Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

evet canım gercekten cok ıyı bır sonuc aldım sınamekıden.ama ıcıne ısırganı az suyla kaynatıp otlarıyla bırlıkte pure halıne getrıp sınamekılı kure kattıgımda damlama daha az oluyor hatta neredeyse hıc.hem o sekılde cok daha hızlı uzattıgını dusunuyorum.bırde sınamekıyı sadece dıplere yedırıp guzelce sarıp sarmalam gerek tamamına dokmenın hem geregı yok hemde basedılmıyor cok dokuluyor.kınayı bende lısede kullanıyordum ama suan kumral tonlardan hoslandıgım ıcın bıraktım ama bı gun kızıl ıstersem asla boyayla degıl kınayla yaparm bunu severım kınayı

Aynı durumu bende yaşıyorum dıştan yaptıklarım ekstra bi uzama dönüşü yapmadı henüz 2aydır düzenli yapıyorum hemen hemen hepsini de denedim 3cm 54günde umutlandım sende fark yaratmasını söylemenle İnşallah bende pazartesi alıp başlıycam umarım işe yarar teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
Arkadaslar, aranizda birsi lavanta kuru onermismiydi? benim ilgimi cekmisdi ve bugun aldim..ama ne yazikki ney icin aldigimi unuttum yaaaa istenmeyen tuyler icinmiydi, sac bakimi icinmiydi cozemezdim...

Ne demek Bu arada ısıtılmış zeytinyağını da çok sevdim ben. Uzatmasını bilemiyorum ama inanılmaz yumuşacık yapıyor onu da tavsiye ederim yapmıyorsan eğer. Umarım işe yarar yaptıklarımız da hepimiz rapunzel oluruz

Evet suyla bakımların geneli saçımı kurutup karıştırıyo epey maya da dahil zeytinyağı v.s daha ii oluyo kolay taranıyo çok karışmıyo yıkarken bide yumuşatıyo Ben bir havuç kürünü denemedim sanıyorum...Pazartesi bende Biotinlenirim kısmetse...Yanında maya da içiyomuydun ??? İçmiyorum de lütfeeen

slm dersim ,sinamekiye ısırganı nasıl ekledin tam olarak açıklar mısın cnm,yani kuru ısırgan mı taze ısırga mı farkedermi,bide kaç bardak suda ısırganı kaynatıp yaptın,püre gibi ekledim dmeişsin ya...direk olarak sinameki karışımına katmadın mı ısırgan suyunu,açıklarsan se iniirm cnm,çünkü ısırgan saçta etkili die biliorum ikisi aynı anda değişik güzel fikir ben denicem yani,şu an 2. kurun 2 haftalık arasındayım..yani 3. kuru senin yöntemle yapıcam yazdıklarını okuyunca öle karar verdim,bu arada sitede okudum ısırganın suyunu durulama suyu olarak saça döküp öyle kalıyomuş son durulama suyuna yani...teşekkürler şimdiden..

İçimde kalmamış olur bakıyım ben bugün 2.tur sinamekiye biotin takviyesiyle başlamış olurum bide böyle deniyim bari...eczane de vardır umarım

aaa konuyu okuyunca sevindim vala bende :) çünkü geçen salı günü eczaneye uğradım tırnaklarım bazen ikiye ayrılıp kırılıyorlardı bu son 1 aydır bütün tırnaklarım ikiye ayrılmaya başladı :) eczacı bana biotin verdi bu iyi gelir die . korkarak kullanmıştım çünkü daha önce kafama göre gidip eczaneden vitamin almamıştım :) aynı biotinden mi bahsediyorum acaba :)

çok sağol canım:))

şuan kafamda yumurta sarısı , z.yağı , badem yağı karışımı var evdekiler gülüyor artık halime margarinde sür die
dün akşamda yeni yaptığım su, gliserin , b.yağı , shea katıp uçlarına sıktım ama bugün saçlarım tuaf kokuyordu ve yağlı gibi basık durdu .
çok mu yükleniyorum saçlarıma yaa her hafta aktarcıya uğrar hale geldim ama sağlıklı ve çabuk uzasınlar istiyorum pofff

hahaaa ilahi redfruits cidden yaa kafamıza sürmediğimiz bi margarin kalmıştı zaten benimde kafamda vitamin karışımı var azimliyim uzatacağım saçlarımı :) gliserin saçı bi garip yapıyor önceleri kullanıyordum ama şimdi bıraktım kullanmayı...

Canlariiiim napiosunuzz nabersiniiz nasil gidiyoo, isleriiim yüzünden yazamiorum suanda bile ders yapiorum aklima geldiniz araya skistirayim dedim.. sac bas konusu boyumu asti artik pek bakim fln yapamiorum sinamekiyi 8 defa yaptim 1 hafta dha dinlendikten sonra, sonraki hafta aynen devam edicem..
Ama canima tak etti onuda söyleyeyim, sanirsam 9 aya kadar uzatip kaynakima geri dönücem, ama saglam bi kaynak yöntemiyle, öyle ucuz kiytirik seylerle kafama zarar verdirmeden iyi bakarak taktiricam kii gerek kalirsa, insallah uzar gerek kalmaz ama duyduguma göre kafada kaynak oluncada uzuyormus sac, (tapes le, bunlar saca yapistiriliyo ve kimyasal bi zarari yok, sac kremini yogun sürünce üzerine cikiyorlar) benim kaynagim buydu iste ama salak kuaför kiz yapiskanini tutturamiyinca 4x4 yapiskanla yapistirdi onuda sacimdan cikarana kadar canimiz cikti hala sinirliyim).. bakalim planlarim bunlar yazi topuzla atlattikdan sonra gerisi allah keriim , banuuu canim senin dipler görünmüs benimkilerde göründü 1 cm e az kaldilar .. :)

iyi akşamlar arkadaşlarım...
öncelikle geçmiş olsun dileklerinize sonsuz
teşekkürler...ayaklandım...çok daha iyiyimmm
teşekkürler canım arkadaşlarımm...

:)doğrudur yani içeriği de biotin hapı özellikle tırnak ve saç kalitesini arttırmak için v.s...inşallah ikisinde de faydasını görüyosundur düzelmiştir tırnaklarında

:)doğrudur yani içeriği de biotin hapı özellikle tırnak ve saç kalitesini arttırmak için v.s...inşallah ikisinde de faydasını görüyosundur düzelmiştir tırnaklarında

evet canım tırnaklara faydasını kanıtlayabilirim...
10 nisandan beri çok düzenli kullanıyorum işte manikürsüz ve tarihimde ilk kez uzamış olan tırnaklarım....
(iş yoğunluğundan ve hastalıktan maniküre gidemedim...ama hafta içi halledicem...kusuruma bakmayın artık)

evet canım tırnaklara faydasını kanıtlayabilirim...
10 nisandan beri çok düzenli kullanıyorum işte manikürsüz ve tarihimde ilk kez uzamış olan tırnaklarım....
(iş yoğunluğundan ve hastalıktan maniküre gidemedim...ama hafta içi halledicem...kusuruma bakmayın artık)
Eki Görüntüle 422768

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…