Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

valla ben suruyorum ama hıc bıseye yaramadı yaa bende baska bıseye basladım ben kırpık ıcın

mehmetsym canım teşekkür ederim...boydan da belli olsa
dünyalar benim olacak...

bakalım 1 mayıs ta neler olmuş saçlarımıza ortaya çıkacak::

hııı arkadaşlarım aklımdayken yazayım, 1 mayısta
yayınlayacağımız fotolara tarihleri mutlaka ekleyelim birde kaçıncı kürde
olduğumuzu, hangi kürleri uyguluyoruz,kısa net ve not şeklinde paylaşalım....

evet kızlar şuan sinameki kürüm saçımda ohhh beslensin saçcağızlarım evişim bitene kadar duracak kafamda

evet kızlar şuan sinameki kürüm saçımda ohhh beslensin saçcağızlarım evişim bitene kadar duracak kafamda

hadi bakalım, mis gibi otur bekle arkadaşım...
ben de cumartesiyi iple çekiyorum...
bu akşam turplu su yapıcam ama son turp artık. kalmadı piyasada turp
sebzeci haline gidicem bugün ya da yarın...inş. bulurum..

gerçi bulamazsam da ısıtılmış zeytin yağı barcelonam var onları yaparım
sinamekeye destek kürü olarak...

postiş kullanıyorum ya artık, gündüzde yağlıyorum saçımı,
badem yağı, hint yağı, gliserin falan...:))))
hiç belli olmuyor postişin altında gün boyu da bakım yapmış oluyorum böyleceDDD

valla çok pratik kutlarım turp bitiyo ya evet (ben de yemeyi çok severim de)
ya farklı bakımlar yapmıyorum ben bir tek sinemaki yapıyorum desteklemek mi gerekiyor başka bir bakımla?

valla çok pratik kutlarım turp bitiyo ya evet (ben de yemeyi çok severim de)
ya farklı bakımlar yapmıyorum ben bir tek sinemaki yapıyorum desteklemek mi gerekiyor başka bir bakımla?

bu konuda detaylı bilgim yok ama
haftada bir sinamekeyi yapıyoruz. belki tek başına yeterlidir.
ama ben geçtiğimiz aylarda çok yıprandığı için doğal yağlarla
desteklemek istedim...gün içinde de yağ uyguladığım için uçları çok toparladı...
elbette diplere de fayfası vardır..

ısıtılmış zeytin yağını saçlarımı uzun kullandığım dönemde de yapardım ve inan
bilmeden yapardım.
içine bir yumurta kırıp evi temizleken gün boyu bekletirdim saçımda ve
çok güzel uzamışltı o dönem. dedim ya bilmeden kulaktan dolma
bilgiyle yapardım.

şimdide hazır bakımlara düzenli disiplinli başlamışken
yapayım isityorum. kendime ayırdığım yegane saatler olduğu için
tadını da çıkarıyorum ne yalan söyleyeyim...iş,ev,çocuk derken kendimizi
unutuyoruz...

hatta bulabilirsem bir foto eklicem. ben saçımı geçen yıl mayısta kaybettim.
yani kıcacık kesildi ve o tarihten sonra hiç makas değmedi. ama tabi bu kürlere
başlayana kadar bakımda yapmadım.çünkü moralim bozulmuştu ve ben saçıma,
saçım bana küsmüştü.

1 yıl olacak neredeyse..dur hemen bulup ekleyeyim canım....

2011 mayısta bu boyda kesildi saçım yandığıu için.
o günden sonra makas değmedi saçıma ama hiç de bakım uygulamadım.11 ayda
son fotomu biliyorsunuz bu kadar uzadı.
(

son foto 21 nisan tarihli fotom...
yavaş uzadı...hiç bakmadım saçıma...moralim çok bozulmuştu..
sizce nasıl?bişiler yazın arkadaşlarım ama sırf moral vermek için olmasın...
acı ama gerçekleri istiyorum sizden:))))

Son düzenleme:

hiç bakmadığın halde olması gerektiği şekilde uzamış gibi geldi bana çünkü benim de öyle uzuyor yani bilemiyorum bazı insanların beline kadar gelebiliyor bir yılda nasıl oluyorsa :97: ama bakımla hızlandığı kesin üzülme canım çok iyi uzayacak gör bak bir dönem bakım yapardım dediğin gibi kulaktan dolma o zaman çok güzel uzamıştı ama ben ne yaptım gittim uçlarından aldırdım güya kısaldı neyse küstü saç tabii ama bakımlarla yeniden toparlanacaklar geçmiş geçmişte kalsın :13:

haklısın canım...11 ayda 11 cmden fazla uzamış aslında..tabi bunu
son ayda yaptığım bakıma da
borçluyum...
artık saçımla barıştık ben ona ihtiyacı olanı veriyorum,
bakıyorum ona, o da bana istediğim boyu uzayarak veriyor...

Allah nasip ederse seneye mayıs ayında belimde saçımla
foto eklicem...

evet olması gerektiği gibi işte demek ki saçların sağlıksız değil çünkü normalde ayda 1cm uzarmış bizim saçlar da normal demek ki
11 geçtiyse de son bakımlar işe yarıyor ozaman
hep beraber paylaşırız kutlarız burda yiiihhhhuuuuuu

canım hiç moralini bozma sonuçta sen saçına ağır bir işlem olan röfle, boya uyguluyorsun, çalıştığın için az da olsa şekillendiriciler kullanıyorsundur.. bakım yapıp bu uzamayı elde edemeyenler var..

10 temmuz 2010 da boyadım en son saçlarımı düşün, düzleştirici toplasam o zamandan bu zamana 10 kere kullanmamaışımdır, 2 defa sadece fön çektirdim üstüne evet bende bakım yapmadım ama anca ayda 1,5 - 2 cm uzamıştır yani demek istediğim normal uzamasını göstermiş saçların

Tabiiiii ki bu bakımlar ile sırma saçlarımıza kavuşacağız :) az uzasa bile sağlıklı görünecek saçlarımız.. bence sağlıklı görünmesi daha önemli..

teşekkür ederim canım...haklsıın
çok işlem gördü saçım.röportaj falan derken haftada 3 kez fönleniyordu. kopa kopa uçlardan
uzama olmuyordu...
şuan dinleniyor saçım, bakım da yapıyorum
sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum...

ben çamterebentin kullanmaya yeni başladım şampuanıma koydum kullanıyorum onun içine sarımsakta koysam bir sakıncası olur mu acaba aksi tesir yapmasın sonra

ben çamterebentin kullanmaya yeni başladım şampuanıma koydum kullanıyorum onun içine sarımsakta koysam bir sakıncası olur mu acaba aksi tesir yapmasın sonra

olmuyor canım ben de koydum...hatta başka yağlar da ekledim ben sarımsaklı şampuanıma...

Benimde sampuanimda neler var.neler dogal evde buldugm seyleri attim malum burda pek oyle yglar fln bulunmuyo..

Kızlar şampuanınıza mutlaka çam terebentin ve de kesinlikle bal katmalısınız.Ben ayrıca 4 5 çeşit yağdan 10 ar damla da kattım sarımsak daha koymadım o ne muhteşem pürüzsüz pırıl pırıl yumuşacık şaçlar öyle nihahayyyyy

Merhaba. Benim şampuanım 500 ml brezilya fönüm bozuldu bozulacak artık normal şampuana geçiyorum içi boş boş kalmasın ne kadar bal kattınız ? Ve sarımsak katanlar 500 ml şampuana kaç diş sarımsak rendelesem ki ? Yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…