Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

canım havalardan sanırım bu ara hepimiz aynı
sorunu yaşıyoruz...ancak bunun bakımlardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
mevsimsel geçiş aylarında olur böyle...eylül-ekim gibi yine yaşıcaz bu dökülmeleri...
büyütme aklında bu kadar...toparlar yakında

Tebrik ederim canım benim yeğen de mezun oldu bu hafta sanırım aynı yaştalar inş uzun güzel bir hayat yaşarlar
Bu arada ben daha 2. tura başlamadım cesaret edemiyorum bi türlü saçımın rengini açtı ya acaba bana mı öyle geldi bi tarafımdan mı uyduruyorum acaba :26:

maşallah ya 2.5 cm demek çok çok iyi gerçekten
kaçıncı küründeydin canım sen?

8. kür bitti canım 1 tur tamamladım yani ama bu 2.5 cm uzama 4 kürde oldu

Mevsimsel sanırım hepimizin dökülüyor malesef

arkadaşlar saç uzatmak istiorum ben de. 4 ay sonra düğünüm olacak ve saçlarım çok bakımsız görünüyor. aslında sayfaları okuyacaktım ama 260 sayfa olmuş hepsini okumam mümkün değil uygulayıp sonuç alanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim. başlık altında yada mesaj olarak olabilir. lütfen yardımcı olun. teşekkürler şimdiden

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum burada uygulayıp sonuç almayanımız yok
Sinameki kürü, ısıtılmış zeytinyağı kürü, gliserinli bakım spreyi, maya maskesini yapıyoruz. ( daha bir sürü var )
Genel olarak bu yağları kullanıyoruz.
ısırgan tohumu yağı

jojoba yağı
argan yağı
barcelino karışımı
hint yağı
hindistan cevizi yağı
defne tohumu yağı
kantoron yağı

Tam problem nedir saçlarınız ne boydadır uzatmak mı istiyorsunuz gürleştirmek mi , bakım mı yoksa hepsi beraber mi ona göre açıklamalı yazacağım

Benim saçlarım aşırı dökülüyor. Bütün bakımlarıma 1 ay süreyle ara vermeye karar verdim. Sadece şu karanfilli suyu kullanacağım dökülmesini önlemek için. Biotini de bırakmayacağım

çok teşekkür ederim tatlım ben haftada bir bemiks-evigen-bepanhhen-badem yağı maskesi yapıyorum. ayda bir kafama göre yağ maskesi yapıyorum. saçlarım ince tellidir bu nedenle yağlı bakımları pek tercih etmiyorum çünkü sonrasında sönük duruyorlar bunların dışında aklıma eserse maya maskesi yapıyorum (genelde mevsim geçişlerinde yaparım dökülmeleri durduruyor) saç diplerim için durum böyle... saç uçlarım için ise evde saf zeytinyağım var onu sürüyorum her banyodan önce. doğal olduğundan emin olduğum için içim rahat banyo sonrası ise ya kafama göre saç serumlarımdan birini kullanıyorum ya da kuru yıpranmış saçlar için lushun bi ürünü var onu kullanıyorum. bu ürünle küpük kullanmadan saçımı dalgalı yapabiliyorum
sonuç olarak bakımlarımdan hangileri işe yarıyor bilmiyorum ama saç uçlarımda kırık kalmadı çok mutluyum[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

benimde saçlarım ince telli ama röfleden dolayı kuru olduğu için sürekli yağ bakımı ve sinemakürü yaptım.ağustosta kestirdim en son, bakımlara ekimde başladım bu zamana kadar dört parmağı geçti ama malum olaydan dolayı şimdi kesim tarhini beklıyorum Aycangül'den.
tekrar başa döneceğim anlayacağın

teşekkürler cevabınız için.
saçlarım bu sıralar dökülüyor biraz. onun dışında çok da yıpranmış değil. çünkü düzleştirici falan kullanmıyorum pek öyle kendi haline bırakıyorum. uzatmak ve canlı görünmesini istiyorum. daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. bu arada boyu sırtımın ortasına geliyor. başka nasıl tarif ederim bilemedim :)

valla canım benim rengim açıldı..sen de farkediyorsundur ama sinamekeden mi
onu bilemiyorum..yıkadıkça da akıyor, açılıyor olabilir...
sinamekeye başladım dökülme 2 günde azaldı..mevsim geçişi etkiledi doğru ama
sinameke ve ampullere ara vermekde artırdı dökülmeyi sanırım......şuan durum iyi
bakalım gün geçtikçe nedeni daha net ortaya çıkacak.

Arkadaşlarım merhaba, iyi haftalar...
sinameke kürü 2 haftalık arasında uzama bu kadar...
4 mayıs dip boyası yapıldı...4 haziran yani
bugün çekilen foto ile dipler....

Evet canım benmkide öle oluyo doğru yapıomşm demek saol cnm
bu arada fotolara baktm maşallah saçların çok güzel uzamşlar :)

teşekkür ederim canım...uzamasına uzuyor da son bir kaç haftada
kopmalar yaşadım...şimdi toparladı..bakalım işin sonu nereye varacak...

Sinameki kürünü daha çok uzatmak ve bakım için kullanıyoruz içinde bemiks ampul, isteğe bağlı evigen ampul, badem yağı ve sinameki otu var. Sinameki bir tutam alıp 1 bardak suda kaynatıyoruz ılınmasını bekliyoruz ve süzüyoruz. Süzdükten sonra içine ampulleri ve badem yağını ekliyoruz. Saçımıza sürüp ( biz en az 3 saat bekletiyoruz ) bekletin. Mümkünse sıcak olsun kafanıza koyduğunuz 2 havluyu dönüşümlü ütüleyerek başınıza koyabilirsiniz. Streçlemenizi tavsiye ederim çok sıcak tutuyor. Ve fısfıslı şişe kullanın yoksa ziyan oluyor bütün bakım. Bu sinameki kürünü 8 kür tamamladıktan sonra 2 kür ara veriyoruz. Haftada bir uyguluyoruz genel olarak bu da 8 haftaya denk geliyor 2 hafta ara şeklinde.
Sinameki kürünü ve badem yağını aktardan, ampulleri eczaneden bulabilirsiniz. Sinameki paketi 1 lira badem yağı 4-5 lira ampullerden 4-5 lira civarında.

Barcelino yağına gelirsek aktarlarda satılıyor ben daha kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum ama işe yaradığını düşünüyorum bu konuda Banu abladan bilgi isteyebilirsiniz.

Maya maskesi. Yaş maya saç dökülmelerini önlüyor ve sağlıklı uzamayı sağlıyor ve içindeki b5 vitamini saçın ana maddesi keratin oluşumunu uyarıyor. Keratin
saçların dökülmesini önleyip daha hacimli ve gür görünmesini sağlıyor. 4 çorba kaşığı toz mayayı 1 bardak ılık suda eritin. Saç diplerine friksiyon yaparak yedirin. Birkaç dakika bekledikten sonra bol suyla durulayın. Ayrıca mayayı içenlerde var içten beslenmek için o konuda da Banu ablaya koşun

Sıcak zeytinyağı bakımı ben kendim bir yerde okumuştum aklımda kaldığınca bu kürü uyguladım bal ve zeytinyağı ile yapılıyor saf zeytinyağını ısıttım kesinlikle çok değil bir kase içine koydum ve bal ile karıştırdım her zamanki gibi dayanmayıp içine badem yağı da döktüm ( favori yağımdır ) başıma sürdüm ve 2 saat bekletip yıkadım.

Karışık Yağ bakımı forumda bütün yağların açıklamasını bulabilirsiniz hangi yağ size hitap ediyorsa yarıyacağını düşünüyorsanız aktardan alın karıştırın ve başınıza sürerek bekletin yıkayın. Burda kendi kullandığım yağları söylemem gereksiz olacak çünkü her yağ herkesde farklı işe yarıyor yani bende yarar sizde yaramaz gibi.

Çok önemli bir noktaya değinmek istiyorum burda bir kaç tane bakım yazdım fakat sık sık hergün ayrı ayrı bakımlar yapmanız kafa derinizi çok yoracak ve dökülmelere sebep olacaktır. Yani hafta da en fazla 2 bakım yapmanızı öneririm. Belli bir plan çerçevesinde ilerleyin. Doğadan cevabınızı alacaksınız Hepimiz aldık İyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…