Eki Görüntüle 422030 Eki Görüntüle 422031 Eki Görüntüle 422032
ilk foto 10 mayıs.
ikinci ve üçüncü foto 18 mayıs yani bugün :)
arada fark mı sizce... bu arada saçlarım katlı ama biraz yamuk kesilmiş onuda belirteyim:) yorumlarınızı bekliyorum kızlar...
Acaba saçınıza kınayı nasıl uyguladınız sarışınım ben ama bir zararı olur mu saçı mı koyultur mu acaba ?
Çok uzun süre giremedim çok özledim vallahi burayı sağlık problemleri okuldu sınavdı derken bir şey yapamadım salı günü yapmam gereken sinamekiyi ilk kez erteledim perşembe günü yaptım saçlarım artık iyice yumuşadı mutluyum baya 7. yapışım oldu 1 kez daha ve ara umarım o zaman çoook çooook uzarr
Fotoğrafları ekleyenlerin birkaçını gördüm ve buna da çok sevindim çok güzel uzamışlar bende en kısa zamanda ekleyeceğim
Fark var bence canım baktım iyice şu yanlış kesim yeri ve etrafı uçları daha bi uzamış süper iyice uzasın öyle düzelttiriyim diyosun herhalde çokta bekletmiycek saçların seni maşallah
Ben de kullanıyorum biotin haplarından...Tavsiye ederim :)
İnşallah bekletmez canım...
Çabuk uzasın istiyorum hemen uzasında şu yamuk saçlarımı uçlarından kestireyim dümdüz olsun :)
Şimdi kıyamıyorum...
Aslında kestirsem baya bi kırık gidicek ama saçlarımda o zaman kısalıcak...
Bu yüzden biraz daha zaman :)
Hıım sizde kullanıyosunuz peki hangisini alıyım medobiotini iyi diyolar baktım sitelerde bugün...uzama hızını arttıramadım henüz saçımın malesef ki bu yüzden bi bu kaldı denemediğim...
Bendeki Solgarın bir ürünü canım..
Acaba saçınıza kınayı nasıl uyguladınız sarışınım ben ama bir zararı olur mu saçı mı koyultur mu acaba ?
Çok uzun süre giremedim çok özledim vallahi burayı sağlık problemleri okuldu sınavdı derken bir şey yapamadım salı günü yapmam gereken sinamekiyi ilk kez erteledim perşembe günü yaptım saçlarım artık iyice yumuşadı mutluyum baya 7. yapışım oldu 1 kez daha ve ara umarım o zaman çoook çooook uzarr
Fotoğrafları ekleyenlerin birkaçını gördüm ve buna da çok sevindim çok güzel uzamışlar bende en kısa zamanda ekleyeceğim
Eki Görüntüle 422030 Eki Görüntüle 422031 Eki Görüntüle 422032
ilk foto 10 mayıs.
ikinci ve üçüncü foto 18 mayıs yani bugün :)
arada fark mı sizce... bu arada saçlarım katlı ama biraz yamuk kesilmiş onuda belirteyim:) yorumlarınızı bekliyorum kızlar...
valla böyle giderse bana da aldıracaksın bu biotin haplarından...bi yapmadığım bu çünkü...harika bi haber bu tebrikler
Ben internetten siparisimi verdim haftaya gelir.
Biotinin sac uzatmadaki etkisini sadece bu sitede degil daha once de cok duydum.
Herkesin bunyesinde farkli sonuclar verebilir ama denemekten de birsey kaybetmeyiz sanirim
günaydın kızlar bende dip boyama baktım bu sabah 15 günde 1 cm uzamış 1 cm de ilk kestirdikten sonraki bir haftada uzamıştı toplam 20 günde 2 cm . toplanacak kadar bile uzasa bana yeter şu anda saçlarım çok yağlı her gün saç yıkamak zorunda kalıyorum( bir de maya maskesi yapan arkadaşlar maseyi yıkadıktan sonra diplerde garip bir ağrı hissediyor musunuz sonrasında çok kaşınıyo
:)Şöyle gözümü bi doyursun uzun saçlı göriyimde bir iki cm gitse de dokunmasın gibi yaniolucak olucak kendimden emin değilim ama seninkilerden eminim ayda 1.5cm uzuyo en normalinden böyle giderde hiç makas değdirmezsem 2013e belimde olabiliyo hiç olmazsa bu var elimde son çare olmasa ii de işte
Çok mutlu oldum gerçekten bir iki ayda belime gelse keşke.Sonra kırıklarını aldırcam:)merhaba bencede fark var uzamış dirseğe yaklaşmış :))) uzun saçın uzaması daha zor diye biliyorum ama seninkiler süper:)))
sacını uzatmak ıcın kullandıqın bıtkısel yada sampuan vs. bısey varmı qercekden arada bayaqı bır fark var :))
valla böyle giderse bana da aldıracaksın bu biotin haplarından...bi yapmadığım bu çünkü...harika bi haber bu tebrikler
Hıım sizde kullanıyosunuz peki hangisini alıyım medobiotini iyi diyolar baktım sitelerde bugün...uzama hızını arttıramadım henüz saçımın malesef ki bu yüzden bi bu kaldı denemediğim...
İçimde kalmamış olur bakıyım ben bugün 2.tur sinamekiye biotin takviyesiyle başlamış olurum bide böyle deniyim bari...eczane de vardır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?