bencede saçını koyu renge boya beyaz saç yok ise böyle devam edersin yalnız sonra açık renk kullanırım diyorsan riskli olabilir
merhaba bunlarda benim fotolr birincisi 30 nisan 2, si bu sabah 15 mayıs :)))
Eki Görüntüle 416329 [/QUOTE
çok iyi uzamış bence maşallah
teşekkür ederim canım :))))
Eki Görüntüle 416329
Benim de saçım sarıydı önceden sonra kuaföre gittim koyu istiyorum dedim boyadı tutmadı uçları yine açık kaldı 1 ay sonra başka bir kuaföre gittim orda boyattım ve tam da benim saçımın renginde oldu.bi daha boyamasaydım nolurdu alttan yine sarılar belli olur muydu bilmiyorum çünkü hazır koyuya boyamısken 2 sefer de mavi siyaha boyadım saçımı hevesimi aldım kestire kestire bi baktım kendi saçıma dönmüşüm bi daa da boyatmadım zaten bu süreç 2,5 3 yılımı aldı .
günaydın,
maşallah saçlar kendini göstermeye başlamış :)
banucum çok güzel uzamışlar darısı herkesin başına :)
foto ekleyemiyorum canım çünkü en son eklediğim fotodan sonra çekmedim foto. çrş günü inş sinameki yapcam ondan sonra çekerim tatlım.
Eki Görüntüle 416329
Eki Görüntüle 416329
[/QUOTE]Ne güzel sağlığına kavuşmuş kopmalar gitmiş(darısı başıma)bide uzayayım demiş daha nolsun süper sonraki hedef küt sonra omuz hizası sonra gögüs sonra bel sonraaa Sonrası RapunzelYormayacak sizi diye düşünüyorum saçınız sağlıkla boy atıyo daha da atacak inşallah maşallah
Eki Görüntüle 416288
Eki Görüntüle 416329
Mhaşallah çok güzel uzamış.Bende diğer pazartesiden itibaren her pazartesi foto paylaşırım.
canım fotoğraf günlerinde krepesiz çektirsen...boyu aslında uzamış da kaldırmış kuaför tepeye...
bence daha düz çektir hem görünce sen de farkedeceksin nasıl uzadığını...
hatta geçen gün hatırlıyor musun saçımın ilk kez ıslak fotosunu paylaştım,
ben bile gözlerime inanamadım...daha çok motive olsum arkadaşım..
ne dersin?
Bence iyi bir kuaförde 2 boyama kendi saçına döndürür ha baktın yine açıldı yine bi boya yaparsın koyu kahve sonradan açılsa da çok kötü durmaz ben toplam 4 kere boyadım kendi saçım gelene kadar iki ayrı renk gibi durmadı.Benim uçtan kopma yok da maşa yapıodum şimdi uçları o kadar kuru ki bi de bu kuruluk sampuana koyduğum çam terebentin yüzünden daha da tetiklendi mecburen biraz kestircem ama kan testi yaptırmakta yarar var.Senin de inşallah sonuçların iyi çıkar.Ben kan verirken bayılmazsam iyi kan tutması yokta bakamıyorum öyle şeylere nedenseBen açılışı mavisiyahla yapmıştım sende jubileni yapmışsın Şu test sonuçlarını alıp nolacak bi görim 2tüp kan verdim bu sabah Duruma göre aynı rengi diretmiyim tutmaz üzülürüm evde keserim uçlardan ışıltılı kahve tonlarından birini seçip içine bakım yağı Oooh mis olur sankim sonrasında da kırpa kırpa giderler....Senin kendi saç rengin sende de kopma vardı yanlış hatırlamıyosam ne önerdiler v.s yazarım ama geçmezse sende yaptır guatr da neden olabiliyomuş varmı diye sordu yok dedim perşembe öleden sonra test sonuçlarım çıkıcak ölçüm v.s görücez nie kopuyo neymiş derdi....not:şevkatse eksikliği yolarım onları ho hop hadi kop kop diye valla Burda benim şevkate ihtiyacım var kolum acıyo 2tüp kanım gitmiş yatıyorum
şu saçlarıma o kadar bakım yapıyorum iyi güzel ama ahh şu uçlardaki hasarları nasıl onarıcam bi o kaldı bunun için ayrı bi bakım varmı kızlar yaaa(
Banu'ya!!! (msjı yanlış yere yazmışım
Maşallah ilk haline göre kalın telli dolgun gür uzaması zaten yorumsuz süper yani ne diyimhüpletiyo bakımları
evet ya dediğin gibi birsonraki fotoyu düz halindeyen koyayım daha iyi anlaşılır teşekkürler canım yorumun için:))
şu saçlarıma o kadar bakım yapıyorum iyi güzel ama ahh şu uçlardaki hasarları nasıl onarıcam bi o kaldı bunun için ayrı bi bakım varmı kızlar yaaa(
nasıl kullanmalıyız,kuru maya mı yaş maya mı acaba,çünkü bunu arkadaşım bana önerdi ancak başlamadım..
bana msjında görecekmiyim böyle sırtımdaki halini...demişsin
Tabiki senin saçlarında bu almış başını gitmişlik varken O oo yani...En kısa süredemümkün olanda var ama olmayan en kısa sürede Benim saçıma bak boydan işte çok değil İki katı gür düşün falan
Banu kaç geliyorum
2 tüp kan aldırmış banu mazur görelimcanımın içi arkadaşım...
bugün ne kullandın sen?
:)
:76: :44::87: :121:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?