5 ay gibi bir sureden bahsediyorsun sanirim oldukca guzel uzamis saclarin. Bakimlarindan da soz edermisin canim?
bukadar sürede çok iyi uzamış maşallah
Eki Görüntüle 399604 Eki Görüntüle 399600
kızlar bakın bakalım farka bu ılk fotograf kasım ayına aıt bı fotograf bu ıkıncısınıde sımdı cektım
Yalnız bir şey söylicem saçlarınız yamuk kesilmiş sanırım...
Cok saglikli saclarin var masallah:)
aa kızlar birşey daha söylemek istiyorum ben sinemakili karışımı saçım için her hazırladığımda kirpiklerimede sürüyorum sağ kirpiğim biraz uzamış gibi hissettim ama emin olamadım varmı aranızda kirpiklerinede süren?
Turp suyum kaynıyor :) ilk turp suyu kürüm ama sabaha kadar bekletsem ne olur ki sizce zararı olur mu ?
aa kızlar birşey daha söylemek istiyorum ben sinemakili karışımı saçım için her hazırladığımda kirpiklerimede sürüyorum sağ kirpiğim biraz uzamış gibi hissettim ama emin olamadım varmı aranızda kirpiklerinede süren?
saolun kızlar darısı sızın basınıza kurutupta cekemedım cunku dısarı cıkmadıgım surece kurutmuyorum ben saclarımı nemlı bırakıp oruyorum.Hamıle oldugum ıcın sınemakı kurunu tam olarak kullanamadım.Yanı bemix falan koymadım karısımıma bebegıme zararı olur dıe haftada 1 kez bakım yapıorum saclarıma 2 haftada bırde pantenın sac maskesını kullanıyorum.Sampuanım avondan.Sac kremı kullanmıyorum onun yerıne durulanmayan elsevın sac spreyını kullanıyorum.Bakım yaglarım var bıde.sprey sısenın ıcındde esıt mıktarlarda zeytınyagı,bademyagı ve hınt yagı var kızlar .Bı hafta sırf yag bı haftada sınemakı koyup fısfıslıyorum saclarıma.2 saat bekletıp yıkıyorum sonrasında.Yapabılırsem yarın kurumus halınıde koyarım bakarsınız
çok güzel bir konu açmışsınız tebrik ediyorumben sinameki kürünü 3 kez yaptım o zamanlar saçımda boya yoktu buna rağmen saç rengini açtığını söyleyebilirim. 3 kez yapmama rağmen ekstradan hiç bir uzama elde edemedim... sonrasında ise saçlarımı boyattım ve boyamın akmasından korktuğum için sinamekiyi bıraktım. şimdi bu konuyu görünce acayip motive oldum tekrardan saçlarımı uzatmaya ve küre başlamaya karar verdim umarım bir an önce uzarlar... sinameki yapan arkadaşlar kür boyayı ne kadar daha doğrusu kaç ton akıtıyor? bilgi verebilir misiniz?
Tazeyken kullanmani tavsiye ederim.
arkadaşlarım 3 martta yapılan dip boyamın ardından
bugün itibari ile diplerin güncel hali....
çok pasaklı dimi:)))
Eki Görüntüle 400195
Canim coook guzel duruyor cunku uzamis:)) 3 cm den fazla gibi ne dersin? Daha da uzayacak canim devam et.....
arkadaşlarım 3 martta yapılan dip boyamın ardından
bugün itibari ile diplerin güncel hali....
çok pasaklı dimi:)))
Eki Görüntüle 400195
Yok arkadasim pasakli degilde sari oldugu icin goze cok batiyo.. ama super uzamis..
benim sac rengimle boyamin rengi birbiriyle cok farkli olmadiklari icin diplerim geldiginde zor ayirt ediorum baya bi degisik.isign altinda bakmam gerekiyoki anliym ama sende baya belli cnm..
canım günaydın...
evet uzadı facia görülüyor...
5 mayısta dipleri boyayalım hem daha bakımlı olacak
hem de yeni uzama hızını daha rahat anlayabiliceğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?