evet canım gercekten cok ıyı bır sonuc aldım sınamekıden.ama ıcıne ısırganı az suyla kaynatıp otlarıyla bırlıkte pure halıne getrıp sınamekılı kure kattıgımda damlama daha az oluyor hatta neredeyse hıc.hem o sekılde cok daha hızlı uzattıgını dusunuyorum.bırde sınamekıyı sadece dıplere yedırıp guzelce sarıp sarmalam gerek tamamına dokmenın hem geregı yok hemde basedılmıyor cok dokuluyor.kınayı bende lısede kullanıyordum ama suan kumral tonlardan hoslandıgım ıcın bıraktım ama bı gun kızıl ıstersem asla boyayla degıl kınayla yaparm bunu severım kınayıDersimm, omuzlardan 6-7 ayda bel ne demek süper uzamış.. Sinameki kürünü bir iki kez uygulamaya çalıştım ama kafamdan şıpır şıpır damladı hep, pasaklı oldu benim için istikrarlı devam edemedim.
Benim saçlarım liseden beri kısa olmadı ama dalgasından dolayı tam uzunluğu da belli olmadı. Göğüs hizasında oldu aşağı yukarı. Çok inceydi belime kadar asla uzamaz diyordum. Kınaya başladıktan sonra saçlar kalınlaştı, kopmamaya başladılar, ben de kestirmedim. Şu an dalgalı uzunluğu bel, dalgasız uzunluğu ise popo hizasına kadar indi ve ben ümitsizdim bu durumdan
Naçizane bir tavsiye de benden: kızılı sevenler, renk değişikliğinden hoşlanmayıp kızılı korumaya çalışanlar, size kınayı öneriyorum
Benim saçımın uzamasına ve beslenip düzelmesine dıştan yardımcı olabilen pek bir şey olamadı. Memnunum biotinden hem de çok olmadı başlayalı. Bu arada saçlarıma maşa, düzleştirici, boya da değmiyor 2 aydır.
Benim biotinim de solgar. Medobiyotin alacaktım ama şampuanla beraber satıyorlardı ben de solgar aldım.
Eczanelerde var. Yoksa da istersin getirirler sanırım
:)
Ben inanıyorum hepimizinkiler uzayacak.Çok azimliyiz Ve bunun karşılığını saçlarımızdan fazlasıyla görücez inşallah
İnşallah canım benimde temennim o yönde tabi ki...O inat ben inat pes etmesini bekliyorum kendi adıma...Rapunzel günlere hep birlikte inşallah
Aynı durumu bende yaşıyorum dıştan yaptıklarım ekstra bi uzama dönüşü yapmadı henüz 2aydır düzenli yapıyorum hemen hemen hepsini de denedim 3cm 54günde umutlandım sende fark yaratmasını söylemenle İnşallah bende pazartesi alıp başlıycam umarım işe yarar teşekkür ederim canım
Ne demekBu arada ısıtılmış zeytinyağını da çok sevdim ben. Uzatmasını bilemiyorum ama inanılmaz yumuşacık yapıyor onu da tavsiye ederim yapmıyorsan eğer. Umarım işe yarar yaptıklarımız da hepimiz rapunzel oluruz
evet canım gercekten cok ıyı bır sonuc aldım sınamekıden.ama ıcıne ısırganı az suyla kaynatıp otlarıyla bırlıkte pure halıne getrıp sınamekılı kure kattıgımda damlama daha az oluyor hatta neredeyse hıc.hem o sekılde cok daha hızlı uzattıgını dusunuyorum.bırde sınamekıyı sadece dıplere yedırıp guzelce sarıp sarmalam gerek tamamına dokmenın hem geregı yok hemde basedılmıyor cok dokuluyor.kınayı bende lısede kullanıyordum ama suan kumral tonlardan hoslandıgım ıcın bıraktım ama bı gun kızıl ıstersem asla boyayla degıl kınayla yaparm bunu severım kınayı
İçimde kalmamış olur bakıyım ben bugün 2.tur sinamekiye biotin takviyesiyle başlamış olurum bide böyle deniyim bari...eczane de vardır umarım
Oluyo canım bende ağırlık oluyo kafamda kokusuyla birleşince ağrıya dönüşüyo...ııım zaten mayayı sardıktan sonra birazda hamuru kabartır ya kabarıyo da biraz ben akarsa aksın diyip çok sıkı streçlemiyorum...zaten üstüne lastik kısımları sıkı kullanmadığm beremi takıyorum boynumada eski tülbent akan olursa tülbente akıyo...kaşıntı çok yoğun rahatsız ediciyse sirkeli suyla durula hafif dipleri ovalayarak havluya sar bekle...tatlı tatlı bi kaşıntı gelip geçiyo dersen o uzamasına işaret deniyo genelde....
şuan kafamda yumurta sarısı , z.yağı , badem yağı karışımı var evdekiler gülüyor artık halime margarinde sür die
dün akşamda yeni yaptığım su, gliserin , b.yağı , shea katıp uçlarına sıktım ama bugün saçlarım tuaf kokuyordu ve yağlı gibi basık durdu .
çok mu yükleniyorum saçlarıma yaa her hafta aktarcıya uğrar hale geldim ama sağlıklı ve çabuk uzasınlar istiyorum pofff
aaa konuyu okuyunca sevindim vala bende :) çünkü geçen salı günü eczaneye uğradım tırnaklarım bazen ikiye ayrılıp kırılıyorlardı bu son 1 aydır bütün tırnaklarım ikiye ayrılmaya başladı :) eczacı bana biotin verdi bu iyi gelir die . korkarak kullanmıştım çünkü daha önce kafama göre gidip eczaneden vitamin almamıştım :) aynı biotinden mi bahsediyorum acaba :)
iyi akşamlar arkadaşlarım...
öncelikle geçmiş olsun dileklerinize sonsuz
teşekkürler...ayaklandım...çok daha iyiyimmm
teşekkürler canım arkadaşlarımm...
Oh iyi bari çabuk atlattın maşallah sevindim geçti gitti mikroplar
:)doğrudur yani içeriği de biotin hapı özellikle tırnak ve saç kalitesini arttırmak için v.s...inşallah ikisinde de faydasını görüyosundur düzelmiştir tırnaklarında
:)doğrudur yani içeriği de biotin hapı özellikle tırnak ve saç kalitesini arttırmak için v.s...inşallah ikisinde de faydasını görüyosundur düzelmiştir tırnaklarında
Valla kadınlar kulubünde bir bayan olarak bu sözü söylemekten utanıyorum ama çoğu kadın kuaförlüğü hakkıyla yapamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?