Ay çok güldüm ya yakalanmadın inşallah
yakalandım canım hem de banyodaykenzaten öyle olur ya gelmez gelmezler sen tam işe kalkışırsın gelirler telefonu yakınıma almıştım Allahtan adam önce aradı evdemisiniz diye 10 dkya kalmaz gelirim dedi beni bir görmelisin saçıma daha krem sürmemişim sürcem beklicem durulıcam kurulanıp giycem resmen motor taktım tam giydim üstümü kapı çaldı saçıma yemeni örttüm anlamasın ıslak olduğunu diye
Banucum maşallah ya normalde 1 aylık saç dipi tırnak ucu kadar çıkar senin böyle giderse çok çabuk beline kadar iner
Arkadaşlarım iyi akşamlar..
4 mayısta yapılan dip boyamın ardından bugün itibari ile dipler güncel...
sizce nasıl?
Eki Görüntüle 433565
Eki Görüntüle 433122
kızlar bi fotoğrafta benden gelsinyorumlarınızı bekliyorum [/QUOT
Garnet sağlıklı dolgun görünüyor saçların aynu zamanda uzamışsen hangi bakımları uyguluyorsun?
saçlarım boya yüzünden özelliklede uçları çok kurumuştu. kuaföre gittim orda asılı olan bi resme bakıp keşke saçımın rengi böyle olsaydı dedim.. hay demez olaydım
ben yaparım abla dedi dedim bak benim saçlarım çok yıpranmış yanabilir -yok hiç bişe olmaz en iyi boyayı kullanıcam deyince iyi hadi bakalım dedim. (bu arada saçın rengi hürerem rengi diyolar o kızıldan)Saçlarım açılırken zarar gördü göğüslerimi kapatan saçlarımı bakım gerekçesiyle omuz hizasından kesmesinler mi bende şarteller attı ama olan oldu bişey diyemedim kökü bende nasılsa diyerek avuttum kendimi. fönlü falan fena durmuyodu. ertesi gün saçlarımı yıkadım banyodan çıkınca bi de ne göreyim boya akmış dipler kızıl gerisi ne renk belli değil üstüne saç lastik gibi uzuyo ve kopuyo nerdeyse ağlayacaktım. işimde var gidemiyorum da hesap sormayavelhasıl her banyodan sonra aynada hem kuaföre hem o rengi isteyen kendime söylenip duruyorum. bu saçları bu haliyle nasıl kurtarırım bilen var mı geçen hafta aradaki renk farkını kapatmak için doğal boya aldım biraz daha koyu kızıla boyadım ama nafile boya tutmuyo. saçlar lastik gibi sünüyo kestirmeye kalksam dipte 4-5 cm olacak kısacık saç hiç sevmem zaten yakışmıyo
bu resimler boyadan o faciadan yaklaşık 15 gün sonra çekildi bakım yapmaya başladım
Eki Görüntüle 424800 Eki Görüntüle 424801 ışık farkı nedeniyle renk farklı görüyor sağdaki resim banyodan önce diğeri sonraki hali :)
ay sonuna kadar bakım yapmaya devam edicem sonra 30 mayısta yeni resimler çekip yayınlerım. sinamekili kür uyguluyorum ama bende öyle müthiş bi uzama olmadı 1 cm falan oldu. şampuanımın içine sarımsak be badem yağı koydum her yıkamada kullanıyorum daha sonra gliss in şampuanıyla kokusu gitsin diye yıkayıp çıkıyorum yine gliss in pembe suyunu kullanıyorum. saçlarım azıcık canlandı.
canım yanmış saç şöyle oluyo tecrübeyle sabit :))) saç ıslakken lastik gibi uzar ve hafif çekmenle yanık kısımlarda kopmalar olur.ne boya tutar ne bişi.Kuruykende kopmalar devam eder ayrıca görüntü açısından mat kuru bir durumda olur. Benim saçlarım yandığında tarakla tarayamıyordum bile hepsi tarağa geliyordu saçın. Senin yerinde olsam ki ben zaten normalde sağlıksız yanmış saça dayanamam ne olursa olsun böyle uzayacağına gidip kestiririm yeni bir başlangıç yaparım. Ama yinede düzelir umudun var ise boşa kuaföre para verme yağ bakımı sinameki falan yap 15 gün sonra kendin gör canım
canım yanmış saç şöyle oluyo tecrübeyle sabit :))) saç ıslakken lastik gibi uzar ve hafif çekmenle yanık kısımlarda kopmalar olur.ne boya tutar ne bişi.Kuruykende kopmalar devam eder ayrıca görüntü açısından mat kuru bir durumda olur. Benim saçlarım yandığında tarakla tarayamıyordum bile hepsi tarağa geliyordu saçın. Senin yerinde olsam ki ben zaten normalde sağlıksız yanmış saça dayanamam ne olursa olsun böyle uzayacağına gidip kestiririm yeni bir başlangıç yaparım. Ama yinede düzelir umudun var ise boşa kuaföre para verme yağ bakımı sinameki falan yap 15 gün sonra kendin gör canım
Arkadaşlarım iyi akşamlar..
4 mayısta yapılan dip boyamın ardından bugün itibari ile dipler güncel...
sizce nasıl?
Eki Görüntüle 433565
Ay çok güldüm ya yakalanmadın inşallah
yakalandım canım hem de banyodaykenzaten öyle olur ya gelmez gelmezler sen tam işe kalkışırsın gelirler telefonu yakınıma almıştım Allahtan adam önce aradı evdemisiniz diye 10 dkya kalmaz gelirim dedi beni bir görmelisin saçıma daha krem sürmemişim sürcem beklicem durulıcam kurulanıp giycem resmen motor taktım tam giydim üstümü kapı çaldı saçıma yemeni örttüm anlamasın ıslak olduğunu diye
Ay valla hep öyle oluyor benimde baza gelecekti duştayken yakalandım çok fena çoook
Ben de yarından itibaren permayla mahfettiğim saçlarıma bakım yaparak uzamasını burda takip edicem.Bugün kuaförümden bir kür öğrendim. Hint yağı, badem yağı susam yağı, çam terabentin yağı, jojoba yağı ve çörek otu yağı karışımı içerisine bemix ve bepanten ampül kırıp saçıma uygulıycam
Eki Görüntüle 434781 Eki Görüntüle 434782
İşte bakım sonrası saçlarım.Yıkadıktan sonra Elidor'un turuncu renkteki serisinin 7/24 kremiyle şekillendirdim.
ay ay maşallah arkadşlarım...çok güzel çokkk sevindim...
ne güzel yaza daha güzel saçlarla giricez hepimiz...seneye muhteşem olucaklar:)))
Eki Görüntüle 433122
kızlar bi fotoğrafta benden gelsinyorumlarınızı bekliyorum [/QUOT
Garnet sağlıklı dolgun görünüyor saçların aynu zamanda uzamışsen hangi bakımları uyguluyorsun?
çok teşekkür ederimtatlım ben haftada bir bemiks-evigen-bepanhhen-badem yağı maskesi yapıyorum. ayda bir kafama göre yağ maskesi yapıyorum. saçlarım ince tellidir bu nedenle yağlı bakımları pek tercih etmiyorum çünkü sonrasında sönük duruyorlar bunların dışında aklıma eserse maya maskesi yapıyorum (genelde mevsim geçişlerinde yaparım dökülmeleri durduruyor) saç diplerim için durum böyle... saç uçlarım için ise evde saf zeytinyağım var onu sürüyorum her banyodan önce. doğal olduğundan emin olduğum için içim rahat banyo sonrası ise ya kafama göre saç serumlarımdan birini kullanıyorum ya da kuru yıpranmış saçlar için lushun bi ürünü var onu kullanıyorum. bu ürünle küpük kullanmadan saçımı dalgalı yapabiliyorum
sonuç olarak bakımlarımdan hangileri işe yarıyor bilmiyorum ama saç uçlarımda kırık kalmadıçok mutluyum
arkadaşlarım yanyana paylaşayım bari fotoları...ilk ve son...
Eki Görüntüle 430932 Eki Görüntüle 430931
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?