Eki Görüntüle 428711 Eki Görüntüle 428710 ikinci foto küre başlamadan önce yani 20nisan gibi başlamıştım yapmaya diğer foto da 25 mayıs değişiklik varmı anlamadım ben((
merhaba arkadaşlarım...yoğunluğum deli gibi devam ediyor...
bir süre daha aranızda sıkça olamıcam...en azından 12 hazirana kadar...
ama bugün yağ bakımı yaptım haftaya sinameke kürüm başlıcak...ben de bir foto çekeyim dedim...
foto ekleyen arkadaşlarım fark açık açık görülüyor...hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim inanın hemen çıkmam
lazım...gece tekrar gelirim inş...
işte fotolarım...
2 Nisan ve 26 Mayıs yani bugün....sizce nasıl?
Eki Görüntüle 428837 Eki Görüntüle 428836
evet uzama var canım ama daha güzeli seyreklik gitmiş çok daha dolgun duruyor ben bunu bir çok arkadaşta gözlemledim:)))
Benim de böyle bir fotom var çocukluğuma ait..Kuyruk sokumuna kadar geliyordu saçlarım..İlkokul döneminde tabi...Anneme sordum o fotoyu..Şimdi bulmak için uğraşamazmış...[/B]
merhaba arkadaşlarım...yoğunluğum deli gibi devam ediyor...
bir süre daha aranızda sıkça olamıcam...en azından 12 hazirana kadar...
ama bugün yağ bakımı yaptım haftaya sinameke kürüm başlıcak...ben de bir foto çekeyim dedim...
foto ekleyen arkadaşlarım fark açık açık görülüyor...hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim inanın hemen çıkmam
lazım...gece tekrar gelirim inş...
işte fotolarım...
2 Nisan ve 26 Mayıs yani bugün....sizce nasıl?
Eki Görüntüle 428837 Eki Görüntüle 428836
arkadaşlarım iyi akşamlar..
artık uzadığını çok net görebiliyorum...bugün sinameke dinlendirme arasının 2. haftası...
gözlemlerime göre şunlar oldu;
uzama hızlı, dipler fışkırıyor ancak
sinameke kürünü yapmadığımdan dolayı sanırım kırılmalar ve dökülmeler başladı...
birtek buna canım sıkılıyor...haftaya cumartesi küre tekrar başlıcam bakalım
kırılma ve dökülme duracak mı?...
Cok guzel uzamis saclarin. Turplu su saclarin yanik kisimlarini koparip atarken sinameki aksine yumusatiyor ve onariyor bu yuzden turplu su kullanmiyorum artik. Sinameki maya ve yag bakimlarina devam.
3 parmak kadar uzamış anladığım kadarıyla fon siyah olduğu için yanlış göremediysem 2 ya da 3 cm uzamış:))
Eki Görüntüle 429310 Eki Görüntüle 429309
evet kızlar işte benim saçlarım.. ilk resim 24 nisan 2ci resim 27 mayıs
daha önce yazmıştım 2011 8.ci ayda saçlarım açıcıdan nerdeyse komple yandı bakımlarla uğraşa uğraşa toparlamaya çalıştım ama uçlar düzelmedi kuaföre gittim uçlardan az alsın die oda yarısını götürdü ki sadece yanmış kısımları almış kısalı uzunlu bişey oldu tekrar bakımlara devam ettim en son 2012 şubatta kestirdim çünkü uzadıkça uçlar yine kötü oluyordu ki bilirsiniz yanmış saça boya tutmaz kısa aralıklarla evde kutu boyalarla boyadım oda yıpratıı şubatta kestirdiğim saç işte nasıl yamuk kötü bi kesim dimi bu mart ayındaki uzamış hali işte varın siz düşünün işte benim saç hikayem şimdi uçlardan aldırmak için asla gitmem kuaföre :) bu şekilde gezmeye razıyım
canım uzaması gayet güzel ama fazla oynama artık saçlarınla...
kendi haline bırak boya fön v.s.
bir süre dinlensinler...bak ne güzel uzuyor saçın maşallah
saçlarımda dökülme tamamen durmuştu . 1 tel dahi dökülmüyordu ama şu 2 gündür saçlarım acayip dökülüyor anlamadım hiç
sizde dökülme var mı ?
bende hiç yok günde 3 bilemedin 5 tel dökülüyorsenin dökülmen mevsimsel olabilir dökülmenin durması için maya maskesi yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?