Eki Görüntüle 422908 Eki Görüntüle 422907
Kızlar ilk foto 24 nisan ikinci bugün yani 20 mayıs.Bu arada hiç sinameki yapmadım hiç de uzamış gibi görünmüyolar offf of saçlarımla başım dertte siz ne dersiniz ? Daha napayım ben bu saçlara yaa her gece ninni mi söyleyim(((
uyusunda büyüsün...olabilir tabi bak ben bunu da denemedim...canım 1ay olmamış daha 2 aylık bakımlarla söylensen neyse(ben gibi) ve fark var bence Sen 2.tur sinamekiye başlamadın o zaman bırakma sonra niye bıraktım deme durumun olmasın bikaç ay sonra herşeyi yaptım de bai ben öyle düşünüyorum kendi adıma Bilmiyorum anlamıyorum da neden ben de ya da sende böyle diğer arkadaşların ki almış başını gidiyo maşallah nedendir bilmem ama...İnatlaşıyorum bende hepsini bıraksamda sinamekiyi bırakmycam yaptım yaramadı deme lüksüm olsun...belki inatçılık edip sonradan coşucaklar bizimkilerde bi umut yani ne biliyim işte...anla sen beni
Yeni kürlere başlıcam bakalım umarım böyle devam etmez 3 parmak daha uzasın başka bişey istemiyorum :S:S:Scnm bence baya uzamis sen farkedmesende fotograflardan uzadigi hemen belli oluyor.menimki seninkinden bes beterdi.sen hele sukr ele
kızlar dax işe yarıyor cidden. şu ninni kürü de nasılmış? :26:
Bildiğim kadarıyla yok ama ben denicemhaydaaaaaaaaaaayapan var mıymış
Ninni kürüne başlıyorum bu akşamsinameki gerçekten cok faydalı uzamasına olmasa bile bakımı harika fakat söyle bir sorun var benim saçımın rengini açtı o yüzden alternatiflerin peşindeyim mesela daxı düzenli sürücem artık barcelino da alabilirim doanın saç bakım yağını da daha karar vermedim..bilmiyorum canım yaa bir tesellim var o da uzun saçların uzamasının yavaşladığını duymustum bir yerde öyle ya da böyle uzayacaklar işte ister niinniyle ister zorla uzatcam işte ((
kızlar dax işe yarıyor cidden. şu ninni kürü de nasılmış? :26:
ninni kürü bide işe yarıyomuş açarsın artık bi topic saçımızı dört eşit parçaya ayırıyoruz Sonra her tutama ninniyi tekrar edip streçle sarıyoruz....sabaha büyüyolar....diye .
Maşallahı var gür sağlıklı 3cm cik kalmış şurda uzasın bence de yaw hiçbişey işe yaramazsa bile 1,5-2ay sabırla ulaşıcan bi sonuç takılmamaya çalış havuç kürünü de bi deniyim diyodun yanlış hatırlamıyosam belki o faydalı olur biotin kullandın mı mesela ben bi de onu deniycem karar verdim
Ahahahaha yapcam kız ninni sölicem saçlarıma topiğimi de acacam sonundabiotini şöyle alıyorum bemix c die bi vitamin hapı var hergün bi tane alıyorum hem b vitaminleri hem c hem de içinde 0.15mg biotin var zaten günlük alınan miktarmış fazlası atılıomus die biliyorum ama cok uyku yapıo ben de paso uyuyasım var :)
Rica etsem dax ı bana bi açıklarmısın uzama etkisi mi ii bana adından böyle jolemsi bi çağrışım yapıyodu sallamadım açıkcasıama uzamaya etkisi olan bi maske türü bişeyse saygı da kusur etmem
canım ürün dax supergro,beyaz bi kutusu var. vazelin kıvamında bişey.nerdeyse komple bitkisel içerik. ister her gün ister her hafta az miktarda ürünü saçına uyguluyosun bekleyebildiğin kadar bekleyip yıkıyosun,normalden daha hızlı uzatıyo. ama azıcık sür çok sürersen yıkanınca tam çıkmıyo bi acayip oluyo. uzatmanın yanında dökülmeyi azaltıyo besliyo vs
anladım hapı kullanıyon onu eledik o zaman ninni desteğiyle bu işi çözersiniz siz bak benimki baştan inatlaşıyo en azından senin saçlar son dk bi inat modunda...halledersiniz siz ninniyle inanıyorum şurda kalmış 3parmak uzayın sevindirin kylie yi ninni yi tamamlamadan an uyuma sakın yarım yamalak olmaz kür
canım ürün dax supergro,beyaz bi kutusu var. vazelin kıvamında bişey.nerdeyse komple bitkisel içerik. ister her gün ister her hafta az miktarda ürünü saçına uyguluyosun bekleyebildiğin kadar bekleyip yıkıyosun,normalden daha hızlı uzatıyo. ama azıcık sür çok sürersen yıkanınca tam çıkmıyo bi acayip oluyo. uzatmanın yanında dökülmeyi azaltıyo besliyo vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?