Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

ozaman bu konuda ben şanssız oldum kapıyı camı falan açtılar evdekileride rahatsız etmemek adına bıraktım .
inşallahhh saçların sağlıklı bi şekilde istediğin gibi uzarlar

ozaman bu konuda ben şanssız oldum kapıyı camı falan açtılar evdekileride rahatsız etmemek adına bıraktım .
inşallahhh saçların sağlıklı bi şekilde istediğin gibi uzarlar

canım benim sağol...ancak bu kadar rahatsızlık verici bişey değil..
acaba evde olmadıkları zamanı seçsen..şartlarını bilmiyorum ama
mutlaka öyle bi zaman yakalarsın...

10 şubat sinemaki kürüne başlamadan önce saçlarım;

14 mayıs itibariyle saçlarım;

toplam kaç kür oldu bilmiyorum

arkadaşım şaka mı bu?
aman Allahım çok güzel...maşallah

ay utansın benim saçlar...çok çok beğendimmm

teşekkür ederim canım, dün fön yüzü gördü de parladı biraz,
rabbim herkesin saçlarını rapunzel gb yapsın
ayrıca senin saçını da gördüm çok güzel ilerleme kaydetmiş başladığından beri,
sen baya bakım yapıyorsun yağlarla falan, ben yağ olayına pek giremiyorum saç derimde sivilce yapıyor az yağlı sinemakiye devam

Canım evet Banu doğru söylüyo evde olmadıkları zaman fazladan yap sadece turplu suyu cam kavanoz ya da şişelere doldur evi havalandır Kullanıcan zaman sabahtan tek kullanımlık olarak dolaptan çıkar ılısın ısıtamam dersen bir iki damla sıcak su eklersin sonra ılık olsun diye yumurta içine de Olmaz mı böyle de Evini arayıp tatil kazandınız diye kandıralım olmazsa ne dersin 1 ay 2 ay???...

aaa doğru diyorsun evde kimse olmadığı zaman yapim bende .. ay kendime güldüm yaa nie hiç öle yapmadım

canım inş. sağolasın...olacak bakalım...
daha önce başardım yeniden başarırım elbette...
1 yıl oldu saçıma o talihsiz vukuat geleli ve çok kötü beslendim, dikkat etmedim...
umut da etmedim...

ama şimdi saçıma ve kendime çok iii bakıyorum...
tüm arkadaşlarımla beraber rapunzel olucazzz....

ayy akşam akşam iyi güldüm ben yaaaa süper fikir bunlarrrr nie daha önce sormadım tüh bugün pazar vardı haftaya salı ilk işim siyah turp almak

aaa doğru diyorsun evde kimse olmadığı zaman yapim bende .. ay kendime güldüm yaa nie hiç öle yapmadım

:))
neyse geç olsun güç olmasın...
bencede kavanoza koy at buzdolabına..en azından 1-2 yapımlık...
ılıtırsın biraz...diğer türlü kafan donar hasta falan olma bide saç aşkına...
hadi hallettik bu sorunu turp güzeli...bak keyfine

Waaw waaw waaooow Sen kaçırmadıysam aralarda topicin ilk Rapunzelisin Emeğine saçına sağlık canım Oooh oooh kutla bunu walla Bize de doping oldu en sağlamından maşallah 83752 kere Hepimize nasip etsin Allah'ım duy beni!!!Amiiiin

arkadaşlarım saçımda akşamdan beri barcelona yağ karışımı vardı...
yıkamaya gideyim, bide uçlara yağlarımdan süreyim kırılmasınlar dimi...
sonra mis olsun sırma saçlarım

Son düzenleme:

maşallah valla...
hemen hemen tüm arkadaşlarımız uzama kaydetti çok şükür...
biz biraz kısa saçlı grup olarak popoyu beli geçtim sırta inmesine bu birkaç
ayda razıyız...amaaaaaa
seneye yaza hepimizin saçlar popoda inş...
Allah ömür verir, kısmet ederse inş.....

evet buda tamam sinemaki tamam karışık yağlar tamam sarımsaklı bakım tamam başkada bişey yok herhalde kafama sürücek :)) bu kadar bakımı yüzüme yapsaydım bebek gibi oldurdum sanırım ama şu saçım uzasın sıra yüzüme de gelicek derken derken zaman geçicek

ayy akşam akşam iyi güldüm ben yaaaa süper fikir bunlarrrr nie daha önce sormadım tüh bugün pazar vardı haftaya salı ilk işim siyah turp almak

Ayıpsın Bu aklıma gelenlerden sadece biriydi üstelik daha ne fikirler geldibugünde güldük çok şükür sorunda çözüldü
Rapunzelliğe giden her yol mübahtır diyorum ve kestirmeden ulaşmanı diliyoruuum

Ayıpsın Bu aklıma gelenlerden sadece biriydi üstelik daha ne fikirler geldibugünde güldük çok şükür sorunda çözüldü
Rapunzelliğe giden her yol mübahtır diyorum ve kestirmeden ulaşmanı diliyoruuum

İnşallah canım Hep destek tam destek Bu inat varken bizde Rapunzel topici bile oluruz

teşekkür ederim canım, rabbim size de nasip etsin,
ben küre başladığımda saçım pek kısa değildi ondan olsa gerek uzadığında çok daha fazla uzamış gb görünüyor,
ben fotoları takip etmeye çalışıyorum ve herkesin saçı çok güzel gelişme gösteriyor maşallah

Mor çizgili pijamam ve saçlarım :))

Henüz uzama var diyemem ama eskisine göre daha sağlıklı saçlarım.. Hiç dökülmüyor desem yeridir..Bakım sonrası banyo ve üzerine keratin serum sürdüm,hafif kuruttum...Fotoğafı annem çekti..

Son düzenleyen: Moderatör:

:)) günaydın canım..ben de başlarda cadı kazanına benzetiyordum, yok o ot yok bu ot:)))
ama alıştım galiba...fazla gelmiyor şimdi...

yüz konusunda hemfikirim...hiç bakmıyorum valla, kaşlar almış başını gitmiş..
ay iyi hatırlattın ben şunları bi hallettireyim bugün...saçımla yarışıyorlar maşallah

günaydın arkadaşım...evet toparlıyoo sanırım yakında uzamaya geçecek belirgin bi şekilde..
önce kökler besleniyor. hiç uzama olmuyordu benim başlarda...saç dökülmem durdu, kırılmalar bitti
ve uzamaya başladı.
kaldı ki sen de de var uzama...ensene düz fırçala bak nasıl ortaya çıkar fark:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…