Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Banu_
badem yağı ve karışık yağları diplerle birlikte hep uçlarada uyguluyorum aslında şaçıma çok iyi geliyorlar ama uçlarda fayda etmedi demek bende kestirmek için kuaföre adım bile atmam sabır ozaman zamanla onlarda düzelir :)

Kizlaar nasilsiniiz nasiil gidiyoo uzamalar nasiil, banu cnm dipler geldimi??
K.bakmayin giremiyorum bakamiyorum ders donemimdeym kafami kaldiramiorum ama yazdan sonra bol bol yaninizda olucam insallah.. o zamana kadar fotografda ekleyemiorum arada bir ama bakmaya calisicam opt. hepinizii

canım sana nacizane önerim şunlar olabilir...
saç kurutma makinesi ile sakın kurutma, havlu ile kurula...
saç fırçanı ahşap seç, yada telleri pürüzsüz bi fırça...
sakın acelen ederek tarama, ben tutam tutam aralara yağlardan sürerek tarıyorum ve
inan hiç kalmadı kırığım...

aaaa aklıma gelmişken
dün foto çekilecek diye kuaföre gittim fön içişn. ama işyerime yakın birine gittim
mecburen zamansızlıktan.
çeken kız ne dedi bana,
abla dedi saçların mahvolmuş kesilmesi lazım...
oldu canım dedim hiç çeneni yorma kestirmicem...
fön bitene kadar,
yok yamuk kesilmiş, yok şekli kötüymüş, yok kırığım çokmuş
kafamı ütüledi..
dedim sabah sabah beni delirtmeye mi çalışıyorsun. kadıramıcaksın beni dedim...

yaw ne yamuğu saçıma makas değmiyoki yamuk kesilsin...
kırık çokmuş...bi göz sende var sanki şaşkın....kesmek için bi hakaret etmediği kaldı zillinin...

ay neyse affedin arkadaşlarım ağzımı bozdum ama
kanmasım, saçlarıma bir mnilim bile dıkundurtmadan kuaföreden çıkmayı başardım...

oleeeeeeeee:))))

arkadaşım merhaba...çok özeldim seni...
çok iyiyiz sen nasılsın....
bak fotolarıma...ben de senin fotoları ve kargonu merak ediyorum...gelmedi mi?
bi soruştur fatura nosundan....

Ya ben bu kuoförleri anlamıyorum zaten sanane be adam ya da kadın neyse biz zaten görüyoruz kendi saçımızı bizden daha iyi mi bilcen ilk bakışta istesek kestiririz çok sinir oluyorum bu duruma para kazancaklar ya e bi de telafisi olan bişey keseyim gitsin parama bakayım ooohhh

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bu shea den dün sipariş vermiştim yüzüme sürmek için saçlarımın uçlarına da bakim yapim ozaman ondan :))

AH CANIM AH...
yoluverecektim sabah sabah...ondan sonra kendi saçlarını düzelttirmek için oturacak koltuğa...

arkadaşım merhaba...çok özeldim seni...
çok iyiyiz sen nasılsın....
bak fotolarıma...ben de senin fotoları ve kargonu merak ediyorum...gelmedi mi?
bi soruştur fatura nosundan....

Fotolar super cnm cok gzl bi uzama kaydettin ama bisey soyliymmi ben galiba eski donemime geri dondum, saclarimi toplamiorum ama masa,fon,sprey yapip duruyorum yeni ism nedeniyle nasil bi cozum bulucam bilmiorum, topiz hic yokdan iyiydi en.azindan kac aydir masa surmuyodum ama ins. kurlerime goge dusurmez, uzamam durmaz insallah, 1gun sonra 1hafta olucak boyayali ama diplerini secemiorum ayni renkler hemen hemen :/
Bu arada kargo geldide gerimi gitti diye dusunuyorm.canim, gecen evin onune bi kargo sirketi geldi kapiya bakti tam disari ciktim seslenicektimki geri gitti adam acaba bulamadida gerimi gonderdi:/
Sen bana ozelden hangi kargo sirketi, buraya hangi sirketle ulastirmis bi ogrenip yazarsan bnde sorusturabilrm cnm,yoksa bulamam ama belkide gelir dha2hafta olmadi:26:

canım kargonun akıbetini özelden yazdım sana...
bu arada saçlarına kıyma be güzelim...kullanma şu ürünleri...
yazık onca emeğine canım arkadaşım...

hoşbulduk canım

bende hemen yaptılarımdan bahsedeyim o zaman :) geçen sene saçlarımı açıçı ile açtırdıktan sonra lastik gibi olmuştu o zamanlar çabuk uzasınlar diye sinemaki kürüne başladım bu seferde saçlarım feci dökülmeye başladı ,belki stresten kaynaklıydı o zamanlar ,çok üzücü şeyler yaşamıştım neyse baktım olmuyor ,geçen saçlarımı kullak hizamda kestirdim .haftada bir bira mayası ve evigen ,bepanthene ,bemiks karışımını saçıma sürüp bekledim .saçlarımın dökülmesi birden durdu ve bebek saçlarım çıkmaya başladı .
şu an saçlarım omuzun 4 parmak altında :) lastik gibi olan saçlar düzeltmedi fakat yeni çıkan saçlarım gayet sağlıklı .

zaman zamanda watsonsdan almış olduğum ballı saç maskemi uygularım .

yılmak yok sağlıklı saçlarıma kavuşana kadar bakıma devam :)

öncelikle geçmiş olsun canım...aynı dertten muzdapibiz biliyorsun...
bakımlarla çok hızlı yol alacağından şüphem yok...
tekrar aramıza hoşgeldin ve
hayırlı olsun bakımların....sırma saçlı günlere hep beraber...

evet tatlım haklısın, bakımlarla sağlıklı saçlara hoşgeldin diyoruz :)

bu arada unuttum birsey daha var :) her gün 5mg biotin içiyorum .saç telini kalınlaştırıp uzamasına yardımcı oluyormuş .
ben 2. ayımdayım ,henüz birşey söylemek için erken o yüzden.

ben de 10 nisanda başladım medobiotine.
saçlarıma da fayda ediyordur ama
hep söylüyorum tırnaklarım harkulade oldu...hayatım boyunca hiç bu kadar uzatamamıştım...
kırılmadan uzuyor ve çok kalınlaştı...

Merhaba kızlar saclarınız harika görünüyor. 24 Mart'ta ilk kürümü yaptım ama malesef devam edemedim. 17 Nisan'da tekrar başladım küre ve o zamandan beri düzenli yapıyorum.
Bugün sinameki günüm. 17 Nisan'dan beri yaptıgım 5. Kürüm. Son 2 haftadir da perşembe günleri turplu su yapıyorum.
İlk Fotograf 24 Mart'a, 2. Fotoğrafta bugüne ait.

pardon canımın içi arkadaşım bişey almadım sadece kylie sağolsun açıklamış durumu Absürd bişey yazmamışımdır ama kendimi tanıyorum çok çok anlamamışsındır ne olduğunu bi yandan site beni atıyodu uzanmıştım sana yorum yazmaya çalışıyodum uyku modu v.s işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…