Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

cnm bence baya uzamis sen farkedmesende fotograflardan uzadigi hemen belli oluyor.menimki seninkinden bes beterdi.sen hele sukr ele

Ninni kürüne başlıyorum bu akşam sinameki gerçekten cok faydalı uzamasına olmasa bile bakımı harika fakat söyle bir sorun var benim saçımın rengini açtı o yüzden alternatiflerin peşindeyim mesela daxı düzenli sürücem artık barcelino da alabilirim doanın saç bakım yağını da daha karar vermedim..bilmiyorum canım yaa bir tesellim var o da uzun saçların uzamasının yavaşladığını duymustum bir yerde öyle ya da böyle uzayacaklar işte ister niinniyle ister zorla uzatcam işte ((

ninni kürü bide işe yarıyomuş açarsın artık bi topic saçımızı dört eşit parçaya ayırıyoruz Sonra her tutama ninniyi tekrar edip streçle sarıyoruz....sabaha büyüyolar....diye .
Maşallahı var gür sağlıklı 3cm cik kalmış şurda uzasın bence de yaw hiçbişey işe yaramazsa bile 1,5-2ay sabırla ulaşıcan bi sonuç takılmamaya çalış havuç kürünü de bi deniyim diyodun yanlış hatırlamıyosam belki o faydalı olur biotin kullandın mı mesela ben bi de onu deniycem karar verdim

Ahahahaha yapcam kız ninni sölicem saçlarıma topiğimi de acacam sonunda biotini şöyle alıyorum bemix c die bi vitamin hapı var hergün bi tane alıyorum hem b vitaminleri hem c hem de içinde 0.15mg biotin var zaten günlük alınan miktarmış fazlası atılıomus die biliyorum ama cok uyku yapıo ben de paso uyuyasım var :)

anladım hapı kullanıyon onu eledik o zaman ninni desteğiyle bu işi çözersiniz siz bak benimki baştan inatlaşıyo en azından senin saçlar son dk bi inat modunda...halledersiniz siz ninniyle inanıyorum şurda kalmış 3parmak uzayın sevindirin kylie yi ninni yi tamamlamadan an uyuma sakın yarım yamalak olmaz kür

canım ürün dax supergro,beyaz bi kutusu var. vazelin kıvamında bişey.nerdeyse komple bitkisel içerik. ister her gün ister her hafta az miktarda ürünü saçına uyguluyosun bekleyebildiğin kadar bekleyip yıkıyosun,normalden daha hızlı uzatıyo. ama azıcık sür çok sürersen yıkanınca tam çıkmıyo bi acayip oluyo. uzatmanın yanında dökülmeyi azaltıyo besliyo vs

canim dax zaten vazelin ki :)) daha önce bende almıştım, içinde petrolatum yazıyordu, petrolü görünce, ablamı aradım, o da bunun anlamının vazelin olduğunu söyledi, vazelin meğerse petrolden çıkan bir yağmış, yani öyle komple bitkisel falan değil anlayacağın, ben arınmıyor diye kullanmayı bırakmıştım, ablam saçına sürmüyorsan ayaklarına sür dedi, gerçekten ayaklarıma çok iyi gelmişti :)))

Ninni bana yarıcak sanırım saçlara söylerken kendim uyurum ben en iisi tele falan kaydediyim sabaha kadar çalsın sabaha da yıkarım :))

Gecen yine dayanamayip saclarimin rengini biraz actim:) yalniz yeni birsey krsfettim ve sizlerle paylasmak istedim ozellikle evde kendi saclarini kendileri boyayanlar icin:
Boyayi normal katistirdim icine hindistan cevizi yagindan koydum iyice karistirdiktan sonra saclarima surup, yikadim sonuc yok denecek kadar az yipranan saclar:)) evde kendiniz boyuyorsaniz denemenizi tavsiye ederim sonuc saglikli boyanmis saclar....

tatlım ürün içeriği nasıl ki ? diplerede uygulanıyor mu ?

bugün saç bakımı için uygun günlerdenmiş sanırım,

ben de yarım çay bardağı kaynatılmış suya bir tutam sinemaki, bir tutam karanfil ve bir tutam çörek otumu atıp bir kaç taşım kaynattım ve ağzını kapatıp demlenmeye bıraktım,
ılıyınca bir kaç damla zeytin yağı ekledim sonra da bir güzel saç diplerime sürdüm,
ben sinemaki kürüme fazla yağ karıştıramıyorum, saç derimde sivilce yapıyor, benim kür de zaten daha çok saç dökülmesini önleme amaçlı bir kür.

saç boy ve uçlarım için de,
bir kasede 1 yemek kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı kayısı yağı, 1 tatlı kaşığı zeytin yağı, 1 kapak gliserini karıştırdım, en son da 1 yemek kaşığı kadar geçen yazdan kalma arko güneş koruma sütü vardı ondan ekledim, nemlendirdiğim saç boy ve uçlarıma iyice yedirdim,
saçımı toplayıp serayla kapattım, üzerine de yemeniyle sardım sarmaladım, bu böyle durur artık akşama kadar

bal benim saçıma pek yaramıyor ama bakalım, bugün özel gün diye nasipleneyim istedim

Ben de bu akşam bakım yapmayı düşünüyorum kısmetse :) Ancak 1-2 ay sonra saçlarımın uçlarından aldırmayı düşünüyorum..O kırık cansız uçlar gitmeden uzamaları hoş olmayacak diye düşünüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…