Kızlar ben bir önceki bakımda fotoğraf eklemedim çünkü saçlarımın ıçlarından kestirdim yine kısaldı accıkın.Ama akşam yeni fotoğraf eklerim.
Ben sinnameki kürünün içine birşeyler daha ekledim ama yanlış birşey yapmak istemiyorum.
Sinamekiyi kaynatp demlendikten sonra süzüyorum.
İçine eklediklerm
badem yağı
çam terebentin
Bemiks ampul
İçinde dövülmüş sarımsak beklettiğim saf zeytin yağı
Bunların hepsini karıştırıp sürdüm dün saçlarım yumuşacık oldu.
Saç dökülmesi için de şampuanın içine 25 damla çam terebentin damlattıp karıştırdım.
Bu yukarıda yazdığım sinameki kürüne eklediklerimin bir zararı olurmu yani hepsi bir arada olunca olumsuz bir etki yamaz dimi?
Birde miktar olarak göz kararı ekliyorum yağları sizce ne kadar eklemem uygun olur?
Ben kendi deneyimlerime dayanarak iki cesit kurden fazlasini uygulama derim. Ben sinameki,turp,yaglar vs ne duydumsa uyguladim sonuc olarak da saclarim hem koptu hem dokuldu.
Su an sampuanima yag ve cam terenentin karistirmistim onunla yikiyorum her yikamada bir de her yikamadan once bu iki gune bir oluyor yag karisimlarindan surup bir iki saat bazen gece sabaha kadar bekletip yagli sampuanimla yikiyorum. Yani yogun yag bakimi uyguluyorum kuruyan saclarima.
Ben 200 ml sampuanima 200 ml esit miktarda yag ve 20 damla cam terebentin ve 6 adet b vitamini hapini toz haline getirip koydum ve kullanmadan once bir guzel calkaliyorum.
Diger arkadaslarin deneyimleri farkli olabilir saclarimiz ve bunyemiz farkli nihayetinde. Umarim yardimim dokunmustur
Bu arada unutmadan soylemem gerektigini dusunuyorum. Eger sampuaniniza cam terebentin koyuyorsaniz yikarken aman cok dikkat edin gozlerinize kacmasin. Ben kafami egerek yikiyorum cok az gozume kacti aninda yikadigim halde gozumu tahris etti, kan oturdu hala gecmedi. Allah korudu daha kotusu de olabilirdi. Aman gozlerinize dikkat kizlar
Ben de bundan korktuğum için danışmak istedim aslında.Dün denedim yumuşacık oldu saçlarım ama korktum sinameki ile birlikte o yağlar kötü bir etki yaparmı diye.Teşekkür ederim cevap için.
Rica ederim canim biz burada deneyimlerimizi paylasalim ki ayni hatalar tekrarlanmasin. Sacimizi uzatacagiz derken elimizdekinden de olmayalim.
Ben kendi deneyimlerime dayanarak iki cesit kurden fazlasini uygulama derim.
Diger arkadaslarin deneyimleri farkli olabilir saclarimiz ve bunyemiz farkli nihayetinde.
bu yorumuna tamamen katılıyorumhem saç bakımı uzun bir süreç bu bakımdan hafta da 2 kür uygulamak çok zor hem de saç daha doğrusu saç derisi bir süre sonra bu duruma alışacağı için bence uzaması azalacaktır. ben kendi adıma uyguladığım kürü artık 2 haftada bir uygulamaya başlayacağım...
Bu arada kızlar size çok basit bir tarif vereceğim sonucundan emin olmadan yazmak istemedim.1 hafta oldu yapalı,sonuç inanılmaz..Yüzümde bebeksi bir yumuşaklık ve pürüzsüzlük var artık:)))Sütü buz kalıplarına döküp donduracak ve her gün 1 küp buzu yüzünüzde gezdirerek eriteceksiniz..Ben sabahları uyanır uyanmaz yapıyorum,hemen yıkamıyorum.Makyaj yapacağım ana kadar bekletip sonrasında yıkıyorum.Mucize isteyenlere önemle duyurulur...
Banucum bişey sorucam sinemakiyi kaynatıyoruz ya rengisarı gibimi olması gerkiyo yoksa kızımlısı bi renk mi olması gerekiyo _?
Ben yapmayı bıkratm tekrar başlaycğm. .
Arkadaşlarım iyi akşamlar...
öncelikle bizim için çok öutlu ve gurur verici olayı paylaşmak isterim...
bugün oğlum anaokulundan mezun oldu...diploma törenimiz vardı teyzeleri...
törenden geldik ve 2. tur sinamekeme başladım...birazdan yıkıcam...
belki bir süpriz yapıp fotoda ekleyebilirim...
bakalım oğluşum foto çekmeye ikna olursa...
bıktı artık bebe..haklı valla:)))
Kızlar saçlarım hiç dökülmüyordu ama son zamanlarda feci dökülmeye başladı .O kadarda yağlarla bakım ,maya meskemi fln yapıyorumyediklerime de dikkat ediyorum .Neden böyle oldu ki ağlıcam .
Fot. çekecektim ama gram keyfim yok
çok sık bakım yapıyorsan yaptığın bakımlar ağır gelmiş olabilir mi acaba :44::44: mevsim geçişide tetiklemiş olabilir... ben olsam 1-2 hafta bakımlara ara verir sadece maya maskesi yapardım (kuru maya)...
Bilmiyorum ki canım yaPazartesi günleri yağ bakımlarını yapıyorum ,perşembe günüde maya yani haftada 2 kez .
Senin dediğin gibi yapayım o zaman canım çok sağol.
yakışıklının mezuniyeti hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?