Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

5 ay gibi bir sureden bahsediyorsun sanirim oldukca guzel uzamis saclarin. Bakimlarindan da soz edermisin canim?

bukadar sürede çok iyi uzamış maşallah

saolun kızlar darısı sızın basınıza kurutupta cekemedım cunku dısarı cıkmadıgım surece kurutmuyorum ben saclarımı nemlı bırakıp oruyorum.Hamıle oldugum ıcın sınemakı kurunu tam olarak kullanamadım.Yanı bemix falan koymadım karısımıma bebegıme zararı olur dıe haftada 1 kez bakım yapıorum saclarıma 2 haftada bırde pantenın sac maskesını kullanıyorum.Sampuanım avondan.Sac kremı kullanmıyorum onun yerıne durulanmayan elsevın sac spreyını kullanıyorum.Bakım yaglarım var bıde.sprey sısenın ıcındde esıt mıktarlarda zeytınyagı,bademyagı ve hınt yagı var kızlar .Bı hafta sırf yag bı haftada sınemakı koyup fısfıslıyorum saclarıma.2 saat bekletıp yıkıyorum sonrasında.Yapabılırsem yarın kurumus halınıde koyarım bakarsınız

kızlar ayrıca civanperçemi çayı içmeye başladım saça iyi geldiğini dumuştum ama sürerek. ben hormonlar açısından kadınların içmesinde yarar sağladığı için içiyorum belki içten saça da faydası olur diye inanıyorum hayırlısı
yarın ilk işim 2inci kürümü yapmak olacak hadi görüşürüz iyi geceler şimdiden

Yalnız bir şey söylicem saçlarınız yamuk kesilmiş sanırım...

evet çünkü saçlarımı kendim kestim

Cok saglikli saclarin var masallah:)

aslında pekte sağlıklı değildir kuru yıpranmış bunu ben kendim çok rahat hissediyor ve biliyorum ama dışarıdan herkes aynı şeyi söylüyor tabi bende mutlu oluyorum teşekkür ederim

aa kızlar birşey daha söylemek istiyorum ben sinemakili karışımı saçım için her hazırladığımda kirpiklerimede sürüyorum sağ kirpiğim biraz uzamış gibi hissettim ama emin olamadım varmı aranızda kirpiklerinede süren?

Kirpiklerime değil de ben bugün farkettim ki 2 gün önce sinemaki kürü yaptım saç diplerime ellerimle masaj yaptım tırnaklarım uzamış hemen yeni kesmiştim oysa ki sanırım sinemakiden oldu

Turp suyum kaynıyor :) ilk turp suyu kürüm ama sabaha kadar bekletsem ne olur ki sizce zararı olur mu ?

Her kurumde sacimla birlikte kirpiklerime ben de suruyorum. Farkedilir bir bicimde daha belirginlestigini soyleyebilirim

Hamileliginde ve dogumunda basarilar canim. Saclar hamileyken normalden hizli uzuyor onun da etkisi olmus olabilir. Bu sureci iyi degerlendirip saclarini kestirmemeye gayret edebilirsin.

Kizlar bu arada kusura bakmayin mesajlar alt alta dizildigi icin. Ayni pencereden birden fazla mesaja alintiyla nasil cevap veriyorsunuz ben yapamiyorum

Doğal saç rengini değiştirip değiştirmediğini merak ediyordum. Öğrenmiş oldum teşekkürler...
Saçları koyulaştırmasından korkuyordum açıyorsa sorun yok o zaman bende başlayabilirim artık :)

Günaydın arkadaşlarım...dün ne güzel bir sürü şey paylaşmışsınız,
ara ara bakıp beğendim yorumlarınızı...
Çok ama çok yoğun bi gündü...bugün ve yarın da öyle olacak sanırım...

bu arada saçıma da postişimi taktığım için günün de yoğunluğu ile
pek aklıma gelmiyor...saçım açıkken çok takıyorum sürekli elim saçımda,gözüm saçımda
oluyordu....

diplerim o kadar uzadı ki kendimi çok pasaklı hissediyorum::
5 mayısta dip boya ve dip röfleden sonra 2.kez takibe başlıcam dipleri..
aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz demek istiyorum...
bu sinerji ile uzamıcaksa bile uzar bu saçlar...

herkese gül gibi bir gün diliyorum....

arkadaşlarım 3 martta yapılan dip boyamın ardından
bugün itibari ile diplerin güncel hali....

çok pasaklı dimi:)))

Canim coook guzel duruyor cunku uzamis:)) 3 cm den fazla gibi ne dersin? Daha da uzayacak canim devam et.....

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞIM...
evet canım 3 cm ortalaması şuan...2 ay dolmadı daha ama dip yapılalı...
bakalım daha da hızlanmasını bekliyorum...temmuza kadar vaktim var nasılsa:)))

arkadaşlarım 3 martta yapılan dip boyamın ardından
bugün itibari ile diplerin güncel hali....

çok pasaklı dimi:)))

Eki Görüntüle 400195

Yok arkadasim pasakli degilde sari oldugu icin goze cok batiyo.. ama super uzamis..
benim sac rengimle boyamin rengi birbiriyle cok farkli olmadiklari icin diplerim geldiginde zor ayirt ediorum baya bi degisik.isign altinda bakmam gerekiyoki anliym ama sende baya belli cnm..

canım günaydın...
evet uzadı facia görülüyor...
5 mayısta dipleri boyayalım hem daha bakımlı olacak
hem de yeni uzama hızını daha rahat anlayabiliceğim....

canım günaydın...
evet uzadı facia görülüyor...
5 mayısta dipleri boyayalım hem daha bakımlı olacak
hem de yeni uzama hızını daha rahat anlayabiliceğim....

Evt cnm boyayabilirsn bnde boyamayi dusunuorum ama sacim acik renk olmadigi icin.dogal olarak kahve tonlari yapinca koyu renk olucak sacim bi sefer hic ayirt edemiycem uzadigini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…