Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Ablacim sacların sahane! İlk fotoya göre dahada dolgunlasmis boydanda uzadigi belli oluyor. Rengine bayıldım. Fön çektirdiğin kuafördekinede ayrı bir sınır oldum. Benzerini yasadım bende. Sac uçlarında duzlestiriciden olusan yanık yerler var. Daha duzeltemedim ama eskisine gore daha iyi durumdalar. Kim ne derse desin yılmak yok . Yola devam.

canım gecmis olsun. Test sonucunu alır almaz haberdar et bizi. Umarım kötü bir seyin yoktur.

Saclarınız 1 hafta gibi bı sürede nede güzel uzamışlar :) maşallah nazar değmesin. Tez zamanda istediğiniz saclara kavuşursunuz inşallah.

merhaba bunlarda benim fotolr birincisi 30 nisan 2, si bu sabah 15 mayıs :)))
Eki Görüntüle 416329

Saclarınız 15-16 günde ensenize gelmiş. Maşallah :) uzama hızı harika bence :)

Harika görünüyolar bu boyda ki saç bide sağlıklı gür ise çok hoş bi hava katıyo Rapunzel olunca düşündüm de halini maşallah dedirtecek imrendireceksin tüüü tüüü

Son düzenleme:
Bende öyle umuyorum bakalım...Dediğin gibi iyi bi kuaför bulursam neden olmasın tabi işime gelir benimde şöyle mi olsa böyle mi olsa kurtulurum bi işlemle uzamasını beklememekte cabası

süper süper süper bence çok güzel gözüküyor saçların ve çoook güzel uzamış

maşallah bu ne hız yahu:))) çok sağlıklı görünüyorlar güle güle uzat:)))

canım gecmis olsun. Test sonucunu alır almaz haberdar et bizi. Umarım kötü bir seyin yoktur.

Canım çok teşekkür ediyorum ilgin beni mutlu etti tabi yazarım saçımla biraz tırnaklar v.s derken test yaptırdım işte Sonuçlarımı alınca yazarım tabiii. Burda aynı sorunu yaşayan biri olursa en azından ertelemeyip gider baktırır ya da yardımı olur ilaç v.s verirlerse bakalım...Ciddi bişey yoktur diyorum öyle umuyorum daha doğrusu...

banucum o medohbiotin olmasın ,medobiotin artık pisayada yok çünkü

GuMiHo saçların muhteşemmmmmm

Canım benim güzel sözlerin için cok cok teşekkür ederim :) saclarım göğüs hizama gelsin yeterde artar bana :)

Saçların söyletiyo cidden yetmesin yetebilemez şaka bi yana tabi ki senin zevkin ama uzatırdım ben yerinde olsam belime kadar ve aynı boyda ooof yani ben sağlıklıyım güçlüyüm diye bas bas bağırıyo
not:yeni uyandım 2msjın da sana ait olduğunu şu an farkettim ilginle ilgisi yok yani emin olabilirsin
Dayak yemiş gibi uyandım bi kas gevşetici yutsam iyi olacak...
Saçlarına neler yapıyosan aynen devam

Rica ederim canım :) ayyy bu arada tırnak dedin de aklıma geldi .s saçlarımda bisey fark etmedim ama normalde cok sert tırnaklarım. Kırıldığını görmedim bı yasıma kadar. Uzattığımda frenchli gibi beyaz beyaz durur uzun tarafları. Ama son zamanlarda eski sertliği gitti. Hala sert ama eskisi gibi değil.bide bu aralar soyulacak kirilmaya da başladı .s ben kırmızı et tukenmeyen biriyim. 3-4 yasımdan beri yiyemem. Ki son zamanlardada unutkanlıkta başladı. B12 vitamininden kirmizi et tuketmedgmden fena halde yoksunumdur.bu yuzdenb Bı kaç kere test yaptırdım ama vitamin eksikliğim çıkmadı. Şimdi tırnaklarımdaki durum icime kurt düşürdü. En yakın zamanda bende yaptırayım

Canım benim teşekkürler

Yok canım önemli değil :) ne olursa olsun düzenli sekilde devam ediyorum :) yılmadan aslında bı istediğim boya gelse ondan sonradan devam eder uzatırım. Cok merak ediyorum belimde olan sacları ah bide uclarindaki yaniklari duzelte bilsem baskada bise istemem :)

Cnm benim saçlarımda sarıydı ama çok kısaydı yanmıştı işte kısacık kestirmek zorunda kaldım diplerim gelmeye başlayınca kötü gözüküyordu birdaha boyamıcam dedim ama olmadı dediğin gibi siyaha boyadım en azından dibi geldiğinde belli olmasın diye işte o gün bugündür boya sürmüyorum saçlarım toparlanmaya, uzamaya başladılar boya aktı kendi saçım çıktı derken uçlarında kaldı boya biraz daha uzasın uçlarından kestircm böylelikle saçlarım komple kendi saçım olrak uzucak inşallahhhh

aynıymış tırnak yapımız benimkilerde öyleydi bugüne kadar Saçlarıma bahanem çoktu joledir boyadır föndür v.s... Saçımdan yana sorunum kopması tararken elimle düzeltirken falan küçük küçük saç telleri o yüzden lavabo önünde eğilerek v.s tarıyorum dipten bi dökülme durumu yok normal ama haliyle inceliyo boyları uzatma çabamı engelliyo sağlıksız bi görüntü özetle..Tırnaklarıma gelince bi kalyon yeterdi aynen dediğin gibiydi İnanmadım başta bi yere takmışımdır geçen şunu yapmıştım gibi... gözlemledim uzama hızı aynen devam hafiften bi yumuşama kırılmalar farkedince Ben bir baktırıyım noluyo dedim hiç test yaptırmadm bu problemlerden yani benim için ilk Ben neymiş ne değilmiş yazıyım sonucu sende bir baktır derim çok iyi olur vitamin eksikliği şimdiler de başlamıştır belki erkenden giderirsin saçına ya da başka bir bölgeye yansımaz Yoksa da oooh dersin için rahat eder...Bende tersi durum saç sonra tırnak Senin şu an sadece tırnak en kısa sürede eski sağlığına kavuşsun inşallah yaptırırsan sende paylaş mutlaka

çok güldüm yaaa gözlerinde bozuklukmu varmış ne güzel parlak sağlıklı saçların var
banada yapıolar ya onu hele bi tanesi yok uzatıyorum ben dediğimde boyundan kısaltmam dedi nasıl olucaksa o üstlerden parça pinçik çirkin ördek yavrusu yapıcak zaten bu şubat ayında kestirdiğimde çocuk öle yapmış ustura gibi bişi var ya eğrili büğrülü kesmiş saçımın arkası uzadı ama kesimler çok kötü durdu :))

AY BEN NE DİİM SANA TATLIM YA...maşallah Allah nazarlardan saklasın...
çok güzel uzamış, uzuyor...valla depar attın hepimize...devam tatlım maşallah....

canım çok çok geçmişler olsun...yok tatlım keyfin yerine gelsin diye yazdım zaten..
dikkat et kendine...

yok canım medobiotin...yani piyasada olmayandan kullanıyorum....buldum valla arkadaşım....

hiççç duymamaya çalışıyorum dediklerini...ama bigün yolduracaklar saçlarını...
bu nedir kardeşim yaw...ülkenin tüm kuaförleri böyle...bulaşıcı hastalık gibi...
ne illetmiş keselim de keselim...
bigün dicem otur ben seni bi kırkayım anla anyayı konyayı...çok ama çok kzıgınım yaaa...

MAŞALLAHHH çok güzel uzamışlarrr bu kısa sürede.

Banu bişey daha danışıcam bu siyah turplu sudan bende yapmıştım ama çok ağır kokuyordu kaynatınca 3 kez yaptım 4.cü nasip olmadı evdekiler iiice söylenmeye başladı bıraktım bende sizdede öle oldumu

yok canım birincisi bana hiçbir bakımımın kokusu ağır gelmiyor. alıştım sanırım.
diğer taraftan eşimde hiç bişi demiyor. o zaten kişisel bakıma son derece önem veren biri,
ben bu tarz şeyler yaptığımda da bazen şakayla takılıyor ama
gerçekte hoşuna gidiyor. akşamları oğlumla spor yaptığımızda falan aferin diyor..
teşvik ediyor..
o nedenle koku ya da benzeri sorunları hiç yaşamadım ben..
şuan saçımda barcelona yağ var...6 yaşında oğlum var
yatmadan önce duasına Allahım annemin saçları uzasın diye ekliyor..
ben bu destekle uzatırım valla bu saçları:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…