Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

sinemaki kürüne başlamadan 10 gün önce yani 10 şubatta çekilmiş ve 27 nisanda çekilmiş fotolarım:

banucum sayende ne kadar ilerleme katettiğimi görmüş oldum teşekkürler canım

Malesef saçımı kestirdiğim için karşılaştırma işine katılamıyorum ama son halini ekleyeyim ben de
Bir de bugün kına yaktım, kırıklarını da dün temizletmiştim saçlarım misler gibi oldu Bu fotoğraf kınasız ama bir dahakine rengi de gösteririm inşallah
Çok motive oluyorum sizi gördükçe böyle harikasınız

maşallah saçların gayet sağlıklı görünüyor tatlım
bellerine kadar insin en kısa sürede

Ay Masallah cnmm super uzamis saclarin, diplerden olctunmu bakalim kac cm?
Ben umudmu yitirmedim saclarimi takmiorum bu ara yogunlukdanda anca sinamekiye vaktm var ama fazla uzamadi iki ayda ne kadar uzuycaksaydi o kadar uzadi gibi geldi.. sanki kur yapmasam bile bi farki olmiycak.. e bide bemixsiz yapiorum birazhayal kirikligi yasicam galiba sac uzatma konusnda.. ayda 2cm uzasaydi 12 ayda 24cmle yirtardim ama insallaha uzar belli olmaz.. :)

çoook güzel maşşallah azmin zaferi işte

Son düzenleme:

olsun canım uzamayı bundan sonra görebiliriz fotolarda...
ama gerçekten güzel saçların var nazarım değmesin..
bir kaç aya kalmaz beline iner bu saçlar....:))

günaydın canım arkadaşım...çok teşekkür ederim...valla 3-4 cm arası değişiyor kafamın
değişik yerlerinde ki uzama...2 parmak diyebiliriz geneline.
benim de çok hoşuma gitti bu som fotodaki uzama...ay inş daha da omuzlarımdan dökülmüş
saçları oaylaşırım inş.
sen de lütfen paylaş. bemiks konusunda haklısın. çantamda ampuller. bu ara yoğunluktan
ne ben kargocuyu gördüm ne o beni....ama sana sözün bugün yarın bi şekilkde araya sıkıştırıcam şu işi tatlım...

cumartesi dipleri boyatıcam ya o zaman da foto paylaşıcam...

çoook güzel maşşallah azmin zaferi işte

çok teşekkür ederim canım arkadaşım...valla başarıcam galiba. 38 günde bu gelişmeyi elde ettim.
umudum daha da perçinlendi...bu saçlar uzar arkadaşlarım...

inanıcaz, pes etmicez ve üşenmicez.....::

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarım...dün akşam paylaşımı başlattım biliyorsunuz.
ve birde gündüz gözü ile foto çekelim dedik ve işte
2 Nisan ve 1 Mayıs fotoları:))))

Eki Görüntüle 403581

Son düzenleme:

günaydın arkadaşlar işte fotolarım çok fark görünmüyor daha 2inci kürüm ama şöyle bir durum da var 1inci fotoda kafamı biraz geriye atmışım diğerlerinde düz durdum az da olsa uzmayı hissediyorum kahkülüm bu küre başlamadan evvel çenemle aynı hizadaydı şimdi çenemi geçiyor
ben bu bakıma cidden inanıyorum uygulayan arkaşları da gördükçe:)
fotoları çok iyi çekemedim kusura bakmayın güzeller

canım gördükçe çok seviniyorum...uzamış valla ne güzel...
hadi hayırlısı arkadaşım...

,mayalı süt içmek saça nasıl fayda sağlıyor..bnm en önemli sıkıntım saçımın 20li yaşlarda beyazlamaya başladı ve aşırı dökülme var..çok şükür 2 insan saçı kadar saçım var da eksilmiyor..ancak sürekli dökülmeden dolayı sürekli toplamak zorunda kaldım..ne önerirsiniz..topiklerde yapılanları göremiyorum

arkadaşlarım mayalı sütümü de içiyorum...
valla oğlanın nesquiklerini aşırıyorum
maya tadını bastırsın diye:)))

canım mayanın içinde bulunan vitamin ve mineraller
cilde ve saça iyi geliyor diye bir çok yerde okudum.
ondan dolayı içiyorum. şimdilik iyi gidiyor...daha sanırım 1 hafta oldu olmadı başlayalı...
zamanla gelişmeleri de paylaşıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…