Maşallah saçın cok güzel uzamış canım bi decok sağlıklı görünüyolar bakımlar işe yaramış :)) maalesef ben küre başlarken foto cekmeyi aklıma getirmediğim için foto paylaşamıcam(
Bancum çok daha sağlıklı görünüyor saçların maşallah.Güzel de uzuyor
canım senin fotolar nerde göremedim ben valla merakla bekliyordum biliyosun
sayfa atlamışım bakarken tamam gördüm. canım valla 6. kür ve 2 parmak kalınlığında uzamış gibi görünüyor
evet canım tam 2 parmak uzadı..saç cevap vermeye başladı
kürlere diye düşünüyorum. hatırlarsan dipleri çok sık paylaşmaya başlamıştım
uzamasına şaşırdım valla...şuan çok iyi bakalım daha da hızlanacakmı?
aynen canım. ben bu hafta aksattım ya 2 gün sonra anca yapabilicem 7. kürümüinşallah dahada hızlanır canım benimki yavaşladı ama ya. sanırm saç belli dönemlerde daha hızlı uzuyor
Eki Görüntüle 403469
bu da benim yıllardır bu boya gelemeyen saçlarım :))) ben foto cekmedim ama elle ölçmüştüm iç çamaşırım hizasındaydı 3 ay önce şimdi 4 parmak aşağısında gözünüzde canlandırabilirsiniz aklıma gelmedi maalesef başlarken cekmekbu arada yanımda biri olmadığından kendim çektim fotoyo :)
Çok teşekkür ederim :)) ayy fotoyu koyarken farkettim kestirmesem de hiç bu boyda olamadı saçlarım güzel uzamış 3 ayda yaa hatta 3 ay öncesinde bile uzun bi sacım var diyemiodum inşallah 2 ay sonra siz de çok güzel sonuçlar alırsınız herkesin poposunda saçları olur inşallahhh :))canım çok güzel maşallah saçların...bu delil olur işte...bundan sonraki uzamaları takip için...
Harikasın arkadaşım sağol....
Çok teşekkür ederim :)) ayy fotoyu koyarken farkettim kestirmesem de hiç bu boyda olamadı saçlarım güzel uzamış 3 ayda yaa hatta 3 ay öncesinde bile uzun bi sacım var diyemiodum inşallah 2 ay sonra siz de çok güzel sonuçlar alırsınız herkesin poposunda saçları olur inşallahhh :))
Pardon soruma cevap vermediniz ? =)
Saclariniz bu bakimdan sonra kalinlasti mi yada gürlesme oldu mu ? :26:
Bu kürler gerçekten çok işe yarıyor. Yaparken yıkarken alnıma da geliyor ister istemez 2 ayda çıkmayan kaşlarım 3 haftada çıktılar bu defa
aman yüzüne dikkat et canım...
Güzelleşcem derken erkek fatmaya dönüomusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?