sacimi kestirdim ama pismanim
boyalarla oldurdum simdi kestiridm isin yoksa uzamasini bekle
ben de kestirdim seneye yaza kadar uzar inş
ben de kestirdim seneye yaza kadar uzar inş
kızlar su kur nasıl oluyor ben anlamdım sınamekıyı suda kaynatıyor muyum yoksa yagı faln mı var
hic sorma ben kestirdim mecbur kaldim
1 çay bardağı kadar suda bir taşım fokurdatıp ılıyınca sürüyoruz...suyuna bemiks ampul kırıp badem yağı ekleyip karıştırıp sürüyoruzzz
canımm
saol canm bıde haftada kaç gun yapalım ve kac saat kalsın:)bnm saclarım uzamıyor resmn
Tüüü geçmiş olsun canım ya insanın kolunu kaldıracak hali olmuyo gripken Limonlu çay bana çok iyi geliyo çay seviyosan bol limonlusundan içmeni tavsiye ederimarkadaşlarım iyi akşamlar..fena şifayı kaptım bu sefer..
aman siz dikkat edin...her yerim dökülüyoooo....
bugün bakım falan yapamadım...sadece badem yağı ve haşhaş yağı sürülüü
yıkamayı düşünmüyorum...
böyle olacağı belliydi ama napalım saçım uzasın istiyorum...eşim de çok yükleniyosun kendine diyo...
hakkı var adamın ama
bu kürler işe yarıyor mu başka nasıl gösterebilirim ki...
sonuç olarak grip geldi çattı kapıma...siz dikkat edin bari arkadaşlarım, geceler hala serin üşütmeyim
beni gibi kafayı
haftada 1 gün yapıyoruz,,,en az 3 saat bekletyiyoruz canım..
Tüüü geçmiş olsun canım ya insanın kolunu kaldıracak hali olmuyo gripken Limonlu çay bana çok iyi geliyo çay seviyosan bol limonlusundan içmeni tavsiye ederimarkadaşlarım iyi akşamlar..fena şifayı kaptım bu sefer..
yıkamayı düşünmüyorum...
böyle olacağı belliydi ama napalım saçım uzasın istiyorum...eşim de çok yükleniyosun kendine diyo...
hakkı var adamın ama
sonuç olarak grip geldi çattı kapıma...siz dikkat edin bari arkadaşlarım, geceler hala serin üşütmeyim
beni gibi kafayı
Tüüü geçmiş olsun canım ya insanın kolunu kaldıracak hali olmuyo gripken Limonlu çay bana çok iyi geliyo çay seviyosan bol limonlusundan içmeni tavsiye ederim
yıkamayı düşünmüyorum...
hakkı var adamın ama
beni gibi kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?