Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Ben de biotin kullanmak istiyorum ama hangisini kullansam bilemedim kızlar
solgar ve medobiotini denemiş birisi olarak ,medobiotin derim
aaaaaa supermiş bu karışım .gliserin nasıl kullanıyor ,sen nereden aldın canım ?

benimde baya kırığım var ama kıyamıyorum :) önceki sayfalara seninde saçlarını gördüm ,inanılmaz parlak ve bakımlı duruyor

canım bana sorarsan uçlarından falan aldırma
ucundan azıcık alabilecek kadar babayiğit bir kuaför tanımadım şu hayatımda, kendilerini bi kaptırıyorlar kesim olayına tutabilene aşkolsun
bence saç uçlarına ısıtılmış yağlarla, saç bakım maskeleriyle bakım yap iyice uzayınca hala rahatsız oluyorsan aldırırsın uçlarından
akşam yatmadan önce su+gliserin karışımı sıkıyorum ben saç uçlarıma inanılmaz yumuşak yapıyor uçlardaki kötü görünümü de kapatıyor

canım, ben gliserini aktardan alıyorum, normal badem yağı, kayısı yağı gb küçük şişede satılıyor
ben gliserini iki şekilde kullanıyorum, ilki bi spreyli şişeye 3te 2 oranında su ve kalan kısma gliserin koyuyorum iyice çalkalayıp gece yatmadan önce saç uçlarıma baya bi sıkıyorum, yumuşacık yapıyor,
ikincisi ise önceki yorumumda olduğu gb evde hazırladığım saç bakım maskeme bir kapak kadar karıştırıyorum nem versin diye

tatlım ürün içeriği nasıl ki ? diplerede uygulanıyor mu ?

canım içeriği : jojoba yağı,hindistancevizi yağı,çay özü,papatya özü,badem yağı,aloe vera,avokado özü,susam yağı,buğday özü,fındık yağı,bitkisel yağlar ve mineraller.

özellikle diplere sürüyosun masajla,dilersen diğer yerlere de sürebilirsin. ama dediğim gibi az miktarda uygulayacaksın,yoksa saçtan zor arınıyor.

cidden işe yarıyor saçı uzatmada !
küçük vazelin boyutundaki 8-9 lira. büyük boyuttaki 20 liraymış.küçük almak daha mantıklı,çünkü az kullanıldığı için uzun süre gidiyor zaten.

tatlım bugun iş çıkışı ilk işim aktara uğramak o zaman bu karışım kırıklarada iyi geliyor olmalı .
canım içeriği çok iyimiş.
bir siteden hem bunu hem de barcelona yağını sipariş ettim bu arada senin tavsiyene uyup küçüğünden aldım :)

kısa zamanda faydasını göreceksin canım. bu arada ben nerdeyse günaşırı kullandım

Dax kullananların yorumuna baktım baya orda seni de gördüm hıım genelde iyi şeyler söylenmiş bi kısım bi işe yaramadı demiş...kafasına göre değişir tabi denk geldiğimde küçük boyunu alıp deniycem faydasını görürsem büyük boyunu alırım oldu bittiiii Ayrıntılı açıklaman teşekkür ediyorum....İnşallah bizde faydalanırız bu üründen

altı yazlık üstü kışlık sahane olmuştum bereyle
az önce duşumu aldım saçımı kuruttum mis gb yumuşacık saçım
dipten gelen bir karışa yakın kendi saçım pırıl pırıl öyle sağlıklı ki, biran önce uzasın ve uçlardaki sagliksiz kısımdan kurtulayım istiyorum

kısa zamanda faydasını göreceksin canım. bu arada ben nerdeyse günaşırı kullandım
inş tatlım biz bunu kaç saat bekleteceğiz canım ?

canım arkadaşlarım birkaç gündür gerek hastalık gerekse yoğunluktan topicimizle
ilgilenemedim...ancak gördüm ki sizler harika bir dayanışma örneği göstermişsiniz...
burda olmayı çok özledim...
bugünlerde bir iki sıkıntı yaşıyorum ve sanırım saçlarıma da gereken önemi veremiyorum.
en azından yağlarla olan bakımlarımı
yapıyorum ancak biraz moral bozukluğundan motivasyonum düştü..
bununla sizi olumsuz etkilemek asla istemem..
destek ve dualarınıza ihtiyacım var...
iyi ki varsınız...

umarım en kısa zamanda atlatırsın zor günleri canım .

Çok çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut seni sıkan her ne varsa gelip geçici olduğunu bil zaman her şeyin ilacıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…