Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

uzadığı çok belirgin evet.bide dikkat ettim 4.kürde daha bi canlanmş sanki saçın.maşallah diyelim

çok sağol canım evet
kolay atlattım
dün gece yoğun bi bakıma girdim...tonla yöntem uyguladım
şükür iyiyim artıkk
canım...

ne bulduysam içtim her 30dk da bir wcyi ziyaret ettim gibi gibimi kısa sürede toparlandın ya yöntemler başarılı demek ki...bende benek benek oldum vücut ısım tavan yaptı yanıyorum yaw ayın epilasyon için etkisini deniyim dedim başladım bakalım...kremlenip duruyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlarım...
öncelikle geçmiş olsun dileklerinize sonsuz
teşekkürler...ayaklandım...çok daha iyiyimmm
teşekkürler canım arkadaşlarımm...
Caniim iyi aksamlar, hastamiydiin gecmis olsun bilmiyoduum..

Benim tirnaklarda cok uzuyo biotindenmi bilmiorum ama öncedende cok uzuyodu ztn, sacima etki etmesi icin biraz erken..

Üşenmemiş çekip koymuşsun bide düşünceli arkadaşım saol ooh tırnaklar konuşuyo bide ojeli görelimsüper canım maşallahsevindim senin adına keyfini çıkar oje french
v.s...sadece kalyon bile kafiii

merhaba kızlar nasılsınız?
bir haftadır şehir dışındaydım acil bir yol çıktı internete giremedim. neler yaptınız çok merak ediyorum foto paylaşılacaktı en son kaldığım yerden okuyarak geleceğim size bir merhaba demek istedim. bakımlar iyi gidiyordur umarım

kızlar saçlarımı yıkadım kurttum resmini çektim bu 3.cü tabi ama çok bakımsız duruyorlar uçlar püskül püskül napcam ben yaaa vala bu halleriyle resim yüklim desem kendi içim el vermez yamuk yumuk bi kesim uçları düzeltemedim bi türlü off offf

Hayır maya falan içmedim yapamam çok iğrenç bence 50 tane biotin yutarım ama maya yutmam

Aşkolsun canım ya koy ala ala sanki hiç yanmış kopmuş ...püsür saç görmedik çoğumuz hayatımızda minimum bi kere maximum o oooo yani kırpa kırpa ucundan badem yağı sürebilirsin onarması için yeni kırık oouşumunu engellemesi için(Banu söyledi onu bana yapıyorum düzenli öle tarıyorum saçımı)
Sonra ısıt zeytinyağını diplerine ve hasarlı kısımlar uçlara sür bekle yıka
Sonra hindistancevizi yağı saçlarına nemi hapsediyo diye onu da sürebilirsin... Başka faydalı bilgilerle yardımcı ola mutlaka olacaktır ama...
Malesef bide zaman ve sabır çünkü kimyasını bozuyoruz o ya da bu şekilde Ben koparak dökülme ne bilmezdim ciddi anlamda bilmiyodum lafın gelişi değil lavaboda başımı eğip taramak zorunda kaldığım saçlarım 'koptum şimdi düşüyorum bak izle 'der gibi bana bende seyirdeyim yani... Geçecek kestirebileceğin kadar kestir ya da kes öyle başla uzatmak için bence

Kızlar ilk foto 24 nisan ikinci bugün yani 20 mayıs.Bu arada hiç sinameki yapmadım hiç de uzamış gibi görünmüyolar offf of saçlarımla başım dertte siz ne dersiniz ? Daha napayım ben bu saçlara yaa her gece ninni mi söyleyim (((

canım senin saçların uzunmuş zaten daha ne olsun bence çok az bi uzama var bakım felanda yapmamışsın zaten saçın normalde uzayacağı kadar uzamış normal yani

canım senin saçların uzunmuş zaten daha ne olsun bence çok az bi uzama var bakım felanda yapmamışsın zaten saçın normalde uzayacağı kadar uzamış normal yani

Bi ara çok güzel uzadı ama son bi buçuk aydır tık yok tam bel çukurumu geçecek orda kaldı inat ediyor kimin saçı :)))

Bi ara çok güzel uzadı ama son bi buçuk aydır tık yok tam bel çukurumu geçecek orda kaldı inat ediyor kimin saçı :)))

hahha deli deliyi görünce sopasını saklarmış sen bu azimle saçlarının inadını kırarsın hadi bakalım...

uyusunda büyüsün...olabilir tabi bak ben bunu da denemedim...canım 1ay olmamış daha 2 aylık bakımlarla söylensen neyse(ben gibi) ve fark var bence Sen 2.tur sinamekiye başlamadın o zaman bırakma sonra niye bıraktım deme durumun olmasın bikaç ay sonra herşeyi yaptım de bai ben öyle düşünüyorum kendi adıma Bilmiyorum anlamıyorum da neden ben de ya da sende böyle diğer arkadaşların ki almış başını gidiyo maşallah nedendir bilmem ama...İnatlaşıyorum bende hepsini bıraksamda sinamekiyi bırakmycam yaptım yaramadı deme lüksüm olsun...belki inatçılık edip sonradan coşucaklar bizimkilerde bi umut yani ne biliyim işte...anla sen beni

annem geldi elinde poşetler bak sana ne buldum biliyorum yaramadı diyodun ama bulmuşken bu mevsimde aldım diye 6tane kırmızı turp sarıldım teşekkür ettim düşünüp almış çok mutlu oldum bi yandan yaramadı cidden düzenli 1ay gün aşırı yapmıştm neyse rendeledim hepsini attım dolaba yaptımda şimdi kafamda piste koktum yine hadi bakalım bi umut bitiricem bunları...

Arkadaşım dün uyuyamadım pek bakındım öyle şunu buldum netten bakarsında jennifer aniston sürekli (röfle balyaj kadının saçı ve ışıl ışıl)v.s yabancı ünlülerin kuaförü vermiş bu tarifi
Yıpranmış yanmış saçlara bakım maskesi;
2yemek kaşığı herbirinden durulanan saç kremi,durulanmayan saç bakım kremi,çok yoğun bir saç kremi(onarmak için olanlar var ya onun gibi) ve herhangi bi saç kremini(ben bunu aldım ama hiçbi işe yaramıyo olandan karıştrp uçlara sürüyomuşsun(biz hasarlı kısımlara diyelim tarakla dağıtıyomuşsun) sonra kafanı streç filmle sarıyomuşsun Burdan sonrası biraz zahmetli gelebilir...
Havluyu sıcak suya batırıp sıkıp streçli kafana sarıyomuşsun 5-10dk kadar soğuyunca tekrar 3 kere de havlu işlemini gerçekleştirince Saçını ılık suyla durulayıp son olarakta soğuk su ile şok etkisi taamaaam:)))

Not:Bir akıllı hem cinsimiz ben sıcak havluyu sıkamyrm elimi yanıyo saçıma doladım diyene kadar da soğuyo diyiip Nemli havluyu mikrodalgada 30 snlik ısıtıyomuş...

Bide ben denedim yazmadan noluyo bakim diye saçım kurudu ama böyle nemli yumoş bişey oldu kırığım var ama şu an yokmuş gibi yani elime takılan bişey yok saçım kayıyo böyle (benim saçım kolay kolay böyle olmaz bi sıcak zeytinyağı o da birden bu kadar etki yapmaz )Haftada 1 bi dene derim çabuk toparlarsa vaad ettiği gibi ki toparlıyo diyolar ne güzel....
Üstüne turp yapmasam iidi hem pis pis kokuyom hem oynardım ben onlarla neyse pişmanlık yok ben yapıcam arada tuttum tarifi...

Unutmuşum ben 1er yemek kaşığı yaptım bir tanesi bi yemek kaşığı çıkıyodu çünkü Yoğun bakım olarakta bu boya kutularının içinden çıkan yoğun bakım kremini kullandm başka yoktu elimde sende de varsa ekstra almana gerek yok şimdilik

Sinemakiyi haftada bir mı yapacağız?

Evet haftada bir ve aynı gün yapmaya gayret ediyolar burda ki arkadaşlar gayet ii sonuçlar alıyolar...ben ilk turumu özel gün ve saatlere göre haftada iki de yaptım ve iyi sonuç alamadım fazla yaptım belki de sinamekinin doğasına tersti bilemiyorum bu yüzden 2.turu bu şekilde yapıcam yani 1 kez ve aynı gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…