Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

bencede saçını koyu renge boya beyaz saç yok ise böyle devam edersin yalnız sonra açık renk kullanırım diyorsan riskli olabilir

Benim farkettiğim bir tel beyaz yoğun bi şekilde beyazım yok yani evet anlıyorum haklısın koyultunca tekrar açıcı v.s olmamalı kararlı davranacaksam yaptırmalıyım Açıkçası kendimde şu dönemde o kararlılığı görüyorum sarı da dibi gelmiş benim saçım ki koyu çirkin oluyo sarı sevdasına sağlığına kavuşsun diye çabalarken kaybetmek istemiyorum yeniden kararlı görüyorum kendimi bakalım kopmaları atlatıyım Şu an en fazla 3cm dip var görüntü kirliliğiyim hemen halledcm....teşekkürler cevabın ve uyarın için

Ben açılışı mavisiyahla yapmıştım sende jubileni yapmışsın Şu test sonuçlarını alıp nolacak bi görim 2tüp kan verdim bu sabah Duruma göre aynı rengi diretmiyim tutmaz üzülürüm evde keserim uçlardan ışıltılı kahve tonlarından birini seçip içine bakım yağı Oooh mis olur sankim sonrasında da kırpa kırpa giderler....Senin kendi saç rengin sende de kopma vardı yanlış hatırlamıyosam ne önerdiler v.s yazarım ama geçmezse sende yaptır guatr da neden olabiliyomuş varmı diye sordu yok dedim perşembe öleden sonra test sonuçlarım çıkıcak ölçüm v.s görücez nie kopuyo neymiş derdi....not:şevkatse eksikliği yolarım onları ho hop hadi kop kop diye valla Burda benim şevkate ihtiyacım var kolum acıyo 2tüp kanım gitmiş yatıyorum

canım benim sağol<<<<tamam gel çarşamba gel:)))

çok güzel ve hızlı uzamış ilk fotodan daha dolgun duruyo maşallah ya:)))[/QUOTE]

:)) çok mutlu etti sözlerin beni....yaşasın uzuyor...

merhaba bunlarda benim fotolr birincisi 30 nisan 2, si bu sabah 15 mayıs :)))
Eki Görüntüle 416329

ooooo çok belli ya...1.5 ay çok ii...şimdi daha da hızlanır kürlere cevap verir canım....
1.5 ay değil pardonn...15 gün..ne hesap yaparmışım

çok güzel maşallahhhh

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 416329

canım fotoğraf günlerinde krepesiz çektirsen...boyu aslında uzamış da kaldırmış kuaför tepeye...
bence daha düz çektir hem görünce sen de farkedeceksin nasıl uzadığını...

hatta geçen gün hatırlıyor musun saçımın ilk kez ıslak fotosunu paylaştım,
ben bile gözlerime inanamadım...daha çok motive olsum arkadaşım..
ne dersin?

Ne güzel sağlığına kavuşmuş kopmalar gitmiş(darısı başıma)bide uzayayım demiş daha nolsun süper sonraki hedef küt sonra omuz hizası sonra gögüs sonra bel sonraaa Sonrası Rapunzel Yormayacak sizi diye düşünüyorum saçınız sağlıkla boy atıyo daha da atacak inşallah maşallah

Eki Görüntüle 416288 [/QUOTE]

[/QUOTE]

canım ağzına sağlık...

Eki Görüntüle 416329

waoow 15günde enseye gelmiş renk daha ii olmuş sağlıklı daha bi canlı süper süper 15 günde omuzlara gelsin inşallah 30 unda başlıyım bende çat diye çatlamak üzereyiiiim neresinden tutupta düzeleyim....diye Maşallah

Arkadaşlarım ilk-son toplu foto paylaşımlarımız devam ediyor...
Topicimizin diğer çiçekleri nerde?

evet ya dediğin gibi birsonraki fotoyu düz halindeyen koyayım daha iyi anlaşılır teşekkürler canım yorumun için:))

bana msjında görecekmiyim böyle sırtımdaki halini...demişsin
Tabiki senin saçlarında bu almış başını gitmişlik varken O oo yani...En kısa süredemümkün olanda var ama olmayan en kısa sürede Benim saçıma bak boydan işte çok değil İki katı gür düşün falan
Banu kaç geliyorum

Son düzenleme:
şu saçlarıma o kadar bakım yapıyorum iyi güzel ama ahh şu uçlardaki hasarları nasıl onarıcam bi o kaldı bunun için ayrı bi bakım varmı kızlar yaaa (

nasıl kullanmalıyız,kuru maya mı yaş maya mı acaba,çünkü bunu arkadaşım bana önerdi ancak başlamadım..

Bence iyi bir kuaförde 2 boyama kendi saçına döndürür ha baktın yine açıldı yine bi boya yaparsın koyu kahve sonradan açılsa da çok kötü durmaz ben toplam 4 kere boyadım kendi saçım gelene kadar iki ayrı renk gibi durmadı.Benim uçtan kopma yok da maşa yapıodum şimdi uçları o kadar kuru ki bi de bu kuruluk sampuana koyduğum çam terebentin yüzünden daha da tetiklendi mecburen biraz kestircem ama kan testi yaptırmakta yarar var.Senin de inşallah sonuçların iyi çıkar.Ben kan verirken bayılmazsam iyi kan tutması yokta bakamıyorum öyle şeylere nedense

şu saçlarıma o kadar bakım yapıyorum iyi güzel ama ahh şu uçlardaki hasarları nasıl onarıcam bi o kaldı bunun için ayrı bi bakım varmı kızlar yaaa (

Duştan sonrası için durulanmayan bakım suyu hazırlayabilirsin.Bi de saça nem veren yağları mesela hindistan cevizi,jojoba,shea,badem bunları normal saç kremi ve varsa yoğun bakım kremi ya da maskesiyle karıştır kuru olan yerlere nemliyken yedir 2 3 saat ya da ne kadar durabilirsen beklet yıka haftada bir yap.

Banu'ya!!! (msjı yanlış yere yazmışım
Maşallah ilk haline göre kalın telli dolgun gür uzaması zaten yorumsuz süper yani ne diyim hüpletiyo bakımları

tama tamam tutu mesaj yerini buldu canım...
valla uzadığını gördükçe sizlerden duydukça çok seviniyorum...

evet ya dediğin gibi birsonraki fotoyu düz halindeyen koyayım daha iyi anlaşılır teşekkürler canım yorumun için:))

rica ederim canım arkadaşım...çok beğendim saçın çok sağlıklı görünüyor...

canım ben hep öneriyorum...badem yağı muhteşem bi onarıcı...

nasıl kullanmalıyız,kuru maya mı yaş maya mı acaba,çünkü bunu arkadaşım bana önerdi ancak başlamadım..

akşamları sütü ılıtıp içine bir tatlı kaşığı kuru maya atıyoruz.iyice karıştırıp fondip yapıyoruz:)))
dilersen tatlandır benim bazen midem kaldırmıyo...çilekli nesquek katıyorum içine arkadaşım...

canımın içi arkadaşım...
bugün ne kullandın sen?
:)
:76: :44: :87: :121:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…