Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

canım teşekkür ederim..
olsun o günlere yakın bi foto da olur...
hiç yoksa şimdiki halini koy ilerleyen tarihlerde takibi
kolay olur canım.....

Bancum çok daha sağlıklı görünüyor saçların maşallah.Güzel de uzuyor

sayfa atlamışım bakarken tamam gördüm. canım valla 6. kür ve 2 parmak kalınlığında uzamış gibi görünüyor

sayfa atlamışım bakarken tamam gördüm. canım valla 6. kür ve 2 parmak kalınlığında uzamış gibi görünüyor

evet canım tam 2 parmak uzadı..saç cevap vermeye başladı
kürlere diye düşünüyorum. hatırlarsan dipleri çok sık paylaşmaya başlamıştım
uzamasına şaşırdım valla...şuan çok iyi bakalım daha da hızlanacakmı?

aynen canım. ben bu hafta aksattım ya 2 gün sonra anca yapabilicem 7. kürümü inşallah dahada hızlanır canım benimki yavaşladı ama ya. sanırm saç belli dönemlerde daha hızlı uzuyor

aynen canım. ben bu hafta aksattım ya 2 gün sonra anca yapabilicem 7. kürümü inşallah dahada hızlanır canım benimki yavaşladı ama ya. sanırm saç belli dönemlerde daha hızlı uzuyor

arkadaşım stres yok..bu topic motive olmamız için..
uzayacak elbette saçlarımız...inş. 15 gün sonra daha da uzamış olacak. 1 ay sonra daha da uzayacak...
bir bakıcaz temmuzda saçlarımız epey uzamış olacak...
sonra yeni turlara başlarız...kim poposundan aşağı uzatacak diye
keyifli yarışlar yaparız::

Bu da benim yıllardır bu boya gelemeyen saçlarım :))) ben foto cekmedim ama elle ölçmüştüm iç çamaşırım hizasındaydı 3 ay önce şimdi 4 parmak aşağısında gözünüzde canlandırabilirsiniz aklıma gelmedi maalesef başlarken cekmek Bu arada yanımda biri olmadığından kendim çektim fotoyo :)

canım çok güzel maşallah saçların...bu delil olur işte...bundan sonraki uzamaları takip için...
Harikasın arkadaşım sağol....

canım çok güzel maşallah saçların...bu delil olur işte...bundan sonraki uzamaları takip için...
Harikasın arkadaşım sağol....
Çok teşekkür ederim :)) ayy fotoyu koyarken farkettim kestirmesem de hiç bu boyda olamadı saçlarım güzel uzamış 3 ayda yaa hatta 3 ay öncesinde bile uzun bi sacım var diyemiodum inşallah 2 ay sonra siz de çok güzel sonuçlar alırsınız herkesin poposunda saçları olur inşallahhh :))

Pardon soruma cevap vermediniz ? =)

Saclariniz bu bakimdan sonra kalinlasti mi yada gürlesme oldu mu ? :26:

inşallah tatlım ya...herkes muradına kavuşsun..
onca emek veriyoruz olacak inşş..

Bu kürler gerçekten çok işe yarıyor. Yaparken yıkarken alnıma da geliyor ister istemez 2 ayda çıkmayan kaşlarım 3 haftada çıktılar bu defa

kürü yapmaya başladığımdan beri saçlarım yumşacık olduu oysa ki nekadar da yıpranmıştı boyadan hatır huturdu herkes kestir dedi dinlemedim iyi kide kestirmemişim ve bu küre başlamışım umarım uzardaa.... saçlarımı seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…