Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Bi kaç gündür saçlarıma hiç bakmadım.
Şimdi barcelino yağımı sürdüm.
Uçlarına da badem yağı sürdüm dursun bakalım :)

Ben de birazdan dax sürcem 2 günde bir kullanmayı düşünüuorum da sürerken saçlarım çok dökülüo yaaa böle devam ederse bakım yapcak saçım kalmıcak çok mu ovalıyorum acaba sürerken (

Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz geçecek Allah'ın izniyle bu da geçecek... Sende iyi ki varsın hepsimiz iyi ki varız Nasıl öptüm ama hiç kaçırmam fırsatları bu arada biz burda sensiz ninni kürü yapıyoz kylie ile bıııv bıııv yani hani kapımıza iki amca dayanıp giy kızım diye gömleği tersten giydirip bağladı bağlıycak

:)) Ninni kürünü yaptım şimdi de ambulansla akıl hastanesine kaldırılıyorum

Ben de birazdan dax sürcem 2 günde bir kullanmayı düşünüuorum da sürerken saçlarım çok dökülüo yaaa böle devam ederse bakım yapcak saçım kalmıcak çok mu ovalıyorum acaba sürerken (

normalde hiç dökmemesi lazım canım,fazla kurcalıyosun sanırım. yumuşak hareketlerle masaj yaparak sür.

Hııım iyice yediriyim derken olabilir dax topiciğinde bi arkadaş parmak uçlarıma alıp dağıtıyorum parmaklarımı birbirine sürtüp ısıyla sıvı hle getirip kullanıyorum hem daha az harcıyorum hem daha kolay sürüp arındırıyorum demişti Öyle dene bide...

normalde hiç dökmemesi lazım canım,fazla kurcalıyosun sanırım. yumuşak hareketlerle masaj yaparak sür.

Aynen ben de öyle yapıyorum hatta okuduğunu ben de yazmıs olabilirim masaj yapıyorum 5 dk falan o kadar sert de değil ama elime tomar tomar geliyolar (

KIzlar yaptigim bakimlarin verimini almaya basladim nihayet:)))
Saclarimi 2 gun once boyadim diplerinden 2 mm uzamis bile....
Daha da iyisi kopuk, kirik, yanik uclardan kurtuldummmm darisi bu dertten muzdarip olan arkadaslarimin basina....
Sinameki, maya ve tum yagli bakimlara devam ediyorum. Yilmayin kizlar yapilan bakimlar er ya da gec geri donecektir size yeter ki bikmadan umudunuzu yitirmeden devam edin...:)

Kızlar korkuttum şimdi :18: changingde dökülme olmamış ama ayyyy ben şimdilik uçlara süreyim o zaman.

Banucum geçmiş olsun canım ,bir an önce toparlanıp aramıza dönersin inş

Kızlarrrr bir şey soracağım :) ben 3 gün aralıklarla bira ve yağ karışımlı maskeyi geri dönüşümlü olarak kullanıyorum dax ve barcelona yağınıda bakımlarıma eklemek istiyorum bir de griserini ama kaç gün aralıklarla hangisini yapmam gerektiğini bilmiyorum sizler nasıl yapıyorsunuz ,ne önerirsiniz ?

geçmiş olsun canım umarım bir an önce toprlanırsın..

kızlar dün bişi farkettim bir tane saç telimi kopardım büyüteçle inceledim DD düzleştirici kullandığım yerler preslenmiş diplerdeki saç yapısı yuvarlak meğer ne kadar zarar veriyormuş saça ya ama şu aralar saçlarım kısa olduğu için mecbur kullanıyorum bu arada ben de medohbiotin içiyorum tırnaklarım düzeldi benimde normalde üstü beyaz beyaz oluyordu saçıma etkisi oldumu bilemiyorum 1,5 aydır içiyorum. birde kış olduğu için yapamıyordum ama tekrar yapmaya başladım saç bakım kremini soğuk suyla duruluyorum hem parlatıyor hemde kan dolaşımını hızlandırdığı için uzamaya etkili diye biliyorum...

çok güzel olmus massllhhh

öncelikle geçmiş olsun canım her neye canın sıkıldıysa lütfen motivasyonunun düşmesine izin verme sıkıntı yaptığın konu geçer gider senin kendini üzdüğün yanına kalır saç bakımı konusunda çok iyi bir noktaya geldin unutma emeğini düşün... tez günde sıkıntından kurtulursun inşallah Allah yardımcın olsun canım sen de iyi ki varsın...

Banucum yazini okumamisim simdi farkettim cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede hersey yoluna girer ve seni tekrar aramizda goruruz.

OOh süper canım çok sevindim uzamıyo diye tepinmeye 5kala seni getiricem aklıma inatlaşıyoruz bırakmak yok tabi ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…