Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

saçlarımda dökülme tamamen durmuştu . 1 tel dahi dökülmüyordu ama şu 2 gündür saçlarım acayip dökülüyor anlamadım hiç
sizde dökülme var mı ?

merhaba arkadaşım...sinameke küü molasındayım...bende de başladı küre ara verince...birazda
mevsimsel ve stresten olduğunu düşünüyorum...hafta sonu başlıcam bakalım
küre terkar ne olacak...canımı sıkmamaya çalışıyoum sonuçta uzama güzel...

bende hiç yok günde 3 bilemedin 5 tel dökülüyor senin dökülmen mevsimsel olabilir dökülmenin durması için maya maskesi yaptın mı?

beslenmeyi ihmal etmeyelim arkadaşlar..yaz geliyo die iştah azalıyordur...en azından
ben yine kahvaltıyı es geçmeye başladım vakitsizlikten...o bile sebep olabilir...

bozma moralini arkadaşım...havalar çok nemli...yağmur falan mevsimseldir...bi kaç hafta dişimizi
sıkalım çıkar ortaya sebebi..

kızlar benimde saçlarım dökülmeye başladı ama ben mevsimsel diye düşünüyorum.

yapma canım ya...bu kadar çok kişide olması toplu bi neden olduğunu gösterir sanırım...
saç dökülmesi olan arkadaşlarım bakımlarında ne aşamadalar...yani sinamekeye ara veren var mı?

Banucum sinemaki kürüne daha ara vermedim tüm bakımlarada aralık vermeden devam ediyorum şiimdi tekrar karanfil suyu yapıcam bugün bakalım etkisi ne olucak.

Tweetyseven cim evet mevsimsel olabilir. sadece bende dökülmüyor sizde de dökülme başlamış büyük ihtimal mevsimsel bir dökülme
biraz olsun içim rahatladı çünkü sadece bende dökülme var sandım çok korkmuştum şimdi dökülmenin yine durmasını beklicez artık napalım

Son düzenleme:

bozma moralini geçici bi süreçtir bu yılmak yok bakımlara devam

beslenmeyi ihmal etmeyelim arkadaşlar..yaz geliyo die iştah azalıyordur...en azından
ben yine kahvaltıyı es geçmeye başladım vakitsizlikten...o bile sebep olabilir...

yaa aslında ben öğün atlamıyorum ama kilo veriyorum neden ki :44: 48 kilodan 45.5 kiloya düştüm günlük yaşantımda bi değişiklik de yok hatta kilo almak için düzenli yaptığım sporu da bıraktım... kilolarım lütfeeeeennnn geri dönün

kızlaaaaaaaaaaar şuan bana herşey yakışırı izliyosanız ordaki kızın saç renginden boyucam harika bi renk bayıldım yaaa
o renk ne tam olarak bilen var mı kızlarrr açık kumral gibi geldi bana ama :44:

Kizlaaar Ben geldim Canlarim :)
Evet olani biteni ve gozlemlerimi anlatiym;
Sinamekinin 2haftalik arasi doldu bu hafta cuma yine basliyorum bu iki hafta arada diger kurleride yapmadim hicbisey yapmadim sadece arda bi karanfilli corekotuyagli sudan fiskirttim,uzama durdu anliyxaniz yani ben bu hizla heralde yaslabincaya kadar anca rapunzel olurum.. :/
ve yine eski gunlere dondum, hergun masa kirilmalar dokulmeler kopmalar yanikimsi sac uclari ve canima tak etti postij aldim sacimi yipratirmi sizce arkaya taksam uzun sac gibi sacimin uzamasina mani olurmu acaba..?
of cook istiorum uzun sacli oluym ama iste calisinca saca ellemeden olmuyo..
Bu arada banucuum masallahin var saclarin ne gzl olmus oyle ahhh ahh bnde uzadigni gorsem hala 3cmde sayiyoruz.. :/

merhaba kızlar en sonunda atabildim son fotoları aynı açıdan çekmeye çalıştım olmuştur umarım sıralamayı ayarlayamamış olabilirim ama fotoların üzerinde yazıyor tarihler zaten
geçen hafta çektim en son fotomu (23 mayıs) kendi bilgisayarım servisteydi malesef yeni atabildim foruma çok yazamıyorum ama takip ediyorum bakımımı da yapıyorum şuan maya kürü var hatta kafamda
saçlarım dışardan pek uzamıyor gibi görünse de değişimi ben ve eşim farkediyoruz hiç düzleştirmiyorum yapsam daha iyi farkedilir...çevremde saçlarımın çok gürleştiğini söyleyen var çok memnunum bakımımdan 2 kez daha yapınca dinlenmeye geçiyorum bakalım...
bugün ablam geldi onu da alıştırdım küre ve 3'üncü kürü olmasına ragmen saçları kürek kemiğine gelmiş kıskandım:104:
onun hep hızlı uzar maşallah... hepinize bol bakımlı sağlıklı halat gibi uzuuuun saçlar diliyorum

Eki Görüntüle 429887 Eki Görüntüle 429888 Eki Görüntüle 429889

merhaba kızlar en sonunda atabildim son fotoları aynı açıdan çekmeye çalıştım olmuştur umarım sıralamayı ayarlayamamış olabilirim ama fotoların üzerinde yazıyor tarihler zaten
geçen hafta çektim en son fotomu (23 mayıs) kendi bilgisayarım servisteydi malesef yeni atabildim foruma çok yazamıyorum ama takip ediyorum bakımımı da yapıyorum şuan maya kürü var hatta kafamda
saçlarım dışardan pek uzamıyor gibi görünse de değişimi ben ve eşim farkediyoruz hiç düzleştirmiyorum yapsam daha iyi farkedilir...çevremde saçlarımın çok gürleştiğini söyleyen var çok memnunum bakımımdan 2 kez daha yapınca dinlenmeye geçiyorum bakalım...
bugün ablam geldi onu da alıştırdım küre ve 3'üncü kürü olmasına ragmen saçları kürek kemiğine gelmiş kıskandım:104:
onun hep hızlı uzar maşallah... hepinize bol bakımlı sağlıklı halat gibi uzuuuun saçlar diliyorum

arkadaşım merhaba..
benimde bu haftasonu mola bitiyor...uzamanın olup olmadığını görmemiz için foto ekle...
valla ben bu kadar uzattığımın farkında değildim fotoyu ekleyene kadar ki
ne kadar titizim bu konuda biliyorsun...
mutlaka uzamıştır inan farkında değilsindir canım benim...

arkadaşım bariz belli sen hiç endişelenme...hacmide artmış sanırım...gayet güzel görünüyorr....
yakındır sırtından aşağı inmesi...maşallah

saçlarımda dökülme tamamen durmuştu . 1 tel dahi dökülmüyordu ama şu 2 gündür saçlarım acayip dökülüyor anlamadım hiç
sizde dökülme var mı ?

Benimde durduk yere dökülmeye başladı. Sinamekiden önce insanlar sırtımdan toplardı saçlarımı sinamekiye başlayınca aniden durdu 7. kürümde saçlarım gene dökülmeye başladı

Bende bu aralar postiş almaya taktım hep aynı yere takılınca orayı kelleştirebiliyormuş kesinlikle çıtçıtla yatılmamalıymış. Konu dışı olacak ama ne kadara aldınız ?

öhüü böhüü ben sizi çok özlüyorum ama... Şu zaman ders çalışmaya çalışırken hiç geçmek bilmiyo ama...;(( benimkilerde dökülüyo sinameki 2.tura başlangıç yeni şampuan v.s diye geçiştirmiştim halbuki toplu bi süreçmiş gördüğüm kadarıyla sıkmayalım canımızı...kopuyo diye sızlanan ben nasıl oldum bilmiyorum ama dökülüyo sallamıyorumçalışma isteğim gelsin buruşuk suratla kitaplara bakıyorum çünkü tek derdim şu haftasonunu geçer notlarla atlatıp ooh diyim...öpüyorum hepinizi

arkadaşım bariz belli sen hiç endişelenme...hacmide artmış sanırım...gayet güzel görünüyorr....
yakındır sırtından aşağı inmesi...maşallah

ay canım çok sağol evet hacmi daha bir arttı sanki... kendim daha iyi anlıyorum uzadığını düzleştirmem hiç saçımı bir düzleştireyim hemen koyacağım foto... kürek kemiğime gelse yeter benim için sonra kendi kendine uzasın:)

çok tereddüt ederek yükledim saç resimlerimi ama banu hariç kimse bişey dememiş halbuki 1 aydır çok iii uzamaya başladılar die seviniyordum o kadarmı kötü duruyor

çok farkedilir şekilde uzamış canım maşallah yaklaşık 1 aylık süre için çok iyi

canım maşallah çok güzel uzamış uçlarından kestirmene rağmen uzuznluk farkediliyor ve daha canlanmış

Canim bn burdan almadim fransadan aldim burda 50€gercek sac ama bikac tutam sadece fransadan yari gercek yari gercek olmayan saclardan aldim yinede masa yapiliyo denedim 12€verdim bisuru aldim kullanir atarim diye.. :)

Ben uzatmayı kafama çok takıyordum şimdi takmıyorum benimkiler cılız cansız kuru
Lialay kullanıcısının saçları 1 ayda kendine gelmiş ne kullandı acaba yorumlarına bakamadım.

Arkadaşlarım günaydın...bugün fönlendim,süslendim...
hemen bi paylaşayım dedim saçlarımı...
nasıl olmuşlar?

Arkadaşlarım günaydın...bugün fönlendim,süslendim...
hemen bi paylaşayım dedim saçlarımı...
nasıl olmuşlar?

Eki Görüntüle 430887

sınavlarım var diye kaç zamandır doğru düzgün uğrayamıyorum,

oyyy ne güzel uzamış ya tebrik ederim canım
ilk sayfadaki saçlarınla karşılaştırınca çok iyi fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…