OOh süper canım çok sevindimuzamıyo diye tepinmeye 5kala seni getiricem aklıma inatlaşıyoruz bırakmak yok tabi ki...
kızlar dün bişi farkettim bir tane saç telimi kopardım büyüteçle inceledimDD düzleştirici kullandığım yerler preslenmiş diplerdeki saç yapısı yuvarlak meğer ne kadar zarar veriyormuş saça ya ama şu aralar saçlarım kısa olduğu için mecbur kullanıyorum bu arada ben de medohbiotin içiyorum tırnaklarım düzeldi benimde normalde üstü beyaz beyaz oluyordu saçıma etkisi oldumu bilemiyorum 1,5 aydır içiyorum. birde kış olduğu için yapamıyordum ama tekrar yapmaya başladım saç bakım kremini soğuk suyla duruluyorum hem parlatıyor hemde kan dolaşımını hızlandırdığı için uzamaya etkili diye biliyorum...
saçlarım boya yüzünden özelliklede uçları çok kurumuştu. kuaföre gittim orda asılı olan bi resme bakıp keşke saçımın rengi böyle olsaydı dedim.. hay demez olaydım
ben yaparım abla dedi dedim bak benim saçlarım çok yıpranmış yanabilir -yok hiç bişe olmaz en iyi boyayı kullanıcam deyince iyi hadi bakalım dedim. (bu arada saçın rengi hürerem rengi diyolar o kızıldan)Saçlarım açılırken zarar gördü göğüslerimi kapatan saçlarımı bakım gerekçesiyle omuz hizasından kesmesinler mi bende şarteller attı ama olan oldu bişey diyemedim kökü bende nasılsa diyerek avuttum kendimi. fönlü falan fena durmuyodu. ertesi gün saçlarımı yıkadım banyodan çıkınca bi de ne göreyim boya akmış dipler kızıl gerisi ne renk belli değil üstüne saç lastik gibi uzuyo ve kopuyo nerdeyse ağlayacaktım. işimde var gidemiyorum da hesap sormayavelhasıl her banyodan sonra aynada hem kuaföre hem o rengi isteyen kendime söylenip duruyorum. bu saçları bu haliyle nasıl kurtarırım bilen var mı geçen hafta aradaki renk farkını kapatmak için doğal boya aldım biraz daha koyu kızıla boyadım ama nafile boya tutmuyo. saçlar lastik gibi sünüyo kestirmeye kalksam dipte 4-5 cm olacak kısacık saç hiç sevmem zaten yakışmıyo
bu resimler boyadan o faciadan yaklaşık 15 gün sonra çekildi bakım yapmaya başladım
Eki Görüntüle 424800 Eki Görüntüle 424801 ışık farkı nedeniyle renk farklı görüyor sağdaki resim banyodan önce diğeri sonraki hali :)
ay sonuna kadar bakım yapmaya devam edicem sonra 30 mayısta yeni resimler çekip yayınlerım. sinamekili kür uyguluyorum ama bende öyle müthiş bi uzama olmadı 1 cm falan oldu. şampuanımın içine sarımsak be badem yağı koydum her yıkamada kullanıyorum daha sonra gliss in şampuanıyla kokusu gitsin diye yıkayıp çıkıyorum yine gliss in pembe suyunu kullanıyorum. saçlarım azıcık canlandı.
Eki Görüntüle 425167
çok hafif bi nemliydi saçlarım son fotoda yorumlarınızı bekliyorum...7 mayıs sağ taraf, 21 mayıs sol taraf..
Evet canım o dünkü hali zaten hep beraber uzatıcaz inş..sol fotodaki saçların cok sağlıklı görünüyor canım..
Öncelikle geçmiş olsun lastik gibi uzama durumu bir kere geldi başıma ne olduğunun ve ciddiyetinin farkında değildim Saçım ıslaktı uçlarıyla hep oynarım yine oynuyodum farkettim komik geldi bana uzayıp kısalması(kızma sakın) sonra onlarla oynarken buluyorum çekip bırakıyorum elimde ya da üstümde lastik parça saçlar görmeye başladım ya da tarakta sinirimi bozmaya başladı Kuruyken kayboluyodu elastikiyet yerini mat kuru böyle çatal çatal saçlara bırakıyodu Bende hep saçımı kuruyken taramaya başladım ve 2cm kadar da kestim Evde olan malzemelerden(bu kadar ilerletmemiştim bakım işini) mayonez sirke hakiki zeytinyağı fındık yağı bazen yumurta bazen sarımsak rendesi Bunları tamamen kafama göre ama mayonez daha yoğun bi şekilde karıştırıp tüm saçıma sürüydm bunu en fazla 7-8 kez yaptım 20-25 gün sonra kayboldu lastik saçlar ..Ne ara gittiler anlamadım yani Islakken hiç ilgilenme yoklarmış gibi kuruykende taramanı bakımını yap derim ben..Hani alçıya alınan kol alçı çıkınca bir süre diğer koluna göre daha ince kalır sonra ilk bikaç gün dalga geçilir sende garipsersin sonra düzelir...Ben buna benzettim o dönemi...Iımm Dinlendirip bir süre boya kullanma dayanabildiğin kadar ve düzenli bakım sende farketmiyceksin eski halini alıcak sadece eskisi kadar sağlıklı bi geri dönüşü olmuyo O yüzden kaybolduğunda yine bakımı bırakmadan daha da iyisi olur İnşallah maaşallahsaçlarım boya yüzünden özelliklede uçları çok kurumuştu. kuaföre gittim orda asılı olan bi resme bakıp keşke saçımın rengi böyle olsaydı dedim.. hay demez olaydım
ben yaparım abla dedi dedim bak benim saçlarım çok yıpranmış yanabilir -yok hiç bişe olmaz en iyi boyayı kullanıcam deyince iyi hadi bakalım dedim. (bu arada saçın rengi hürerem rengi diyolar o kızıldan)Saçlarım açılırken zarar gördü göğüslerimi kapatan saçlarımı bakım gerekçesiyle omuz hizasından kesmesinler mi bende şarteller attı ama olan oldu bişey diyemedim kökü bende nasılsa diyerek avuttum kendimi. fönlü falan fena durmuyodu. ertesi gün saçlarımı yıkadım banyodan çıkınca bi de ne göreyim boya akmış dipler kızıl gerisi ne renk belli değil üstüne saç lastik gibi uzuyo ve kopuyo nerdeyse ağlayacaktım. işimde var gidemiyorum da hesap sormayavelhasıl her banyodan sonra aynada hem kuaföre hem o rengi isteyen kendime söylenip duruyorum. bu saçları bu haliyle nasıl kurtarırım bilen var mı geçen hafta aradaki renk farkını kapatmak için doğal boya aldım biraz daha koyu kızıla boyadım ama nafile boya tutmuyo. saçlar lastik gibi sünüyo kestirmeye kalksam dipte 4-5 cm olacak kısacık saç hiç sevmem zaten yakışmıyo
bu resimler boyadan o faciadan yaklaşık 15 gün sonra çekildi bakım yapmaya başladım
Eki Görüntüle 424800 Eki Görüntüle 424801 ışık farkı nedeniyle renk farklı görüyor sağdaki resim banyodan önce diğeri sonraki hali :)
ay sonuna kadar bakım yapmaya devam edicem sonra 30 mayısta yeni resimler çekip yayınlerım. sinamekili kür uyguluyorum ama bende öyle müthiş bi uzama olmadı 1 cm falan oldu. şampuanımın içine sarımsak be badem yağı koydum her yıkamada kullanıyorum daha sonra gliss in şampuanıyla kokusu gitsin diye yıkayıp çıkıyorum yine gliss in pembe suyunu kullanıyorum. saçlarım azıcık canlandı.
Arkadaşlar dün şampuanım bittiği için yeni bitkisel bi şampuan alıyım dedim aklımda bi marka vs yoktu,sadece yıllardır gittiğim bilgili bi aktarcım var ona uğrayıp sordum,özellikle en hızlı uzatan ve hacim veren ve boyadan dolayı saç ucu kuruluğunu azaltan yokeden bi bitkisel şampuan öneriniz var mı deyince adam direk Fİyto sarımsak özlü şampuanı verdi,tek geçerim dedi,müşteri memnuniyetinin olduğu yılların şampuanı dedi,ki mecitefendi ve diğer markaların da sarmsaklı şampuanı olmasına rağmen....hatta ben argan yağlı şampuanı alayım dedim argan saçı uzatır diee,fiyatı aynı olmasına rağmen adam ısrarla elime fiyto yu tutuşturdu en iyisi en etkili hızlı saç uzatan en doğalı dedi..tanıyorum güvendiğim bi firma dedi,en eski müşterilerim bile vazgeçmez bundan dedi saçına önem veren...üstünde saç dökülmesine karşı yazıyo diye bana göre değil dedim,saçımda dökülme problemi yok dedim,adam ona takılmayın dedi...üsütnde kocaman saç uzatmada çok etkili yazıyodu,içinde 8 çeşit bitki var kan dolaşımı hızlandıran,omega ,biotin,b5 vitamin % 100 doğal sarımsak özü ve yağı vs... var baktım baya okdum ikna oldum aldım,ayrıca yanında losyonu hediyeli saç bakım losyonu,fiyatı da 16 lira..yoğun saç bakım maskesi olarak kesinlikle defne garlı maskeyi önerdi ki bunu 2 yıl önce saçlarım çook uzunken de kullanmıştım...
neyse bugün denedim,önce losyonu sürdüm 20 dakka bekleniyomuş,ardından şampuanla yıkadım 2 şampuanlama en son maske sürüp 5 dakka bkledim masajla güzelce yedirdikten sonra...sonuç gerçekten harika arkadaşlar cidden yani fiytoyu ilk kez denedim sitede zaten bilenler var kullannanlar...bundan önceki şampuanım da elseve ve keratinolojiydi ki onun 200 ml i de zaten 15 lira fiyto hem 500 ml,hem içerik doğal,çok beğendim ve cidden etkiyi görüyorum saçıma yağ bakımı yapmış gibi uçları yumuşacık boyadan kuruyan yerler nemli ve pırıl pırıl...tavsiye ederim fakat herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum benim boyalı saçlarım uçları kuruyo genelde bana çok iyi geldi ve uzamasını hızlandıracağına eminim..bu arada sinameki 8 + 8 iki kur yaptım şu an aradayım,sarımsak ben d eekledim önceki şampuanlarıma öyle kullandım...dün bitti diye fıyto yu keşfettim yeni,yaz boyunca kullanmayı düşünüyorum,herkese yarar umarım ki...
Öncelikle geçmiş olsun lastik gibi uzama durumu bir kere geldi başıma ne olduğunun ve ciddiyetinin farkında değildim Saçım ıslaktı uçlarıyla hep oynarım yine oynuyodum farkettim komik geldi bana uzayıp kısalması(kızma sakın) sonra onlarla oynarken buluyorum çekip bırakıyorum elimde ya da üstümde lastik parça saçlar görmeye başladım ya da tarakta sinirimi bozmaya başladı Kuruyken kayboluyodu elastikiyet yerini mat kuru böyle çatal çatal saçlara bırakıyodu Bende hep saçımı kuruyken taramaya başladım ve 2cm kadar da kestim Evde olan malzemelerden(bu kadar ilerletmemiştim bakım işini) mayonez sirke hakiki zeytinyağı fındık yağı bazen yumurta bazen sarımsak rendesi Bunları tamamen kafama göre ama mayonez daha yoğun bi şekilde karıştırıp tüm saçıma sürüydm bunu en fazla 7-8 kez yaptım 20-25 gün sonra kayboldu lastik saçlar ..Ne ara gittiler anlamadım yani Islakken hiç ilgilenme yoklarmış gibi kuruykende taramanı bakımını yap derim ben..Hani alçıya alınan kol alçı çıkınca bir süre diğer koluna göre daha ince kalır sonra ilk bikaç gün dalga geçilir sende garipsersin sonra düzelir...Ben buna benzettim o dönemi...Iımm Dinlendirip bir süre boya kullanma dayanabildiğin kadar ve düzenli bakım sende farketmiyceksin eski halini alıcak sadece eskisi kadar sağlıklı bi geri dönüşü olmuyo O yüzden kaybolduğunda yine bakımı bırakmadan daha da iyisi olur İnşallah maaşallahÖzünü bulucak en kısa sürede inanıyorum O bir saç teli ya ne kadar lastik sanabilir ki kendini
tatlım bende fiytoyu yaklaşık olarak 1-1.5 yıl kadar kullandım. son derece memnun kaldım ama sürekli aynı ürünü kullanmak istemediğim için bu aralar değiştirdim. gerçekten güzel bir şampuan herkese tavsiye ederim
Peki cnm anlatıldığı gibi sende daha hızlı uzama farkettin mi,cideen gürleştirme ve daha hızlı uzatmada etkili mi,çünkü sen baya uzunca bi süre kullanmışsın her eksisini ve artısını en iyi kullanan bilir...adam bi de incelen saç tellerini kalınlaştırma özelliği de var dedi.eğer her dediği özellik doğruysa ben de baya bi süre kullanıp ardından değişiklik adına başka şampuana geçerim,çünkü 6 ayda bir şampuanı değiştirmek de gerekiyomuş.sendeki gözlemlediğin etkilerini yazarsan çok sevinirim,sağol şimdiden cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?