Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

maşallah Banucum çok güzel olmuş saçların çok iyi gidiyorsun arkadaşın da dediği gibi ilk fotonla alakası yok maşallah

arkadaşlarım yanyana paylaşayım bari fotoları...ilk ve son...

Eki Görüntüle 430932 Eki Görüntüle 430931

Banu saclarin cok guzel olmus. O yoluk yipranik uclarin yerine hacimli ve dolgun saclar gelmis. Cok imrendim canim nefis olmuslar.
Uzama boyu yaklasik 8-10 cm var mi ben mi oyle gordum:).
Hem saglikli hem uzayan saclara kavusmussun tebrik ederim canim.

Bana gelince yaptigim o kadar bakim bosa gitti saclarimin kopmasina engel olamadim. Diplerinden uzadi uclarindan koptu cektigim eziyete yaniyorum(

benm saçlarım kısa değil aslında. belime varmasına 3 4 parmak var ama geç uzadığı için istediğim uzunlğa kavuşamadım. kuaförle aram pek iyi değildir baba parası yediğimden olsa gerek :) şimdi bana uyguladığınız kürleri tarif eder misinz ?

Banu hanım, önceden beri sizi takip ediyorum, gerçekten saçlarınız çok güzel uzuyor. Çocukluğundan beri uzun saç hayali olan birisiyim ama önceden annem hasta olmayayım diye kestirirdi, sonra bende saçım çok döküldüğü için hep kestirmek zorunda kaldım. Kuaförde yerde kesilen saçlarımı gördükçe hep üzülürdüm. Ama sizi gördükten sonra artık sadece bir kez azcık ucundan kestirdim.Şimdi saçım omuzlarımı biraz geçiyor. Sinameki kürüne başlamak için malzemeleri aldım ama bazı yerlerde bu kürün dökülmeyi arttırdığını okudum . Siz dökülme için ne öneririrsiniz? benim ara ara demir eksikliğim olur ilaçla düzelir ama buna rağmen dökülme devam eder, neler denedim pahalı vitaminler dermatologların verdiği bitkisel losyonlar vs hiç azaltamadım. Şimdi şampuana çamterabentin koymaya ve maya maskesine başladım. Sanırım sizin dökülme probleminiz yok çünkü hem uzamış hem de uçları incelmemiş aksine dolgunlaşmış. Sizce sinameki dökülmeyi arttırır mı?

selam canım sürekli bir dökülme yaşıyorsan bu lavanta kürü var onu dene derim faydasını görürsün..aşağıya kopyaladım bir siteden ben yapmıştım zamanında gerçekten etkili sende aynı etkiyi gösterirmi bilemem ama bir dene istersen

İbrahim saraçoğlu saç dökülmesi için lavanta kürü
750 ml kaynamakta olan suyun içine bir tutam kadar (yaklaşık 5 gram) lavanta koyun. Yaklaşık 5 dakika yüksek sıcaklıkta (kaynama noktasına yakın) demleyin.
Demlenmesi tamamlandığında ılınması için bekleyin ve ılık iken süzün.Eğer, saçlarınız temizse demlediğiniz lavanta suyu ile saçlarınızı yıkayın ve yarım saat etki etmesi için bekleyin.Yarım saat etki etmesini bekledikten sonra sadece ılık su ile durulayın.Eğer, saçlarınız kirliyse ve çok yağlanmışsa, önce sabun (tabii yeşil sabunla) ya da şampuan ile yıkayın. Ardından demlenmiş lavanta suyu ile yıkayıp, yarım saat etki ettirin. Daha sonra saçınızı sadece ılıksu ile durulayınız.Saç dökülmesi durana kadar haftada bir veya iki kere uygulanır. Saç dökülmesi durduktan sonra önleyici amaçlı olarak zaman zaman uygulanır

teşekkür ederim zaten aktardan lavanta ve ısırgan da almıştım. lavantayı da deniyeceğim. karanfilli suyu 2 hafta kadar denedim değişiklik olmadı. çok şey istiyorum biliyorum hem dökülmesin hem de sizinkiler gibi uzasın ama içime doğuyor sanki olucak başarıcağım sonunda

:)))) saç el mahkum mecbur uzayacak bizler sadece sabredip uzamasını hızlandırmaya çalışıyoruz:))) inşallah olur meraklanma sen yeterki saça zarar verecek şeylerden korun ve kestirme:))

bugün 4.kürü yaptım yine bir karşılaştırmalı foto koydum,umarım beğenirsiniz..
SOL TARAFTAKİ İLK KÜR 7MAYIS
SAĞ TARAFTAKİ 4.KÜR 28 MAYIS

Banu maşallah çok güzel uzamış saçların çok bakımlı ve uzun olmuşlar ilk haline göre

Ben de buradan faydalı olduğunu okuyunca bugün Barcelino aldım sürdüm bekliyorum Saçlarım 10 gündür pek de uzamıyor sanki böyle bir yerlerinde saymaya başladılar.

çok tereddüt ederek yükledim saç resimlerimi ama banu hariç kimse bişey dememiş halbuki 1 aydır çok iii uzamaya başladılar die seviniyordum o kadarmı kötü duruyor

Pek sık giremediğim için bir çok sayfayı atlayarak geçiyorum fotoğrafınızı görmemişim geri gittim ve baktım inanın çok güzel bir uzama 1 ay içinde maşallah diyelim nazar değmesin

canım maşallah çok güzel uzamış uçlarından kestirmene rağmen uzuznluk farkediliyor ve daha canlanmış

Çok teşekkür ederim uzama evet şükür var hele ki canlanması beni çok mutlu etti çok cansız ve inceydi saçlarım

Canim bn burdan almadim fransadan aldim burda 50€gercek sac ama bikac tutam sadece fransadan yari gercek yari gercek olmayan saclardan aldim yinede masa yapiliyo denedim 12€verdim bisuru aldim kullanir atarim diye.. :)

Anladım canım teşekkür ederim cevabın için

Ben uzatmayı kafama çok takıyordum şimdi takmıyorum benimkiler cılız cansız kuru
Lialay kullanıcısının saçları 1 ayda kendine gelmiş ne kullandı acaba yorumlarına bakamadım.

Bir arkadaş daha sormuştu ona yazdığım cevabı kopyalıyorum size

Sinameki kürünü yapıyorum her hafta, syoss ve tresan şampuanlarını kullanıyorum ard arda syossta 750 ml içine 8 sarımsak attım ( sütte kaynatıp ) ayrıca çam terebentin var ve iki şampuanda da bal var bol bol. Ara da aklıma estikçe sıcak zeytinyağlı ballı bakım yapıyorum ve uçları koruması için gliserinli fısfıs bakım Eğer detayını merak ettiğin olursa yazarım canım Çok teşekkür ederim bu arada uzadıysa ne mutluuu

Arkadaşlarım günaydın...bugün fönlendim,süslendim...
hemen bi paylaşayım dedim saçlarımı...
nasıl olmuşlar?

Eki Görüntüle 430887

Ayy maşallah ya nasıl sevindim rengi hele çok çok güzel uçlarda yumuşacık duruyor

Uzama hakkında gerçekten yorum yapamayacağım kıvırcık saçta anlaması o kadar zor ki benimde dalgalı o yüzden ıslak halini çekiyorum tavsiye ederim fakat uçları çok hoş bir şekilde dolmuş maşallah

lilay saçların şu anda ne alemde

Geçen gün fotoğraf yükledim sanırım görmediniz tekrar atıyorum eğer görüpte daha sonraki halini soruyorsanız uzayıp gidiyorlar ve mükemmel bir şekilde yumuşak oldular ellerimi saçımdan alamıyorum tek derdim kırıklar baya azalsalar da hala varlar en kısa zaman da tekrar uçlarından alacağım buyrun fotoğraf.

Uzama hakkında gerçekten yorum yapamayacağım kıvırcık saçta anlaması o kadar zor ki benimde dalgalı o yüzden ıslak halini çekiyorum tavsiye ederim fakat uçları çok hoş bir şekilde dolmuş maşallah

Aynen canım kıvırcık saçlı olmanın dezavantajıda bu işte...fotolar aynı boyutta olmadığı içinde burada pek belli olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…