canım arkadaşlarım birkaç gündür gerek hastalık gerekse yoğunluktan topicimizle
ilgilenemedim...ancak gördüm ki sizler harika bir dayanışma örneği göstermişsiniz...
burda olmayı çok özledim...
bugünlerde bir iki sıkıntı yaşıyorum ve sanırım saçlarıma da gereken önemi veremiyorum.
en azından yağlarla olan bakımlarımı
yapıyorum ancak biraz moral bozukluğundan motivasyonum düştü..
bununla sizi olumsuz etkilemek asla istemem..
destek ve dualarınıza ihtiyacım var...
iyi ki varsınız...
:)) Ninni kürünü yaptım şimdi de ambulansla akıl hastanesine kaldırılıyorumYatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz geçecek Allah'ın izniyle bu da geçecek... Sende iyi ki varsın hepsimiz iyi ki varızNasıl öptüm ama hiç kaçırmam fırsatları bu arada biz burda sensiz ninni kürü yapıyoz kylie ile bıııv bıııv yani hani kapımıza iki amca dayanıp giy kızım diye gömleği tersten giydirip bağladı bağlıycak
:)) Ninni kürünü yaptım şimdi de ambulansla akıl hastanesine kaldırılıyorum
Seni bırakamam beraber planladık bu işiOOoh şifa niyetinebııb bıııv yoldan beni de alın
Seni bırakamam beraber planladık bu işi
Ben de birazdan dax sürcem 2 günde bir kullanmayı düşünüuorum da sürerken saçlarım çok dökülüo yaaa böle devam ederse bakım yapcak saçım kalmıcak çok mu ovalıyorum acaba sürerken(
Ben de birazdan dax sürcem 2 günde bir kullanmayı düşünüuorum da sürerken saçlarım çok dökülüo yaaa böle devam ederse bakım yapcak saçım kalmıcak çok mu ovalıyorum acaba sürerken(
normalde hiç dökmemesi lazım canım,fazla kurcalıyosun sanırım. yumuşak hareketlerle masaj yaparak sür.
normalde hiç dökmemesi lazım canım,fazla kurcalıyosun sanırım. yumuşak hareketlerle masaj yaparak sür.
Hııım iyice yediriyim derken olabilir dax topiciğinde bi arkadaş parmak uçlarıma alıp dağıtıyorum parmaklarımı birbirine sürtüp ısıyla sıvı hle getirip kullanıyorum hem daha az harcıyorum hem daha kolay sürüp arındırıyorum demişti Öyle dene bide...
ilgilenemedim...ancak gördüm ki sizler harika bir dayanışma örneği göstermişsiniz...
bugünlerde bir iki sıkıntı yaşıyorum ve sanırım saçlarıma da gereken önemi veremiyorum.
iyi ki varsınız...
merhaba, banucum ilk foton ile son fotonu yanyana koyup bakmak istedim. ikinci fotoda saçlar dalgalı olmasına rağmen fark gözüküyor:) ne güzel. benimkilerde hemen uzasın yaa. bende foto çektiriyim en iyisi oradan daha güzel anlaşılır
iyi ki varsınız...
Aynen ben de öyle yapıyorum hatta okuduğunu ben de yazmıs olabilirimmasaj yapıyorum 5 dk falan o kadar sert de değil ama elime tomar tomar geliyolar (
KIzlar yaptigim bakimlarin verimini almaya basladim nihayet:)))
Saclarimi 2 gun once boyadim diplerinden 2 mm uzamis bile....
Daha da iyisi kopuk, kirik, yanik uclardan kurtuldummmm darisi bu dertten muzdarip olan arkadaslarimin basina....
Sinameki, maya ve tum yagli bakimlara devam ediyorum. Yilmayin kizlar yapilan bakimlar er ya da gec geri donecektir size yeter ki bikmadan umudunuzu yitirmeden devam edin...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?