Ablacim sacların sahane! İlk fotoya göre dahada dolgunlasmisArkadaşlarım merhaba,
İlk-Son foto toplu paylaşımımızı başlatıyorum...
tarihlerini ve kaçıncı kür olduğunu yazarak ilk ve son fotomuzu paylaşalım...
Çiçek bahçemizin güzel saçlı hanımları hadi bakalımmm....
İçimiz açılsın, moral bulalım...
Ben 8.kürü cumartesi yaptım. 2 haftalık aradayım...
ilk fotom 2 Nisan -son fotom 14 Mayıs:))
Eki Görüntüle 415956 Eki Görüntüle 415954
canım gecmis olsun. Test sonucunu alır almaz haberdar et bizi. Umarım kötü bir seyin yoktur.eski fotom düzgün değil die bunu başlangıç alıyorum ben
1.si 15mayıs
2.si 5mayıs 'dipten biraz uzama oldu ama koptumu noldu bilmediğim saçım Doktora gidiyoruz sıkıntısnı da çözersek İnşallah güzel güzel uzayacaklar...
Arkadaslar su ana kadar saclarimin ilk ve onceki halini paylasamadim....
Yaptigim kurler ise yaridi mi, evet hem de cokkk. Ama saclarim o kadar yipranmis o kadar kotu bir durumdaydi ki, uclari surekli koptu uzamasini ancak diplerinden gorebildim:))
Diplerinden uclarina kadar saglikli saclara kavusana kadar da boydan uzamasini biraz zor gorecegim sanirim...
Neyse...Yaptigim bakimlari yani sinameki ve saclarima kullandigim ne kadar yag varsa hepsini kinayla karistirdim (cam terebentin bile)
saclarima bir guzel surdum ve 16 saat beklettim:)
O yoluk yoluk cansiz saclar gitti yerine hayat dolu saclar geldi. Artik parmaklarimin arasinda kalan kirik kopuk saclar yok.. cok mutluyum:)) Iyi ki bakimlarimin arasina kinayi da katmisim
Cep telefonuyla cekmeye calistim o yuzden goruntu biraz bozuk olabilir..
Ilk fotoda acimasizca kopan saclarimin 1 hafta onceki hali, ikinci fotoyu ise bu sabah cektim. Daha coook yolum var benim ama uzayacaklar insallah.
Yorumlarinizi bekliyorum ...
Eki Görüntüle 416288
merhaba bunlarda benim fotolr birincisi 30 nisan 2, si bu sabah 15 mayıs :)))
Eki Görüntüle 416329
Merhaba kızlar saclarınız harika görünüyor. 24 Mart'ta ilk kürümü yaptım ama malesef devam edemedim. 17 Nisan'da tekrar başladım küre ve o zamandan beri düzenli yapıyorum.
Bugün sinameki günüm. 17 Nisan'dan beri yaptıgım 5. Kürüm. Son 2 haftadir da perşembe günleri turplu su yapıyorum.
İlk Fotograf 24 Mart'a, 2. Fotoğrafta bugüne ait.
Bende öyle umuyorum bakalım...Dediğin gibi iyi bi kuaför bulursam neden olmasın tabi işime gelir benimde şöyle mi olsa böyle mi olsa kurtulurum bi işlemle uzamasını beklememekte cabasıBence iyi bir kuaförde 2 boyama kendi saçına döndürür ha baktın yine açıldı yine bi boya yaparsın koyu kahve sonradan açılsa da çok kötü durmaz ben toplam 4 kere boyadım kendi saçım gelene kadar iki ayrı renk gibi durmadı.Benim uçtan kopma yok da maşa yapıodum şimdi uçları o kadar kuru ki bi de bu kuruluk sampuana koyduğum çam terebentin yüzünden daha da tetiklendi mecburen biraz kestircem ama kan testi yaptırmakta yarar var.Senin de inşallah sonuçların iyi çıkar.Ben kan verirken bayılmazsam iyi kan tutması yokta bakamıyorum öyle şeylere nedense
Harika görünüyolar bu boyda ki saç bide sağlıklı gür ise çok hoş bi hava katıyo Rapunzel olunca düşündüm de halini maşallah dedirtecek imrendireceksin tüüü tüüü
Merhaba kızlar saclarınız harika görünüyor. 24 Mart'ta ilk kürümü yaptım ama malesef devam edemedim. 17 Nisan'da tekrar başladım küre ve o zamandan beri düzenli yapıyorum.
Bugün sinameki günüm. 17 Nisan'dan beri yaptıgım 5. Kürüm. Son 2 haftadir da perşembe günleri turplu su yapıyorum.
Harika görünüyolar bu boyda ki saç bide sağlıklı gür ise çok hoş bi hava katıyo Rapunzel olunca düşündüm de halini maşallah dedirtecek imrendireceksin tüüü tüüü
maşallah bu ne hız yahu:))) çok sağlıklı görünüyorlar güle güle uzat:)))
süper süper süper benceçok güzel gözüküyor saçların ve çoook güzel uzamış
Canım benim güzel sözlerin için cok cok teşekkür ederim :) saclarım göğüs hizama gelsin yeterde artar bana :)
canım gecmis olsun. Test sonucunu alır almaz haberdar et bizi. Umarım kötü bir seyin yoktur.
Canım çok teşekkür ediyorum ilgin beni mutlu etti tabi yazarım saçımla biraz tırnaklar v.s derken test yaptırdım işte Sonuçlarımı alınca yazarım tabiii. Burda aynı sorunu yaşayan biri olursa en azından ertelemeyip gider baktırır ya da yardımı olur ilaç v.s verirlerse bakalım...Ciddi bişey yoktur diyorum öyle umuyorum daha doğrusu...
Canım benim teşekkürlerbanucum o medohbiotin olmasın ,medobiotin artık pisayada yok çünkü
GuMiHo saçların muhteşemmmmmm
Yok canım önemli değil :) ne olursa olsun düzenli sekilde devam ediyorum :) yılmadanSaçların söyletiyo cidden yetmesin yetebilemezşaka bi yana tabi ki senin zevkin ama uzatırdım ben yerinde olsam belime kadar ve aynı boyda ooof yani ben sağlıklıyım güçlüyüm diye bas bas bağırıyo
not:yeni uyandım 2msjın da sana ait olduğunu şu an farkettim ilginle ilgisi yok yani emin olabilirsin
Dayak yemiş gibi uyandım bi kas gevşetici yutsam iyi olacak...
Saçlarına neler yapıyosan aynen devam
Bu sürece nasıl tahammül ediyosunuz imreniyorum bana da öğretin yaBende doğal halime dönsem derim hep ama Saçım koyu kahve boya sarı uzadıkça komik olmazmı kulak hizasına gelinceye kadar en azından Koyultup boyalı kısmı öle mi yapsam ki acaba çok göz zevkimi bozmaz böylece
Rica ederim canım :) ayyy bu arada tırnak dedin de aklıma geldi .s saçlarımda bisey fark etmedim ama normalde cok sert tırnaklarım. Kırıldığını görmedim bı yasıma kadar. Uzattığımda frenchli gibi beyaz beyaz durur uzun tarafları. Ama son zamanlarda eski sertliği gitti. Hala sert ama eskisi gibi değil.bide bu aralar soyulacak kirilmaya da başladı .s ben kırmızı et tukenmeyen biriyim. 3-4 yasımdan beri yiyemem. Ki son zamanlardada unutkanlıkta başladı. B12 vitamininden kirmizi et tuketmedgmden fena halde yoksunumdur.bu yuzdenb Bı kaç kere test yaptırdım ama vitamin eksikliğim çıkmadı. Şimdi tırnaklarımdaki durum icime kurt düşürdü. En yakın zamanda bende yaptırayım
canım sana nacizane önerim şunlar olabilir...
saç kurutma makinesi ile sakın kurutma, havlu ile kurula...
saç fırçanı ahşap seç, yada telleri pürüzsüz bi fırça...
sakın acelen ederek tarama, ben tutam tutam aralara yağlardan sürerek tarıyorum ve
inan hiç kalmadı kırığım...
aaaa aklıma gelmişken
dün foto çekilecek diye kuaföre gittim fön içişn. ama işyerime yakın birine gittim
mecburen zamansızlıktan.
çeken kız ne dedi bana,
abla dedi saçların mahvolmuş kesilmesi lazım...
oldu canım dedim hiç çeneni yorma kestirmicem...
fön bitene kadar,
yok yamuk kesilmiş, yok şekli kötüymüş, yok kırığım çokmuş
kafamı ütüledi..
dedim sabah sabah beni delirtmeye mi çalışıyorsun. kadıramıcaksın beni dedim...
yaw ne yamuğu saçıma makas değmiyoki yamuk kesilsin...
kırık çokmuş...bi göz sende var sanki şaşkın....kesmek için bi hakaret etmediği kaldı zillinin...
ay neyse affedin arkadaşlarım ağzımı bozdum ama
kanmasım, saçlarıma bir mnilim bile dıkundurtmadan kuaföreden çıkmayı başardım...
oleeeeeeeee:))))
pardon canımın içi arkadaşım bişey almadım sadece kylie sağolsun açıklamış durumu Absürd bişey yazmamışımdır ama kendimi tanıyorum çok çok anlamamışsındır ne olduğunu bi yandan site beni atıyodu uzanmıştım sana yorum yazmaya çalışıyodum uyku modu v.s işte...
banucum o medohbiotin olmasın ,medobiotin artık pisayada yok çünkü
GuMiHo saçların muhteşemmmmmm
çok güldüm yaaa gözlerinde bozuklukmu varmış ne güzel parlak sağlıklı saçların var
banada yapıolar ya onu hele bi tanesi yok uzatıyorum ben dediğimde boyundan kısaltmam dedi nasıl olucaksa o üstlerden parça pinçik çirkin ördek yavrusu yapıcak zaten bu şubat ayında kestirdiğimde çocuk öle yapmış ustura gibi bişi var ya eğrili büğrülü kesmiş saçımın arkası uzadı ama kesimler çok kötü durdu :))
Banu bişey daha danışıcam bu siyah turplu sudan bende yapmıştım ama çok ağır kokuyordu kaynatınca 3 kez yaptım 4.cü nasip olmadı evdekiler iiice söylenmeye başladı bıraktım bende sizdede öle oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?