Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

çok geçmiş olsun, bol bol c vitamini alın, hava değişimi

geçmiş olsunnnn.
benimde saçlarım ıslak bekledikçe hissediyorum hasta olucam diye korkuyorum .
bide baş ağrısıda cabası :95:

kızlar yarın foto koyuyoruz ya
ben artık saçlarıma düzleştirici kullanmadığım için saçlarım dalgalı .
dalgalı olduğu içinde farkedemicez ne kadar uzadığıını
yarında bütün gün evde olduğum için sırf foto için saçlarıma zarar vermeyim diyorum :26:
foto eklesem mi o şekilde bilemedim kızlar ya. yinede size katılmak için dalgalı haliyle eklerim artık

canım çok geçmiş olsun... ben de kafamı üşüttüm bakımdan sonra geçen hafta kötüydüm ama görmemezlikten geldim güya perşembe de bakım yapınca ertesi gün doktora attım kendimi şuan antibiotik kullanıyorum dediğin gibi yılmak yok bu perşembe yine bakım yapacağım:)

ya bişey merak ettim bu bakım günlerine nerden bakıyoruz banu ben rastgele her perşembe yapıyorum ama bilgim yok bu konudan:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html buradan canım

Bende de aynı sorun vardı dalgalı saçlarım uzaması belli olmuyor diye ıslak hallerini çektim. Bir dahakine öyle yaparsınız

Selamlar
Arkadaslar benim icin sacimin uzamasi cok önemli degil ama bu kürler sacinizi gürlestirdimi sac telini kalinlastirdi mi acaba ?:26:

canım geçmiş olsun..bu havalarda da hastalık hiç çekilmez.Allah acil şifalar versin.
Ben kürümü bemiks alıp yaptım 1-2 saate kadar yıkarım.Eşim ve 1-2 arkadaşım benim için her yerde turp arıyorlar.Bulursam ben de (adını hatırlamıyorum ama bir arkadaş yazmıştı burda) onun gibi rendeleyip buzluğa atmayı düşünüyorum.İnşallah bulurlar.

İyi Akşamlar canım arkadaşlarım...
Yarın malum iş günü ve ben dahil bir çok arkadaşımız
müsait olamayabilir...müsait olanlar yarın yani 1 mayısta eklerler ama ben açılışı yapayım...
işte fotolar....
24 martta başladığım sinamekeli kürümün ilk fotosunu 2 nisanda çektim.

ve bugün tarihli son fotom 6 kür yaptım...uzama hakkında yorumlarınız?

Son düzenleme:

tek kelimeyle harika diyorum başka bişey demiyorum 1 ayda süper uzamış yaa

öyle tabikiiii fotolar herşeyi açıklıyo zaten :107:

çok şükür ben de çok memnunum...oğlum anca çekebildi fotoyu..becerebildiği kadar
kuzucum işte..
daha uygun ışık ve açıdan da çektirecek birini bulurum. eklerim o zamanda...

sana birşey söyleyeyim mi inan tanıyamadım sayfayı aşağı kaydırırken maşallah çok güzel olmuş banu çok sevindim ve daha bir şevklendim

ve bişey daha söyleyim saçların daha bir canlı daha bi sağlıklı olmuş hacim gelmiş gibi geldi bana

Son düzenleme:

Maşallah saçın cok güzel uzamış canım bi decok sağlıklı görünüyolar bakımlar işe yaramış :)) maalesef ben küre başlarken foto cekmeyi aklıma getirmediğim için foto paylaşamıcam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…