Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Arkadaşlar yanmış saç nasıl olur tarif edebilir misiniz? Saçarım lastik gibi uzuyor ve kuaförüme göre yanmamış 15 günlük bakımla kendine gelirmiş

Arkadaşlar yanmış saç nasıl olur tarif edebilir misiniz? Saçarım lastik gibi uzuyor ve kuaförüme göre yanmamış 15 günlük bakımla kendine gelirmiş

zeytinyağı sür çok iyi geliyor.
benimde bi ara saçlarım yanmıştı hemde gerçekten yanmıştı çakmakla
zeytinyağı bayağı iyileştirmişti saçımı

Benim röfleden dolayı lastik gibi.yapacağım bakımlar düzeltir mi kestirmeliyim karar veremedim.kuaförum olacak 15 günde toplar diye ısrar ediyor offff kötü hissediyorum bu yüzden

Benim röfleden dolayı lastik gibi.yapacağım bakımlar düzeltir mi kestirmeliyim karar veremedim.kuaförum olacak 15 günde toplar diye ısrar ediyor offff kötü hissediyorum bu yüzden

ben hergün minik minik kesmiştim uçlarından onun dışında zeytinyağı sürüyordum sende dene istersen ben sonuç almıştım

ben hergün minik minik kesmiştim uçlarından onun dışında zeytinyağı sürüyordum sende dene istersen ben sonuç almıştım

Umarım sinemaki,zeytinyağı ve saçlara iyi gelen tüm yağları karıştırıp sürekli süreceğim saçlarıma.kestirmek istemiyorum ama bu durumda uzamayıp bakımlarım işe yaramaz diye korkuyorum

canım maşallahı var saçlarının...gayet güzel uzamış...daha da devam eder merak etme...
ilk fotosunu hatırlıyorum mucize gibi maşallah tatlım...

Teşekkürlerr bir şey isteyebilir miyim ? Bu sinameki kürü tam olarak nasıl yapılıyor ?

canım merhaba...bir tutam sinamekeyi 1 çay bardağı suda bir taşım kaynatıp
ılımaya bırakıyoruz...ılıyınca süzüp içine bemiks ampul kırıyoruz. bir tatlı kaşığı
badem yağı ekliyoruz..iyice masaj yaparak saçımıza sürüp en az 3 saat bekliyoruz canım...

canım arkadaşım ben turpu bu sebeple bıraktım...uçlara sürmesemde
tiftik gibi yapmaya başladı...1 kez yapıyorum hafta boyu saçımı tarayamaz hale gelmiştim..
bırakınca rahatladı saçım,eski yumuşaklığına döndü canım...

Çok belli olmuyor fotoda ama saçlarımın son durumu bu
Eki Görüntüle 432600

evet canım aynen benimde böyle oldu turplu suda...ilk kullanımda çok
güzel yapıyor, devam eden tuplu su küründe saç bu hale geliyor...
bana kalırsa bir kaç hafta ara ver sanırım sorunun bu arkadaşım...

tatlım yançış saç dediğin gibi lastik gbi uzar...uçlarda kırpık kırpık olur...kuaför günah çıkarmış...bal gibi yanık demek
lastik gibi uzaması...
15 günlük bakımla kendine gelmiyor....kırıklar evet bakımlarla kopup sağlam yerlerinden onarılıyor ama
yanan saça çözüm bulan kuaförü alnından öpeyim...
hepimiz keyfimizden mi kestirdik...allah bildiği gibi yapsın bu sahtekar
kuaförleri...nitelikli dolancırıcılık bu, hırsızlık...
işini hakkıyla yapana sözümüz yok tabi...ama ya bişi demicem yine coştum sabah sabah..

canım benim o yanıkları aldırmadan başa çıkamazsın...yukarı doğru kırıklar artıyo sonra...onlardan kurtul
sonra bakımlarla uzat...kırık desen anlıcam da yanık saça bakım var mı
sanmam...arkadaşlarımın fikrini de alsak güzel olacak....

canım yanmış saç şöyle oluyo tecrübeyle sabit :))) saç ıslakken lastik gibi uzar ve hafif çekmenle yanık kısımlarda kopmalar olur.ne boya tutar ne bişi.Kuruykende kopmalar devam eder ayrıca görüntü açısından mat kuru bir durumda olur. Benim saçlarım yandığında tarakla tarayamıyordum bile hepsi tarağa geliyordu saçın. Senin yerinde olsam ki ben zaten normalde sağlıksız yanmış saça dayanamam ne olursa olsun böyle uzayacağına gidip kestiririm yeni bir başlangıç yaparım. Ama yinede düzelir umudun var ise boşa kuaföre para verme yağ bakımı sinameki falan yap 15 gün sonra kendin gör canım

maşallah canım ben senin saçlarını çok beğeniyorum hem uzama açısından çok hızlı hemde rengi parlaklığı ve saçın kalitesi çok belli oluyo. Kesimide güzel rengide :))) İlk fotoya nazaran çok fark var.

Çok belli olmuyor fotoda ama saçlarımın son durumu bu
Eki Görüntüle 432600

Canım Banu'nun dediği gibi bencede sıkma canını fazla düşünme sen bakımlarını yap bencede serum uygulama bir süre kendi haline bırak. ben glissin sıvı saç bakım kremleri var çeşitli uçlara ondan sıkıyorum durulanmıyor. Çok ta güzel yumuşacık yapıyor tavsye ederim.

Malesef canım benimde bu aralar böyle saçlarım yumuşacık ama uçlarım sert sert kırıklarım var hala anneme 2 cm daha kestirdim ellerim takılmadan geçiyor sadece katlarımda kaldı kırıklar onlarda eşitlenince gidecek inşallah. Asıl soruma geliyorum kırık var mı saçlarında canım ?

Aynen öyle benimde arkadaşım çakmakla yakmıştı hemde saçımda sprey vardı cosss etti kafamın sağ tarafı birden köke kadar yanıyordu nasıl söndürdüğümü bir ben bir Allah bilir ama şuan yanıktan eser kalmadı sinamekidir gliserinli bakımdır kesimdir derken

Hiç saçlarım çakmak dışında yanmadı ama arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla lastik gibi oluyor hatta öyle çekemiyorsun bile değdiğinde kopuyor sert tarak geçmiyor. Sanırım hem bakım hemde az az yanıkları kestirerek kurtulabilirsiniz. Ki ben sadece kırıklardan bile kurtulamıyorum bakımlarla kestirmek şart. Ama bir kerede kestirmeyin tavsiyem 2şer santim ayda ya da haftada. Psikolojiniz bozulur bir kerede keserseniz mazallah bizim gibi

Son düzenleme:

canım hiç üzülme saçların öyle bir dönemi oluyor sabretmek gerekiyor işte saçımızı uzatamama nedenimiz çoğumuzun bu. tahammül edemeyip kestiriyoruz sonra uzamıyor saç bak ben öyle yapardım ablama dedim onun saçlar da alıp başını giderdi neyse o söyledi saçın bir sabır dönemi oluyor eğer o zamanı geçirirsen sabredip saçların o zaman uzamaya başlıyor diye ben inanıyorum buna belki bizim de öyle olacak canım hatta bugünlerde benim de saçlarım çok dökülüyor ve uçlarından haşır haşır ses geliyo kuruluktan. ama biliyorum ki düzelecek görmezden geliyorum anlayacağım
bazen de dökülmesi iyidir güçsüzler düşüp yerine daha iyileri geliyor inanki bak saç da kendini yeniliyor bir nevi o yüzden üzülme

kızlar çoooooook teşekkür ederim yorumlarınız için yanımda olduğunuz için
önerilerinizi dikkate alıcam sabırla beklicem .
Banucum dediğin gibi olabllir turplu suya ara vericem 2 hafta sonra yapıcam bakalım ozaman değişiklikleri paylaşırım
Tweetysevencim önerini dikkate alıcam serumu çok sık kulllanmıcam sadece banyodan çıktığımda kolay taransın nemlensin diye kullanıcam
Glissi önceleri çok fazla kullandım canım şimdi tamamen bitkisel ürünlere geçtim. kullandığım serumda zaten bitkisel o yüzden değiştirmekte istemiyorum canım ya :26:
memnunum kullandığım bu serumdan ama herşeyin fazlası zarar sanırım
Lialaycım ah canım valla benimki de küçük çocuklar gibi çakmakla oynarken kahküllerim yanmış haberim yok diğer gün aynaya baktığımda farketmiştim şok olmuştum
ondan sonra birdaha elime çakmak almadım bende hergün minik minik kestim o şekilde kurtulmuştum
benim uçlarda kırıklar var hemde çok ama şimdi kestirmek istemiyorum çünkü yine kestiricem yine aynı boyda kalıcam yerimde sayıcam
bekliyorum haziranın sonunda kestireyim diyorum bakalım . ozamana kadar uçların daha fazla kırılmasını engellemeye çalışıcam
Petitecim ay pardon hayatım seninkini yazmayı unutmuşum
dediğin gibi saçlarım dökülüyor ama diplerden minik minik saçlar çıkıyor onlara çok seviniyorum hatta onları yatıştırmaya çalışmaktan yoruluyorum anten gibi dik dik duruyolar
inşallah güzel olucak hepimizin saçları

Son düzenleme:
evet 7'inci sinemaki kürümü yapmış bulunmaktayım yarım saat sonra yıkıyacağım eve de perdeci gelecek adama yakalanmam inşallah sizleri öpüyorum belimize kadar sağlıklı saçlar diliyorum

herkese selamlar kaçamak yaptım okudum sayfaları...lastik saç durumuyla ilgili yazmalıyım diyip geldim
Benimkiler geri geldi
Boyayla tetikledim herhalde bilmediğimden varsayımla söylüyorum Sanırım onlar lastiklikten kopmaya başlayan saç teli olarak kendilerini yeniliyolardı bende komplo yaptım üzerine oooh mis
Gülüyorum somurtmuyorum bilmediklerimizi de böyle öğreniyoruz işte ne diyim...ıım boya loreal di içine barcelino da katmıştm ki ara da verdim bakımlar bir sürü kesim v.s...Yani boya tetikliyo sanırım 2-3 ayda kurtarmıyo minimum 6ay olmalı sanırım ya da zorundalık durumu için tamamen bitkisel bi boya belki de...O kadar yumuşaktı ki ilk farkettiğim zamanda şimdide öyle yanmış olabileceğini bilmemektende kaynaklanıyo tabi ama düşünmedim... Hoşgeldiler onları komik buluyorum zaten haziranda bi daha kesim düşünüyorum ve şimdi baktım kayıplar dün tüm kafamı yağlayıp uyudum az önce yıkadım demek ki doğru yoldayım en iyi gelen yağlı bakımlar sanki en azından bana Çünkü bilmeden yaptığım yağ yumurta mayonez sirke 4lüsü kaybetmişti şimdide diplere barcelino ıstılmış zeytinyağını da saç boylarına uçlarına sürdüm iyi gelmiş problemi olan arkadaşım dene derim ve ciddiye alma üzme yani tatlı canını... İnan artık ciddiye almıyorum akıllandığımız sürece de tekrarlanmıycak geçici sorunlar bunlar sabır sadece...kendinize iyi bakın saçlarınıza da

canım maşallah baya belli uzadığı ilk fotoda saçının arkası değmiyor ikinci fotoda gayet net değiyor ensenin hemen altına maşallah diyelim de

çok teşşekkür ederim tatlım inşallah en kısa zamanda sırtıma kadar uzadığı günleri de görürüm :)

Kızlar bu aralar yoğundum giremedim foto paylaşmışsınız ne güzel de uzamışlar maşallah haftasonu düğünümüz vardı zavallı saçlarım ya kuaför maşayı saçımda beklettikçe içim gitti ama mecburdum işte yapmaya akşam saç bakım maskesi sürdüm saçıma saçım nasıl emdi o maskeyi inanamadım acayip kurumuş (( önce şu kuruluğu gidericem sonra başlıcam diğer kürlere off yaa canım sıkıldı

Sayfaların bir kısmını inceledim , fotoğraflara baktım ve hepinizin saçları çok güzel uzamış kızçeler :)
2 ay önce sinameki küründen kalma yağlarım(hint,badem) ve bemiks , evigen ampullerim vardı onları bir güzel hazırladım ve bolca saçlarıma uyguladım . Boneledim ve bir güzel de sardım
Yıkadıktan sonra da lavanta suyu ile durulayacağım saçlarımı
1 küsür yıl uygulamıştım kürü ama malum boyat-kestir , boyat-kestir derken saçlarım şu anda göğüs altında
Umarım bu sefer bel hizama ordan da popoya kadar uzatabilirim saçları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…