günaydın arkadaşlarım. 4 mayısta yapılan dip boyasından
sonraki bugün itibari ile diplerin güncel hali:)))
Eki Görüntüle 417283
Arada bakıyorum mesajlara ama çok fazla duramıyorum.4-5 gündür hastayım,bu hafta raporluyum işe gidemedim belimin ağrısından.Bakımları aksatmamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor açıkçası.Fotoğrafları gördüm,maşallah hepinize.Uzamasından ziyade,çok sağlıklı saçlarınız.Aynen devam,Rabbim saçlarınızı tarayamayacağınız kadar gürleştirsin,ayaklarınıza dolaşacak kadar uzatsın inşallah:) Şimdilik hoşçakalın...
aman allahım çok güzel uzamış saçlarben de yapıyorum sinameki.benim saçlarım normalde güzel uzar zaten ama yanık biraz daha hızlansın istiyorum uzaması.işe yaradığını görmek güzel teşekkürler BANU ilham perisi oluyosun valla
Banucum dipten baya uzamış
Rapunzeller bugun iş çıkışı saçlarımı 1 cm kadar kestircem ,arkasına maya maskeyi yapcam .
usb kablom olsa bende fot. çekmek isterdim
banu tekrar tekrar maşallah diyorum :)
benimde sürekli elim saçlarımda seviyorum onları :) aynaya bakınca canım saçlarım uzayın uzayın diyorum :)
bişey sorcam karanfil suyu kullanan arkadaşlara. hani karanfili suda 1 gece bekletiyoruz yaa. sonra o karanfilleri süzüyormuyuz? duruyormu? bide o suyu kaç gün kullanıyorlar? yani bozulma falan oluyor mu? ben yapmıştım ama karanfilleri çıkartmamıştım 1 haftayı geçti arada fıslatıyordum ama acaba bozulmuş mudur ki? yenilesemmi acaba? :44:
Arkadaşlar merhaba,bende kuaföre kurban gidenlerdenim ve saçlarım kıvırcık allahtan çabuk uzuyor,bende sinameki kürünü 2 kez uyguladım 1 ay sonunda foto yüklücem..((= ama bunun yanında zeytinyağıda kullanmak istiyorum kullanan arkadaşım var mı? aynı zamanda sinameki kürüne 2 hafta ara verdiğinizi okudum bunun sebebi nedir ?
canım merhaba,,kuaför kurbanı çok bu topicte..geçmiş olsun canım....
fotolarını bekliyoruz dört gözle...zeytin yağına gelince benim kullanmaktan asla vazgeçmediğim ve zerre
şüphe etmediğim bi bakım. kürlerime de karıştırıyorum, ayrıca da sürüyorum ve çok memnunum...
sinamekede 2 haftalık aradayım bende...anladığım kadarı ile sinameke alışkanlık yapan bir bitki.
ara vererek bunu engelliyoruz. ayrıca dinlendirmede denilebilir..
aslında ara vermek istemiyodum ama tarife harfiyen uymak ve arkadaşlarıma bunu göstermek adına
mecburen ara verdim...bakalım bu 2 haftada sonuçlar ne olacak.....uzama yavaşlar mı hızlanır mı görücez
beraber canım...
sinamekeye3 ara vermenin başka sebepleri de olabilir benim bilmediğim
zaten diğer arkadaşlarım yanıtlarlar canım.....
Bayıldım saçlarına abimizin... Köşeye sıkıştırıp sorsaydın napıyosun sen bakım olarak diye :26Kızlar ilk defa bu kadar uzun saçlı bir erkek görüyorum foto çekmeden duramadım abimizin maşallahı varBir erkek bu kadar uzatabilirse biz alasını yaparız kızlar durmak yok :))))
Eki Görüntüle 418026
Bayıldım saçlarına abimizin... Köşeye sıkıştırıp sorsaydın napıyosun sen bakım olarak diye :26Kızlar ilk defa bu kadar uzun saçlı bir erkek görüyorum foto çekmeden duramadım abimizin maşallahı varBir erkek bu kadar uzatabilirse biz alasını yaparız kızlar durmak yok :))))
Eki Görüntüle 418026
Soramadım çünkü o sıra kıskanmakla meşguldumBayıldım saçlarına abimizin... Köşeye sıkıştırıp sorsaydın napıyosun sen bakım olarak diye :26algası da rengi de çok şeker maşallah diyelim
Darısı olması gereken kafanlara yani bizim bu saç bizde olmalı arkadaş onda değil Ala ala yah
Soramadım çünkü o sıra kıskanmakla meşguldumYanındaki hatunun saçları da uzundu ailecek rapunzeller :)) Ama görünce utandım kendimden bu zamana kadar aklım nerdeydi niye kestirip durdum uzatmak gelmedi aklıma hiç böwww :2::2::2:
[/QUOTE]Ne güzel sağlığına kavuşmuş kopmalar gitmiş(darısı başıma)bide uzayayım demiş daha nolsun süper sonraki hedef küt sonra omuz hizası sonra gögüs sonra bel sonraaa Sonrası RapunzelYormayacak sizi diye düşünüyorum saçınız sağlıkla boy atıyo daha da atacak inşallah maşallah
Eki Görüntüle 416288
Merhaba kızlar saclarınız harika görünüyor. 24 Mart'ta ilk kürümü yaptım ama malesef devam edemedim. 17 Nisan'da tekrar başladım küre ve o zamandan beri düzenli yapıyorum.
Bugün sinameki günüm. 17 Nisan'dan beri yaptıgım 5. Kürüm. Son 2 haftadir da perşembe günleri turplu su yapıyorum.
İlk Fotograf 24 Mart'a, 2. Fotoğrafta bugüne ait.
Saclarınız 1 hafta gibi bı sürede nede güzel uzamışlar :) maşallah nazar değmesin. Tez zamanda istediğiniz saclara kavuşursunuz inşallah.
10 şubat sinemaki kürüne başlamadan önce saçlarım;
Eki Görüntüle 417172 Eki Görüntüle 417173
14 mayıs itibariyle saçlarım;
Eki Görüntüle 417174 Eki Görüntüle 417176
toplam kaç kür oldu bilmiyorum
günaydın arkadaşlarım. 4 mayısta yapılan dip boyasından
sonraki bugün itibari ile diplerin güncel hali:)))
Eki Görüntüle 417283
Kızlar ilk defa bu kadar uzun saçlı bir erkek görüyorum foto çekmeden duramadım abimizin maşallahı varBir erkek bu kadar uzatabilirse biz alasını yaparız kızlar durmak yok :))))
Eki Görüntüle 418026
canım teşekkür ederim...uzasınlar sırma sırma olsunlar artık..
1 cm kesmek çokkkk cesursun kutlarım...
ben aklımdan bile geçirmiyorum valla...hadi bakalım şimdiden sıhhatler olsun arkadaşım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?