Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Çok güzel olmuş Banu abla Allah nazarlardan saklasın

evet uzama var canım ama daha güzeli seyreklik gitmiş çok daha dolgun duruyor ben bunu bir çok arkadaşta gözlemledim:)))

Çok sevindim ya teşekkür ederim yorumunuz için insan kendi saçı olunca bazen olmayan şeyleri görür gibi oluyor. Başkalarının yorumları benim için çok değerli

Bakar mısınız şu bıcıra bizde olmayan onda var vallahi ananın karnında uzun saçlı mı doğdun abe yavrum

Benim de böyle bir fotom var çocukluğuma ait..Kuyruk sokumuna kadar geliyordu saçlarım..İlkokul döneminde tabi...Anneme sordum o fotoyu..Şimdi bulmak için uğraşamazmış...[/B]

Benim de böyle bir fotom var çocukluğuma ait..Kuyruk sokumuna kadar geliyordu saçlarım..İlkokul döneminde tabi...Anneme sordum o fotoyu..Şimdi bulmak için uğraşamazmış...[/B]

Hep üşengeçler

arkadaşlarım iyi akşamlar..
artık uzadığını çok net görebiliyorum...bugün sinameke dinlendirme arasının 2. haftası...
gözlemlerime göre şunlar oldu;
uzama hızlı, dipler fışkırıyor ancak
sinameke kürünü yapmadığımdan dolayı sanırım kırılmalar ve dökülmeler başladı...
birtek buna canım sıkılıyor...haftaya cumartesi küre tekrar başlıcam bakalım
kırılma ve dökülme duracak mı?...

Cok guzel uzamis saclarin. Turplu su saclarin yanik kisimlarini koparip atarken sinameki aksine yumusatiyor ve onariyor bu yuzden turplu su kullanmiyorum artik. Sinameki maya ve yag bakimlarina devam.

Cok guzel uzamis saclarin. Turplu su saclarin yanik kisimlarini koparip atarken sinameki aksine yumusatiyor ve onariyor bu yuzden turplu su kullanmiyorum artik. Sinameki maya ve yag bakimlarina devam.

canım sağol...uzuyor çok mutluyum...sanırım turplu su konusunda çok haklısın...
sinamekeye acilen başlamam lazım...bu 2 haftalıkı ara
hiç iyi olmadı...uzama tamam da kırılma ve
dökülme işi üzüyor beni....

Bende uğraşıyorum aylardır uzaması için yeni bi küre başladım umarım işe yarar yoksa yakında peruk takmak zorunda kalıcam

merhaba kızlar

1 haftadır çok keyifsizim arada geliyolar böle
dün kuaföre gittim fön çektirmeye saçlarım uzamış gerçekten de ensemi kapatıyor artık bir de perşembe günü koyu kahveye boyadım siyah yapıyor oda içinede badem yağı kattım parlak oldular yada bana öle geliyor :) ama anladım ki eğer saçların yıpranıksa kırıksa vs açık tonlar kusurları daha çok ortaya çıkaryıor koyu renk kusurları örtüyo kendimde gördüğüm bu tabi :)

bende resim eklemeye karar verdim dün aklıma gelmedi çekmek akşam çekip yüklemeye çalışıcam :) ama resimleri görüp şoka girmeyin bu ne git kestir sıfıra vur böylemi gezdin gibi yorumlar yapabilirsiniz ama napim kuaförlerin 1 cm anlayışını ve sonucunda üzüntü ve felaketi çok yaşadım ensemden aşağı gelene kadar elletmem :)))

evet kızlar işte benim saçlarım.. ilk resim 24 nisan 2ci resim 27 mayıs

daha önce yazmıştım 2011 8.ci ayda saçlarım açıcıdan nerdeyse komple yandı bakımlarla uğraşa uğraşa toparlamaya çalıştım ama uçlar düzelmedi kuaföre gittim uçlardan az alsın die oda yarısını götürdü ki sadece yanmış kısımları almış kısalı uzunlu bişey oldu tekrar bakımlara devam ettim en son 2012 şubatta kestirdim çünkü uzadıkça uçlar yine kötü oluyordu ki bilirsiniz yanmış saça boya tutmaz kısa aralıklarla evde kutu boyalarla boyadım oda yıpratıı şubatta kestirdiğim saç işte nasıl yamuk kötü bi kesim dimi bu mart ayındaki uzamış hali işte varın siz düşünün işte benim saç hikayem şimdi uçlardan aldırmak için asla gitmem kuaföre :) bu şekilde gezmeye razıyım

Eklentiler

• $uyuyuyu.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

canım uzaması gayet güzel ama fazla oynama artık saçlarınla...
kendi haline bırak boya fön v.s.
bir süre dinlensinler...bak ne güzel uzuyor saçın maşallah

canım uzaması gayet güzel ama fazla oynama artık saçlarınla...
kendi haline bırak boya fön v.s.
bir süre dinlensinler...bak ne güzel uzuyor saçın maşallah

çok küstürdüm saçlarımı resmen şubattan beri o kadar bakıma uzamadılar ama son bir aydır faydalarını görmeye başladım uzuyorlar artık

ah o açıcı işlem mahvetti güzelim saçlarımı ilk resmi gördün dimi ne kadar kötü bi kesim üzüldüğüm saçlarımı mahvedenlere para ödedim bide :) zamanım hep boşa gitti işte ama artık kestirmem de açtırmam da hatta evde boyamaya da uzun bir ara ve diyorum ki siyah saç can'dır :)))

Son düzenleme:
yazımın bazı yerlerinde hata yapmışım kusura bakmayın ilk defa resim yükleyince heyecan yaptım :) nisan ayında ki uzamış hali yazıcağıma mart yazmışım :))

iyi aksamlar kızlar,
banu saçların çok güzel uzamış canım maşallah

cuma günü badem yağı ve susam yağı almıştım, bugünkü sinemakimin içine birkaç damla karıştırdım, aksi gb zeytin yağı yoktu o eksik kaldı bu defa da.

tüm Saçıma sıkıp masaj yaptım sardım sarmaladım bakalım.

yalnız kızlar bu kürü sakın bırakmayın, benim dökülme sorunum zaten çözüldü üstüne birde saç fışkırıyor resmen, harika bir duygu bu

ayrıca saç rengini de doğal olarak açıyor. yazın şu yipranik kısımdan da kurtulunca muhteşem olacak

saçlarımda dökülme tamamen durmuştu . 1 tel dahi dökülmüyordu ama şu 2 gündür saçlarım acayip dökülüyor anlamadım hiç
sizde dökülme var mı ?

saçlarımda dökülme tamamen durmuştu . 1 tel dahi dökülmüyordu ama şu 2 gündür saçlarım acayip dökülüyor anlamadım hiç
sizde dökülme var mı ?

bende hiç yok günde 3 bilemedin 5 tel dökülüyor senin dökülmen mevsimsel olabilir dökülmenin durması için maya maskesi yaptın mı?

bende hiç yok günde 3 bilemedin 5 tel dökülüyor senin dökülmen mevsimsel olabilir dökülmenin durması için maya maskesi yaptın mı?

maya ve karanfil kullanıyordum ama özellikle dökülme için yapmamıştım . tesadüfen dökülme durmuştu.
aynı seninki gibi benimde en fazla 5 tel filan dökülüyordu ama şu 2 gündür bi gariplik var eskisi gibi çok dökülmeye başladı morelim bozuldu yaa halbuki tüm bakımlarımı aynen düzenli şekilde yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…