Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

canım benim teşekkür ederim...alıyorum bakalım bişiler...
ben hasta olmayı göze almıştım zaten...
napalım olsun bu kadarcık....ama kemiklerim dökülüğyooo

Çabuk atlatırsın o kısmı inşallah...gerisi kolay çünkü burun akıntısı v.s iş var mı yarın olmasa iyi olurdu yatıp dinlenip daha kolay atlatırdın

Çabuk atlatırsın o kısmı inşallah...gerisi kolay çünkü burun akıntısı v.s iş var mı yarın olmasa iyi olurdu yatıp dinlenip daha kolay atlatırdın

Aynı durumdayız canım, geçmiş olsun.. :2:

Geçmiş olsun arkadaşlar..Havalar yağmurlu bu günlerde İzmir de de...Akşam üzeri bakımımı ve bıcı bıcımı yapıp akşam da anneme fotomu çektirebilirsem koyucam topiğe...

maşallah bayıldım çok güzel uzamış:)))) 1 ayda çok güzel

saçım diplerden uzadı 3cmi bende gördüm sonunda diyodum kiii bi hesap yaptım 54gün olmuş...Oturdum yerime...Allah'ım şükürler olsun ki değerlerimin normal olduğu kadar saçlarımda normal hızında uzuyo...Bide bolca sabır Yarabbim lütfen lütfen.....
bundan sonra içimden söylenicem çok sevdiğim saç tellerimin her birine.... Iıım hadi hayırlısı 2.tura kısmetse...

Acaba saçınıza kınayı nasıl uyguladınız sarışınım ben ama bir zararı olur mu saçı mı koyultur mu acaba ?
Çok uzun süre giremedim çok özledim vallahi burayı sağlık problemleri okuldu sınavdı derken bir şey yapamadım salı günü yapmam gereken sinamekiyi ilk kez erteledim perşembe günü yaptım saçlarım artık iyice yumuşadı mutluyum baya 7. yapışım oldu 1 kez daha ve ara umarım o zaman çoook çooook uzarr
Fotoğrafları ekleyenlerin birkaçını gördüm ve buna da çok sevindim çok güzel uzamışlar bende en kısa zamanda ekleyeceğim

Son düzenleme:

Uzamasından ziyade bakımına odaklıyım bu aralar ...

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm çoookkk geçmiş olsun aman dikkat et kendine önce sağlık

arkadaşlarım iyi akşamlar...beni birkaç gün mazur görün...çok fena hastayım..boynumdan
aşağısı resmen tutmuyor..masaj masaj üstüne...
akşamları ateşim çıkıyor...
lütfen dikkat edin...ıslak saçla beklemekten de olabilir,
gündüz koşuşturmadan terliyorum arabaya binince klimayı açtım o
çarptı sanırım...
pert haldeyim..
güzel topicimiz sizlere emanet...

ilk foto 10 mayıs.
ikinci ve üçüncü foto 18 mayıs yani bugün :)
arada fark mı sizce... bu arada saçlarım katlı ama biraz yamuk kesilmiş onuda belirteyim:) yorumlarınızı bekliyorum kızlar...

Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda iyileşirsin canım

Ben en son 4 mayısta ölçmüştüm saçlarımı. Bugün ölçtüm 1 cm uzama olmuş. 1mm falan kısa olabilir de yalan olmasın şimdi :26: Saçlarım inanılmaz sağlıklı. Ben bunu daha çok biotine bağlıyorum. 2 hafta falan kullandım sanırım ama saçlarım nasıl yumuşak nasıl parlak çok mutlu oldum Biotin dışında ise 2 kere ısıtılmış zeytinyağı bakımı yaptım. 1 kere de karışık yağ ne var içinde bilmiyorum. 1 kere watsons ballı maske yaptım yumuşacık yapıyor. Şampuanımda da sarımsak var. Ama yağları sarımsağı falan zaten yapıyordum ben biotine bağladım bu kadar değişimi bilemiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…