solgar ve medobiotini denemiş birisi olarak ,medobiotin derimBen de biotin kullanmak istiyorum ama hangisini kullansam bilemedim kızlar
aaaaaa supermiş bu karışım .gliserin nasıl kullanıyor ,sen nereden aldın canım ?bugün saç bakımı için uygun günlerdenmiş sanırım,
ben de yarım çay bardağı kaynatılmış suya bir tutam sinemaki, bir tutam karanfil ve bir tutam çörek otumu atıp bir kaç taşım kaynattım ve ağzını kapatıp demlenmeye bıraktım,
ılıyınca bir kaç damla zeytin yağı ekledim sonra da bir güzel saç diplerime sürdüm,
ben sinemaki kürüme fazla yağ karıştıramıyorum, saç derimde sivilce yapıyor, benim kür de zaten daha çok saç dökülmesini önleme amaçlı bir kür.
saç boy ve uçlarım için de,
bir kasede 1 yemek kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı kayısı yağı, 1 tatlı kaşığı zeytin yağı, 1 kapak gliserini karıştırdım, en son da 1 yemek kaşığı kadar geçen yazdan kalma arko güneş koruma sütü vardı ondan ekledim, nemlendirdiğim saç boy ve uçlarıma iyice yedirdim,
saçımı toplayıp serayla kapattım, üzerine de yemeniyle sardım sarmaladım, bu böyle durur artık akşama kadar
bal benim saçıma pek yaramıyor ama bakalım, bugün özel gün diye nasipleneyim istedim
Ben de bu akşam bakım yapmayı düşünüyorum kısmetse :) Ancak 1-2 sonra saçlarımın uçlarından aldırmayı düşünüyorum..O kırık cansız uçlar gitmeden uzamaları hoş olmayacak diye düşünüyorum...
Ben de bu akşam bakım yapmayı düşünüyorum kısmetse :) Ancak 1-2 sonra saçlarımın uçlarından aldırmayı düşünüyorum..O kırık cansız uçlar gitmeden uzamaları hoş olmayacak diye düşünüyorum...
solgar ve medobiotini denemiş birisi olarak ,medobiotin derim
aaaaaa supermiş bu karışım .gliserin nasıl kullanıyor ,sen nereden aldın canım ?
benimde baya kırığım var ama kıyamıyorum :) önceki sayfalara seninde saçlarını gördüm ,inanılmaz parlak ve bakımlı duruyor
tatlım ürün içeriği nasıl ki ? diplerede uygulanıyor mu ?
tatlım bugun iş çıkışı ilk işim aktara uğramak o zamancanım, ben gliserini aktardan alıyorum, normal badem yağı, kayısı yağı gb küçük şişede satılıyor
ben gliserini iki şekilde kullanıyorum, ilki bi spreyli şişeye 3te 2 oranında su ve kalan kısma gliserin koyuyorum iyice çalkalayıp gece yatmadan önce saç uçlarıma baya bi sıkıyorum, yumuşacık yapıyor,
ikincisi ise önceki yorumumda olduğu gb evde hazırladığım saç bakım maskeme bir kapak kadar karıştırıyorum nem versin diye
canım içeriği çok iyimiş.canım içeriği : jojoba yağı,hindistancevizi yağı,çay özü,papatya özü,badem yağı,aloe vera,avokado özü,susam yağı,buğday özü,fındık yağı,bitkisel yağlar ve mineraller.
özellikle diplere sürüyosun masajla,dilersen diğer yerlere de sürebilirsin. ama dediğim gibi az miktarda uygulayacaksın,yoksa saçtan zor arınıyor.
cidden işe yarıyor saçı uzatmada !
Eki Görüntüle 423679 küçük vazelin boyutundaki 8-9 lira. büyük boyuttaki 20 liraymış.küçük almak daha mantıklı,çünkü az kullanıldığı için uzun süre gidiyor zaten.
kısa zamanda faydasını göreceksin canım. bu arada ben nerdeyse günaşırı kullandım
ay kafam üşüdü bere giydim
çok komik görünüyorum
solgar ve medobiotini denemiş birisi olarak ,medobiotin derim
Peki medobiotin i nerden alabiliriz epey araştırdım nette biotinleri... Solgar' hem pahalı hemde 50kapsülmüş mg azmış pek etkili değil deniyo
HP Biotin' varmış Türkiyede üretiliyomuş...1-2-5-10mg 100kapsül olarak varmış Bu da iyiymiş miş... Medobiotin en iyisi deniyo Kk'da ama çakması çıkmışta 'h' harfli olanı çakmaymış Gerçeği nerde peki???Siz nerden alıp kullanıyosunuz acaba???
Kafam çok karıştı ne alıcam ben Medobiotin i nasıl bulucam???:26::18:
Ninni bana yarıcak sanırım saçlara söylerken kendim uyurum ben en iisi tele falan kaydediyim sabaha kadar çalsın sabaha da yıkarım:))
inş tatlımkısa zamanda faydasını göreceksin canım. bu arada ben nerdeyse günaşırı kullandım
canım ben ezcaneden almıştım nettende alabilirsin .ne yazık ki medobiotin piyasadan topaltıldı .belki tek tük bir yerlerde satışı vardırsolgar ve medobiotini denemiş birisi olarak ,medobiotin derim
Peki medobiotin i nerden alabiliriz epey araştırdım nette biotinleri... Solgar' hem pahalı hemde 50kapsülmüş mg azmış pek etkili değil deniyo
HP Biotin' varmış Türkiyede üretiliyomuş...1-2-5-10mg 100kapsül olarak varmış Bu da iyiymiş miş... Medobiotin en iyisi deniyo Kk'da ama çakması çıkmışta 'h' harfli olanı çakmaymış Gerçeği nerde peki???Siz nerden alıp kullanıyosunuz acaba???
Kafam çok karıştı ne alıcam ben Medobiotin i nasıl bulucam???:26::18:benim kullandığımda medohbiotin ağız alışkanlığı medobiotin yazmışım .aralarında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum canım, çakma olsa eczane raflarında yer alamaz.
canım arkadaşlarım birkaç gündür gerek hastalık gerekse yoğunluktan topicimizle
ilgilenemedim...ancak gördüm ki sizler harika bir dayanışma örneği göstermişsiniz...
burda olmayı çok özledim...
bugünlerde bir iki sıkıntı yaşıyorum ve sanırım saçlarıma da gereken önemi veremiyorum.
en azından yağlarla olan bakımlarımı
yapıyorum ancak biraz moral bozukluğundan motivasyonum düştü..
bununla sizi olumsuz etkilemek asla istemem..
destek ve dualarınıza ihtiyacım var...
iyi ki varsınız...
umarım en kısa zamanda atlatırsın zor günleri canım .
canım arkadaşlarım birkaç gündür gerek hastalık gerekse yoğunluktan topicimizle
ilgilenemedim...ancak gördüm ki sizler harika bir dayanışma örneği göstermişsiniz...
burda olmayı çok özledim...
bugünlerde bir iki sıkıntı yaşıyorum ve sanırım saçlarıma da gereken önemi veremiyorum.
en azından yağlarla olan bakımlarımı
yapıyorum ancak biraz moral bozukluğundan motivasyonum düştü..
bununla sizi olumsuz etkilemek asla istemem..
destek ve dualarınıza ihtiyacım var...
iyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?