Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

yarın sinamekiye başlayabiliyorum aklıma bişey takıldı sinamekiyle güzel güzel uzatan arkadaşlar siz özel tarihleri baz alıyomusunuz her hafta aynı gün yapınca nasıl oluyo ??? Ben sinameki yani yağ günlerinde yapmıştm ilk turu ve haftada iki kere denk geliyodu bazende Acaba yanlış mı yaptım ben ilk turumu da vaat edilen uzamayı katedemedim...Bana garip gelen bir de şu var sinamekiyi suda kaynattığımız için minarel günleri de,badem yağı olduğu için yağ günleri de,bemix olduğu için vitamin günleri de yapılabilir mantıken... yani demek istediğim haftada bi yapıldığında bu günlerden hangisine denk gelirse gelsin olur sankim Israrla yağ günü nie ki?

boyalarla oldurdum simdi kestiridm isin yoksa uzamasini bekle

Hıım kendim ettim kendim buldum diyorum ben şu dakikalarda benim için üzülme desem saçma o kısmı atlat kolları sıva bakımlara başla hemen Kesilmiş bi kendine gelmiştir saçın yedir içir besle büyüt yine topicteki resimlere bak motive olursun ii gelir şu an sana iki üç aya benimkiler böle olur dersin...Ne dersin

arkadaşlarım iyi akşamlar..fena şifayı kaptım bu sefer..
aman siz dikkat edin...her yerim dökülüyoooo....
bugün bakım falan yapamadım...sadece badem yağı ve haşhaş yağı sürülüü
yıkamayı düşünmüyorum...
böyle olacağı belliydi ama napalım saçım uzasın istiyorum...eşim de çok yükleniyosun kendine diyo...
hakkı var adamın ama
bu kürler işe yarıyor mu başka nasıl gösterebilirim ki...
sonuç olarak grip geldi çattı kapıma...siz dikkat edin bari arkadaşlarım, geceler hala serin üşütmeyim
beni gibi kafayı

kızlar su kur nasıl oluyor ben anlamdım sınamekıyı suda kaynatıyor muyum yoksa yagı faln mı var

1 çay bardağı kadar suda bir taşım fokurdatıp ılıyınca sürüyoruz...suyuna bemiks ampul kırıp badem yağı ekleyip karıştırıp sürüyoruzzz
canımm

hic sorma ben kestirdim mecbur kaldim

Bak hazır kesilmişken saçın fönlü falansa da çek fotoğrafını arkadan mesela Sıfırdan başla...bakımlarını yap 1ay sonra tekrar bi foto sonra yine derken Şimdi yeni kesilmiş kısa gelecek gözüne moral bozukluğuyla uzamayı cetvel o bu ayna elinde v.s anlamıycaksın...Bu benden fikir tabi sen istersen yaparsın...Arada hepimiz bunalıp yazıyoruz buraya şu oldu uzamadı yandı koptu(örn:benim) sonra destek moral v.s hallediyoruz Yine uzayacak daha sağlıklı gür pırıl pırıl rapunzel olacaksın bu sefer hemde Öyle düşünmeye çalış...

Tüüü geçmiş olsun canım ya insanın kolunu kaldıracak hali olmuyo gripken Limonlu çay bana çok iyi geliyo çay seviyosan bol limonlusundan içmeni tavsiye ederim

Tüüü geçmiş olsun canım ya insanın kolunu kaldıracak hali olmuyo gripken Limonlu çay bana çok iyi geliyo çay seviyosan bol limonlusundan içmeni tavsiye ederim

canım benim teşekkür ederim...alıyorum bakalım bişiler...
ben hasta olmayı göze almıştım zaten...
napalım olsun bu kadarcık....ama kemiklerim dökülüğyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…