Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Çok sevindim ya teşekkür ederim evet dolgunlaşmasına bende çok sevindim kuş kadar saçım var zaten aha şu smileynin kafasında ki saç kadar

YOK CNM DAHA NELER ...CNM BİR KEREDE KURU HALİNİ KOYARMISIN RİCA ETSEM...[/QUOTE]

Hafif ıslak saçımın sağ tarafı içime katlanmış annem dizi izlerken çekti pek dikkat etmemiş anlaşılan

maşallah ben zaten senin saçlarının canlılığına hayran kalmıştım
bence güzel uzamış omuzlarını aşmış

teşekkür ederim canım bencede öyle bu kadar kısa zamanda bu kadar uzama beklemiyodum :) ki baslarda düzenli yapmadım :) 1 kere yapıp bıraktım sonra tekrar devam ettim :) ama şimdi bu farkı gördükten sonra düzenli devam ederim :)

Bu kadar kısa sürede çok güzel bir uzama kaydetmişsiniz. Darısı bizim başımızaa

Bende bugun 2. yapışım olcak az daha zaman geçsin koyucam fotoları :)) Maşşalahınız var kızlar :))

YOK CNM DAHA NELER ...CNM BİR KEREDE KURU HALİNİ KOYARMISIN RİCA ETSEM...

Hafif ıslak saçımın sağ tarafı içime katlanmış annem dizi izlerken çekti pek dikkat etmemiş anlaşılan

[/QUOTE]

CNM İNAN BU HALİ ÇOK GÜZEL VE O KADARDA İNCE DEĞİLMİŞ VE DAHA DOLGUN VE PARLAK DURUYO ...BENDE KOYABİLSEM KEŞEK YA OFFFF...

Bende bugun 2. yapışım olcak az daha zaman geçsin koyucam fotoları :)) Maşşalahınız var kızlar :))
CNM İNAN BU HALİ ÇOK GÜZEL VE O KADARDA İNCE DEĞİLMİŞ VE DAHA DOLGUN VE PARLAK DURUYO ...BENDE KOYABİLSEM KEŞEK YA OFFFF...
Teşekkür ederim 1 sene zaman tanıyorum saçlarıma adam olmaları için
Ayrıca en kısa zamanda sizlerinde fotoğraflarınızı bekliyoruz

1.foto mart başlarında çekildi,2.foto bugün...7 nisanda ilk sinemaki kürünü yaptım 4.kür tamamlandı.Ara ara turplu su,pirinç suyu,barcelino,HC,sarımsaklı-çamterebentinli-ballı-badem yağlı şampuanla bakımlarım yapıldı.Bilmeyenler için yazıyorum saçlarım yapılan açma işlemlerinden sonra yanarak lastikleşmişti ve doğal olarak omuzlarımdan dökülen saçlarım küt kesilmişti.2 martta saçlarım kızıl kahveye boyanarak o kötü görüntüden kurtarılmaya çalışıldı.Bakımlar saçlarımı çok uzattı tam bir mucize gerçekleşti diyemem.Ancak saçlarım eski canlılığına ve sağlığına kavuşmaya başladı.2 foto arasında fark yokmuş gibi görünüyor,2.fotoda diplere bakanlar farkı göreceklerdir.(Kısa bir not:Saçlarımın cilası 1 ay önce yapıldı,yani uzayan dipler 1 aylık bakımımın sonucu)Ve 1. fotoda sanırım öne doğru eğilmişim çünkü saçlarım omuzlarıma zor değiyordu...

Evet ilk fotoğrafta öne eğilmişsiniz buna bakarsak saçlarınızda uzama var umarım daha hızlı uzarlar

özel gün başladı çünkü 1 mayıs saat 03 ü geçti yarın 12.57 de bitecek

CANIM SAĞOL BİTANEM... valla halledicem en yakın zamanda..
bu arada 1 mayıs gündüz fotosu da ekledim ona da bi bakıp yorum yap canım...
senin fotolarını da bekliyorum tatlım...

Canim baktim onada orda ztn dha cok belli oluyo uzadigi masallah ya.. Bende kalkiym sacimi basimi yagliym ,yikiym fönluym fotografimda geceye artik.. :)

Aylincim bayıldım saçına hele kurutulmuş hali muhteşem...
daha bi dolgunlaşmış gördüm. cıvıl cıvıl maşallah. ve kesmene rağmen uzama görülüyor tatlım..
ha gayret temmuza belinde inş...

Aylincim bayıldım saçına hele kurutulmuş hali muhteşem...
daha bi dolgunlaşmış gördüm. cıvıl cıvıl maşallah. ve kesmene rağmen uzama görülüyor tatlım..
ha gayret temmuza belinde inş...

canım arkadaşım merhaba, bence farkedilir bir uzama var. açılarını aynı ayarlarsan daha
net görebilirsin ve yanılmayacağın için daha da motive olabilirsin...
rengi çok güzel, ve çok canlı olmuş...tüh tüh nazarım değmesin...
bir sonraki paylaşımda omuzlarından sarksın inşallah....

Canim baktim onada orda ztn dha cok belli oluyo uzadigi masallah ya.. Bende kalkiym sacimi basimi yagliym ,yikiym fönluym fotografimda geceye artik.. :)

canım benim teşekkür ederim..beğendin dimi gerçekten?
benm de sabırsızlıkla senin saçlarını görmek istiyorum. şöyle güzel açılardan çek,
net net görelim...
canım arkadaşım...

arkadaşlarım valla boş durmuyorum ben..:)))
bu akşam barcelona yağımdan sürdüm, bir kaç saat sonra yıkarım.
gliserinli karışımıda uçlarına sürdüm mü oh...
mayalı sütümü de içerim, saçlarıma yarasın, boy olsun, vitamin olsun...

:: nasıl şımartıyorum bu saçları bi bilseniz...kocama böyle davranmadım 10 yılda...
adam bunca yıl sonra saçlarımı kıskanacak...konuşuyorum sırma saçlarımla...
::

evet canım düzenli devam et bakımlara...ben çok faydasını gördüm...
çok düzenli ve disiplinli uyguluyorum...sanırım fotolarımdan da belli oluyor..

hep beraber başarıcaz canım...

banu kaç saat bekletiyorsun sinamekiyi saçında ?

canım ben en az 3 saat bekletiyorum. cumartesi öğlen yapıyorum akşama kadar
saçımda duruyor. akşam yaptıysam gece 12-1 e kadar duruyor.

barcelona ya da ısıtılmış yağı da akşam işten gel yemek ye falan derken 7 buçuk 8 gibi sürüyorum 11-12 gibi yıkıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…