Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Banu nerelerdesin nasil oldun? Saclarinin son durumu nedir merak ediyorum.
Bu arada hersey yoluna girmistir umarim.

o zaman uzun anlatayım
saçlarım ince telli, uçuş uçuştu ve market şampuanlarını kullanıyordum sonunda saçlarım dayanamadı iflas etti ve aşırı dökülmeye başladı... bende fiytonun sarımsaklı şampuanını kullanmaya başladım. şampuanın yanında verilen losyonu kullanmadım ama saç dökülmemi birkaç kullanımda hemen durdurdu... bir kaç ay sonra kuaföre gittiğimde saçlarıma ne yaptığımı sordu tabii sırrımı söylemedim kafamın heryerinden bir sürü saç çıktığını söyledi çok mutlu oldum :) ayrıca ilgisiz bi erkek kardeşim vardır ama o bile yeni yeni bi sürü saçlarımın çıktığını farketti bunların dışında saçlarımda kepek vardır. ama sarımsaklı şampuan kepek oluşumumu da engelledi ayrıca saçlarıma hacim kazandırdı... uzama konusunda ise ben ekstradan bir hızlı uzama elde etmedim...

sonuç olarak ben fiytodan memnunum. memnun kalmasaydım o kadar zaman kullanmazdım zaten sizde aynı etkileri görür müsünüz bilemiyorum ama umarım memnun kalırsınız...

buradaki bir arkadaş griserini önermişti istersen onu kullan .bende onun tavsiyesi ile yaptım baya iyi geldi saçıma .sarışın halini merak ettim anacım ya ,geçen başka bir topikte kızıl saçlı halini gördüm pek beğendim .
Sampuani degistirmek gerektigini bilmiyordum ogrendigim oldu. Saclarima iyi geliyor diye kac yildir ayni sampuan kullaniyordum.
o da değil de sodyumsuz sülfatsız şampuan kullanmak lazım .avolon organics senelerdir favorim biraz pahalı ama değer .

Son düzenleme:
ohh çok şükür attım sonunda renk nasıl olmuş bi bakın istedim Bide danışmak istediğim bişeyler var Bi kere dibim daha açık oldu unuttum gitti plansızca boyama dürtüsüyle 1ay sonra dipleri düzelticem rahatsız edici değil sadece olduğmdan daha seyrek saçlı görünüyorum sayesinde sallamıyorum ama...o kadar bakım yapıyoruz gerçeği de biliyorum nasıl olsa ımm bu renk bi grimsi bi koyu yeşil bi sarı her ışıkta farklı...Kuaför saçların uzamış toparlanmış çok iyi görünüyolar dedi şaşırdım keselim dedi dokundu uçlara az bi kırık var dedi alalım sonra dedim uzasın ben gelicem düzelttirmeye kendim temizleyebildiğim kadar alıyorum Gidicem ama sonra 1,5cm kadar kesti cidden ablamda dokundu seninkileri kestirdik sanki dedi mutlu oldum Bu renkle foto çekiyorum bazen bakımsız görünüyo sanırım çok sağlıklı bi saçta kendini gösteren bi renk tek rengede boyamadım ombre hairlights modeli yapmaya çalıştık uçlara doğru bi ton açığı Ben küllü kullananlara sormak istiyorum nasıl bakım yapıyosunuz ıımm çünkü sirkeli su akıtır diye kullanmym diyorum yağlı bakımlar ii gelir dimi daha canlı gösterir benimki küllü boya olduğu için bi yanılsama mı bu durum Ne ii gelir neyi yapmamalıyım.. Bi akıl verseniz çok sevinicem Kullanıcam çünkü ikinciye daha da ii olur oturur kesmiş de olurum bi daha...

Eklentiler

• $22mys boyaa.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $Küllü.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Sampuani degistirmek gerektigini bilmiyordum ogrendigim oldu. Saclarima iyi geliyor diye kac yildir ayni sampuan kullaniyordum.

Evet cnm memnun kalsan bile muhakkak 5 6 ayda bir değiştirmek gerekiyor,saç uzmanı olan bu işi bilenler de böyle söyler hem de saçla ilgili dergilerde de okumuştum.yoksa ben de hemen inanmam..saç aaynı şampuana sürekli olunca tembellik gibi alışkanlık gibi bişey olduğundan sanırım etkisi olmuyo diye biliyorum,değiştirdikten bikaç ay sonra eski şampuanına geri dönebilirisn yine,önemli olan değiştirmek arada...

Canım keratin serumlu,argan yağlı iyi bir bakım yapıyorum saçlarıma..Uçları fotoda öyle görünüyor ama hiç sert değil uçları saçlarımın..Yaptığım bakımlarla yumuşacık oldular :) Sarışın halimi uzun saçlı olarak var..Koyarım bir ara

Canım 2. fotoda renk ve parlaklık gayet iyi,güzeel görünüyo bence...parlaklık konusunda bence koyu kahve saç ve siyah saçlarda ne yapsalar hemen parlıyo haklısın...yani renk yanıltıyo.sarı kızıl ve bu küllü tonlarda parlaklık belli olmuyo diğer koyu tonlar gibi ya da az belli oluyo diyelim...bu arada saçının arkadan boyu iyi görünüyo bence 3 veya 4 ay sonra kol dirseğinin altına iner..benim öyle olmuştu

Çok teşekkürler uzun açıklamalar için ,bu bahsettiğin gelişmeler çok yeterliymiş cnm zaten...yani adamın deidği herşey var,kepeği de çözüyo vs hepsini demişti,aslında şu da var bu sorunlar olmayınca zaten saç sağlıklı uzar doğrudan etkiliyo yani,üzerinde zaten sorunsuz sağlıklı saç uzatmada çok etkili ...yazıyo...adam anlattı cidden içime sinerek almıştım adama inanıp,sen de burda onaylayınca tam inandım,sağol cnm....6 ay vs kullanırım bu şampuanı ben de,ardından değişiklik adına başka bişey öyle devam ederim...ben özellikle boyadan incelme ve kurumalara önlem olsun diye böyle yeni bi şampuan arayışına girmiştim ama en doğrusunu aldım sanırım...sevgiler cnm

kurumaları çok engellemiyor onu söylemeyi unuttum sanırım :) inşallah benim kadar memnun kalırsın tatlım

Dimi ondan küllü boyadığım için ooh bakıldı onaylandı mutluyum korktum bende bi an yıprattım mı acaba diye bugün ilk şampuanlı yıkamamı yaptım sarımsaklı sonra çamterebentinli mutlu oldum dipleri ovaladım falan karışmadı su böyle aktı gitti bide kuruyunca hala böyleyse kuruntu yapmış olucam dedim çok şükür renkten dolayı yanılmışım yumuşak hala 1tel saçım döküldü inanamadım kesinlikle bakımlar sayesinde yoksa nerde boyıycm 1tel saç dökülecekte bide yumuşak olacak serteşip dolanmıycak... Rahatladım valla uzama durumu normal olduğu için kestiremiyorum ne kadar zamanda nerde olur İnşallah hepimizi sevindirir hep saçlarımızda uzayıp giderler Teşekkür ederim cevapladığınız için Şu an helva kavuruyorum Kandiliniz mübarek olsun Hepimizin kandili mübarek olsun öpüyorum

Canım çok güzel olmuş rengi çok beğendim güle güle kullan Allah kabul etsin senin de kandilin mübarek olsun :)

Ahh giremiyorum foruma çok üzülüyorum muhabbete dahil olamıyorum O kadar yoğunum ki ikinciye sinameki kürümü geç yapıyorum geçen haftada salı yapacaktım perşembe yaptım bu haftada öyle oldu bu 8. kürümdü artık 2 hafta araya giriyorum saçlarımda uzama olması için dua ediyorum çok çok çok. Saç uçları yıpranık olanlara deliler gibi gliserinli bakım spreyini öneriyorum

Canım çok güzel olmuş rengi çok beğendim güle güle kullan Allah kabul etsin senin de kandilin mübarek olsun :)

Çok teşekkür ederim Canım saçımı beğenmene sevindim))
Bu arada ben ninni kürünü 2.resimde ki gibi tepeden toplayıp saçımı öyle yapıyorum Gözümün önündeyken ses dalgaları daha kolay ulaşıyo saçlarıma sanki (bi numarq yok bende 2hafta bi düzenli deniyim 1hafta ara vericem olmadı alışıpta sallamamı falanda isterse bu defa cidden gömleğimi kendim giyer gider hastaneden bağlanırım topice hee) öptüm canım

ben de fiyto sarımsaklı şampuan kullanıyorum aktar önerdi bana da gerçekten çok memnunum saç uzatma konusunda da gerçekten çok etkili:)

Ahahahaha yan yatağı da bana ayırırsın Benim kürler hak getire hiçbir şey yaptığım yok bu aralar vaktim yok saç bakım yağı sipariş verdim onu bekliyorum gelince başlıcam yine boş bırakmayım fazla sonra cozuturlar zaten öyleler

bugün metroda bi kızın yanına oturdum daha sonrada farkettim ki saçları popusuna kadarmış
yaptığı bir bakım var mı diye sorsam mı sormasam mı sorsam mı sormasam mı diye düşünürken o indi metrodan
hemde saçları kızıldı offf ya acaba bişeyler yapıyomuydu uzatmak için tüyo alırdık
neyse başka sefere yakalarsam sorucam bu defa
buarada saçlarımı düzleştirdim bugün ve acayip şekilde uzadığını farkettim sütyen hizasını geçmiiiiiiiiiiş hatta gidiyo popoya doğru
ön taraftan ise göğüslerim üstünü kaplıyor ayyyyy kızlar uzamış yaaa çok sevindim bugün
foto çekmiştim kendi kendime aynadan güzel çıkmışsa eklicem buraya

:26:
Tabi ki yan yatak senin uzatınca da kuyruklarımızı bağlar ip atlarız Hıım senin cmciklerin kaldı şunun şurasında yoğunluğun arasına serpiştiriver artık madem cozutuyo bende saçımı uzatıcam diye özüme dönmüşüm haberim yok kaş şeklim bozulmuş onları kremledim... Bu mübarek gecede rapunzel olma yolunda fedakar cefakar arada bi isyankar kullarını akıl sağlıklarını yitirmeden o günleri görmelerini nasip et Yarabbim Amiiin.

Son düzenleme:
Amiiinn özellikle akıl sağlığı kısmına insan kılığından çıktım ben de kaç aydır kuaföre gittiğim yok

Ben de gördüm bi kızı saçları çok uzundu ve sapsarıydı çok beğendim onun fotosunu çekemedim rüzgar gibi geçti
Fotolarını ekle de görelim şekerim ben de aynadan çekiyorum fena çıkmıyor :))

tamam canım eklicem . valla benim bugün gördüğüm kızın saçları senin geçenlerde eklediğin abinin saçlarıyla yarışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…