Kızlar saçlarım hiç dökülmüyordu ama son zamanlarda feci dökülmeye başladı .O kadarda yağlarla bakım ,maya meskemi fln yapıyorumyediklerime de dikkat ediyorum .Neden böyle oldu ki ağlıcam .
Fot. çekecektim ama gram keyfim yok
Arkadaşlarım iyi akşamlar...
öncelikle bizim için çok öutlu ve gurur verici olayı paylaşmak isterim...
bugün oğlum anaokulundan mezun oldu...diploma törenimiz vardı teyzeleri...
törenden geldik ve 2. tur sinamekeme başladım...birazdan yıkıcam...
belki bir süpriz yapıp fotoda ekleyebilirim...
bakalım oğluşum foto çekmeye ikna olursa...
bıktı artık bebe..haklı valla:)))
maşallah ya 2.5 cm demek çok çok iyi gerçekten
kaçıncı küründeydin canım sen?
Kızlar saçlarım hiç dökülmüyordu ama son zamanlarda feci dökülmeye başladı .O kadarda yağlarla bakım ,maya meskemi fln yapıyorumyediklerime de dikkat ediyorum .Neden böyle oldu ki ağlıcam .
Fot. çekecektim ama gram keyfim yok
arkadaşlar saç uzatmak istiorum ben de. 4 ay sonra düğünüm olacak ve saçlarım çok bakımsız görünüyor. aslında sayfaları okuyacaktım ama 260 sayfa olmuş hepsini okumam mümkün değiluygulayıp sonuç alanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim. başlık altında yada mesaj olarak olabilir. lütfen yardımcı olun. teşekkürler şimdiden
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum burada uygulayıp sonuç almayanımız yok
Sinameki kürü, ısıtılmış zeytinyağı kürü, gliserinli bakım spreyi, maya maskesini yapıyoruz. ( daha bir sürü var )
Genel olarak bu yağları kullanıyoruz.
ısırgan tohumu yağı
jojoba yağı
argan yağı
barcelino karışımı
hint yağı
hindistan cevizi yağı
defne tohumu yağı
kantoron yağı
Tam problem nedir saçlarınız ne boydadır uzatmak mı istiyorsunuz gürleştirmek mi , bakım mı yoksa hepsi beraber mi ona göre açıklamalı yazacağım
canım ben bir kaç yaprak fazla ekliyorum kızılımtrak gibi oluyor...hatta açık çay kıvamında bile diyebilirim...
Tebrik ederim canım benim yeğen de mezun oldu bu hafta sanırım aynı yaştalar inş uzun güzel bir hayat yaşarlar
Bu arada ben daha 2. tura başlamadım cesaret edemiyorum bi türlü saçımın rengini açtı ya acaba bana mı öyle geldi bi tarafımdan mı uyduruyorum acaba :26:
Evet canım benmkide öle oluyo doğru yapıomşm demek saol cnm
bu arada fotolara baktm maşallah saçların çok güzel uzamşlar :)
teşekkür ederim canım...uzamasına uzuyor da son bir kaç haftada
kopmalar yaşadım...şimdi toparladı..bakalım işin sonu nereye varacak...
teşekkürler cevabınız için.
saçlarım bu sıralar dökülüyor biraz. onun dışında çok da yıpranmış değil. çünkü düzleştirici falan kullanmıyorum pek öyle kendi haline bırakıyorum. uzatmak ve canlı görünmesini istiyorum. daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. bu arada boyu sırtımın ortasına geliyor. başka nasıl tarif ederim bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?