Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Beyaz saçlar için annemde uyguladığımız kürü yazıyorum hemen taze cevizin kabuğunu az suyla haşlayın, içine ısıtılmış yarım kahve fincanı zeytinyağı ve ve bir tatlı kaşığı kuru maya katın 2 saat başınızda bekletin ve yıkayın ( eğer saçlarınız koyuysa ) [/QUOTE]
Teşekkür ederim canım bunu deniyeyim bide evet koyu saçlarım..

Canım sen ne kürü uyguladın ?

canım belki sende biliyorsundur saçın katmanları var yani saç rengi açıldıkça saç inceliyor oyüzden saçının uçkısımları diplere göre daha açıksa uç kısımlarda boyayı daha az bekletmen lazım ve en kötüsü ise saç rengi açıldıktan sonra tekrar eski haline gelmiyor benimde saçlarım ince telli 2 işlem görsn hemen yanıyor bende artık koyu ren boyayla idare ediyorum. Açık renk saçı çok seviyorum ama malesef saç yapım müsait olmadığı için yapamıyorum yapsamda böyle saçım cücük kadar kalıyo:))) fazla açma saçlarını daha da yıpranmasın:)) yavaş yavaş uçlarından kırparsın:)))

saol tatlım banada dolgunlaşmış gibi geliyordu ama emim olamıyordum çok mutlu oldum

canım zaten önce sağlıklı olmaya başladığı için dolgunlaşıyor, ardından da uzama başlıyor...
ben de aynı süreçten geçtimm...
bakalım 10-15 güne kadar yeni fotolar eklicem neler olacak...

evet 7'inci sinemaki kürümü yapmış bulunmaktayım yarım saat sonra yıkıyacağım eve de perdeci gelecek adama yakalanmam inşallah sizleri öpüyorum belimize kadar sağlıklı saçlar diliyorum

Ay çok güldüm ya yakalanmadın inşallah

Ahh kuaförler umarım düzelir canım ya

Aramıza hoşgeldiniz

Teşekkür ederim canım bunu deniyeyim bide evet koyu saçlarım..

İnşallah yarar çok sevinirim bir kişiye daha yardımcı olabildiğim için lütfen bilgilendirin. Bir kerede bile güzelce kapatıyor

Son düzenleme:

sabırsızlıkla bekliyoruz yeni fotoğraflarını

Arkadaşlarım iyi akşamlar..
4 mayısta yapılan dip boyamın ardından bugün itibari ile dipler güncel...
sizce nasıl?

Son düzenleme:
bu ne ya...kaç defa yazılmışş böyle...
kusuruma bakmayın arkadaşlarım ya sistem ya ne ya benim hatam...

Ben sıkılaşmak için ve selülit için kullanıyorum sana bi faydası oldumu?
Olduysa ne gibi yararlarını gördün:)

Ben de yarından itibaren permayla mahfettiğim saçlarıma bakım yaparak uzamasını burda takip edicem. Bugün kuaförümden bir kür öğrendim. Hint yağı, badem yağı susam yağı, çam terabentin yağı, jojoba yağı ve çörek otu yağı karışımı içerisine bemix ve bepanten ampül kırıp saçıma uygulıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…