maşallah :))) ayy çok beğendim çok güzel olmuş en kullanışlı olduğu dönem saçın bu hali :)) böyle giderse 4,5 ayda çok güzel bir uzama kaydeder
Banu saclarin cok guzel olmus. O yoluk yipranik uclarin yerine hacimli ve dolgun saclar gelmis. Cok imrendim canim nefis olmuslar.
Uzama boyu yaklasik 8-10 cm var mi ben mi oyle gordum:).
Hem saglikli hem uzayan saclara kavusmussun tebrik ederim canim.
Bana gelince yaptigim o kadar bakim bosa gitti saclarimin kopmasina engel olamadim. Diplerinden uzadi uclarindan koptu cektigim eziyete yaniyorum(
Banu hanım, önceden beri sizi takip ediyorum, gerçekten saçlarınız çok güzel uzuyor. Çocukluğundan beri uzun saç hayali olan birisiyim ama önceden annem hasta olmayayım diye kestirirdi, sonra bende saçım çok döküldüğü için hep kestirmek zorunda kaldım. Kuaförde yerde kesilen saçlarımı gördükçe hep üzülürdüm. Ama sizi gördükten sonra artık sadece bir kez azcık ucundan kestirdim.Şimdi saçım omuzlarımı biraz geçiyor. Sinameki kürüne başlamak için malzemeleri aldım ama bazı yerlerde bu kürün dökülmeyi arttırdığını okudum . Siz dökülme için ne öneririrsiniz? benim ara ara demir eksikliğim olur ilaçla düzelir ama buna rağmen dökülme devam eder, neler denedim pahalı vitaminler dermatologların verdiği bitkisel losyonlar vs hiç azaltamadım. Şimdi şampuana çamterabentin koymaya ve maya maskesine başladım. Sanırım sizin dökülme probleminiz yok çünkü hem uzamış hem de uçları incelmemiş aksine dolgunlaşmış. Sizce sinameki dökülmeyi arttırır mı?
Banuu cnm ne gzl uzamis saclariin :))
Banu maşallah çok güzel uzamış saçların çok bakımlı ve uzun olmuşlar ilk haline göre
Ben de buradan faydalı olduğunu okuyunca bugün Barcelino aldım sürdüm bekliyorumSaçlarım 10 gündür pek de uzamıyor sanki böyle bir yerlerinde saymaya başladılar.
Banu tabiri caizse çook manyak uzamış :)
Maşallaaaahhhh
Bende bi kaç güne kadar sinamekiye başlıcam yine.
Şu an barcelino var.
Ama çok düzenli kullandığım söylenemez...
Başıma ağrlar girdi yağ kokularından :26:
kafamda barcelino bacaklarımda kekik biberiye bayılmazsam iyidir:)
Güzellik için neler yapıyoruz yarabbim
canım teşekkür ederim...valla gördükçe sizfden duydukça ağzım kulaklarıma varıyor...
başarıcaz kızlar işte kanıtı:)))
arkadaşım sağol...herkes aynı şeyi söylüyor günlük yaşantımdada...röfleli ama kırık yok die...
çok seviniyorum..rengimede çok övgü alıyorum...valla o küskün zamanım bitiyor çok şükürr...
yakındır istediğim saçlara kavuşmam...hep beraber tabi..
canım arkadaşım teşekkür ederim...sinameke aksine dökülmeyi kesiyor...en azından bende öyle oldu..
bana fikrimi sorarsan düzenli bakım ve beslenmeden yanayım...son 2 haftadır sinameke kürünün molsaındaydım,
topicteki arkadaşlarım biliyor yoğunve biraz sıkıntılıydım...doğal olarak bakımlarım ve beslenmem aksadı...
ama artık sıkıntılar gerilerde kaldı çok şükür..aynen devam disiplinli bakım ve beslenmeye...
arkadaşımmmm.....sağol canım...seninde göreyim tatlım fotolarını...
:)) canım benim...
daha dur arkadaşım temmuz 9 da gör sen:)))
hep beraber uzatıcaz....
Eki Görüntüle 431352 Eki Görüntüle 431354
bugün 4.kürü yaptım yine bir karşılaştırmalı foto koydum,umarım beğenirsiniz..
SOL TARAFTAKİ İLK KÜR 7MAYIS
SAĞ TARAFTAKİ 4.KÜR 28 MAYIS
günaydın kızlar ben de bakımlara 1 mayısta başladım şimdiye kadar toplam 6 sinameki kürü yaptım. Fakat ilk 4 kürün içerisine defne tohumu yağından başka bişi koymadım. son ikisinde bemiks ampul de koydum kokusundan tereddüt ettim almamıştım ama o kadarda kötü kokmuyormuş. Ayrıca aycangül'ün topiğindeki tarihlere göre yağ karışımım var (yılan yağı, defne tohumu yağı, sarımsak yağı,ceviz yağı aktardan alıp ben karıştırdım hazır değil yani) onu uyguladım birde 2 kez maya maskesi yaptım. Birde hergün medobiohtin içtim 12 nisandan bu yana:))))) Bu kadar daha da başka bişi yapacak ne zamanım ne de gücüm var ben elimden geleni yapıyorum gerisini Allah bilir:)))) saçımın ıslak halini ekledim tam bir ay olmuş
Eki Görüntüle 432018
Banucum bakımlarımızdan bahsetmemiz iyi oldu tekrardan çünkü sayfa ilerledikçe aşınıyo bilgilerde...ben aktardan Mecitefendi'nin saç bakım yağını aldım içerisinde Susam/Zeytin/Ceviz/Çörekotu/Badem/Defne/Isırgan/Buğday/Karanfil/Jojoba Yağları mevcut bunuda günde 1 defa içine sarımsak yağı kullanarak uyguluyorum aynı zamanda bir kez sinameki... haftada 2 kez yeterli geliyor...
Benim saçlarımda 5 6 tutama yakın beyazlar var ve beni rahatsız ediyor bunun için bi çözüm önerisi olan varmı kızlarr?
günaydın kızlar ben de bakımlara 1 mayısta başladım şimdiye kadar toplam 6 sinameki kürü yaptım. Fakat ilk 4 kürün içerisine defne tohumu yağından başka bişi koymadım. son ikisinde bemiks ampul de koydum kokusundan tereddüt ettim almamıştım ama o kadarda kötü kokmuyormuş. Ayrıca aycangül'ün topiğindeki tarihlere göre yağ karışımım var (yılan yağı, defne tohumu yağı, sarımsak yağı,ceviz yağı aktardan alıp ben karıştırdım hazır değil yani) onu uyguladım birde 2 kez maya maskesi yaptım. Birde hergün medobiohtin içtim 12 nisandan bu yana:))))) Bu kadar daha da başka bişi yapacak ne zamanım ne de gücüm var ben elimden geleni yapıyorum gerisini Allah bilir:)))) saçımın ıslak halini ekledim tam bir ay olmuş
Eki Görüntüle 432018
Banu saclarin cok guzel olmus. O yoluk yipranik uclarin yerine hacimli ve dolgun saclar gelmis. Cok imrendim canim nefis olmuslar.
Uzama boyu yaklasik 8-10 cm var mi ben mi oyle gordum:).
Hem saglikli hem uzayan saclara kavusmussun tebrik ederim canim.
Bana gelince yaptigim o kadar bakim bosa gitti saclarimin kopmasina engel olamadim. Diplerinden uzadi uclarindan koptu cektigim eziyete yaniyorum(
Eki Görüntüle 391490 Eki Görüntüle 391491 Eki Görüntüle 391492
becerebildim mi bilmiyorum ama, ilki o hain kuaföre gitmeden önce :)) ikincisi gittikten sonra.. sonuncusu da şu anki hali.. nasıl deli olmayayım ben :)))
canım yaa seninki bişey mi aynen seninki gibiydi saçlarım benim kuaför arkadaş bi eğdi kafamı benim bi kesti bi kaldırdım kafamı saçlarımı arkaya atar gibi hemde(!)şookk oldum resmen saçımın en uzun yeri kulaklarıma geliyo düşünebiliyor musun tam 7 ay oldu şimdi sırtımda saçlarım:)ama o şoku unutamam heralde:)
Banu tabiri caizse çook manyak uzamış :)
Maşallaaaahhhh
Bende bi kaç güne kadar sinamekiye başlıcam yine.
Şu an barcelino var.
Ama çok düzenli kullandığım söylenemez...
Başıma ağrlar girdi yağ kokularından :26:
kafamda barcelino bacaklarımda kekik biberiye bayılmazsam iyidir:)
Güzellik için neler yapıyoruz yarabbim
Banucum bakımlarımızdan bahsetmemiz iyi oldu tekrardan çünkü sayfa ilerledikçe aşınıyo bilgilerde...ben aktardan Mecitefendi'nin saç bakım yağını aldım içerisinde Susam/Zeytin/Ceviz/Çörekotu/Badem/Defne/Isırgan/Buğday/Karanfil/Jojoba Yağları mevcut bunuda günde 1 defa içine sarımsak yağı kullanarak uyguluyorum aynı zamanda bir kez sinameki... haftada 2 kez yeterli geliyor...
Benim saçlarımda 5 6 tutama yakın beyazlar var ve beni rahatsız ediyor bunun için bi çözüm önerisi olan varmı kızlarr?
canım yaa seninki bişey mi aynen seninki gibiydi saçlarım benim kuaför arkadaş bi eğdi kafamı benim bi kesti bi kaldırdım kafamı saçlarımı arkaya atar gibi hemde(!)şookk oldum resmen saçımın en uzun yeri kulaklarıma geliyo düşünebiliyor musun tam 7 ay oldu şimdi sırtımda saçlarım:)ama o şoku unutamam heralde:)
Ben de sinameki kürü uygulamak istiyorummm. Çok güzel bir topik buraa
Ben saçımı sık sık kısacık kestiriyorum :) saçım belimdeyken tutturdum kısa kestiricem diye ve kestirdim kestiriş o kestiriş. Uzamaya başladığında okulda toplamaktan bıkıp tekrar tekrar kestirdim ve en sonunda kısa saçı sevmeye başladım. Saçım uzamaya başladı tutturunca yüzüme düşen perçemlerimden cesaret alarak tekrar tekrar kestirdim ama artık YETER dedim !! Artık saçımı uzatıcam tekrar belimde saçlar istiyorum hatta özeniyorummAyrıca saçımı çok kestirdiğim için saçlarım küstü Sinameki bizi barıştırır umarım
Bu arada gördüm arkadaşlar saçlarınız çok güzel uzamış tebrik ederim :))
Saçlarımın durumu kötüye gidiyor sanki , canımı çok sıkıyorum bu duruma
Eskisi gibi oldu sertleşti yumuşaklığı gitti
halbuki uçlarını filan hergün serumla nemlendiriyorum buna rağmen bi garip oldu saçlarım
dökülmem de durmadı hala avuç avuç saçlarım dökülüyor
inşallah düzelir , dökülmesi durur saçlarım yine yumuşacık olur
kürlerini uygulayan arkadaşlardan benim gibi aynı sorunları yaşayan var mı yoksa tekmiyim merak ettim
canım aramıza hoşgeldin..evet çok güzeldir bizim topicimiz...
burda çok mutlu olacak ve güzel sonuçlar alacaksın canım meraklanma..
şimdiden kolay gelsinn...
canım aramıza hoşgeldin..evet çok güzeldir bizim topicimiz...
burda çok mutlu olacak ve güzel sonuçlar alacaksın canım meraklanma..
şimdiden kolay gelsinn...
tatlım önce sakin ol...stres daha çok etkiler...taktıkça kafana bilki
daha kötü olacak...canım bu akşam yakın bi fotosunu paylaşır mısın bizimle?
neden böyle oldu acaba..gerçi kopma ve dökülme hafiften bende de başlamıştı ama
şuan iyi durumda...havalar çok dengsiz bana kalırsa saçlar rüzgardan ve yağmurlu nemli havadan etkileniyor..
çünkü hatırlıyorum böyle havalarda daha öncede yaşardım bu sorunu...
sabah güneşli öğlen rüzgarlı akşam yağmurlu
ve bu çok etkiliyor...
bir kaç güne havalar normale dönecekmiş..o zamanda bi gözlemle saçlarını..
şu serumlara da ara versen...daha önce seninle mi konuştuk bu konuyu
hatırlamıyorum ama serumlara hiç sıcak bakmıyorum ben...çok yoğun olduklarından
sıkıştırılmış eğitim paketi gibi geliyor bana...yani şok etkisi yaratıyor...
doğal yollar bence daha sağlıklı...kuru kuru tarama, masaj yap diplere...
turplu su yapıyor musun canım sen?
her adımı lütfen paylaş buluruz inşallah bir yolunu...ama sakın moralini bozma
moral ve motivasyon bakımlardan daha önemli unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?