Ben de gördüm bi kızı saçları çok uzundu ve sapsarıydı çok beğendim onun fotosunu çekemedim rüzgar gibi geçti
Fotolarını ekle de görelim şekerim ben de aynadan çekiyorum fena çıkmıyor :))
tamam canım eklicem . valla benim bugün gördüğüm kızın saçları senin geçenlerde eklediğin abinin saçlarıyla yarışır
Yaa canım geziyor bi de terbiyesiz o halde benim karşımda saçlarımla dövcem onu 3 ay sonra bi daa görürsembak sen tüüü savurup saçlarını geçip gitmiş bide...evet saç görmek istiyorum saç saç saç.....
Bi daha böyle denk gelirse valla sorucam ne yapıyorsunuz diye uzatmak bi dert bakmak ayrı bir dert hiçbir şey yapmıyorum dermiş bi de artık kafama huni takıp dolaşırım biz o kadar uğrasıyoruz :26:
Hoşgeldin canım senin de kandilin mübarek olsun umarım sağlığın iyidir.iyi akşamlar arkadaşlarım..hepinizin kandili mübarek olsun..
günlerdir rahatsızlık, yoğunluk ve sıkıntılardan yanınızda olamadım...ve hepinizi çok özledim....
ayın 12 sine kadar
deli gibi yoğun bi dönem beni bekliyor...bu arada bakımlarım hafften aksıyor çünkü
nefes alacak zaman bulamıyorum...
hepinizi burda görmek çok güzel...ayın başında boydan foto eklemeyi
düşünüyorum...bakalım ne olup ne bitti saçımda?
aslında bi bakıma iyi oldu...uzadımı diye ölçmekten kafayı yicektim,
vakit bulamıyorum...uzuyorsa bana da süpriz olacak:))))
Hoşgeldin canım senin de kandilin mübarek olsun umarım sağlığın iyidir.
Uzun süreden sonra foto ekliceksin haliyle daha çok uzamış olcak merakla bekliyoruz :))
Ben elimde manifestoyla dolaşcam broşür dağıtcam soranlaraİnsan bozuluyo yaw biraz bana soran olursa bi a4 e destansı bi anlatımla yazar veririm eline yazık yaw ben çektim o çekmesin diye
Yaa canım geziyor bi de terbiyesiz o halde benim karşımda saçlarımla dövcem onu 3 ay sonra bi daa görürsem
Maşallah canım bu gidişle kuaförden çıkamıcaksın dip boya yaptırmaktançok güzel uzamışlar 20 günde
Ahaha alemsin yaa benim de aklımı çelme yaparımDöv saçlarınla oooh sefan olsunbende çok korkuyorum bigün bitanesinin üstüne atlayıp hiçbişe yapmıyon hee demek öyle diyip tepinicem üstünde diye...Ablam avukat ağır tahrik var diyip yırtarım diye düşünüyorum olmadı rapor alırız artık bana en güzelinden
İnşşş canım gelcek o günler bu gidişle fazla beklemezsin senevet arkadaşım...aman uzasında ben dip boyasına razıyım valla....
karış karış uzasın...belimize insin, yerlerde srünsün...
iyi akşamlar arkadaşlarım..hepinizin kandili mübarek olsun..
günlerdir rahatsızlık, yoğunluk ve sıkıntılardan yanınızda olamadım...ve hepinizi çok özledim....
ayın 12 sine kadar
deli gibi yoğun bi dönem beni bekliyor...bu arada bakımlarım hafften aksıyor çünkü
nefes alacak zaman bulamıyorum...
hepinizi burda görmek çok güzel...ayın başında boydan foto eklemeyi
düşünüyorum...bakalım ne olup ne bitti saçımda?
aslında bi bakıma iyi oldu...uzadımı diye ölçmekten kafayı yicektim,
vakit bulamıyorum...uzuyorsa bana da süpriz olacak:))))
Ahaha alemsin yaa benim de aklımı çelme yaparımneyseki hafta sonu şehir dışındayım 2 gün göremicem İzmir rapunzeli
Maşallah canım bu gidişle kuaförden çıkamıcaksın dip boya yaptırmaktançok güzel uzamışlar 20 günde
fotomuda ekliyorum kızlarrrr
ilk foto 17 nisan
ikinci foto 10 mayıs
son fotoda 24 mayıs yani bugün :115:
Eki Görüntüle 427435
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?