Çok sevindim ya teşekkür ederim evet dolgunlaşmasına bende çok sevindim kuş kadar saçım var zaten aha şu smileynin kafasında ki saç kadar
maşallah ben zaten senin saçlarının canlılığına hayran kalmıştım
bence güzel uzamış omuzlarını aşmış
Merhaba. 24 Mart'ta ilk kürümü yaptım. Fakat devam edemedim. Sonra bu topic sayesinde bende iyice motive oldum ve 17 Nisan'da tekrar başladım küre. 24 marttan bu zamana kadar toplam 3 kere yaptım sinameki kürü. Bügünde sinameki günüm ama annemin misafirleri oldugundan aksama doğru yapacagım :) hepimize sağlıklı ve uzun saçlı günler
24 Mart ilk sinameki küründen sonra.
1 Mayıs
YOK CNM DAHA NELER ...CNM BİR KEREDE KURU HALİNİ KOYARMISIN RİCA ETSEM...
Bende bugun 2. yapışım olcak az daha zaman geçsin koyucam fotoları :)) Maşşalahınız var kızlar :))
Teşekkür ederim 1 sene zaman tanıyorum saçlarıma adam olmaları içinCNM İNAN BU HALİ ÇOK GÜZEL VE O KADARDA İNCE DEĞİLMİŞ VE DAHA DOLGUN VE PARLAK DURUYO ...BENDE KOYABİLSEM KEŞEK YA OFFFF...
Günaydın arkadaşlarım...dün akşam paylaşımı başlattım biliyorsunuz.
ve birde gündüz gözü ile foto çekelim dedik ve işte
2 Nisan ve 1 Mayıs fotoları:))))
Eki Görüntüle 403581 Eki Görüntüle 403582
1.foto mart başlarında çekildi,2.foto bugün...7 nisanda ilk sinemaki kürünü yaptım 4.kür tamamlandı.Ara ara turplu su,pirinç suyu,barcelino,HC,sarımsaklı-çamterebentinli-ballı-badem yağlı şampuanla bakımlarım yapıldı.Bilmeyenler için yazıyorum saçlarım yapılan açma işlemlerinden sonra yanarak lastikleşmişti ve doğal olarak omuzlarımdan dökülen saçlarım küt kesilmişti.2 martta saçlarım kızıl kahveye boyanarak o kötü görüntüden kurtarılmaya çalışıldı.Bakımlar saçlarımı çok uzattı tam bir mucize gerçekleşti diyemem.Ancak saçlarım eski canlılığına ve sağlığına kavuşmaya başladı.2 foto arasında fark yokmuş gibi görünüyor,2.fotoda diplere bakanlar farkı göreceklerdir.(Kısa bir not:Saçlarımın cilası 1 ay önce yapıldı,yani uzayan dipler 1 aylık bakımımın sonucu)Ve 1. fotoda sanırım öne doğru eğilmişim çünkü saçlarım omuzlarıma zor değiyordu...
Eki Görüntüle 404070
yok cnm eczaneler açıkta özel gün gece 3:02 de başlayıp öğlen 12 gibi bitiyo onu demek istedim...
cnm zaten özel günlerde bugün gece 3 de başlıyo yarın öğlen 12 gibi bitiyo olması lazım eğer müsaitsen yarın sabahtan git eczaneye sabahtan sür taki süresi dolanna kadar...ama eğer çalışıyosan yapıcak bişi yok ...
CANIM SAĞOL BİTANEM... valla halledicem en yakın zamanda..
bu arada 1 mayıs gündüz fotosu da ekledim ona da bi bakıp yorum yap canım...
senin fotolarını da bekliyorum tatlım...
İlk fotoğraf 10 Nisan'a ait 2. fotoğraf ise 1 Mayıs'a ait tam olmasa da 1 ay diyebiliriz. 1 cm kadar uçlardan da kestiğimi ekleyin. Bugün 5. kürümü de yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Pek uzamadı sanırım umarım bekleme süresinde uzar umudumu yitirmiyorumUçlarımı bir daha ki aya tekrar kestireceğim 1 cm kadar
İlk fotoğraf 10 Nisan'a ait 2. fotoğraf ise 1 Mayıs'a ait tam olmasa da 1 ay diyebiliriz. 1 cm kadar uçlardan da kestiğimi ekleyin. Bugün 5. kürümü de yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Pek uzamadı sanırım umarım bekleme süresinde uzar umudumu yitirmiyorumUçlarımı bir daha ki aya tekrar kestireceğim 1 cm kadar
1.foto mart başlarında çekildi,2.foto bugün...7 nisanda ilk sinemaki kürünü yaptım 4.kür tamamlandı.Ara ara turplu su,pirinç suyu,barcelino,HC,sarımsaklı-çamterebentinli-ballı-badem yağlı şampuanla bakımlarım yapıldı.Bilmeyenler için yazıyorum saçlarım yapılan açma işlemlerinden sonra yanarak lastikleşmişti ve doğal olarak omuzlarımdan dökülen saçlarım küt kesilmişti.2 martta saçlarım kızıl kahveye boyanarak o kötü görüntüden kurtarılmaya çalışıldı.Bakımlar saçlarımı çok uzattı tam bir mucize gerçekleşti diyemem.Ancak saçlarım eski canlılığına ve sağlığına kavuşmaya başladı.2 foto arasında fark yokmuş gibi görünüyor,2.fotoda diplere bakanlar farkı göreceklerdir.(Kısa bir not:Saçlarımın cilası 1 ay önce yapıldı,yani uzayan dipler 1 aylık bakımımın sonucu)Ve 1. fotoda sanırım öne doğru eğilmişim çünkü saçlarım omuzlarıma zor değiyordu...
Eki Görüntüle 404070
Canim baktim onada orda ztn dha cok belli oluyo uzadigi masallah ya.. Bende kalkiym sacimi basimi yagliym ,yikiym fönluym fotografimda geceye artik.. :)
teşekkür ederim canımbencede öyle bu kadar kısa zamanda bu kadar uzama beklemiyodum :) ki baslarda düzenli yapmadım :) 1 kere yapıp bıraktım sonra tekrar devam ettim :) ama şimdi bu farkı gördükten sonra düzenli devam ederim :)
banu kaç saat bekletiyorsun sinamekiyi saçında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?