günaydınlaaar yakında rapunzele taş çıkartacak bayanlar
dün 5. sinameki kürümü yaptım veee banucumun güzel topici için foto çektim :)
hemen ekliyorum arkadaşlar. (haftada 1 sinameki kürü, haftada 1 de yağ karışımı yapıyorum bilgi de veriyim)
Eki Görüntüle 409728
çok sağol canım evet
kolay atlattım
dün gece yoğun bi bakıma girdim...tonla yöntem uyguladım
şükür iyiyim artıkk
canım...
Caniim iyi aksamlar, hastamiydiin gecmis olsun bilmiyoduum..iyi akşamlar arkadaşlarım...
öncelikle geçmiş olsun dileklerinize sonsuz
teşekkürler...ayaklandım...çok daha iyiyimmm
teşekkürler canım arkadaşlarımm...
Benim tirnaklarda cok uzuyo biotindenmi bilmiorum ama öncedende cok uzuyodu ztn, sacima etki etmesi icin biraz erken..evet canım tırnaklara faydasını kanıtlayabilirim...
10 nisandan beri çok düzenli kullanıyorum işte manikürsüz ve tarihimde ilk kez uzamış olan tırnaklarım....
(iş yoğunluğundan ve hastalıktan maniküre gidemedim...ama hafta içi halledicem...kusuruma bakmayın artık)
Eki Görüntüle 422768
evet canım tırnaklara faydasını kanıtlayabilirim...
10 nisandan beri çok düzenli kullanıyorum işte manikürsüz ve tarihimde ilk kez uzamış olan tırnaklarım....
(iş yoğunluğundan ve hastalıktan maniküre gidemedim...ama hafta içi halledicem...kusuruma bakmayın artık)
Eki Görüntüle 422768
Evet suyla bakımların geneli saçımı kurutup karıştırıyo epey maya da dahil zeytinyağı v.s daha ii oluyo kolay taranıyo çok karışmıyo yıkarken bide yumuşatıyo Ben bir havuç kürünü denemedim sanıyorum...Pazartesi bende Biotinlenirim kısmetse...Yanında maya da içiyomuydun ??? İçmiyorum de lütfeeen
Hayır maya falan içmedim yapamam çok iğrenç bence50 tane biotin yutarım ama maya yutmam
kızlar saçlarımı yıkadım kurttum resmini çektim bu 3.cü tabi ama çok bakımsız duruyorlar uçlar püskül püskül napcam ben yaaa vala bu halleriyle resim yüklim desem kendi içim el vermez yamuk yumuk bi kesim uçları düzeltemedim bi türlü off offf
Eki Görüntüle 422908 Eki Görüntüle 422907
Kızlar ilk foto 24 nisan ikinci bugün yani 20 mayıs.Bu arada hiç sinameki yapmadım hiç de uzamış gibi görünmüyolar offf of saçlarımla başım dertte siz ne dersiniz ? Daha napayım ben bu saçlara yaa her gece ninni mi söyleyim(((
canım senin saçların uzunmuş zaten daha ne olsunbence çok az bi uzama var bakım felanda yapmamışsın zaten saçın normalde uzayacağı kadar uzamış normal yani
Bi ara çok güzel uzadı ama son bi buçuk aydır tık yok tam bel çukurumu geçecek orda kaldı inat ediyor kimin saçı :)))
hahhadeli deliyi görünce sopasını saklarmış sen bu azimle saçlarının inadını kırarsın hadi bakalım...
Eki Görüntüle 422908 Eki Görüntüle 422907
Kızlar ilk foto 24 nisan ikinci bugün yani 20 mayıs.Bu arada hiç sinameki yapmadım hiç de uzamış gibi görünmüyolar offf of saçlarımla başım dertte siz ne dersiniz ? Daha napayım ben bu saçlara yaa her gece ninni mi söyleyim(((
kızlar saçlarımı yıkadım kurttum resmini çektim bu 3.cü tabi ama çok bakımsız duruyorlar uçlar püskül püskül napcam ben yaaa vala bu halleriyle resim yüklim desem kendi içim el vermez yamuk yumuk bi kesim uçları düzeltemedim bi türlü off offf
Arkadaşım dün uyuyamadım pek bakındım öyle şunu buldum netten bakarsında jennifer aniston sürekli (röfle balyaj kadının saçı ve ışıl ışıl)v.s yabancı ünlülerin kuaförü vermiş bu tarifi
Yıpranmış yanmış saçlara bakım maskesi;
2yemek kaşığı herbirinden durulanan saç kremi,durulanmayan saç bakım kremi,çok yoğun bir saç kremi(onarmak için olanlar var ya onun gibi) ve herhangi bi saç kremini(ben bunu aldım ama hiçbi işe yaramıyo olandankarıştrp uçlara sürüyomuşsun(biz hasarlı kısımlara diyelim tarakla dağıtıyomuşsun) sonra kafanı streç filmle sarıyomuşsun Burdan sonrası biraz zahmetli gelebilir...
Havluyu sıcak suya batırıp sıkıp streçli kafana sarıyomuşsun 5-10dk kadar soğuyunca tekrar 3 kere de havlu işlemini gerçekleştirince Saçını ılık suyla durulayıp son olarakta soğuk su ile şok etkisi taamaaam:)))
Not:Bir akıllı hem cinsimiz ben sıcak havluyu sıkamyrm elimi yanıyo saçıma doladım diyene kadar da soğuyo diyiip Nemli havluyu mikrodalgada 30 snlik ısıtıyomuş...
Bide ben denedim yazmadan noluyo bakim diye saçım kurudu ama böyle nemli yumoş bişey oldu kırığım var ama şu an yokmuş gibi yani elime takılan bişey yok saçım kayıyo böyle (benim saçım kolay kolay böyle olmaz bi sıcak zeytinyağı o da birden bu kadar etki yapmaz )Haftada 1 bi dene derim çabuk toparlarsa vaad ettiği gibi ki toparlıyo diyolar ne güzel....
Üstüne turp yapmasam iidi hem pis pis kokuyom hem oynardım ben onlarla neyse pişmanlık yok ben yapıcam arada tuttum tarifi...
Sinemakiyi haftada bir mı yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?