saçlarımda dökülme tamamen durmuştu . 1 tel dahi dökülmüyordu ama şu 2 gündür saçlarım acayip dökülüyor anlamadım hiç
sizde dökülme var mı ?
bende hiç yok günde 3 bilemedin 5 tel dökülüyorsenin dökülmen mevsimsel olabilir dökülmenin durması için maya maskesi yaptın mı?
maya ve karanfil kullanıyordum ama özellikle dökülme için yapmamıştım . tesadüfen dökülme durmuştu.
aynı seninki gibi benimde en fazla 5 tel filan dökülüyordu ama şu 2 gündür bi gariplik var eskisi gibi çok dökülmeye başladı morelim bozuldu yaahalbuki tüm bakımlarımı aynen düzenli şekilde yapıyorum
kızlar benimde saçlarım dökülmeye başladı ama ben mevsimsel diye düşünüyorum.
maya ve karanfil kullanıyordum ama özellikle dökülme için yapmamıştım . tesadüfen dökülme durmuştu.
aynı seninki gibi benimde en fazla 5 tel filan dökülüyordu ama şu 2 gündür bi gariplik var eskisi gibi çok dökülmeye başladı morelim bozuldu yaahalbuki tüm bakımlarımı aynen düzenli şekilde yapıyorum
beslenmeyi ihmal etmeyelim arkadaşlar..yaz geliyo die iştah azalıyordur...en azından
ben yine kahvaltıyı es geçmeye başladım vakitsizlikten...o bile sebep olabilir...
Kizlaaar Ben geldim Canlarim :)
Evet olani biteni ve gozlemlerimi anlatiym;
Sinamekinin 2haftalik arasi doldu bu hafta cuma yine basliyorum bu iki hafta arada diger kurleride yapmadim hicbisey yapmadim sadece arda bi karanfilli corekotuyagli sudan fiskirttim,uzama durdu anliyxaniz yani ben bu hizla heralde yaslabincaya kadar anca rapunzel olurum.. :/
ve yine eski gunlere dondum, hergun masa kirilmalar dokulmeler kopmalar yanikimsi sac uclari ve canima tak etti postij aldim sacimi yipratirmi sizce arkaya taksam uzun sac gibi sacimin uzamasina mani olurmu acaba..?
of cook istiorum uzun sacli oluym ama iste calisinca saca ellemeden olmuyo..
Bu arada banucuum masallahin var saclarin ne gzl olmus oyle ahhh ahh bnde uzadigni gorsem hala 3cmde sayiyoruz.. :/
Eki Görüntüle 429887 Eki Görüntüle 429888 Eki Görüntüle 429889
merhaba kızlar en sonunda atabildim son fotoları aynı açıdan çekmeye çalıştım olmuştur umarım sıralamayı ayarlayamamış olabilirim ama fotoların üzerinde yazıyor tarihler zaten
geçen hafta çektim en son fotomu (23 mayıs) kendi bilgisayarım servisteydi malesef yeni atabildim foruma çok yazamıyorum ama takip ediyorum bakımımı da yapıyorum şuan maya kürü var hatta kafamda
saçlarım dışardan pek uzamıyor gibi görünse de değişimi ben ve eşim farkediyoruz hiç düzleştirmiyorum yapsam daha iyi farkedilir...çevremde saçlarımın çok gürleştiğini söyleyen var çok memnunum bakımımdan 2 kez daha yapınca dinlenmeye geçiyorum bakalım...
bugün ablam geldi onu da alıştırdım küre ve 3'üncü kürü olmasına ragmen saçları kürek kemiğine gelmiş kıskandım:104:
onun hep hızlı uzar maşallah... hepinize bol bakımlı sağlıklı halat gibi uzuuuun saçlar diliyorum
saçlarımda dökülme tamamen durmuştu . 1 tel dahi dökülmüyordu ama şu 2 gündür saçlarım acayip dökülüyor anlamadım hiç
sizde dökülme var mı ?
Kizlaaar Ben geldim Canlarim :)
Evet olani biteni ve gozlemlerimi anlatiym;
Sinamekinin 2haftalik arasi doldu bu hafta cuma yine basliyorum bu iki hafta arada diger kurleride yapmadim hicbisey yapmadim sadece arda bi karanfilli corekotuyagli sudan fiskirttim,uzama durdu anliyxaniz yani ben bu hizla heralde yaslabincaya kadar anca rapunzel olurum.. :/
ve yine eski gunlere dondum, hergun masa kirilmalar dokulmeler kopmalar yanikimsi sac uclari ve canima tak etti postij aldim sacimi yipratirmi sizce arkaya taksam uzun sac gibi sacimin uzamasina mani olurmu acaba..?
of cook istiorum uzun sacli oluym ama iste calisinca saca ellemeden olmuyo..
Bu arada banucuum masallahin var saclarin ne gzl olmus oyle ahhh ahh bnde uzadigni gorsem hala 3cmde sayiyoruz.. :/
arkadaşım bariz belli sen hiç endişelenme...hacmide artmış sanırım...gayet güzel görünüyorr....
yakındır sırtından aşağı inmesi...maşallah
çok tereddüt ederek yükledim saç resimlerimi ama banu hariç kimse bişey dememiş halbuki 1 aydır çok iii uzamaya başladılar die seviniyordum o kadarmı kötü duruyor
Eki Görüntüle 429310 Eki Görüntüle 429309
evet kızlar işte benim saçlarım.. ilk resim 24 nisan 2ci resim 27 mayıs
daha önce yazmıştım 2011 8.ci ayda saçlarım açıcıdan nerdeyse komple yandı bakımlarla uğraşa uğraşa toparlamaya çalıştım ama uçlar düzelmedi kuaföre gittim uçlardan az alsın die oda yarısını götürdü ki sadece yanmış kısımları almış kısalı uzunlu bişey oldu tekrar bakımlara devam ettim en son 2012 şubatta kestirdim çünkü uzadıkça uçlar yine kötü oluyordu ki bilirsiniz yanmış saça boya tutmaz kısa aralıklarla evde kutu boyalarla boyadım oda yıpratıı şubatta kestirdiğim saç işte nasıl yamuk kötü bi kesim dimi bu mart ayındaki uzamış hali işte varın siz düşünün işte benim saç hikayem şimdi uçlardan aldırmak için asla gitmem kuaföre :) bu şekilde gezmeye razıyım
Benimde durduk yere dökülmeye başladı. Sinamekiden önce insanlar sırtımdan toplardı saçlarımı sinamekiye başlayınca aniden durdu 7. kürümde saçlarım gene dökülmeye başladı
Bende bu aralar postiş almaya taktım hep aynı yere takılınca orayı kelleştirebiliyormuş kesinlikle çıtçıtla yatılmamalıymış. Konu dışı olacak ama ne kadara aldınız ?
Arkadaşlarım günaydın...bugün fönlendim,süslendim...
hemen bi paylaşayım dedim saçlarımı...
nasıl olmuşlar?
Eki Görüntüle 430887
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?