Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Banucum maşallah ya normalde 1 aylık saç dipi tırnak ucu kadar çıkar senin böyle giderse çok çabuk beline kadar iner

inan aynı benim durumum..hikaye bile aynı kuaför duvardaki resim ve sonuç:)) ne güzel yalnız değilmişim..ben yanıkları kestirmekten başka çözüm bulamadım malesef..ve şimdide bakıma başladım ..

tatlım yançış saç dediğin gibi lastik gbi uzar...uçlarda kırpık kırpık olur...kuaför günah çıkarmış...bal gibi yanık demek
lastik gibi uzaması...
15 günlük bakımla kendine gelmiyor....kırıklar evet bakımlarla kopup sağlam yerlerinden onarılıyor ama
yanan saça çözüm bulan kuaförü alnından öpeyim...
hepimiz keyfimizden mi kestirdik...allah bildiği gibi yapsın bu sahtekar
kuaförleri...nitelikli dolancırıcılık bu, hırsızlık...
işini hakkıyla yapana sözümüz yok tabi...ama ya bişi demicem yine coştum sabah sabah..

canım benim o yanıkları aldırmadan başa çıkamazsın...yukarı doğru kırıklar artıyo sonra...onlardan kurtul
sonra bakımlarla uzat...kırık desen anlıcam da yanık saça bakım var mı
sanmam...arkadaşlarımın fikrini de alsak güzel olacak....[/QUOTE]

Haklısın canım bal gibi yanık 9 senedir aynı kuaföre gidiyorum beni aptal yerine koymaya çalışıyorlar haftanın en kalablık gününde tüm müşterilerin önünde tüm sinirimi atayım diyorum

ne yapacağıma karar veremedim sormak istedim.ıslakken lastik gibi kestirmek zorundayım işin kötü tarafı senelerdir kısa kullanıyorum eşime söz vermiştim uzatacağım diye

canım ıslakken lastik gibi uzuyor esniyor çekince kopuyor ama bu durum tüm saçlarım için geçerli değil yer yer.
kuruyken kopma yok sevinmeliyim buna bilmıyorum belki zamanla kopma olacak
öncesinde de kuruydu saçlarım tararken dökülüyor sonuç itibariyle yanık saçım

15 değil 3 ay yapsam fayda edeceğini sanmıyorum.
bugün başka bir kuaföre sordum 'yanık ama kestirmene gerek yok yazık saçına uçundan alalım yaptığın bakım işe yarasın' dedi

bu kuaförlerin hepsi bir ilginç.içime sinmiyor kestirmek zorundayım

canım ıslakken lastik gibi uzuyor esniyor çekince kopuyor ama bu durum tüm saçlarım için geçerli değil yer yer.
kuruyken kopma yok sevinmeliyim buna bilmıyorum belki zamanla kopma olacak
öncesinde de kuruydu saçlarım tararken dökülüyor sonuç itibariyle yanık saçım

15 değil 3 ay yapsam fayda edeceğini sanmıyorum.
bugün başka bir kuaföre sordum 'yanık ama kestirmene gerek yok yazık saçına uçundan alalım yaptığın bakım işe yarasın' dedi

bu kuaförlerin hepsi bir ilginç.içime sinmiyor kestirmek zorundayım

o kuaförlerin "yanık değil bakımla bişey olmaz" dedikleri ve "ucundan bi cm alalım " dedikleri şeyler aynı sınıfa giriyo malesef..(kocaman bi kandırmaca..yanık saç kuruyken kopmuyo belki ama ıslakken lastik gibi oluyor ki zamanla esnekliğini yitirdiği içinde kırılarak dökülüyo..örnek verecek olursak bkz ben:))

merhaba kızlar Banucum diplerin baya gelmiş gün geçtikçe büyüyorlar maşallah diyelim nazar değmesin:)) geçen bir arkadaşa ilk ve son resmimi gösterdim baktı şöyle bir bana dedi ki senbu saçı biraz zor uzatırsın.Tamam belki haklı süreli yanıyor ve kestirmek zorunda kalıyorum ama cidden tüm motivasyonum düştü böyle olunca. kimsenin destek olmasını belemiyorum ama köstek oluncada insan üzülüyor. haziranda iki tane çok yakınımın düğünü var bu yaziçin uzun saç hayal etmiştim çünkü ocakta saçlarım omzumun altındaydı ama olmadı tam kendimi kısa saça alıştırmışken terardan kaynak saçlara bakarken buldum kendimi. Bu işte motivasyon inanç çok önemli benim yaptığım gibi kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin kızlar((((

Arkadaşlarım iyi akşamlar..
4 mayısta yapılan dip boyamın ardından bugün itibari ile dipler güncel...
sizce nasıl?

Eki Görüntüle 433565

sen nasıl bişeysin banuuuu??? senin saçlar nasıl bişey??? maşllah maşallah maşallah normalde 1 ayda saç nekadar uzarki seninkiler 3-4 aylık gibi :):))

okuyorum aslında yazdıklarınızı ama bayadır yazamıyorum. bide nedendir bilmem bu hafta bir üşengeçlik çöktü hiç bakım yapmadım.sadece karanfil suyu sıkıyorum arada. cts akşamı yağ karışımımı yapıyım diyorum. bide 7 kür sinameki yapmıştım. şimdi bemiksim bitti, bu hafta sinameki yapmadım. haftaya da dinlendirsem de , 7.kürden sonra 2 hafta ara vermiş olsam da ondan sonra tekrar mı başlasam diyorum :44:

Banu ablanın saç diplerini görünce dedim Aylin sende çek makina yanımdaydı hemen çektim şaşırdım vallahi benim 1 ayda 1 cm bile uzamayan saçlarım 2.5 cm uzamış tam gaz devam

27 nisanda yapılan dip boyam ( tam 35 gün )

Son düzenleme:

İşte bakım sonrası saçlarım.Yıkadıktan sonra Elidor'un turuncu renkteki serisinin 7/24 kremiyle şekillendirdim.

Eki Görüntüle 434781 Eki Görüntüle 434782

İşte bakım sonrası saçlarım.Yıkadıktan sonra Elidor'un turuncu renkteki serisinin 7/24 kremiyle şekillendirdim.

ay ay maşallah arkadşlarım...çok güzel çokkk sevindim...
ne güzel yaza daha güzel saçlarla giricez hepimiz...seneye muhteşem olucaklar:)))

ay ay maşallah arkadşlarım...çok güzel çokkk sevindim...
ne güzel yaza daha güzel saçlarla giricez hepimiz...seneye muhteşem olucaklar:)))

evett upuzun canlı saçlarımız olucak Bele kadar uzatıcam, yılmak yok, kestirmek yok

Kızlar yarın bakım amaçlı brezilya fönü yaptıracağım,umarım güzel olur ve saçlarım kendine gelir.Sonrasında foto çekip eklemeye çalışacağım,uzama varsa görmüş oluruz hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…