Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

günaydın arkadaşlarım. 4 mayısta yapılan dip boyasından
sonraki bugün itibari ile diplerin güncel hali:)))

Arada bakıyorum mesajlara ama çok fazla duramıyorum.4-5 gündür hastayım,bu hafta raporluyum işe gidemedim belimin ağrısından.Bakımları aksatmamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor açıkçası.Fotoğrafları gördüm,maşallah hepinize.Uzamasından ziyade,çok sağlıklı saçlarınız.Aynen devam,Rabbim saçlarınızı tarayamayacağınız kadar gürleştirsin,ayaklarınıza dolaşacak kadar uzatsın inşallah:) Şimdilik hoşçakalın...

Eki Görüntüle 417283

aman allahım çok güzel uzamış saçlar ben de yapıyorum sinameki.benim saçlarım normalde güzel uzar zaten ama yanık biraz daha hızlansın istiyorum uzaması.işe yaradığını görmek güzel teşekkürler BANU ilham perisi oluyosun valla

canım arkadaşım geçmişler olsun..Allah şifanı versin inş..
ay canım benim hasta hasta saçlarımıza dua ediyosun...sağol canımmm...

teşekkür ederim canım....esf. ne demek biz burda hep beraber
zafere imza atıcaz inş...
uzamadan çok memnunum ama sabırsızlık işte insanoğluyuz napalım...pat diye
belimize insin istiyoruz...
olacak hepsi zamanla....

Banucum dipten baya uzamış

Rapunzeller bugun iş çıkışı saçlarımı 1 cm kadar kestircem ,arkasına maya maskeyi yapcam .

usb kablom olsa bende fot. çekmek isterdim

banu tekrar tekrar maşallah diyorum :)

benimde sürekli elim saçlarımda seviyorum onları :) aynaya bakınca canım saçlarım uzayın uzayın diyorum :)

bişey sorcam karanfil suyu kullanan arkadaşlara. hani karanfili suda 1 gece bekletiyoruz yaa. sonra o karanfilleri süzüyormuyuz? duruyormu? bide o suyu kaç gün kullanıyorlar? yani bozulma falan oluyor mu? ben yapmıştım ama karanfilleri çıkartmamıştım 1 haftayı geçti arada fıslatıyordum ama acaba bozulmuş mudur ki? yenilesemmi acaba? :44:

Banucum dipten baya uzamış

Rapunzeller bugun iş çıkışı saçlarımı 1 cm kadar kestircem ,arkasına maya maskeyi yapcam .

usb kablom olsa bende fot. çekmek isterdim

canım teşekkür ederim...uzasınlar sırma sırma olsunlar artık..
1 cm kesmek çokkkk cesursun kutlarım...
ben aklımdan bile geçirmiyorum valla...hadi bakalım şimdiden sıhhatler olsun arkadaşım....

:)) canım sağol...valla benim döktüğüm dilleri bi bilsen saçlarıma...
çok mu şımartıyorum ne..tepeme çıkacaklar sonra:)))))

Arkadaşlar merhaba,bende kuaföre kurban gidenlerdenim ve saçlarım kıvırcık allahtan çabuk uzuyor,bende sinameki kürünü 2 kez uyguladım 1 ay sonunda foto yüklücem..((= ama bunun yanında zeytinyağıda kullanmak istiyorum kullanan arkadaşım var mı? aynı zamanda sinameki kürüne 2 hafta ara verdiğinizi okudum bunun sebebi nedir ?

canım merhaba,,kuaför kurbanı çok bu topicte..geçmiş olsun canım....
fotolarını bekliyoruz dört gözle...zeytin yağına gelince benim kullanmaktan asla vazgeçmediğim ve zerre
şüphe etmediğim bi bakım. kürlerime de karıştırıyorum, ayrıca da sürüyorum ve çok memnunum...

sinamekede 2 haftalık aradayım bende...anladığım kadarı ile sinameke alışkanlık yapan bir bitki.
ara vererek bunu engelliyoruz. ayrıca dinlendirmede denilebilir..
aslında ara vermek istemiyodum ama tarife harfiyen uymak ve arkadaşlarıma bunu göstermek adına
mecburen ara verdim...bakalım bu 2 haftada sonuçlar ne olacak.....uzama yavaşlar mı hızlanır mı görücez
beraber canım...

sinamekeye3 ara vermenin başka sebepleri de olabilir benim bilmediğim
zaten diğer arkadaşlarım yanıtlarlar canım.....

teşekkür ederim canım bende zeytinyağını yaptım şimdi bekliyorum... hep beraber uzatalım inş. bu arada 4 haziranda 1 ay olacak foto yüklemek için sabırsızlanıyorum...

Kızlar ilk defa bu kadar uzun saçlı bir erkek görüyorum foto çekmeden duramadım abimizin maşallahı var Bir erkek bu kadar uzatabilirse biz alasını yaparız kızlar durmak yok :))))

Son düzenleme:
Bayıldım saçlarına abimizin... Köşeye sıkıştırıp sorsaydın napıyosun sen bakım olarak diye :26algası da rengi de çok şeker maşallah diyelim
Darısı olması gereken kafanlara yani bizim bu saç bizde olmalı arkadaş onda değil Ala ala yah

Bayıldım saçlarına abimizin... Köşeye sıkıştırıp sorsaydın napıyosun sen bakım olarak diye :26algası da rengi de çok şeker maşallah diyelim
Darısı olması gereken kafanlara yani bizim bu saç bizde olmalı arkadaş onda değil Ala ala yah

Soramadım çünkü o sıra kıskanmakla meşguldum Yanındaki hatunun saçları da uzundu ailecek rapunzeller :)) Ama görünce utandım kendimden bu zamana kadar aklım nerdeydi niye kestirip durdum uzatmak gelmedi aklıma hiç böwww :2::2::2:

AManiin bide ailecek rapunzellerdi demek yaw çok şükür atlatmışsın büyük geçmiş olsun önden yürüyolarmış Allahtan Bide hep birlikte üstüne üstüne gelselerdi kabus gibi...

[/QUOTE]

Evet canim sagligina kavustu sonunda cok sukur:)) coook tesekkurler canim darisi basina insallah. guzel dileklerin icin de kocaman bir aminnnnn diyorum:)
Allah hepimize saglikli uzun saclar nasip etsin....

Masallah arkadasim ne de guzel uzamislarrrr

Saclarınız 1 hafta gibi bı sürede nede güzel uzamışlar :) maşallah nazar değmesin. Tez zamanda istediğiniz saclara kavuşursunuz inşallah.

Yaptigim kurler gercekten ise yaradi diplerinden uzadi ama uclarindan koptugu icin boyundan birsey fark etmemisti. Bundan sonra boyu da atacak insallah:)))

Ne kadar saglikli uzamislar masallah arkadasim nazar degmesin

Eki Görüntüle 417283

Canim senin saclar costu artik kim tutabilir....
Yaptigin bakimlarin sonucunu hizla aliyorsun artik aynen devam....

Ben boyle upuzun sacli erkekleri gorunce kendi saclarimdan nasil utaniyorum.. bu nasil bir sabirdir nasil bir azimdir...:18:
Saclarimi ilk kaybettigimde esimin saclarindan da kisaydi. Moralim yerlerdeydi anlayacaginiz. Baktikca uzulmeyeyim diye ertesi gun kuaforune gidip saclarini kisacik kestirmisti

günaydın arkadaşlarım...dip boyamın 13. günü ve 9,5 mm uzamış..
yani yarına kesin 1 cm olmuş olacak:)))

temmuz 9 a kadar durmak yok...

canım teşekkür ederim...uzasınlar sırma sırma olsunlar artık..
1 cm kesmek çokkkk cesursun kutlarım...
ben aklımdan bile geçirmiyorum valla...hadi bakalım şimdiden sıhhatler olsun arkadaşım....

kuzum sen böyle yazınca ben vazgeçttim uçları biraz çatallaşmiş gibiydi ondan kestireyim dediydim :)
neyse maya maskemi sonrasına ,ballı maskemi yaptım dün bu arada 13. günün 9.5mm uzamış saçların maşşalah kuzum ki sen ona artık 1 cm de,0.5mm'yi sayma :)

yuhanziiii o sırma saçlı çoçukta neyin nesi .tanrım bizede nasip etsin öylesi saçlar.

günaydın arkadaşlar :)

banucum süpersin yaa :) her seferinde maşallah diyorum. aman nazar deymesin

ben de dün sinamekimi yaptım. şimdi foto zamanı çok da iyi çıkmamış 2.foto sanırım ama ışıktan maalesef. eşime çektiriyorum fotoları :) buarada eşim demişken önceden napıyorsun uğraşma böyle şeylerle vs derdi, şimdi yağı sürüp yanına gidince yağlı böcüğüm diye seviyo

hepinize güzel bir gün diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…