Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Fark var bence canım baktım iyice şu yanlış kesim yeri ve etrafı uçları daha bi uzamış süper iyice uzasın öyle düzelttiriyim diyosun herhalde çokta bekletmiycek saçların seni maşallah

Kına saçı çok kurutuyor..Hiç tavsiye etmem...Kurtulması da çok zor...(

Fark var bence canım baktım iyice şu yanlış kesim yeri ve etrafı uçları daha bi uzamış süper iyice uzasın öyle düzelttiriyim diyosun herhalde çokta bekletmiycek saçların seni maşallah

İnşallah bekletmez canım...
Çabuk uzasın istiyorum hemen uzasında şu yamuk saçlarımı uçlarından kestireyim dümdüz olsun :)
Şimdi kıyamıyorum...
Aslında kestirsem baya bi kırık gidicek ama saçlarımda o zaman kısalıcak...
Bu yüzden biraz daha zaman :)

Şöyle gözümü bi doyursun uzun saçlı göriyimde bir iki cm gitse de dokunmasın gibi yaniolucak olucak kendimden emin değilim ama seninkilerden eminim ayda 1.5cm uzuyo en normalinden böyle giderde hiç makas değdirmezsem 2013e belimde olabiliyo hiç olmazsa bu var elimde son çare olmasa ii de işte

Ben sari saclarimin ustune iki kez uyguladim cok hos bir bakir tonu olmustu ama diplerden uzadikca belli oluyordu kendi saclarim koyu kahve.

Saclarin uzunsa kina yapmadan once iyi dusun derim cunku en az 6 ila 9 ay saclarindan cikmayabilir.
Kinanin uzerine boya sac acici sari vs tutmaz ustelik cok yakar...
Ama boyamayi dusunmezsen rahatlikla uygulayabirsin. Iki uygulamadan sonra renk oturur.

valla böyle giderse bana da aldıracaksın bu biotin haplarından...bi yapmadığım bu çünkü...harika bi haber bu tebrikler

Ben internetten siparisimi verdim haftaya gelir.
Biotinin sac uzatmadaki etkisini sadece bu sitede degil daha once de cok duydum.
Herkesin bunyesinde farkli sonuclar verebilir ama denemekten de birsey kaybetmeyiz sanirim

günaydın kızlar bende dip boyama baktım bu sabah 15 günde 1 cm uzamış 1 cm de ilk kestirdikten sonraki bir haftada uzamıştı toplam 20 günde 2 cm . toplanacak kadar bile uzasa bana yeter şu anda saçlarım çok yağlı her gün saç yıkamak zorunda kalıyorum ( bir de maya maskesi yapan arkadaşlar maseyi yıkadıktan sonra diplerde garip bir ağrı hissediyor musunuz sonrasında çok kaşınıyo

kızlar topıgınızı takıp edıyorum zıra bende ıkı sene once saclarımı yakmıs kısacık kestırmıs ve kısa sactan nefret eden bırı olarak uzatmaya calısıyordum.belkı cogunu bılıyor ve uyguluyorsunuzdur ama kendı uzatma maceramıda nacızane yazayım belkı faydası olur.sacım omuzuma degerken yaklasık 6-7 ayda belıme kadar geldı su andada belımı geckın uzunlugu.o donem haftada 1 sınamekılı kur yaptım ve gercekten oldukca faydasını gordum.onun dısında sampuanımı ıkıye boldum bır yarısına 10 dıs kadar sarımsak,3-5 damla cam terebentın,1 yemek kasıgı bal ve 1 kapak badem yagı katıp ılk yıkamayı bununla ıkıncısını sarımsaksız ssampuanımla yıkadım koku olmasın dıye.ve hemen her gun yıkadım.ama her gun sampuan kullanmadım kurutmasın dıye.bır gun sampuanlı bır gun sadece suyla yıkayp kremleyıp cıktım.sınamekı kurume arada bır ısırgan otunu kaynatıp pure halıne getırıp katıp oyle kullandım kı bu cok cok faydalı oldu dıye dusunuyorum.ınanın bunları rutın sekılde yapın bır bakacaksınızkı sac ınmıs yerlerı supuruyorsımdı asırı derecede masa duzlestırıcı kullanmaktan ucları yıprandı bıraz kestırıp tekrar baslayacagım bunlara ozellıklede ısırgan otlu sınamekını sıddetle tasıye edıyorum kızlar kolay gelsın hepınıze

Dersimm, omuzlardan 6-7 ayda bel ne demek süper uzamış.. Sinameki kürünü bir iki kez uygulamaya çalıştım ama kafamdan şıpır şıpır damladı hep, pasaklı oldu benim için istikrarlı devam edemedim.
Benim saçlarım liseden beri kısa olmadı ama dalgasından dolayı tam uzunluğu da belli olmadı. Göğüs hizasında oldu aşağı yukarı. Çok inceydi belime kadar asla uzamaz diyordum. Kınaya başladıktan sonra saçlar kalınlaştı, kopmamaya başladılar, ben de kestirmedim. Şu an dalgalı uzunluğu bel, dalgasız uzunluğu ise popo hizasına kadar indi ve ben ümitsizdim bu durumdan

Naçizane bir tavsiye de benden: kızılı sevenler, renk değişikliğinden hoşlanmayıp kızılı korumaya çalışanlar, size kınayı öneriyorum

Ben internetten siparisimi verdim haftaya gelir.
Biotinin sac uzatmadaki etkisini sadece bu sitede degil daha once de cok duydum.
Herkesin bunyesinde farkli sonuclar verebilir ama denemekten de birsey kaybetmeyiz sanirim

İçimde kalmamış olur bakıyım ben bugün 2.tur sinamekiye biotin takviyesiyle başlamış olurum bide böyle deniyim bari...eczane de vardır umarım

sacını uzatmak ıcın kullandıqın bıtkısel yada sampuan vs. bısey varmı qercekden arada bayaqı bır fark var :))

Oluyo canım bende ağırlık oluyo kafamda kokusuyla birleşince ağrıya dönüşüyo...ııım zaten mayayı sardıktan sonra birazda hamuru kabartır ya kabarıyo da biraz ben akarsa aksın diyip çok sıkı streçlemiyorum...zaten üstüne lastik kısımları sıkı kullanmadığm beremi takıyorum boynumada eski tülbent akan olursa tülbente akıyo...kaşıntı çok yoğun rahatsız ediciyse sirkeli suyla durula hafif dipleri ovalayarak havluya sar bekle...tatlı tatlı bi kaşıntı gelip geçiyo dersen o uzamasına işaret deniyo genelde....

:)
Ben inanıyorum hepimizinkiler uzayacak.Çok azimliyiz Ve bunun karşılığını saçlarımızdan fazlasıyla görücez inşallah
merhaba bencede fark var uzamış dirseğe yaklaşmış :))) uzun saçın uzaması daha zor diye biliyorum ama seninkiler süper:)))
Çok mutlu oldum gerçekten bir iki ayda belime gelse keşke.Sonra kırıklarını aldırcam:)
sacını uzatmak ıcın kullandıqın bıtkısel yada sampuan vs. bısey varmı qercekden arada bayaqı bır fark var :))

Canım bana diyorsan eğer bi hafta öncesine kadar market şampuanlarından kullanıyordum.
Bi haftadan beri doanın yağlı saçlar için olan şampuanını kullanıyorum ama onun uzatma etkisi varmı bilmiyorum.
Sinemaki kürü yapıyordum şimdi ara verdim.
barcelino saç yağını kullanıyorum.
saçımı yıkadıktan sonra ısırgan suyunu saçıma döküyorum ve o şekilde kurutuyorum saçlarımı.
Birde aklıma eserse bazen zeytin yağı yada sadece badem yağı sürüyorum uçlarına ama zeytin yağı saçı uzatıyor mu bilmiyorum saçları onarıyor diye biliyorum...

valla böyle giderse bana da aldıracaksın bu biotin haplarından...bi yapmadığım bu çünkü...harika bi haber bu tebrikler

Benim saçımın uzamasına ve beslenip düzelmesine dıştan yardımcı olabilen pek bir şey olamadı. Memnunum biotinden hem de çok olmadı başlayalı. Bu arada saçlarıma maşa, düzleştirici, boya da değmiyor 2 aydır.

Hıım sizde kullanıyosunuz peki hangisini alıyım medobiotini iyi diyolar baktım sitelerde bugün...uzama hızını arttıramadım henüz saçımın malesef ki bu yüzden bi bu kaldı denemediğim...

Benim biotinim de solgar. Medobiyotin alacaktım ama şampuanla beraber satıyorlardı ben de solgar aldım.

İçimde kalmamış olur bakıyım ben bugün 2.tur sinamekiye biotin takviyesiyle başlamış olurum bide böyle deniyim bari...eczane de vardır umarım

Eczanelerde var. Yoksa da istersin getirirler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…