Emilyyy ,uzamayı çok farkedemedim ama saçının gittikçe daha sağlıklı ve daha parlak bir hal aldığı aşikar..Maşallah..Güzel ve sağlıklı uzayacağa benzer...
Canım uzadığı belli oluyor maşallah hep böyle gider inşfotomuda ekliyorum kızlarrrr
ilk foto 17 nisan
ikinci foto 10 mayıs
son fotoda 24 mayıs yani bugün :115:
Eki Görüntüle 427435
kızlar bende de son durum bu uzadımı ben pek anlayamadım ama ekledim dayanamadım:))) bu arada ıslakken foto yükleyecektim ama fırsat olmadı çekmek
Eki Görüntüle 427747
bence uzamış. hatta ilk foto ve son foto arasında bariz fark var :)
ayrıca saçlarını çok beğendim kısa olmasına rağmen :) kesimi çok güzel
kızlar bende de son durum bu uzadımı ben pek anlayamadım ama ekledim dayanamadım:))) bu arada ıslakken foto yükleyecektim ama fırsat olmadı çekmek
Eki Görüntüle 427747
kızlar benim ders çalışmam lazım önümüzdeki haftasonu sınavlarım var hiç canım istemiyo Kendimi ikna etmeye çalışıyorum...Kızlarda yoğun zaten pek giremiyolar siteye sende girme otur çalış bi haftacık sık dişini diye...hayırlısı 4 haziranda özgür oluyorum...Eğer beni topicte görürseniz kovun tamam mı benden izin ayrılamıyorum çünkü...
kızlar merhaba uzun saçlılar foto çekilirken var ise çizgili bi tişört giyerseniz daha anlaşılır olur çizgilerden takip edebiliriz ya da üşenmezseniz tükenmezle giymediğiniz beyaz bir tişörtü çizin bir de öyle görelim farkları :))) benim saçlarımda uzasın bir an önce bir yandan zayıflamaya bir yandan da saç uzatmaya çalışıyorum düna kşam onlar içinde dua ettim inşallah herkesin saçı istediği boya ulaşır:)))))
bence çok güzel uzuyor ve dolgun duruyor ayrıca bu rengi çok güzel:)))merhaba arkadaşlarım...yoğunluğum deli gibi devam ediyor...
bir süre daha aranızda sıkça olamıcam...en azından 12 hazirana kadar...
ama bugün yağ bakımı yaptım haftaya sinameke kürüm başlıcak...ben de bir foto çekeyim dedim...
foto ekleyen arkadaşlarım fark açık açık görülüyor...hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim inanın hemen çıkmam
lazım...gece tekrar gelirim inş...
işte fotolarım...
2 Nisan ve 26 Mayıs yani bugün....sizce nasıl?
Eki Görüntüle 428837 Eki Görüntüle 428836
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?