Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

canım fikrini değiştirmek için söylememiştim ama...
ben saçlarımın uzundan bile alınmasını en azından yaz geçene kadar
düşünmüyorum....yaz sonunda deniz güneş derken zaten yıpranmış olacak...
o zaman düzelttiririm diye düşünüyorum...

canım teşekkürler..
valla saçların çok güzel görünüyor..maşallah arkadaşım..

Merhaba kızlarr
Morelim çok bozuk. Biraz önce facede arkadaşımın fotoğrafını gördüm kızın saçları benden kısaydı benim saçlarımı geçmiş
uzamış yaaa nasıl oluyo anlamıyorum o da boyuyor halbuki benim saçlarım koparak dökülüyor o yüzden senelerdir aynı boyda sayıyorum
canım sıkıldı yaa . aslında uzuyor saçlarım ama belli olmuyor koparak döküldüğü için yine aynı boyda kalmaktan korkuyorum offff yaaa

Seni cok iyi anliyorum canim....
Saclarimin boyadan yanan yerlerinin kopmasi yuzunden diplerinden uzamasina bile sevinemiyordum.
Bakimlar ters tepki etti diye dusunuyorum bazen. Mesela turp suyu sac uzatma deyince benim icin birinci sirada yer alir ama uclarindan da tutam tutam sac kopardi. Maalesef farkettigimde saclarim coktan gitmisti.....
Son care kina yapmakta buldum sari renkten vazgectim sirf bu kopma yuzunden((

Canım anlıyorum üzüntünü bende aynı problemi yaşıyorum son 3 aydır falan Sana tavsiyem madem 1senedir bu problemi yaşıyosun Pazartesi salı çarşamba günleri 8:30-10:00 arası Aile hekimine git ve aç karnına tabi kan testi yapıyolar ben şimdi çok fazla yazamıyorum sonucları almaya gidicem çıkmm lazım vitamin eksikliği olabilir....gelince sitede olursan görüşürüz öptüüüm

bende 2 sene önce saçlarımı bakır yapmıştım açıcı yapmıştı kuaför ama birdaha açıcı kullanmadım saçlarımın az bir kısmında kaldı onlar kopuyor büyük ihtimal. ama doktora gitmeyide düşünüyorum açıkçası. uçlarından koptukça uzadığı gözükmüyor. halbuki saçlarım çok güzel hızlı uzar. boyadığımda hemen diplerim gelir
umarım düzelir busefer. düzleştirici kullanmıcam yine bir süre. 1 ay daha kullanmıcam kendine gelsin bakalım saçlar sonra uçlardan küçük küçük aldırıcam kırıkları

canım benimde uçlarda kaldı oreal .
saçlarımın az bir kısmında.
2 sene önce bakır yapmıştımda büyük ihtimal onlar kopuyor. saçlarımın uçlarından aldırıyorum azaldı baya az birşey kaldı.
onlarda giderse kopmaz heralde çünkü oreal olmayan yerler sağlıklı . boya yapıyorum yine ama içinde açıcı olmadığı için çok zarar vermiyo saçlarıma.
bakımlar ters tepki etmiyor bizim tek sorunumuz uçlardan koparak dökülmesi sanırım. yoksa bana çok fayda etti bakımlar.
mesela daha hacimli şuan saçlarım. daha yumuşak ve en önemlisi 1 tel bile dökülmüyor saçlarım.
uçları kopmasın kırılmasın diye sürekli serum sürüyorum gün içinde nemli kalsın diye. inşallah bu sefer boydan belli olur uzadığı kopmaz

Geç gelen fotolar :)

dün 4. sinemaki kürümü yaptım

ilk foto 24 nisan / 2. foto 17 mayıs

Eki Görüntüle 419130 Eki Görüntüle 419131
maşallah arkadaşım iniyor göğüslerine doğru...

yapma arkadaşım...uçlardan kırılma sorununu çözmek kolay...ya yavaş uzayan bi saçın olsaydı...
sayfalardır yırtınıyorum kimse dinlemiyor beni anlaşılan...
ben badem yağı sürüyorum ve kırık kalmadı...ki düşün canım benim saçım platin sarı, yoğun röfle...
AllaH aşkına dişini sık biraz badem yağını dene...ben banyodan sonra sürüyorumn hem de vıcık vıcık,
öyle yatıyorum ertesi günde topluyorum tepesine postişi takıyorum öleee
çalışıyorum geziyorum valla....
belli bile olmuyor....
badem yağlı akarak taranıyor. uçlardan kopma sıfır...eskiden yere ve üstüme kırpık kırpık yağıyordu...
e dolayısı ile uzamaları belli etmeye başladı...
valla ne diim başka arkadaşım bilemedim ki...
turp kürüne gelince evet uçlara çok zarar veriyor...ben uca hiç sürmemeye çalışıyırum,sadece diplere yapıyorum...

ayrıca sorunu tespit etmişsin ne güzel...
kökten dökülme yok ve saçın uzuyor...bu da saçının sağlıklı olduğunu gösterir..
uçlar ise malum işlemlerden dolayı sakız gibi olmuştur...ya aldır onları sinirlerini
daha fazla bozma ya da badem yağını dene...
gerçi aldırsan da aynı hatayı yaptıkça uçlarda kırılmalar hep olacak...
çünkü saçın omuza değmesi bile kırılmaya sebep olabiliyor...önüne geçmek için
akıllıca bir yol denemen lazım canım...
canını da bu kadar üzüp yazık etme kendine....

uçları kırpık kırpık değil şuanda yaptığım bakımlardan dolayı öyle olmaya fırsat bulamadı. ben banyodan sonra badem yağı değilde serum sürüyorum o da aynı etkiyi gösteriyor nemli bırakıyor saçlarımı. aynı zamanda gün içinde de aklıma geldikçe sürüyorum. uçları kötü değil aslında ama kopuyor anlamıyorum uçlarını aldıracak kadarda yıpranmadı
gözle görülür şekilde uzasın biraz ondan sonra kestireyim uçlarından diyorum hem ozamana kadar dahada yıpranır anlamı olmuş olur hiçdeğilse kestirmenin.
anlamıyorum hiç 1 senedir böyle saçlarım uzuyor ama yok gözle görülür boyda birşey yok sanki hep aynı boyda. aynı yerinde sayıyor o da koptuğu için.
sağol canım fikirlerin için. turplu suyuda 1 kez yaptım işte geçenlerde onu da senin dediğin gibi uçlarına hiç değdirmedim kırılmasın diye.
biraz rahatsız olmama rağmen ertelemedim sinemaki kürümü , şimdi 5. sinemakimi yaptım saçlarımda. inşallah bu sefer başarıcam uzucak boydan da

anladım arkadaşım..koptuğuna göre incelen yerleri var demekki..
görünürde bişi olmasada inceliyordur...
valla keşke daha kesin çözüm bi öneride bulunabilsem canım ama
kusuruma bakma...
hımmm 1 dak.
kuaförler buhar uygulaması yapıyor.
onu da deneyebilirsin...bende uygulatıyorum o da işe yarıyor canım...

hmm anladım canım bakayım araştırayım onu da.
ama uçlar oreal olan kısımlar sağlıksız olduğu için inceldiler kopmaları normal aslında. kestire kestire kurtulucam artık onlardan da napalım .

Naptınız ya uçurmuşsunuz topiği.
İlk sayfada uzamayı fotoğraflayacağımı söylemişim ama kürü düzensiz yaptığım ve fotoğraf makinem bozuk olduğu için olmadı. Şu kürü bi düzene oturtamadım. 2 ay düzenli uygulayacağım diye başladım, hasta olduğum için yapamadım geçtiğimiz hafta. Neyse napalım, yarım yamalak da olsa etkili oluyor. Son kürümde çekerim bir resim, bir kaç aylık süre içindeki değişimi görürüz hep birlikte.

Biliyorum sanki bu abiyi. İzmir'de neresi burası? Hatay'da da var bir tane saçları totosunda olan abimiz ama onunkiler düz, kızılderililer gibi aynı.

Son düzenleme:
someone gelişmeler ne haberleri yaz bakalım doktor ne dedi sonuçlara

Canım ben kaç kere yazdım ama cvp site beni atıyo neyse tüm değerler normal çıktı bende normalde sevinmeliydim ama üzüldüm 2doktor 1de eczacıya danıştm 2.doktor koptu zaten halime...Uzatmaya çalışıyorum ama onlar kopuyo dedim değerleriniz normal dedi Üzüldüm buna ama saçım için besleniyorum desem yeridir dedim netten bakıp ne hangi vitamin içeriyosa onu yiyorum sonrada kilo almamak için spor dedim(gülüyo) Ailede problemi olan var mı saçıyla ? Hayır bir tek ben Hatta ben bakım yapıyorum onların ki uzuyo dedim (hala gülüyo) peki stres olabilir mi? Evet şu an yoğun bi şekilde sinir stres var dedim (burda da koptu zaten) Sizin o güzel hatırınız için biraz b12yi eksik buldum besin listenizde ona ağırlık verin dedi(sırıttım)....Çıktım teşekkür edip adam memnun ben mutsuz... Eczacıya sorıyım danışıyım bemiks bitti sinamekiye hazırlık alıyım birde diye...Neyse o da dermatolog dedi bemiks falan karışım var v.s biliyorum 2aydır yapıyorum dedim Aaaa ona rağmen demez mi?!? Vurucaktım kafasını kasaya...Cilt analizi var 25 inde isterseniz...Almıyım bi üstünüzdeki eczaneye yaptırmıştm aylar önce Onlara göre şu an kafamda saç yoktu dedim...Bi halta yaramadı anlıycan öle boş boş önüme baka baka geldim....Artık kop bile demiycem sinirliyim şu an bişey kaçırmıyım diye uğraşyrm Ben bakımını yapıcam üstüme düşeni ne hali varsa görsün diycem Kestirirsem daha da üzülürüm şu anda Bırakıcam keyfi bilir yeter yani koparsa kopsun çokta tın ya Mayalandım öle kös kös oturuyorum...

aman yaa doktorlarda bi alem zaten . boşver.
bende sinemakilendim bekliyom çok komik gözüküyoruz dışarıdan eminim
benimde stres gerginlik filan var aynı kaderi yaşıyoruz sanırım. kader arkadaşım benim
biz bakımlarımızı yapalım boşver gerisini saçlarımız bilir

normale döndüm zaten doktorun tepkiler hiç rahatsız etmedi gayet insancıl cevaplarıma güldü sürekli tekrar yapmaktan seri şekilde kuruyodum cümleleri bide ...iyiydim sadece eczacının tepkisi rahatsız etti...neyse geçti gitti artık söz etmiycem Banu önerdiğinden beri badem yağı sürüyorum ekstra bulamaç yaparım sinameki v.s rutine devam kendi bilir gerisini...Ben pes ettim o da eder bi yerde mutlak suretle...İşin komik tarafı değerlerimin normal olmasına yeni sevinebildim Kader arkadaşım güzelmiş Bende yaptığım işlemlerin ceremesini çekiyorum demek ki reçete de yazılmadığına göre geriye şu nefret ettiğim dönüp dolaşım duyduğum replik kalıyo 'Zaman herşeyin ilacı bu arada ilk defa mayayı içim dedim nesquik v.s yoktu ne mükemmel bişeymiş o öle üstüne yemek falan yemiycem çünkü yiyemiycem bi tek çay...

Son düzenleme:

kilo yapmasında aman dikkat. bende kilo yapar diye çekiniyorum içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…