Arkadaşlar yanmış saç nasıl olur tarif edebilir misiniz? Saçarım lastik gibi uzuyor ve kuaförüme göre yanmamış 15 günlük bakımla kendine gelirmiş
zeytinyağı sür çok iyi geliyor.
benimde bi ara saçlarım yanmıştı hemde gerçekten yanmıştı çakmakla
zeytinyağı bayağı iyileştirmişti saçımı
Benim röfleden dolayı lastik gibi.yapacağım bakımlar düzeltir mi kestirmeliyim karar veremedim.kuaförum olacak 15 günde toplar diye ısrar ediyor offff kötü hissediyorum bu yüzden
ben hergün minik minik kesmiştim uçlarından onun dışında zeytinyağı sürüyordum sende dene istersen ben sonuç almıştım
iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır takip edemyodum sınawlarmdan dolayı. Ama bakımlarımı aksatmadm. Bugün fırsat bulup okudum kaçırdgm sayfaları. Maşallah uzamalar harika dewam ediyo. Özellikle banu ablamın saclar almıs basını gidiyo :) böyle dewam. Dün 7. Kürümü uyguladım. Bugün fotoğraf cekebildim anca :) haftaya salı 8. Kürümüde yapıp ara wericem. Saclarımdaki uzama durdu gibi sanki. Bi önceki fotoğrafmla aynı hala.s ama uzayack bu saçlar :) suanda saçlarm cok cok yumusak. Dökülmem yok. We dahada parlak oldular. We ayrıca koyu kestane olan saclarm kahve rengne döndü
30mayıs fotoğrafım.
ve buda saçlarımı sawururken
Teşekkürlerrbir şey isteyebilir miyim ? Bu sinameki kürü tam olarak nasıl yapılıyor ?
foto çekmeye çalışırım canım
bütün kürleri maskeleri düzenli yapıyorum saçlarım pamuk gibiydi ama birden eski haline döndü
ne olduğumu şaşırdım bende. inşallah havalardandır :26: burdada bi güneşli bi yağmurlu havalar
turplu suyu yapıyorum ama haftada 1 onuda uçlarına değdirmiyorum hiç. diplerine sürüyorum sadece.
maya maskesinide yapıyorum o da aynı şekilde diplerime uyguluyorum sadece.
karanfil suyunu nezamandır yapamıyordum dün onuda yapmaya başladım inşallah düzelir saçlarım
birde senin yaptığın şu ısıtılmış zeytinyağını nasıl yapıyordun bide ne için yapıyordun saçların yumuşak olması için mi onu söylermisin canım onu yapayım bide bakalım belki işe yarar
Arkadaşlar yanmış saç nasıl olur tarif edebilir misiniz? Saçarım lastik gibi uzuyor ve kuaförüme göre yanmamış 15 günlük bakımla kendine gelirmiş
iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır takip edemyodum sınawlarmdan dolayı. Ama bakımlarımı aksatmadm. Bugün fırsat bulup okudum kaçırdgm sayfaları. Maşallah uzamalar harika dewam ediyo. Özellikle banu ablamın saclar almıs basını gidiyo :) böyle dewam. Dün 7. Kürümü uyguladım. Bugün fotoğraf cekebildim anca :) haftaya salı 8. Kürümüde yapıp ara wericem. Saclarımdaki uzama durdu gibi sanki. Bi önceki fotoğrafmla aynı hala.s ama uzayack bu saçlar :) suanda saçlarm cok cok yumusak. Dökülmem yok. We dahada parlak oldular. We ayrıca koyu kestane olan saclarm kahve rengne döndü
30mayıs fotoğrafım.
ve buda saçlarımı sawururken
Saçlarımın durumu kötüye gidiyor sanki , canımı çok sıkıyorum bu duruma
Eskisi gibi oldu sertleşti yumuşaklığı gitti
halbuki uçlarını filan hergün serumla nemlendiriyorum buna rağmen bi garip oldu saçlarım
dökülmem de durmadı hala avuç avuç saçlarım dökülüyor
inşallah düzelir , dökülmesi durur saçlarım yine yumuşacık olur
kürlerini uygulayan arkadaşlardan benim gibi aynı sorunları yaşayan var mı yoksa tekmiyim merak ettim
zeytinyağı sür çok iyi geliyor.
benimde bi ara saçlarım yanmıştı hemde gerçekten yanmıştı çakmakla
zeytinyağı bayağı iyileştirmişti saçımı
foto çekmeye çalışırım canım
bütün kürleri maskeleri düzenli yapıyorum saçlarım pamuk gibiydi ama birden eski haline döndü
ne olduğumu şaşırdım bende. inşallah havalardandır :26: burdada bi güneşli bi yağmurlu havalar
turplu suyu yapıyorum ama haftada 1 onuda uçlarına değdirmiyorum hiç. diplerine sürüyorum sadece.
maya maskesinide yapıyorum o da aynı şekilde diplerime uyguluyorum sadece.
karanfil suyunu nezamandır yapamıyordum dün onuda yapmaya başladım inşallah düzelir saçlarım
birde senin yaptığın şu ısıtılmış zeytinyağını nasıl yapıyordun bide ne için yapıyordun saçların yumuşak olması için mi onu söylermisin canım onu yapayım bide bakalım belki işe yarar
canım maşallah baya belli uzadığı ilk fotoda saçının arkası değmiyor ikinci fotoda gayet net değiyor ensenin hemen altına maşallah diyelim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?