini biraz zor gorecegim sanirim...
Neyse...Yaptigim bakimlari yani sinameki ve saclarima kullandigim ne kadar yag varsa hepsini kinayla karistirdim (cam terebentin bile)
saclarima bir guzel surdum ve 16 saat beklettim:)
O yoluk yoluk cansiz saclar gitti yerine hayat dolu saclar geldi. Artik parmaklarimin arasinda kalan kirik kopuk saclar yok.. cok mutluyum:)) Iyi ki bakimlarimin arasina kinayi da katmisim
Cep telefonuyla cekmeye calistim o yuzden goruntu biraz bozuk olabilir..
Ilk fotoda acimasizca kopan saclarimin 1 hafta onceki hali, ikinci fotoyu ise bu sabah cektim. Daha coook yolum var benim ama uzayacaklar insallah.
Yorumlarinizi bekliyorum ...
Eki Görüntüle 416288
Bu sürece nasıl tahammül ediyosunuz imreniyorum bana da öğretin yaBende doğal halime dönsem derim hep ama Saçım koyu kahve boya sarı uzadıkça komik olmazmı kulak hizasına gelinceye kadar en azından Koyultup boyalı kısmı öle mi yapsam ki acaba çok göz zevkimi bozmaz böylece
enseden uzadığı belli oluyor 1 hafta için ço güzel bence :))))Arkadaslar su ana kadar saclarimin ilk ve onceki halini paylasamadim....
Yaptigim kurler ise yaridi mi, evet hem de cokkk. Ama saclarim o kadar yipranmis o kadar kotu bir durumdaydi ki, uclari surekli koptu uzamasini ancak diplerinden gorebildim:))
Diplerinden uclarina kadar saglikli saclara kavusana kadar da boydan uzamasini biraz zor gorecegim sanirim...
Neyse...Yaptigim bakimlari yani sinameki ve saclarima kullandigim ne kadar yag varsa hepsini kinayla karistirdim (cam terebentin bile)
saclarima bir guzel surdum ve 16 saat beklettim:)
O yoluk yoluk cansiz saclar gitti yerine hayat dolu saclar geldi. Artik parmaklarimin arasinda kalan kirik kopuk saclar yok.. cok mutluyum:)) Iyi ki bakimlarimin arasina kinayi da katmisim
Cep telefonuyla cekmeye calistim o yuzden goruntu biraz bozuk olabilir..
Ilk fotoda acimasizca kopan saclarimin 1 hafta onceki hali, ikinci fotoyu ise bu sabah cektim. Daha coook yolum var benim ama uzayacaklar insallah.
Yorumlarinizi bekliyorum ...
Eki Görüntüle 416288
merhaba bunlarda benim fotolr birincisi 30 nisan 2, si bu sabah 15 mayıs :)))
Eki Görüntüle 416329 [/QUOTE
çok iyi uzamış bence maşallah
Çok güzel olmuş canım uçlardaki o yolukluğu gitmiş rengi de canlanmış güle güle kullan
enseden uzadığı belli oluyor 1 hafta için ço güzel bence :))))
merhaba bunlarda benim fotolr birincisi 30 nisan 2, si bu sabah 15 mayıs :)))
Eki Görüntüle 416329
Cok tesekkurler canim:)) bakimlarin faydasini diplerin uzamasindan gorebiliyordum ama uclari kopuyordu hep.
Artik boyundan da gorebilirim umarim:))
Canim saclarin kisa bir surede belirgin bir uzama kaydetmis.
Sac kesimin de cok hos cok yakismis soylemeden gecemeyecegim:))
Gule gule kullan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?