arkadaşlarım beklenen nezle geldi...kafamı ıslak tuta tuta en sonunda şifayı kaptım...
ama pes etmek yok...nezle de olsam, burnum silemekten kıpkırmızı olsa da bu saçları uzatıcam...
aman siz dikkat edin...çekilmiyor bu mevsimde ama saçım uğruna dayanıcam....
arkadaşlarım beklenen nezle geldi...kafamı ıslak tuta tuta en sonunda şifayı kaptım...
ama pes etmek yok...nezle de olsam, burnum silemekten kıpkırmızı olsa da bu saçları uzatıcam...
canım çok geçmiş olsun... ben de kafamı üşüttüm bakımdan sonra geçen hafta kötüydüm ama görmemezlikten geldim güya perşembe de bakım yapınca ertesi gün doktora attım kendimi şuan antibiotik kullanıyorum dediğin gibi yılmak yok bu perşembe yine bakım yapacağım:)
ya bişey merak ettim bu bakım günlerine nerden bakıyoruz banu ben rastgele her perşembe yapıyorum ama bilgim yok bu konudan:26:
kızlar yarın foto koyuyoruz ya
ben artık saçlarıma düzleştirici kullanmadığım için saçlarım dalgalı .
dalgalı olduğu içinde farkedemicez ne kadar uzadığıını
yarında bütün gün evde olduğum için sırf foto için saçlarıma zarar vermeyim diyorum :26:
foto eklesem mi o şekilde bilemedim kızlar ya. yinede size katılmak için dalgalı haliyle eklerim artık
Bende de aynı sorun vardı dalgalı saçlarım uzaması belli olmuyor diye ıslak hallerini çektim. Bir dahakine öyle yaparsınız
İyi Akşamlar canım arkadaşlarım...
Yarın malum iş günü ve ben dahil bir çok arkadaşımız
müsait olamayabilir...müsait olanlar yarın yani 1 mayısta eklerler ama ben açılışı yapayım...
işte fotolar....
24 martta başladığım sinamekeli kürümün ilk fotosunu 2 nisanda çektim.
ve bugün tarihli son fotom...uzama hakkında yorumlarınız?
Eki Görüntüle 403441 Eki Görüntüle 403443
tek kelimeyle harika diyorum başka bişey demiyorum1 ayda süper uzamış yaa
canımmmmmm....
gerçekten böyle mi düşünüyorsun...çok ama çok sevindimm.....
öyle tabikiiii fotolar herşeyi açıklıyo zaten :107:
müsait olamayabilir...müsait olanlar yarın yani 1 mayısta eklerler ama ben açılışı yapayım...
işte fotolar....
ve bugün tarihli son fotom...uzama hakkında yorumlarınız?
sana birşey söyleyeyim mi inan tanıyamadım sayfayı aşağı kaydırırkenmaşallah çok güzel olmuş banu çok sevindim ve daha bir şevklendim
işte fotolar....
ve bugün tarihli son fotom 6 kür yaptım...uzama hakkında yorumlarınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?