Gecen sene uyguladigim kür sirasinda cektigim fotograflar. Bu uzamayi bir bucuk ayda elde etmistim. Aci farkli oldugu icin pek belli olmamis uzama ama elinizle kafa ismini kapatin, sadece omuz ve sirt görünsün, anlarsiniz uzamayi. Benim saclarim yavas uzar, bu uzama mucize gibi bir sey benim icin.
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
Kürü düzenli olarak uyguladim ve saclar neredeyse belime geliyordu ki yandigi icin kestirdim..
Simdi yine uyguluyorum. Saclarim omuzlarimda, yanik ve kötü bir renk. Simdilik amacim sütyen hizasina kadar uzatmak. O hizaya getirip bir süre düzenli olarak uclarindan alacagim, böylece boyali, yanik saclardan kurtulup saglikli, dogal renginde saclarimi belime kadar uzatacagim.
Sinamekiyle uzattigim saclarim...Su an o halinden eser yok...
Bu küre basladigim zaman cekildigim fotom. Ayni kazagi giyip önümüzdeki hafta tekrar cekecegim, bakalim farki merak ediyorum.
Ben takip edecegim burayi. Umarim istedigin uzunluga gelir bir an önce saclarin...
herkese selamlar kaçamak yaptım okudum sayfaları...lastik saç durumuyla ilgili yazmalıyım diyip geldim
Benimkiler geri geldi
Boyayla tetikledim herhalde bilmediğimden varsayımla söylüyorum Sanırım onlar lastiklikten kopmaya başlayan saç teli olarak kendilerini yeniliyolardı bende komplo yaptım üzerine oooh mis
Gülüyorum somurtmuyorum bilmediklerimizi de böyle öğreniyoruz işte ne diyim...ıım boya loreal di içine barcelino da katmıştm ki ara da verdim bakımlar bir sürü kesim v.s...Yani boya tetikliyo sanırım 2-3 ayda kurtarmıyo minimum 6ay olmalı sanırım ya da zorundalık durumu için tamamen bitkisel bi boya belki de...O kadar yumuşaktı ki ilk farkettiğim zamanda şimdide öyle yanmış olabileceğini bilmemektende kaynaklanıyo tabi ama düşünmedim... Hoşgeldiler onları komik buluyorum zaten haziranda bi daha kesim düşünüyorum ve şimdi baktım kayıplar dün tüm kafamı yağlayıp uyudum az önce yıkadım demek ki doğru yoldayım en iyi gelen yağlı bakımlar sanki en azından bana Çünkü bilmeden yaptığım yağ yumurta mayonez sirke 4lüsü kaybetmişti şimdide diplere barcelino ıstılmış zeytinyağını da saç boylarına uçlarına sürdüm iyi gelmiş problemi olan arkadaşım dene derim ve ciddiye alma üzme yani tatlı canını... İnan artık ciddiye almıyorum akıllandığımız sürece de tekrarlanmıycak geçici sorunlar bunlar sabır sadece...kendinize iyi bakın saçlarınıza da
canım yanlış bakmadıysam çok bariz 4-5 cm uzama var :))
canım maşallah...dolgun dolgun bayıldım...uzama ise çok iyi maşallah...
hadi hayırlısı
saol tatlım banada dolgunlaşmış gibi geliyordu ama emim olamıyordum çok mutlu oldum
evet 7'inci sinemaki kürümü yapmış bulunmaktayım yarım saat sonra yıkıyacağım eve de perdeci gelecek adama yakalanmam inşallahsizleri öpüyorum belimize kadar sağlıklı saçlar diliyorum
Kızlar bu aralar yoğundum giremedim foto paylaşmışsınız ne güzel de uzamışlar maşallahhaftasonu düğünümüz vardı zavallı saçlarım ya kuaför maşayı saçımda beklettikçe içim gitti ama mecburdum işte yapmaya akşam saç bakım maskesi sürdüm saçıma saçım nasıl emdi o maskeyi inanamadım acayip kurumuş (( önce şu kuruluğu gidericem sonra başlıcam diğer kürlere off yaa canım sıkıldı
Sayfaların bir kısmını inceledim , fotoğraflara baktım ve hepinizin saçları çok güzel uzamış kızçeler :)
2 ay önce sinameki küründen kalma yağlarım(hint,badem) ve bemiks , evigen ampullerim vardı onları bir güzel hazırladım ve bolca saçlarıma uyguladım . Boneledim ve bir güzel de sardım
Yıkadıktan sonra da lavanta suyu ile durulayacağım saçlarımı
1 küsür yıl uygulamıştım kürü ama malum boyat-kestir , boyat-kestir derken saçlarım şu anda göğüs altında
Umarım bu sefer bel hizama ordan da popoya kadar uzatabilirim saçları
Teşekkür ederim canım bunu deniyeyim bide evet koyu saçlarım..
canım zaten önce sağlıklı olmaya başladığı için dolgunlaşıyor, ardından da uzama başlıyor...
ben de aynı süreçten geçtimm...
bakalım 10-15 güne kadar yeni fotolar eklicem neler olacak...
Arkadaşlarım iyi akşamlar..
4 mayısta yapılan dip boyamın ardından bugün itibari ile dipler güncel...
sizce nasıl?
Eki Görüntüle 433565
daha bir ay bile olmamışsüpeeeeerrrrr
Bende bacaklarıma biberiye sürüyorum zayıflatmak için mi kullanıyorsunuz bu arada ?
Beyaz saçlar için annemde uyguladığımız kürü yazıyorum hemen taze cevizin kabuğunu az suyla haşlayın, içine ısıtılmış yarım kahve fincanı zeytinyağı ve ve bir tatlı kaşığı kuru maya katın 2 saat başınızda bekletin ve yıkayın ( eğer saçlarınız koyuysa )
Ben sıkılaşmak için ve selülit için kullanıyorum sana bi faydası oldumu?
Olduysa ne gibi yararlarını gördün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?