Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

bende diğer yazıları okuyunca verilen arada daha fazla uzar diye çok mutlu olmuştum araya girdiğim için malesef bende olmadı saçıda alıştırmamak gerekiyormuş mecbur arayı verdim ...son 7 kürümüde uygulayıp yani haziranın 24ü gibi yaz kürünü bitiriyorum taki tatil bitene kadar sonrada yazdan yıpranan saçlarımız için bütün kış çalışıcaz offff bayan olmak ne zor...

Gerçekten de çok zor bir iş bayan olmak
İyi yanlarına bakmak gerek yoksa bir bakmışız erkek gibi olmuşuz
Bende daha araya girmedim bakalım inşallah uzar benim saçlarım arada çünkü bakımlar da pek uzadığını söyleyemem :44:
Ben yazın da devam etmeyi düşünüyorum zararı en aza düşürmüş olurum en azından kumsalda kafam da havluyla güneşlenirim artık

canım eczaneler yarın da oglen 12 den sonra kapalı mı olacak ?
off ıns oyle degıldır .

canım çok güzel maşallah...paylaşım için teşekkürler...

cnm benim tsk ederm dusunmen yeterli ztn.. :)
saclarin gercekten cok uzamis benimki boydan anlasilmaz ama aksam kesinlikle ekliycem fotograf bakalim bi degisiklik varmi..

CANIM SAĞOL BİTANEM... valla halledicem en yakın zamanda..
bu arada 1 mayıs gündüz fotosu da ekledim ona da bi bakıp yorum yap canım...
senin fotolarını da bekliyorum tatlım...

banucuğum gözle görülür bariz bi uzama var ve canlılık dolgunluk gelmiş saçları...aynen devam cnnm harika...
Ya bide bişi sorcam şu mayalı süt tarifini bana verirmisin cnm onuda bir deneyeyim...

arkadaşım teşekkür ederim...bugün nasıl mutlu etti tüm arkadaşlarım beni...
mayalı süte gelince...bir bardak sütü ılıtıyorum. bardağa önceden bir tatlı kaşığı kuru
maya koyuyorum. ılıyan sütü ilave edip iyice karıştırıp bir iki yudumda içiyorum.
bekleye bekleye içme miden bulanır.
ben içine çilekli nesquik falan katıyorum canım...bazen midem kaldırmıyo...sende ona göre damak tadına
uygun çözümler bulabilirsin canım....

canım ciddi fark görülüyor. adına çok sevindim tatlım...
mutlaka düzenli devam et...bol bakımlı günler canımmm

canım sebebi çok açık, kahvaltı ve yumurta...kürlerle saçına b ve e vitamini veriyodun. ara verince
düzensiz beslenmeden olmuştur.
valla ben kilo da alacağımı bilsem yiyorum artık.
kahvaltımı yapıyorum, hergün haşlanmış yumurta yiyorum. süt yoğurt elma ve muz
çok önemli..
inan beslenmeme de dikkat edince saçlarım daha bi toparladı...
sadece dıştan olmaz,içten de beslemek lazım

tatlım ara verdiğin zamanlarda ısıtılmış zeytin yağı ile falan takviye yapabilirdin.
ben haftada 2-3 kez barcelona ya da ısıtılmış zeytin yağınıda yapıyorum.
ama cumartesi özel o gün sinameke günüm...
:)))

postişten dolayı gündüz bademyağı, gliserinli karışımla bile dolaşabiliyorum. nasılsa postişin
altında kalıyor. yani her an yağ kürü var saçımda...
daha da uzamasın mı?::

cnm elbetteki 2 haftalık arada boş durmadım ısıtılmış sarımsaklı zeytinyağını ve yağ karışımlarını yaptım ve zaten şampuanımdada bal çamterebentin ve sarımsakda var ama hem uzama olmadı hemde dökülme artarak devam etti ama neyseki bugünn bitiyo hasret....bu arada cumartesi günü özel sinameki günümü benmi kaçırdım öle bişi yazmıyodu çünkü aycangülde....

hım onu bilmiyorum da ben sinamekeyi cumartesi günleri yapıyorum...
özel gün saatine göre ayarlıyorum ama her cumartesi yapıyorum....

Canım beslenmene dikkat et,inan çok etkiliyoor

İlk fotoğraf 10 Nisan'a ait 2. fotoğraf ise 1 Mayıs'a ait tam olmasa da 1 ay diyebiliriz. 1 cm kadar uçlardan da kestiğimi ekleyin. Bugün 5. kürümü de yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Pek uzamadı sanırım umarım bekleme süresinde uzar umudumu yitirmiyorum Uçlarımı bir daha ki aya tekrar kestireceğim 1 cm kadar

banucum saçların gayet güzel uzamış temmuza kadar baya yol katedecek bence

evet canım saçlarım çok cansız, geçen yaz fazlaca işlem gördü, zaten uzatmak istememdeki gaye o ucundaki ve boyundaki cansız saçlardan kurtulmak, saçım çok işlem gördüğü için zeytinyağlı bakım falan biyere kadar fayda ediyor.

düzleştirince yada maşa yapınca farklı bir parlaklık oluyor evet ama doğal olması en güzeli
bence de uzamış saçların

off kızlar yaa cok morelım bozuk .
bugun sınemakı gunum .ama bemıx ampulum bıttı .
eczaneler de 1 mayıs dan dolayı kapalı .
nıbetcı de bulamadım .ne yapıcam sımdı ben yaa offf
merhaba canım, benim yaptığım sinemaki küründe bemix yok, ben bu kürde uzamayı sağlayan ana faktörün sinemaki olduğunu düşünüyorum,
bence bemix olmasa da kürünü uygula
maşallah ben zaten senin saçlarının canlılığına hayran kalmıştım
bence güzel uzamış omuzlarını aşmış

canım son fotoyu ilkine göre daha uzaktan çektiğin için uzama yok gb görünmüş,
bence saçların uzamış sadece foto yanıltıyor

Lialay,bence de uzamış Ama kestirme bence.Bakımlarla zaten kırılmaz.Niçin kestiriyosun ki :44:

cnm az da olsa uzama var ki zaten daha 5. Kürdesin ama bariz belli olan bişi varki oda daha hacimli ve daha dolgun duruyo bu bile seni daha fazla motive etmeli.aynen devam...

canım son fotoyu ilkine göre daha uzaktan çektiğin için uzama yok gb görünmüş,
bence saçların uzamış sadece foto yanıltıyor

Sanırım öyle oldu uzadıysa ne mutlu şuan diğer fotoğraftan biraz daha uzun duruyor gibime geldi 1 cm de kestirdim onu da eklersek mükemmel diyemesemde güzel uzamış. Zaten mucize beklemiyordum
Lialay,bence de uzamış Ama kestirme bence.Bakımlarla zaten kırılmaz.Niçin kestiriyosun ki :44:

Bakımlar pek işe yaramıyor saç uçlarıma. Nefret etsem de azıcık kestiriyorum daha sağlıklı gözüküyor hem. Geçen fotoğraf yüklediğimde herkes cansız kötü duruyor dedi bende yorumlara güvendim kestirdim 1cm iyi yapmışım

cnm az da olsa uzama var ki zaten daha 5. Kürdesin ama bariz belli olan bişi varki oda daha hacimli ve daha dolgun duruyo bu bile seni daha fazla motive etmeli.aynen devam...

Çok sevindim ya teşekkür ederim evet dolgunlaşmasına bende çok sevindim kuş kadar saçım var zaten aha şu smileynin kafasında ki saç kadar

Çok sevindim ya teşekkür ederim evet dolgunlaşmasına bende çok sevindim kuş kadar saçım var zaten aha şu smileynin kafasında ki saç kadar [/QUOTE]

YOK CNM DAHA NELER ...CNM BİR KEREDE KURU HALİNİ KOYARMISIN RİCA ETSEM...

çok iyi uzamışş canım
teşekkür ederim :)

canım ciddi fark görülüyor. adına çok sevindim tatlım...
mutlaka düzenli devam et...bol bakımlı günler canımmm
evet banu ablacım fotoğraflardan görmesem bile fark ediyorum. Artık düzgün bi şekilde toplaya biliyorum. Ne olursa olsun artk duzenli yapıyorum biraz önce anneme surdurdm saat 10.30da yıkayacagm. Annem de sacların uzamıs dedi ve sizlerdende duyunca çok çok mutlu oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…