Peki cnm anlatıldığı gibi sende daha hızlı uzama farkettin mi,cideen gürleştirme ve daha hızlı uzatmada etkili mi,çünkü sen baya uzunca bi süre kullanmışsın her eksisini ve artısını en iyi kullanan bilir...adam bi de incelen saç tellerini kalınlaştırma özelliği de var dedi.eğer her dediği özellik doğruysa ben de baya bi süre kullanıp ardından değişiklik adına başka şampuana geçerim,çünkü 6 ayda bir şampuanı değiştirmek de gerekiyomuş.sendeki gözlemlediğin etkilerini yazarsan çok sevinirim,sağol şimdiden cnm.
buradaki bir arkadaş griserini önermişti istersen onu kullan .bende onun tavsiyesi ile yaptım baya iyi geldi saçıma .sarışın halini merak ettim anacım ya ,geçen başka bir topikte kızıl saçlı halini gördüm pek beğendim .
o da değil de sodyumsuz sülfatsız şampuan kullanmak lazım .avolon organics senelerdir favorimSampuani degistirmek gerektigini bilmiyordum ogrendigim oldu. Saclarima iyi geliyor diye kac yildir ayni sampuan kullaniyordum.
Sampuani degistirmek gerektigini bilmiyordum ogrendigim oldu. Saclarima iyi geliyor diye kac yildir ayni sampuan kullaniyordum.
buradaki bir arkadaş griserini önermişti istersen onu kullan .bende onun tavsiyesi ile yaptım baya iyi geldi saçıma .sarışın halini merak ettim anacım ya ,geçen başka bir topikte kızıl saçlı halini gördüm pek beğendim .
o da değil de sodyumsuz sülfatsız şampuan kullanmak lazım .avolon organics senelerdir favorimbiraz pahalı ama değer .
ohh çok şükür attım sonundarenk nasıl olmuş bi bakın istedim Bide danışmak istediğim bişeyler var Bi kere dibim daha açık oldu unuttum gitti plansızca boyama dürtüsüyle 1ay sonra dipleri düzelticem rahatsız edici değil sadece olduğmdan daha seyrek saçlı görünüyorum sayesinde sallamıyorum ama...o kadar bakım yapıyoruz gerçeği de biliyorum nasıl olsa ımm bu renk bi grimsi bi koyu yeşil bi sarı her ışıkta farklı...Kuaför saçların uzamış toparlanmış çok iyi görünüyolar dedi şaşırdım keselim dedi dokundu uçlara az bi kırık var dedi alalım sonra dedim uzasın ben gelicem düzelttirmeye kendim temizleyebildiğim kadar alıyorum Gidicem ama sonra 1,5cm kadar kesti cidden ablamda dokundu seninkileri kestirdik sanki dedi mutlu oldum Bu renkle foto çekiyorum bazen bakımsız görünüyo sanırım çok sağlıklı bi saçta kendini gösteren bi renk tek rengede boyamadım ombre hairlights modeli yapmaya çalıştık uçlara doğru bi ton açığı Ben küllü kullananlara sormak istiyorum nasıl bakım yapıyosunuz ıımm çünkü sirkeli su akıtır diye kullanmym diyorum yağlı bakımlar ii gelir dimi daha canlı gösterir benimki küllü boya olduğu için bi yanılsama mı bu durum Ne ii gelir neyi yapmamalıyım.. Bi akıl verseniz çok sevinicem Kullanıcam çünkü ikinciye daha da ii olur oturur kesmiş de olurum bi daha...
o zaman uzun anlatayım
saçlarım ince telli, uçuş uçuştu ve market şampuanlarını kullanıyordum sonunda saçlarım dayanamadı iflas etti ve aşırı dökülmeye başladı...bende fiytonun sarımsaklı şampuanını kullanmaya başladım. şampuanın yanında verilen losyonu kullanmadım ama saç dökülmemi birkaç kullanımda hemen durdurdu... bir kaç ay sonra kuaföre gittiğimde saçlarıma ne yaptığımı sordu tabii sırrımı söylemedim kafamın heryerinden bir sürü saç çıktığını söyledi çok mutlu oldum :) ayrıca ilgisiz bi erkek kardeşim vardır ama o bile yeni yeni bi sürü saçlarımın çıktığını farketti bunların dışında saçlarımda kepek vardır. ama sarımsaklı şampuan kepek oluşumumu da engelledi ayrıca saçlarıma hacim kazandırdı... uzama konusunda ise ben ekstradan bir hızlı uzama elde etmedim...
sonuç olarak ben fiytodan memnunum. memnun kalmasaydım o kadar zaman kullanmazdım zatensizde aynı etkileri görür müsünüz bilemiyorum ama umarım memnun kalırsınız...
Çok teşekkürler uzun açıklamalar için ,bu bahsettiğin gelişmeler çok yeterliymiş cnm zaten...yani adamın deidği herşey var,kepeği de çözüyo vs hepsini demişti,aslında şu da var bu sorunlar olmayınca zaten saç sağlıklı uzar doğrudan etkiliyo yani,üzerinde zaten sorunsuz sağlıklı saç uzatmada çok etkili ...yazıyo...adam anlattı cidden içime sinerek almıştım adama inanıp,sen de burda onaylayınca tam inandım,sağol cnm....6 ay vs kullanırım bu şampuanı ben de,ardından değişiklik adına başka bişey öyle devam ederim...ben özellikle boyadan incelme ve kurumalara önlem olsun diye böyle yeni bi şampuan arayışına girmiştim ama en doğrusunu aldım sanırım...sevgiler cnm
Canım 2. fotoda renk ve parlaklık gayet iyi,güzeel görünüyo bence...parlaklık konusunda bence koyu kahve saç ve siyah saçlarda ne yapsalar hemen parlıyo haklısın...yani renk yanıltıyo.sarı kızıl ve bu küllü tonlarda parlaklık belli olmuyo diğer koyu tonlar gibi ya da az belli oluyo diyelim...bu arada saçının arkadan boyu iyi görünüyo bence 3 veya 4 ay sonra kol dirseğinin altına iner..benim öyle olmuştu
Canım çok güzel olmuş rengi çok beğendim güle güle kullanohh çok şükür attım sonundarenk nasıl olmuş bi bakın istedim Bide danışmak istediğim bişeyler var Bi kere dibim daha açık oldu unuttum gitti plansızca boyama dürtüsüyle 1ay sonra dipleri düzelticem rahatsız edici değil sadece olduğmdan daha seyrek saçlı görünüyorum sayesinde sallamıyorum ama...o kadar bakım yapıyoruz gerçeği de biliyorum nasıl olsa ımm bu renk bi grimsi bi koyu yeşil bi sarı her ışıkta farklı...Kuaför saçların uzamış toparlanmış çok iyi görünüyolar dedi şaşırdım keselim dedi dokundu uçlara az bi kırık var dedi alalım sonra dedim uzasın ben gelicem düzelttirmeye kendim temizleyebildiğim kadar alıyorum Gidicem ama sonra 1,5cm kadar kesti cidden ablamda dokundu seninkileri kestirdik sanki dedi mutlu oldum Bu renkle foto çekiyorum bazen bakımsız görünüyo sanırım çok sağlıklı bi saçta kendini gösteren bi renk tek rengede boyamadım ombre hairlights modeli yapmaya çalıştık uçlara doğru bi ton açığı Ben küllü kullananlara sormak istiyorum nasıl bakım yapıyosunuz ıımm çünkü sirkeli su akıtır diye kullanmym diyorum yağlı bakımlar ii gelir dimi daha canlı gösterir benimki küllü boya olduğu için bi yanılsama mı bu durum Ne ii gelir neyi yapmamalıyım.. Bi akıl verseniz çok sevinicem Kullanıcam çünkü ikinciye daha da ii olur oturur kesmiş de olurum bi daha...
Canım çok güzel olmuş rengi çok beğendim güle güle kullanAllah kabul etsin senin de kandilin mübarek olsun :)
Arkadaşlar dün şampuanım bittiği için yeni bitkisel bi şampuan alıyım dedim aklımda bi marka vs yoktu,sadece yıllardır gittiğim bilgili bi aktarcım var ona uğrayıp sordum,özellikle en hızlı uzatan ve hacim veren ve boyadan dolayı saç ucu kuruluğunu azaltan yokeden bi bitkisel şampuan öneriniz var mı deyince adam direk Fİyto sarımsak özlü şampuanı verdi,tek geçerim dedi,müşteri memnuniyetinin olduğu yılların şampuanı dedi,ki mecitefendi ve diğer markaların da sarmsaklı şampuanı olmasına rağmen....hatta ben argan yağlı şampuanı alayım dedim argan saçı uzatır diee,fiyatı aynı olmasına rağmen adam ısrarla elime fiyto yu tutuşturdu en iyisi en etkili hızlı saç uzatan en doğalı dedi..tanıyorum güvendiğim bi firma dedi,en eski müşterilerim bile vazgeçmez bundan dedi saçına önem veren...üstünde saç dökülmesine karşı yazıyo diye bana göre değil dedim,saçımda dökülme problemi yok dedim,adam ona takılmayın dedi...üsütnde kocaman saç uzatmada çok etkili yazıyodu,içinde 8 çeşit bitki var kan dolaşımı hızlandıran,omega ,biotin,b5 vitamin % 100 doğal sarımsak özü ve yağı vs... var baktım baya okdum ikna oldum aldım,ayrıca yanında losyonu hediyeli saç bakım losyonu,fiyatı da 16 lira..yoğun saç bakım maskesi olarak kesinlikle defne garlı maskeyi önerdi ki bunu 2 yıl önce saçlarım çook uzunken de kullanmıştım...
neyse bugün denedim,önce losyonu sürdüm 20 dakka bekleniyomuş,ardından şampuanla yıkadım 2 şampuanlama en son maske sürüp 5 dakka bkledim masajla güzelce yedirdikten sonra...sonuç gerçekten harika arkadaşlar cidden yani fiytoyu ilk kez denedim sitede zaten bilenler var kullannanlar...bundan önceki şampuanım da elseve ve keratinolojiydi ki onun 200 ml i de zaten 15 lira fiyto hem 500 ml,hem içerik doğal,çok beğendim ve cidden etkiyi görüyorum saçıma yağ bakımı yapmış gibi uçları yumuşacık boyadan kuruyan yerler nemli ve pırıl pırıl...tavsiye ederim fakat herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum benim boyalı saçlarım uçları kuruyo genelde bana çok iyi geldi ve uzamasını hızlandıracağına eminim..bu arada sinameki 8 + 8 iki kur yaptım şu an aradayım,sarımsak ben d eekledim önceki şampuanlarıma öyle kullandım...dün bitti diye fıyto yu keşfettim yeni,yaz boyunca kullanmayı düşünüyorum,herkese yarar umarım ki...
Ahahahaha yan yatağı da bana ayırırsınÇok teşekkür ederim Canım saçımı beğenmene sevindim ))
Bu arada ben ninni kürünü 2.resimde ki gibi tepeden toplayıp saçımı öyle yapıyorumGözümün önündeyken ses dalgaları daha kolay ulaşıyo saçlarıma sanki (bi numarq yok bende 2hafta bi düzenli deniyim 1hafta ara vericem olmadı alışıpta sallamamı falanda isterse bu defa cidden gömleğimi kendim giyer gider hastaneden bağlanırım topice hee) öptüm canım
Ahahahaha yan yatağı da bana ayırırsınBenim kürler hak getire hiçbir şey yaptığım yok bu aralar vaktim yok saç bakım yağı sipariş verdim onu bekliyorum gelince başlıcam yine boş bırakmayım fazla sonra cozuturlar zaten öyleler
Amiiinn özellikle akıl sağlığı kısmına:26:
Tabi ki yan yatak seninuzatınca da kuyruklarımızı bağlar ip atlarız Hıım senin cmciklerin kaldı şunun şurasında yoğunluğun arasına serpiştiriver artık madem cozutuyo bende saçımı uzatıcam diye özüme dönmüşüm haberim yok kaş şeklim bozulmuş onları kremledim... Bu mübarek gecede rapunzel olma yolunda fedakar cefakar arada bi isyankar kullarını akıl sağlıklarını yitirmeden o günleri görmelerini nasip et Yarabbim Amiiin.
Ben de gördüm bi kızı saçları çok uzundu ve sapsarıydı çok beğendim onun fotosunu çekemedim rüzgar gibi geçtibugün metroda bi kızın yanına oturdum daha sonrada farkettim ki saçları popusuna kadarmış
yaptığı bir bakım var mı diye sorsam mı sormasam mı sorsam mı sormasam mı diye düşünürken o indi metrodan
hemde saçları kızıldı offf ya acaba bişeyler yapıyomuydu uzatmak için tüyo alırdık
neyse başka sefere yakalarsam sorucam bu defa
buarada saçlarımı düzleştirdim bugün ve acayip şekilde uzadığını farkettim sütyen hizasını geçmiiiiiiiiiiş hatta gidiyo popoya doğru
ön taraftan ise göğüslerim üstünü kaplıyor ayyyyy kızlar uzamış yaaa çok sevindim bugün
foto çekmiştim kendi kendime aynadan güzel çıkmışsa eklicem buraya
Ben de gördüm bi kızı saçları çok uzundu ve sapsarıydı çok beğendim onun fotosunu çekemedim rüzgar gibi geçti
Fotolarını ekle de görelim şekerim ben de aynadan çekiyorum fena çıkmıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?