Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Banu tabiri caizse çook manyak uzamış :)
Maşallaaaahhhh

Bende bi kaç güne kadar sinamekiye başlıcam yine.
Şu an barcelino var.
Ama çok düzenli kullandığım söylenemez...

Başıma ağrlar girdi yağ kokularından :26:
kafamda barcelino bacaklarımda kekik biberiye bayılmazsam iyidir:)
Güzellik için neler yapıyoruz yarabbim

maşallah :))) ayy çok beğendim çok güzel olmuş en kullanışlı olduğu dönem saçın bu hali :)) böyle giderse 4,5 ayda çok güzel bir uzama kaydeder

canım teşekkür ederim...valla gördükçe sizfden duydukça ağzım kulaklarıma varıyor...
başarıcaz kızlar işte kanıtı:)))

arkadaşım sağol...herkes aynı şeyi söylüyor günlük yaşantımdada...röfleli ama kırık yok die...
çok seviniyorum..rengimede çok övgü alıyorum...valla o küskün zamanım bitiyor çok şükürr...
yakındır istediğim saçlara kavuşmam...hep beraber tabi..

canım arkadaşım teşekkür ederim...sinameke aksine dökülmeyi kesiyor...en azından bende öyle oldu..
bana fikrimi sorarsan düzenli bakım ve beslenmeden yanayım...son 2 haftadır sinameke kürünün molsaındaydım,
topicteki arkadaşlarım biliyor yoğunve biraz sıkıntılıydım...doğal olarak bakımlarım ve beslenmem aksadı...
ama artık sıkıntılar gerilerde kaldı çok şükür..aynen devam disiplinli bakım ve beslenmeye...

Banuu cnm ne gzl uzamis saclariin :))

arkadaşımmmm.....sağol canım...seninde göreyim tatlım fotolarını...

:)) canım benim...

daha dur arkadaşım temmuz 9 da gör sen:)))
hep beraber uzatıcaz....

arkadaşlarım iyi akşamlar...
uzun zamandır toplu bir paylaşım yapmadık...aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da
yardımcı olmak amacı ile şuan devam eden bakımlarımızı yazalım...paylaşalım....

ben başlayayım...cumartesi sinameke kürü 2. tur başlıyor...bu zaman zarfında yağ karışımları yaptım..
hem biliyorsunuz hasta ve yoğundum...aslında birazda dinlendirmiş oldum...

yarın akşam yine yağ karışımı yapıp en azından kırılmaları önleyici bi bakım yapmış olucam...
10 nisandan beri medobiotin içiyorum biliyorsunuz...önümüzde ki hafta ise daha yoğun bi bakım kampına
giricem malum temmuz 9 a az kaldı...doğumgünü hediyem hazır olsun dimi:)

İnşallah:) bende temmuz 1e kadar yapmayı düşünüyorum sonra ara verip sonra yine başlıcam :)
Çünkü hedef belime kadar:)

Banucum bakımlarımızdan bahsetmemiz iyi oldu tekrardan çünkü sayfa ilerledikçe aşınıyo bilgilerde...ben aktardan Mecitefendi'nin saç bakım yağını aldım içerisinde Susam/Zeytin/Ceviz/Çörekotu/Badem/Defne/Isırgan/Buğday/Karanfil/Jojoba Yağları mevcut bunuda günde 1 defa içine sarımsak yağı kullanarak uyguluyorum aynı zamanda bir kez sinameki... haftada 2 kez yeterli geliyor...
Benim saçlarımda 5 6 tutama yakın beyazlar var ve beni rahatsız ediyor bunun için bi çözüm önerisi olan varmı kızlarr?

günaydın kızlar ben de bakımlara 1 mayısta başladım şimdiye kadar toplam 6 sinameki kürü yaptım. Fakat ilk 4 kürün içerisine defne tohumu yağından başka bişi koymadım. son ikisinde bemiks ampul de koydum kokusundan tereddüt ettim almamıştım ama o kadarda kötü kokmuyormuş. Ayrıca aycangül'ün topiğindeki tarihlere göre yağ karışımım var (yılan yağı, defne tohumu yağı, sarımsak yağı,ceviz yağı aktardan alıp ben karıştırdım hazır değil yani) onu uyguladım birde 2 kez maya maskesi yaptım. Birde hergün medobiohtin içtim 12 nisandan bu yana:))))) Bu kadar daha da başka bişi yapacak ne zamanım ne de gücüm var ben elimden geleni yapıyorum gerisini Allah bilir:)))) saçımın ıslak halini ekledim tam bir ay olmuş

yapabileceğin herşeyi yapmışsın zaten tebrik ederim saçlarındaki uzama net bir şekilde görülüyor

canım günaydın...bence gayet sağlıklı ve işe yarar bakımlar...bakalım haftasonu kampa gireyim tekrar bende..
havalarda ısınır hasta olmam bi daha sanırım...beyazlar içinse inan hiç bilgim yok...bende de var yaş malum..
ancak sarı röflede belli olmuyor...dipler çıkınca belli oluyor ama hiç önemsemiyorum...
yaradanın hediyesi bence...

canım saçların güzel uzuyor valla...emeklerin boşa çıkmaz korkma..
başlarda bende uzamıyor sanıyordum...hiç fark yok gibiydi sağlıklı görünmesi
dışında sonra kendimde şok oldum...senin saçların çok kısaydı ve ense kapanıyor artık...bir kaç aya kadar
omuzlarından sarkar canım arkadaşım...hadi maşallah diyel,im

arkadaşım günaydın...baktım ama bulamadım...canım ilk ve son fotonu bi ekler misin...
kopmalarla ilgili daha ne yapabiliriz arkadaşlarımızda çözümler sunsun...
benim yöntemim sanırım sana yaramamıştı doğru hatırlıyorsam...
canım senin kopmalar için bi organize olalım...yaptıkğın kürleri,bakımları ve
ne zaman başladığını
hepimize hatırlatmak için paylaş lütfen...sanırım bilgisi olan arkadaşlarımızın gözünden
kaçmış olabilir...
topic hızla ilerliyor hatırlatalım böylece...
bekliyoruz canım arkadaşım...

canım yaa seninki bişey mi aynen seninki gibiydi saçlarım benim kuaför arkadaş bi eğdi kafamı benim bi kesti bi kaldırdım kafamı saçlarımı arkaya atar gibi hemde(!)şookk oldum resmen saçımın en uzun yeri kulaklarıma geliyo düşünebiliyor musun tam 7 ay oldu şimdi sırtımda saçlarım:)ama o şoku unutamam heralde:)

canım ya...kıyamam geçmiş olsun ...
hepsi gerilerde kaldı..hepimiz aynı kazayı geçirdik emin ol...
biz artıkı kuaförlere inanmıyoruz:)))
çözüm bu anlaşılannnn

Bende bacaklarıma biberiye sürüyorum zayıflatmak için mi kullanıyorsunuz bu arada ?

Beyaz saçlar için annemde uyguladığımız kürü yazıyorum hemen taze cevizin kabuğunu az suyla haşlayın, içine ısıtılmış yarım kahve fincanı zeytinyağı ve ve bir tatlı kaşığı kuru maya katın 2 saat başınızda bekletin ve yıkayın ( eğer saçlarınız koyuysa )

Ben de sinameki kürü uygulamak istiyorummm. Çok güzel bir topik buraa

Ben saçımı sık sık kısacık kestiriyorum :) saçım belimdeyken tutturdum kısa kestiricem diye ve kestirdim kestiriş o kestiriş. Uzamaya başladığında okulda toplamaktan bıkıp tekrar tekrar kestirdim ve en sonunda kısa saçı sevmeye başladım. Saçım uzamaya başladı tutturunca yüzüme düşen perçemlerimden cesaret alarak tekrar tekrar kestirdim ama artık YETER dedim !! Artık saçımı uzatıcam tekrar belimde saçlar istiyorum hatta özeniyorumm Ayrıca saçımı çok kestirdiğim için saçlarım küstü Sinameki bizi barıştırır umarım

Bu arada gördüm arkadaşlar saçlarınız çok güzel uzamış tebrik ederim :))

kulaklarından sırtına 7 ay da mı geldi bende buna şok oldum... sırın nedir paylaş bizimle :)

Saçlarımın durumu kötüye gidiyor sanki , canımı çok sıkıyorum bu duruma
Eskisi gibi oldu sertleşti yumuşaklığı gitti
halbuki uçlarını filan hergün serumla nemlendiriyorum buna rağmen bi garip oldu saçlarım
dökülmem de durmadı hala avuç avuç saçlarım dökülüyor
inşallah düzelir , dökülmesi durur saçlarım yine yumuşacık olur
kürlerini uygulayan arkadaşlardan benim gibi aynı sorunları yaşayan var mı yoksa tekmiyim merak ettim

canım aramıza hoşgeldin..evet çok güzeldir bizim topicimiz...
burda çok mutlu olacak ve güzel sonuçlar alacaksın canım meraklanma..
şimdiden kolay gelsinn...

tatlım önce sakin ol...stres daha çok etkiler...taktıkça kafana bilki
daha kötü olacak...canım bu akşam yakın bi fotosunu paylaşır mısın bizimle?
neden böyle oldu acaba..gerçi kopma ve dökülme hafiften bende de başlamıştı ama
şuan iyi durumda...havalar çok dengsiz bana kalırsa saçlar rüzgardan ve yağmurlu nemli havadan etkileniyor..
çünkü hatırlıyorum böyle havalarda daha öncede yaşardım bu sorunu...
sabah güneşli öğlen rüzgarlı akşam yağmurlu
ve bu çok etkiliyor...
bir kaç güne havalar normale dönecekmiş..o zamanda bi gözlemle saçlarını..
şu serumlara da ara versen...daha önce seninle mi konuştuk bu konuyu
hatırlamıyorum ama serumlara hiç sıcak bakmıyorum ben...çok yoğun olduklarından
sıkıştırılmış eğitim paketi gibi geliyor bana...yani şok etkisi yaratıyor...
doğal yollar bence daha sağlıklı...kuru kuru tarama, masaj yap diplere...
turplu su yapıyor musun canım sen?
her adımı lütfen paylaş buluruz inşallah bir yolunu...ama sakın moralini bozma
moral ve motivasyon bakımlardan daha önemli unutma...

iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır takip edemyodum sınawlarmdan dolayı. Ama bakımlarımı aksatmadm. Bugün fırsat bulup okudum kaçırdgm sayfaları. Maşallah uzamalar harika dewam ediyo. Özellikle banu ablamın saclar almıs basını gidiyo :) böyle dewam. Dün 7. Kürümü uyguladım. Bugün fotoğraf cekebildim anca :) haftaya salı 8. Kürümüde yapıp ara wericem. Saclarımdaki uzama durdu gibi sanki. Bi önceki fotoğrafmla aynı hala.s ama uzayack bu saçlar :) suanda saçlarm cok cok yumusak. Dökülmem yok. We dahada parlak oldular. We ayrıca koyu kestane olan saclarm kahve rengne döndü
30mayıs fotoğrafım.

ve buda saçlarımı sawururken

canım aramıza hoşgeldin..evet çok güzeldir bizim topicimiz...
burda çok mutlu olacak ve güzel sonuçlar alacaksın canım meraklanma..
şimdiden kolay gelsinn...

Teşekkürlerr bir şey isteyebilir miyim ? Bu sinameki kürü tam olarak nasıl yapılıyor ?

foto çekmeye çalışırım canım
bütün kürleri maskeleri düzenli yapıyorum saçlarım pamuk gibiydi ama birden eski haline döndü
ne olduğumu şaşırdım bende. inşallah havalardandır :26: burdada bi güneşli bi yağmurlu havalar
turplu suyu yapıyorum ama haftada 1 onuda uçlarına değdirmiyorum hiç. diplerine sürüyorum sadece.
maya maskesinide yapıyorum o da aynı şekilde diplerime uyguluyorum sadece.
karanfil suyunu nezamandır yapamıyordum dün onuda yapmaya başladım inşallah düzelir saçlarım
birde senin yaptığın şu ısıtılmış zeytinyağını nasıl yapıyordun bide ne için yapıyordun saçların yumuşak olması için mi onu söylermisin canım onu yapayım bide bakalım belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…