Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Maşallah çok güzel uzamış ben bugün sinameki kürümü yapacağım yaptıktan sonra fotoğraf çekip yüklerim aslında bende uzama pek yok insanların moralini bozmak istemiyorum yükleyip ama herkeste hemen işe yaramıyor yapacak bir şey yok ben moralimi bozmuyorum öylede böylede uzayacaklar

Pardon soruma cevap vermediniz ? =)

Saclariniz bu bakimdan sonra kalinlasti mi yada gürlesme oldu mu ? :26:

Gürleşme hemen oldu denilemez diplerden bol bol saç geliyor o kesin Eğerki saçlarınızın gürleşmesini ve kalınlaşmasını istiyorsanız sarımsaklı şampuan ya da ısırgan otlu şampuanı öneniririm ( otacı ya da tresan )

Canım ne güzel uzamış saçların yaa Darısı benim başıma inşallah Fakat biraz cansız duruyor saçların fotoğraftan mı bilemedim onun için sıcak zeytinyağlı bakımı öneririm ya da gliserinli bakım suyu

merhabalar
yavaş yavaş fotolar eklenmeye başlanmış bende devam ettireyim bari

ilk fotodaki 17 nisan ilk kürümü uygulamadan 1 gün önce çektim.
2. foto ise bugün 1 mayısın fotosu. ilk fotoda daha sağlıklı gözüküyor burdan ama orda saçlarımı düzleştirmiştim o yüzden öyle gözüküyor.
2. fotoda çok sağlıksız durmuş orda saçlarıma karanfil suyu sıkmıştım biraz ıslak ondan öyle bakımsız gözüküyor halbuki daha sağlıklı ve canlı oldu şimdi saçlarım :115:
düzleştirmediğim için saçlarım dalgalı pek belli olmuyor uzadığı , ama düzleşmiş halini düşünürsek uzamış gözüküyor

Son düzenleme:
Güzel uzamış saçlarınız kızlar

Yalnız bir şey sorucam size :26: 700 ml'lik şampuanım var kullandım gerçi azalmıştır ama kokudan boğulmamak için içine 2 diş sarımsak rendeledim.Sizce az mı? Ne kadar rendelemeliyim? :44:

maşallah saçların çok güzel uzamış ve kendine gelmiş canlanmış darısı tüm saç uzatmak isteyenlerin başina :)

az canım bol bol rendele sen. iyice çıksın özü şampuana

Hmm 10 diş rendeliyim.O zaman 8 diş daha rendelemem gerek Ha bide saç kremi kullanıyorum,menekşe yağıyla dövüyorum zaten sarımsakları,başka şampuanla yıkıyorum ve elma sirkeli su da döküyorum sonra.Koku kalmaz dimi canım?

kontesin topiğinde sirkeli su yapınca koku gider diye okumuştum canım ama boyalı saçlar için değil. çünkü boyayı akıtıyormuş.
saçların boyalı değilse yapabilirsin.
istersen o topiğe bak bi orda daha ayrıntılı yazıyor

Yok canım daha 15 yaşındayım saçlarım boyasız kumral. Her kızın merakı işte uzun saç.Zaten belimde ama tuhaf bi dalga o yüzden yukarı çıkıyo Daha da uzamasını istiyorum.İnşallah sarımsak kokusundan bayılmam ama o kadar krem,başka şampuanla durulama,elma sirkesi falan geçer

Uzamış canım düz haliyle aynı boyda kıvırcık olduğunu hesaba katarsak kesinlikle uzamış

Ben 500 ml şampuana 6-7 diş rendeleyeceğim size 9-10 diş iyi

Sarımsakları çok az süt içinde kaynatın sonra rendeleyip şampuanınıza ekleyin koku kalmaz ama sütü eklemeyin

kızlaaaarrr... ben daha yeniyim ne kürü bu tekrar yazabilirmisiniz acaba ben de uygulamak istiyorum...

Sinameki Kürü:

Sinameki otu ( aktardan bulabilirsiniz )
Bemiks ampul ( eczane )
Badem yağı ( aktar )
Evigen ampul ( ezcane- isteğe bağlı ekleyebilirsiniz )
Kokulu bir yağ ( isteğe bağlı ) örn. çilek yağı lavanta yağı böğürtlen yağı vs. vs.

1 tutam sinameki 1 çay bardağı suyun içine atıp kaynatın ardından ılınmasını bekleyin ılındığında içine 1 yemek kaşığı badem yağını ve ampulleri ekleyin dediğim gibi pek hoş kokmuyor bu yüzden daha güzel koksun diye hemde saça yararı bilinen yağları ekleyebilirsiniz ben bir tatlı kaşığı lavanta yağı ekliyorum pek hoş değilmiş kokusu ağır düğün şekerleri gibi kokuyorum bir dahakine menekşe yağı alacağım Eğer küre başlayacaksınız ilk önce saçlarınızın fotoğrafını çekin lütfen

Son düzenleme:

cnm benim tsk ederm dusunmen yeterli ztn.. :)
saclarin gercekten cok uzamis benimki boydan anlasilmaz ama aksam kesinlikle ekliycem fotograf bakalim bi degisiklik varmi..

off kızlar yaa cok morelım bozuk .
bugun sınemakı gunum .ama bemıx ampulum bıttı .
eczaneler de 1 mayıs dan dolayı kapalı .
nıbetcı de bulamadım .ne yapıcam sımdı ben yaa offf

banucum cok sevındım senın adına .gozle gorulur fark var resmen uzamıslar
azmın zaferı ıste.

off kızlar yaa cok morelım bozuk .
Bugun sınemakı gunum .ama bemıx ampulum bıttı .
Eczaneler de 1 mayıs dan dolayı kapalı .
Nıbetcı de bulamadım .ne yapıcam sımdı ben yaa offf

cnm zaten özel günlerde bugün gece 3 de başlıyo yarın öğlen 12 gibi bitiyo olması lazım eğer müsaitsen yarın sabahtan git eczaneye sabahtan sür taki süresi dolanna kadar...ama eğer çalışıyosan yapıcak bişi yok ...

banucuğum gözle görülür bariz bi uzama var ve canlılık dolgunluk gelmiş saçları...aynen devam cnnm harika...
Ya bide bişi sorcam şu mayalı süt tarifini bana verirmisin cnm onuda bir deneyeyim...

Merhaba. 24 Mart'ta ilk kürümü yaptım. Fakat devam edemedim. Sonra bu topic sayesinde bende iyice motive oldum ve 17 Nisan'da tekrar başladım küre. 24 marttan bu zamana kadar toplam 3 kere yaptım sinameki kürü. Bügünde sinameki günüm ama annemin misafirleri oldugundan aksama doğru yapacagım :) hepimize sağlıklı ve uzun saçlı günler

24 Mart ilk sinameki küründen sonra.

1 Mayıs

Ben malesefki foto yayınlayamıyorum 100 msj kuralından dolayı ama bende mart ayında başladım küre inanılmaz dökülen saçlarım durdu,duran uzamayan saçlarım hızlandı,sönük olan saçlarım havalandı,mat olan saçlarıma ise canlılık geldi......içten hiç beslenmeyen saçlarım ciddi uzama kaydetti ben en az 2 senedir hiç yumurta yemem doğru dürüst kahvaltı yapmam ki hala öyleyim ama buna rağmen iyi gidiyo.yanlız şöyle bi sorunum var:ben kürü uygularken saçlarım dökülmüyodu ve güzel uzuyordu.8 haftadan sonraki dinlenme dönemideyim ve bu dönemde dahada uzayacağını okumuştum bendeyse tam tersi bi etki oldu 2 hafta boyunca hiç uzamadılar ve dökülmeye başladılar ne yapacağımı bilemedim sebebini bilen biri varmı acaba...ama neyseki bugün dinlenme dönemim bitiyo ve gece 3:02 de tekrar başlayacağım sabaha kadar bekleteceğim...

Bazı kişilerde ters etki yaratıyor örnekle açıklayacak olursak :)

Sinameki yapılırken uzamayan saç araya girince özür dilerim uzamadığım için ne olur bakıma geri dön uzayacağım der ve uzadığını gösterir.
Sinameki bakımında uzayan saç ise ara verilince küser sinamekiye geri dön yoksa uzamam der Umarım anlatabilmişimdir

Saçımda 5. sinameki kürüm ile birlikte oturuyorum
Kafam üşüdü birazcık kafamdaki havludan başka bir tane daha havlu aldım gittim ütüledim iyice ısıttım kafama sardım.
O ara kendime dedim ki koskoca kız oldun Aylin elin değmişken bütün kenarda ütülenmeyi bekleyen kıyafetleri ütüle
Başladım ütülemeye şansa bakın bütün eşyalar babamın gömlekleri çıktı
Orasını ütüle burasını ütüle şurasını ütüle as bak güzel olmuş mu derken 1 saat geçmiş.
Arada da sırayla havluları ütüleyip kafamda değiştirdim. Keşke elektrikli battaniye gibi elektrikli havlu olsa da kafamızı ısıtsa zaten hastayım
Şimdi kuruldum yatağıma hastalığın verdiği rahatlığı yaşıyorum
Herkese iyi günlerrrr

çok iyi uzamışş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…