İyi Akşamlar canım arkadaşlarım...
Yarın malum iş günü ve ben dahil bir çok arkadaşımız
müsait olamayabilir...müsait olanlar yarın yani 1 mayısta eklerler ama ben açılışı yapayım...
işte fotolar....
24 martta başladığım sinamekeli kürümün ilk fotosunu 2 nisanda çektim.
ve bugün tarihli son fotom 6 kür yaptım...uzama hakkında yorumlarınız?
Eki Görüntüle 403441 Eki Görüntüle 403443
Pardon soruma cevap vermediniz ? =)
Saclariniz bu bakimdan sonra kalinlasti mi yada gürlesme oldu mu ? :26:
sinemaki kürüne başlamadan 10 gün önce yani 10 şubatta çekilmiş ve 27 nisanda çekilmiş fotolarım:
Eki Görüntüle 403493 Eki Görüntüle 403494
Eki Görüntüle 403495 Eki Görüntüle 403497
Eki Görüntüle 403502
banucum sayende ne kadar ilerleme katettiğimi görmüş oldum teşekkürler canım
müsait olamayabilir...müsait olanlar yarın yani 1 mayısta eklerler ama ben açılışı yapayım...
işte fotolar....
Güzel uzamış saçlarınız kızlar
Yalnız bir şey sorucam size :26: 700 ml'lik şampuanım var kullandım gerçi azalmıştır ama kokudan boğulmamak için içine 2 diş sarımsak rendeledim.Sizce az mı? Ne kadar rendelemeliyim? :44:
Hmm 10 diş rendeliyim.O zaman 8 diş daha rendelemem gerekHa bide saç kremi kullanıyorum,menekşe yağıyla dövüyorum zaten sarımsakları,başka şampuanla yıkıyorum ve elma sirkeli su da döküyorum sonra.Koku kalmaz dimi canım?
merhabalar
yavaş yavaş fotolar eklenmeye başlanmış bende devam ettireyim bari
ilk fotodaki 17 nisan ilk kürümü uygulamadan 1 gün önce çektim.
2. foto ise bugün 1 mayısın fotosu. ilk fotoda daha sağlıklı gözüküyor burdan ama orda saçlarımı düzleştirmiştim o yüzden öyle gözüküyor.
2. fotoda çok sağlıksız durmuş orda saçlarıma karanfil suyu sıkmıştım biraz ıslak ondan öyle bakımsız gözüküyor halbuki daha sağlıklı ve canlı oldu şimdi saçlarım :115:
düzleştirmediğim için saçlarım dalgalı pek belli olmuyor uzadığı , ama düzleşmiş halini düşünürsek uzamış gözüküyor
Eki Görüntüle 403714
Güzel uzamış saçlarınız kızlar
Yalnız bir şey sorucam size :26: 700 ml'lik şampuanım var kullandım gerçi azalmıştır ama kokudan boğulmamak için içine 2 diş sarımsak rendeledim.Sizce az mı? Ne kadar rendelemeliyim? :44:
Hmm 10 diş rendeliyim.O zaman 8 diş daha rendelemem gerekHa bide saç kremi kullanıyorum,menekşe yağıyla dövüyorum zaten sarımsakları,başka şampuanla yıkıyorum ve elma sirkeli su da döküyorum sonra.Koku kalmaz dimi canım?
kızlaaaarrr... ben daha yeniyim ne kürü bu tekrar yazabilirmisiniz acaba ben de uygulamak istiyorum...
işte fotolar....
günaydın canım arkadaşım...çok teşekkür ederim...valla 3-4 cm arası değişiyor kafamın
değişik yerlerinde ki uzama...2 parmak diyebiliriz geneline.
benim de çok hoşuma gitti bu som fotodaki uzama...ay inş daha da omuzlarımdan dökülmüş
saçları oaylaşırım inş.
sen de lütfen paylaş. bemiks konusunda haklısın. çantamda ampuller. bu ara yoğunluktan
ne ben kargocuyu gördüm ne o beni....ama sana sözün bugün yarın bi şekilkde araya sıkıştırıcam şu işi tatlım...
cumartesi dipleri boyatıcam ya o zaman da foto paylaşıcam...
işte fotolar....
off kızlar yaa cok morelım bozuk .
Bugun sınemakı gunum .ama bemıx ampulum bıttı .
Eczaneler de 1 mayıs dan dolayı kapalı .
Nıbetcı de bulamadım .ne yapıcam sımdı ben yaa offf
iyi akşamlar canım arkadaşlarım...
Işte fotolar....
Ve bugün tarihli son fotom 6 kür yaptım...uzama hakkında yorumlarınız?
Ben malesefki foto yayınlayamıyorum 100 msj kuralından dolayı ama bende mart ayında başladım küre inanılmaz dökülen saçlarım durdu,duran uzamayan saçlarım hızlandı,sönük olan saçlarım havalandı,mat olan saçlarıma ise canlılık geldi......içten hiç beslenmeyen saçlarım ciddi uzama kaydetti ben en az 2 senedir hiç yumurta yemem doğru dürüst kahvaltı yapmam ki hala öyleyim ama buna rağmen iyi gidiyo.yanlız şöyle bi sorunum var:ben kürü uygularken saçlarım dökülmüyodu ve güzel uzuyordu.8 haftadan sonraki dinlenme dönemideyim ve bu dönemde dahada uzayacağını okumuştum bendeyse tam tersi bi etki oldu 2 hafta boyunca hiç uzamadılar ve dökülmeye başladılar ne yapacağımı bilemedim sebebini bilen biri varmı acaba...ama neyseki bugün dinlenme dönemim bitiyo ve gece 3:02 de tekrar başlayacağım sabaha kadar bekleteceğim...
Merhaba. 24 Mart'ta ilk kürümü yaptım. Fakat devam edemedim. Sonra bu topic sayesinde bende iyice motive oldum ve 17 Nisan'da tekrar başladım küre. 24 marttan bu zamana kadar toplam 3 kere yaptım sinameki kürü. Bügünde sinameki günüm ama annemin misafirleri oldugundan aksama doğru yapacagım :) hepimize sağlıklı ve uzun saçlı günler
24 Mart ilk sinameki küründen sonra.
1 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?