Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Emilyyy ,uzamayı çok farkedemedim ama saçının gittikçe daha sağlıklı ve daha parlak bir hal aldığı aşikar..Maşallah..Güzel ve sağlıklı uzayacağa benzer...

çok sağol canımmmm
evet fotolarda farkedilmiyor uzadığı bende şaşırıyorum :26:
ama cidden uzadı farkedebiliyorum normalde foto dışında.
buarada evet çok sağlıklı oldu saçlarım kürler bakımlar çok işe yarıyor
saçlarım daha parlak yumuşak ve hacimli
inşallah uzucak hepimizin saçları

kızlar merhaba uzun saçlılar foto çekilirken var ise çizgili bi tişört giyerseniz daha anlaşılır olur çizgilerden takip edebiliriz ya da üşenmezseniz tükenmezle giymediğiniz beyaz bir tişörtü çizin bir de öyle görelim farkları :))) benim saçlarımda uzasın bir an önce bir yandan zayıflamaya bir yandan da saç uzatmaya çalışıyorum düna kşam onlar içinde dua ettim inşallah herkesin saçı istediği boya ulaşır:)))))

kızlar bende de son durum bu uzadımı ben pek anlayamadım ama ekledim dayanamadım:))) bu arada ıslakken foto yükleyecektim ama fırsat olmadı çekmek

4 Mayısta yapılan dip boyasından sonra
bugün itibari ile dipler güncel....

Eki Görüntüle 427406

banu ohaa çüüüşşş falan yani

süper uzamışlar canım. darısı burada saçlarıyla uğraşıp uzamasını isteyen tüm arkadaşların başına :) (ben de dahil )

sıkıntıların geçmesine sevindim canm. yoğunluk da öyle böyle atlatılır.

kızlar bende de son durum bu uzadımı ben pek anlayamadım ama ekledim dayanamadım:))) bu arada ıslakken foto yükleyecektim ama fırsat olmadı çekmek

Eki Görüntüle 427747

Maşallah uzamış uzamaz mı bakınca boynunuz kapatıyo enseden tamam yaniBanu size demişti dimi krepe attıkları için yanıltıyo krepesiz düz olsa daha net görürüz zaten diye...Islak foto o yüzden daha iyi olur Hadi bakalım omuzlara doğru inşallah

kızlar benim ders çalışmam lazım önümüzdeki haftasonu sınavlarım var hiç canım istemiyo Kendimi ikna etmeye çalışıyorum...Kızlarda yoğun zaten pek giremiyolar siteye sende girme otur çalış bi haftacık sık dişini diye...hayırlısı 4 haziranda özgür oluyorum...Eğer beni topicte görürseniz kovun tamam mı benden izin ayrılamıyorum çünkü...

o zaman doğruca ders çalışmaya diyelim:)) Allah kolaylıklar versin canım:))

harika bi fikir bu birdaha ki fotolarda çizgili tshirtümle çekicem
daha kolay anlarız ne kadar uzamış

Bakar mısınız şu bıcıra bizde olmayan onda var vallahi ananın karnında uzun saçlı mı doğdun abe yavrum

O kadar yoğunum ki bu aralar bakım yapamıyorum.Tüm gün yağlı ve toplu saçla geziyorum yapabildiğim tek şey bu şimdilik.Ama bugün sinamekinin son kürü onu tamamlamam lazım.Sinameki günü olunca sizi ziyaret etmemek olmazdı...
Bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.Rabbim gönlünüzden geçen tüm hayırlı dileklerinizi kabul eder inşallah(amin)..Sevgiyle kalın...

Merhaba 15 mayısta fotoğraf ekleyememiştim şuan ekliyorum :)

10 Nisan 26 Mayıs aralıklı fotoğrafım

gürleştiği düşünüyorum az buçuk uzama da var gibi ve saç rengim açılmış sevindim Yorumlarınızı bekliyorummmmmmm

ikinci foto küre başlamadan önce yani 20nisan gibi başlamıştım yapmaya diğer foto da 25 mayıs değişiklik varmı anlamadım ben ((

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarım...yoğunluğum deli gibi devam ediyor...
bir süre daha aranızda sıkça olamıcam...en azından 12 hazirana kadar...
ama bugün yağ bakımı yaptım haftaya sinameke kürüm başlıcak...ben de bir foto çekeyim dedim...

foto ekleyen arkadaşlarım fark açık açık görülüyor...hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim inanın hemen çıkmam
lazım...gece tekrar gelirim inş...

işte fotolarım...

2 Nisan ve 26 Mayıs yani bugün....sizce nasıl?

bence çok güzel uzuyor ve dolgun duruyor ayrıca bu rengi çok güzel:)))

evet uzama var canım ama daha güzeli seyreklik gitmiş çok daha dolgun duruyor ben bunu bir çok arkadaşta gözlemledim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…